Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Slm kızlar biz pazar gunü avm ye gitmiştik kızım hasta oldu gecesine ateşlenir gibi oldu 37,8 oldu en fazla kuzenim çocuk Dr hemen aradım ateşi takip et ishal kusma olursa ara dedi çok şükür olmadı ama burnu aktı kızımın hemen şurup ve burun damlasına başladık çok şükür şimdi iyi ama ilaçlara 5 gün devam edecem dün hastaneye gittik 6 aylık olduk kilomuz 7100 boyumuz 67 cm çıktı her şey yolunda çok şükür orda yeni doğmuş bebek vardı kuzenim dedi ki kanında esrar çıktı anne bağımlıymış 4 aydır kullanmıyorum dedi ama ben inanmıyorum dedi normalde madde kullananlar kolay hamile kalamaz bu nasıl kalmış dedi bide 36. Haftada hastaneye gelmiş sezeryana alın beni artık demiş narkozla bayılmakta zorlanmışlar şimdi bebeği alıp gitmek istiyorlardı kuzenim veremeyecem gerekli yerleri arayacak dedi çocukta bişey var mı peki dedim bebek bağımlı mı değil mi 3 gün sonra ortaya çıkıyor dedi yavrum 3. Gün esrar için ağlayabilir yani nasıl insanlar var çok şükür yavrularımıza bide böyle bi ailede dünyaya gelseler gelecekte yapacakları için kim suçlayabilir ki onları inşallah bebek iyidir dünden beri aklımda çok üzüldüm

kızlar öğleyin kızımı banyo yaptırdım 2 haftadır çok aglıyo yıkanırken anlamadım gitti. bide küvete sığamıyoruz ama şimdilik başkada altarnetif yok gibi:18: oturmaya başlasa büyük bii çamaşır legenii alcam sizler de nasıl banyo seansları:44:

alah ıslah etsin o kadını yani nasıl böle bişi yapabilir bi anne yaa yazık günah o yavruya çokk sinirlendm.

geçmiş olsun canım..

o bebeğe de çok üzüldüm inan..
devletin adam gibi sahip çıkması, anneyi takip etmesi lazım..
yoksa heder olur el kadar bebe

çok sağol canım sölemen yeter. eve ço pahalı ama eşim doktor bizde rapor çıkardık. yoksa başka türlü başa çıkılmaz valla...

çokk geçmişş olsunn.. bu nasıl bii insanlık böylee . minicik yavrum ya inşallah yoktur bir şey. alllah hayırlı anne baba ve hayırlı evlat nasip etsin herkeze. ağzım açık okudum yazdıklarını .

cenacım kız gözünaydın ayyy melisanınki çıkmış gibi çok sevindim

darısı başımıza artık inşallah
alttan mı üstten mi çıktı ilkleri genelde alt olur ama belli olmazmış her çocuk farklı

Merhaba ,zaten sağılarak çıkan süt çocoğun emmesinden daha az çıkmaktadır.Bende 3,5 aylıkken kızımı anneannesine bırakıp işe başlamak zorunda kalmıştım ve iş yerinde sağmaya çalışıyordum,.çok az çıkıyordu.Sütünün gittiğini sakın düşünme gitmez sitreste yapma ok.

ay hadi bakalım..

altta dişler. soldaki daha büyük,sağdakininse ufacık ucu görünüyor..
demekki biri daha önce çıkmış da, ben görmemişimmmm

Allah yardımcınız olsun canım samsunu seversin umarım çabuk alisirsin (memleketimdir guzel şehirdir)

cnm ne kadar ara ile içtiği de önemli, 5-6 aylık bi bebek 3-4 saat ara ile 150-180cc içebilir. benim oğlum 30 haziran doğumlu nerdeyse o civarda içiyordu ama nolduysa bi iki haftadır bazen 150 bazen 90 içiyo :44:

