- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
Slm kızlar biz pazar gunü avm ye gitmiştik kızım hasta oldu gecesine ateşlenir gibi oldu 37,8 oldu en fazla kuzenim çocuk Dr hemen aradım ateşi takip et ishal kusma olursa ara dedi çok şükür olmadı ama burnu aktı kızımın hemen şurup ve burun damlasına başladık çok şükür şimdi iyi ama ilaçlara 5 gün devam edecem dün hastaneye gittik 6 aylık olduk kilomuz 7100 boyumuz 67 cm çıktı her şey yolunda çok şükür orda yeni doğmuş bebek vardı kuzenim dedi ki kanında esrar çıktı anne bağımlıymış 4 aydır kullanmıyorum dedi ama ben inanmıyorum dedi normalde madde kullananlar kolay hamile kalamaz bu nasıl kalmış dedi bide 36. Haftada hastaneye gelmiş sezeryana alın beni artık demiş narkozla bayılmakta zorlanmışlar şimdi bebeği alıp gitmek istiyorlardı kuzenim veremeyecem gerekli yerleri arayacak dedi çocukta bişey var mı peki dedim bebek bağımlı mı değil mi 3 gün sonra ortaya çıkıyor dedi yavrum 3. Gün esrar için ağlayabilir yani nasıl insanlar var çok şükür yavrularımıza bide böyle bi ailede dünyaya gelseler gelecekte yapacakları için kim suçlayabilir ki onları inşallah bebek iyidir dünden beri aklımda çok üzüldüm
Slm kızlar biz pazar gunü avm ye gitmiştik kızım hasta oldu gecesine ateşlenir gibi oldu 37,8 oldu en fazla kuzenim çocuk Dr hemen aradım ateşi takip et ishal kusma olursa ara dedi çok şükür olmadı ama burnu aktı kızımın hemen şurup ve burun damlasına başladık çok şükür şimdi iyi ama ilaçlara 5 gün devam edecem dün hastaneye gittik 6 aylık olduk kilomuz 7100 boyumuz 67 cm çıktı her şey yolunda çok şükür orda yeni doğmuş bebek vardı kuzenim dedi ki kanında esrar çıktı anne bağımlıymış 4 aydır kullanmıyorum dedi ama ben inanmıyorum dedi normalde madde kullananlar kolay hamile kalamaz bu nasıl kalmış dedi bide 36. Haftada hastaneye gelmiş sezeryana alın beni artık demiş narkozla bayılmakta zorlanmışlar şimdi bebeği alıp gitmek istiyorlardı kuzenim veremeyecem gerekli yerleri arayacak dedi çocukta bişey var mı peki dedim bebek bağımlı mı değil mi 3 gün sonra ortaya çıkıyor dedi yavrum 3. Gün esrar için ağlayabilir yani nasıl insanlar var çok şükür yavrularımıza bide böyle bi ailede dünyaya gelseler gelecekte yapacakları için kim suçlayabilir ki onları inşallah bebek iyidir dünden beri aklımda çok üzüldüm
teşhisi koyan doktor pregomin alerji yapmaz ama kakayı yeşil yapabilir demişti (nasıl iş anlamadım) çocuk alerji uzmanımızda teni de pütür pütür olmuştu onları görünce bazı mamalar böyle alerji yapabiliyor dedi demek pregominde yapabiliyormuş. eğer pregomin kullanıyorsan raporunuz yoksa gönderebilirim 3-4 kutu kaldı bizim elimizde çok pahalı raporsuz alınca.
merhabalar çok güzel bir konu olmuş birbirimize destek olup faydalı bilgiler alabilmek açısından bu topikten sıklıkla faydalanabiliriz.
