Benim oğlum baştan beri sağdığım sütü içiyor şu an 125-150ml arası, bazen daha bile fazla istiyor. 40 çok az cnmslm temmuz anneleri. bende 3 temmuzda biricik kızımı dünyaya getirdim. ancak haftaya işe başlıycam ve süt sağıp bırakcam. yanlız benim kuzum 40 cc süt içti normalmi bu. siz denedinizmi nekadar içiyorlar. bana az gibi geldi. biberondan da hazetmiyo.
yuppiii haydi gözünaydın darısı bizlere maşallah ayşecikealtta mı çıktı üstte mi canım
benim de çıkıp gidesim var hava çok güzel bugün ama cesaret edemiyorum iyi gezmeler ana oğul iyice gezin
maşallahhhhh gözün aydın darısı bıze.gaz sorununuz kalmamıs adet oldun dişte çıktıı offf bunların hıcbırı bızde olmadı dahazengin olduuuuuuuuuuk!
ayşecikin ağzında iki tane inci gördüüüüm :118::124:
hadi gözünüz aydın işalah bizde görürüz tez zamana canımzengin olduuuuuuuuuuk!
maşallahhhhh gözün aydın darısı bıze.gaz sorununuz kalmamıs adet oldun dişte çıktıı offf bunların hıcbırı bızde olmadı daha(( belkıde bız 26 temmuz doğumluyuz temmuz sonu sayılır gerıden gelıyoruz ondan olabılırmı acep :)))
hayy maşallah!! kimi düşünerek ismini çocuğa verirsen, onun manevi hali ve fıtratından özellikler taşır..iyiyim canım sen nasılsın?mahmut kerim,in sürekli ağzı akıyor.
üst değiştiriyoruz durmadan.dişler artık çıksada rahat etsek.annem ekmek kabuğu emdir
ağzının akması azalır dedi.deniycem
demek mahmut sizin ailede iki kişide var sevindim
mahmut ismi AZİZ MAHMUT HÜDA-İ hazretlerinin filmini izlemiştim
sonrada üsküdarda ziyaretine gitmek nasii olmuştu.kerim isminide çok sviyordum.
taa bekarlığımda oğlum olursa bu ismi vermek istiyorum derdim.kerim eşiminde sevdiği isimmiş.
verdik.İNŞALLAH isimlerine layık ,hayırlı evlatlar olurlar.
ay teşekkür ederim.. bi sevindirik oldum kii..Gözünüzaydın cnm:)))
zengin olduuuuuuuuuuk!
maşallahhhhh gözün aydın darısı bıze.gaz sorununuz kalmamıs adet oldun dişte çıktıı offf bunların hıcbırı bızde olmadı daha(( belkıde bız 26 temmuz doğumluyuz temmuz sonu sayılır gerıden gelıyoruz ondan olabılırmı acep :)))
Buarada arkadaslar biz ek gıdaya Pazartesi doktorumuzun söylediği sekilde başladık. İlk elmanın suyunu rendeleyip tablette sıkıp verdim. 2. Ve 3. Gün posasında verdim bence en bastan puturlu seylere alışsınlar Cokda rahat yuttu.ama doğup duymadığını anlamıyorum ben. Gittikçe arttırdım ama midesini bulandırmak ya da soğutmak istemiyorum.
Bı de su önlük meselesine gelince salyalandigi icin önlük islandikca duru suda yıkayım kurutup tekrar kullaniyodum. Fakat ek gıdada lekeler çıkmamaya başlıcak. Hadi önlükten çıkmasında üst bası napicagimi. 30 derecede leke çıkmazki. Bazen kusmuk lekesi bile çıkmıyor.siz ne yapıyorsunuz?
hadi gözünüz aydın işalah bizde görürüz tez zamana canım
katılıorm biz geriden gelıorz ondan hala patlatamadık şu dişleri yaaa
aayyy canlarımm bızde bı rahatlasak adet olsam uzerımdekı sıskınlık gecıcek ıcım bosalıcak sankı ole hıssedıyorum.gaz sorunumuz bıtse bebegımınde benımde uykularımız bölünmeyecek daha huzurlu uyuyacagız.dişimizde çıksaa elımız komple ağzımızda olamayacak salyalar akıtmayacagız daha huzurlu olacagız genede çok şükür halımıze evet canım hepsı olur bı bakmısızkı balonlarla 1 yaş doğum günlerını kutluyor olacagız :))))amaaaan!!!
dünya üzerindeki her bebek bu aylarda diş çıkarıyor..
ben de, bebeğimiz özel bi şey becermiş gibi seviniyom..
sanki şampiyon olmuş bebem
annelik böyle bi şeymiş demek
pırtlayınca bile seviniyoz
hepsi olur, zamanını bekliyo.. geç olsun güç olmasın..
adetimin bugün 5. günü..
ilk günlerde fena kanamam oldu.. Allahtan karnım ağrımıyor..
gittim marketten koca bi paket daha aldım..
2 saate kalmıyor, tam kapasite doluyor ped..
ama bugün normal seyrinde..
canımm sendemı denızlıdendın hıcc bılmıyodum hadı bakalım kolay gelır ınsallahArkadaslar benim icin dua edin lutfen,ani bir kararla denizliden samsuna tasiniyoruz denizliyi de hic bilmiyordum samsuna da ayni mesafedeyim.ev su an havada resmen.yuksek ihtimal yarin cikiyoruz.dua edin de yagmur yagmasin,esyalar yipranmasin,kuzum da zorluk cekmesin...
hayırlı olsun canım.. Allah kolaylık versin..Arkadaslar benim icin dua edin lutfen,ani bir kararla denizliden samsuna tasiniyoruz denizliyi de hic bilmiyordum samsuna da ayni mesafedeyim.ev su an havada resmen.yuksek ihtimal yarin cikiyoruz.dua edin de yagmur yagmasin,esyalar yipranmasin,kuzum da zorluk cekmesin...
evet yaaa,,, zaman ne çabuk geçiyor..aayyy canlarımm bızde bı rahatlasak adet olsam uzerımdekı sıskınlık gecıcek ıcım bosalıcak sankı ole hıssedıyorum.gaz sorunumuz bıtse bebegımınde benımde uykularımız bölünmeyecek daha huzurlu uyuyacagız.dişimizde çıksaa elımız komple ağzımızda olamayacak salyalar akıtmayacagız daha huzurlu olacagız genede çok şükür halımıze evet canım hepsı olur bı bakmısızkı balonlarla 1 yaş doğum günlerını kutluyor olacagız :))))
Bende bugün oğlumla ilk başbaşa gezmemi yapcam, yakında br alışveriş merkezi var oraya gıtcez. Paşam uyuyor şimdi hazrlandm uyanmasını bekliyorm bende.
Evet denizlide yasiyordum ben de,cok tesekkur ederim.canımm sendemı denızlıdendın hıcc bılmıyodum hadı bakalım kolay gelır ınsallah
hayırlı olsun canım.. Allah kolaylık versin..
bebişle biraz zorlanacaksınız ama bir haftaya düzeniniz oturur..
2 kez taşındım ben, ordan biliyom
ama bebekle bu bahar taşınıcaz, onu henüz tecrübe etmedim.
yanlış hatırlamıyorsam busmai samsunda oturuyo
Cok tesekkur ederim.ben doguma 1 ay kala tasinmistim dahao zaman daha fazla yorulmustum gerci,umarim baharda sen de zorluk cekmezsin,ferah ferah tasinirsin :)
İlk ikisini gördüğümde çok şaşırıp sevinmiştim bende, sonra diğerleride bir anda çıkmaya başlayınca şok üstüne şokay teşekkür ederim.. bi sevindirik oldum kii..
seni düşünemiyom
aayyy canlarımm bızde bı rahatlasak adet olsam uzerımdekı sıskınlık gecıcek ıcım bosalıcak sankı ole hıssedıyorum.gaz sorunumuz bıtse bebegımınde benımde uykularımız bölünmeyecek daha huzurlu uyuyacagız.dişimizde çıksaa elımız komple ağzımızda olamayacak salyalar akıtmayacagız daha huzurlu olacagız genede çok şükür halımıze evet canım hepsı olur bı bakmısızkı balonlarla 1 yaş doğum günlerını kutluyor olacagız :))))
slm temmuz anneleri. bende 3 temmuzda biricik kızımı dünyaya getirdim. ancak haftaya işe başlıycam ve süt sağıp bırakcam. yanlız benim kuzum 40 cc süt içti normalmi bu. siz denedinizmi nekadar içiyorlar. bana az gibi geldi. biberondan da hazetmiyo.
Buarada arkadaslar biz ek gıdaya Pazartesi doktorumuzun söylediği sekilde başladık. İlk elmanın suyunu rendeleyip tablette sıkıp verdim. 2. Ve 3. Gün posasında verdim bence en bastan puturlu seylere alışsınlar Cokda rahat yuttu.ama doğup duymadığını anlamıyorum ben. Gittikçe arttırdım ama midesini bulandırmak ya da soğutmak istemiyorum.
Bı de su önlük meselesine gelince salyalandigi icin önlük islandikca duru suda yıkayım kurutup tekrar kullaniyodum. Fakat ek gıdada lekeler çıkmamaya başlıcak. Hadi önlükten çıkmasında üst bası napicagimi. 30 derecede leke çıkmazki. Bazen kusmuk lekesi bile çıkmıyor.siz ne yapıyorsunuz?
ay bende dünn kızmla öğleyin bii çıktım akşam 5 te evdeydimmkendim çıktım aldık arabamızı emzikmek içinde çarşıda arkadaşın bürosu vardı orayı kullandık uzun zamndır gezmemiştik analı kızlıı çookkk iii geldii 2 gündür denizlide havalr bahar havası gibii ..
amin canım..Cok tesekkur ederim.ben doguma 1 ay kala tasinmistim dahao zaman daha fazla yorulmustum gerci,umarim baharda sen de zorluk cekmezsin,ferah ferah tasinirsin :)
teşekkür ederim canım, inş olabildiğince hafif atlatırız şu diş dönemini..cena cım gözün aydın, güle güle ısırsın bebişin yeni dişleriylebizde şu dönemi sıkıntısız atlatırız inşallah
oğlunun maşallahı var senin..Oğluşum uyandı kızlarrr bz gidiyorzzz öptük herkesiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?