Yaşadığım sıkıntıdan bahsedeyim canım bebişim memeyi malesef fazla emmek istemiyor o yüzden sağarak vermeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor o yüzden mama takviyesi yapıyorum.Dün ilk defa iki göğsümden de emzirmeyi başardım. Bugün sağarak verdim ama 30 cc ancak çıktı o yüzden yine mama takviyesine devam. Göğsümlerim hiç bir zaman yeterince dolmayacak gibi geliyor. Sütümü artırabilecek her şeyi içmeye ve yemeye çalışıyorum umarım zamanla artar. Ayrıca edindiğim deneyim Kraftın elektrikli pompasını kesinlikle almayın 2.gün bozuldu. Pompalar içinde en kötüsüymüş çok fazla şikayet varmış.Almadan önce yeterince araştırmadığıma pişmanım.Dün KK da araştırdığım kadarıyla ortak fikir medelanın elektrikli ve pilli mini pompasının en iyisi olmasıydı.Dün medelayı aldım bugün ilk defa kullandım süper bebeğin çekim gücüyle çekip bırakıyor acıtmadığı gibi daha çabuk sağıyor.Tavsiye ederim.
Bir diğer problemime gelince minik oğlum geceleri durmadan viyaklıyor saatte bir uyanıyor. Geceleri sanki hiç sevmiyor gündüzleri 3 saatte bir uyanıyor her sey normal döngüde ilerliyor.Benden şimdilik bu kadar ve tecrübe sıkıntılarımı zamanla paylaşırım öptüm hepinizi.
cenacım kız gözünaydın ayyy melisanınki çıkmış gibi çok sevindim
darısı başımıza artık inşallah
alttan mı üstten mi çıktı ilkleri genelde alt olur ama belli olmazmış her çocuk farklı
Arkadaslar benim icin dua edin lutfen,ani bir kararla denizliden samsuna tasiniyoruz denizliyi de hic bilmiyordum samsuna da ayni mesafedeyim.ev su an havada resmen.yuksek ihtimal yarin cikiyoruz.dua edin de yagmur yagmasin,esyalar yipranmasin,kuzum da zorluk cekmesin...
cnm ne kadar ara ile içtiği de önemli, 5-6 aylık bi bebek 3-4 saat ara ile 150-180cc içebilir. benim oğlum 30 haziran doğumlu nerdeyse o civarda içiyordu ama nolduysa bi iki haftadır bazen 150 bazen 90 içiyo :44:
8.30 gibi emzirmiştim arada meyva çevirdi ağzında. püre yapmadfım eline verdim suyunu almıştır biraz bence doyurmamıştır. ha bide 2 tatlı kaşığı sebze çorbası. bibeon yenidoğan biberonu hala, fark eder mi bilmiyorum akşama 6+ aldırcam eşime. umarım işe yarar. ya bide dişlerini kaşımak için kullanıyo biberonu. 40 çok az biliyorum alıştırmam lazım. buseferde memeyi bırakcaK diye korkuyorum
Allah yardımcınız olsun canım samsunu seversin umarım çabuk alisirsin (memleketimdir guzel şehirdir)
Aynen ya,bu lekelere nasil bir cozum buldunuz ? Kiyafetlerin yaka kisimlari da bazen lekeleniyo ve makinede direkt yikayinca hic cikmiyo.neyle mudahale etsek ki bu lekelere?
açıkçası şu zamana kadar öyle zor bi lekeyle karşılaşmadım.
ama dediğiniz gibi ek gıdaya geçtikten sonra bunlarla karşılaşabiliriz..
kullandığım deterjan dalan roxy.. beklemiş kaka lekelerini bile kısa programda çıkarıyor..
leke kalacağını düşündüğünüz zaman, öncesinde az deterjanla birkaç kez çitileyin derim..
sonrasını makine halleder.. yine de çıkmıyorsa leke çok da takılmayın, nasılsa çabucuk büyüyor bu tıfıllar
canım cekmekoyde meselipark varmış bilgin varmı oraya ilgili site guzel geldi bize ama çevresi nasil bilmiyoruz tabi
zengin olduuuuuuuuuuk!
ayşecikin ağzında iki tane inci gördüüüüm :118::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?