8.30 gibi emzirmiştim arada meyva çevirdi ağzında. püre yapmadfım eline verdim suyunu almıştır biraz bence doyurmamıştır. ha bide 2 tatlı kaşığı sebze çorbası. bibeon yenidoğan biberonu hala, fark eder mi bilmiyorum akşama 6+ aldırcam eşime. umarım işe yarar. ya bide dişlerini kaşımak için kullanıyo biberonu. 40 çok az biliyorum alıştırmam lazım. buseferde memeyi bırakcaK diye korkuyorum

bende dün 6+ siparişi verdim, belki yorulup sıkılıp bırakıyordur ondan artık çok içmiyordur diye yarın elime geçcek inş. bende aynı senin gibi düşünerek memeyi bırakmasın diye yenidoğan veriyordum ama bırakacağı varsa öylede bırakıyor böylede en azından karnı doysun diye biberon emziğini değiştirmeye karar verdim. sütüm yeterli değil zaten ama sağıp olduğu kadarını biberonla da olsa vermek istiyorum. inşallah seninki de benim ki de hem meme hem biberon cuk cuk götürürler sütleri

Aynen ya,bu lekelere nasil bir cozum buldunuz ? Kiyafetlerin yaka kisimlari da bazen lekeleniyo ve makinede direkt yikayinca hic cikmiyo.neyle mudahale etsek ki bu lekelere?

açıkçası şu zamana kadar öyle zor bi lekeyle karşılaşmadım.
ama dediğiniz gibi ek gıdaya geçtikten sonra bunlarla karşılaşabiliriz..
kullandığım deterjan dalan roxy.. beklemiş kaka lekelerini bile kısa programda çıkarıyor..
leke kalacağını düşündüğünüz zaman, öncesinde az deterjanla birkaç kez çitileyin derim..
sonrasını makine halleder.. yine de çıkmıyorsa leke çok da takılmayın, nasılsa çabucuk büyüyor bu tıfıllar

okuyanlar çok ama kimse yazmıyor..
ben de çıkıyorum,, görüşürüz, sessiz çoğunluk öpüldünüz

Ben önce koslaya yatırıyorum sonra makınada dalan roxy ıle yıkıyorum Dr artık normal deterjan kullanabilirsin ama bebek kıyafetlerini kendi kıyafetlerinizle yıkama yıne de dedi

canım cekmekoyde meselipark varmış bilgin varmı oraya ilgili site guzel geldi bize ama çevresi nasil bilmiyoruz tabi

ben meşeli parkı duymamıştım sen söyleyince netten baktım ama bi sarıgazide bide göztepe üzerinde var görünüyor ağaoğluna aitmiş ben sana bildiklerimden şöyle bi kaç güzel site söyliyim

Tempo emlaktan çekmeköyde prestijli havuzlu güv.sitede daire 900 TL

bu ilandaki site güzel mimar sinan çekmeköy merkezine yakın biraz otobana nazaran içerde kalıyor ama muhit olarak güzel

Çekmeköy remax-eksen özlenen'den 5 yıldız 2.etap kiralık 2+1 950 TL

bu çekmeköy beşyıldız evlerinden bir örnek beşyıldız evlerini tek geçerim sineması bile içinde var ve sinema biletleri 7 tl falandı en son

Emlakçım'dan sitede 3+1 750tlye kiralık daire 750 TL

bu ilandaki site hemen madenlerde şile otoyolu üzerinde tüm bankalara marketlere vs yine çok yakın benim beğendiğim sitelerden biri daire detaylarına çok bakmadım site ismi olarak aratıyorum sen aynı siteden alternatif daireler bakarsın emlak sitelerinden şuan işyerindeyim malum :)

Çekmeköy migros ve ulus pazarına çok yakın site içnde 3+1 daire 650 TL

buda yine mütevazı siteleden biri merkeze oldukça yakın lokasyon olarak iyi fakat fazla lüks sayılmaz

Turyap Tamer Karvan Paradıse Cıty 4+1 160m2 Havuz Ve Güney Cephe : Hürriyet Emlak İlan No : 4596-2321

çekmeköyün en güzel sitelerinden hatta en iyisi denebilir paradise city fiyatıda bu lükse göre iyi ama senin aradığının üstünde alternatif olsun tercih senin :)

Çekmeköy Mimarsinan'da Onur Sitesinde 3+1 120 M2 Kiralık 850 Tl : Hürriyet Emlak İlan No : 16990-1859

onur sitesi yine çekmeköy merkezde çok uygun fiyatlı çok güzel bir site görülmeye değer

Çekmeköy Villaparts Sitesinde Kiralık 3+1 125m2 Sıfır Daire! : Hürriyet Emlak İlan No : 38319-409

ay ben buna bayıldım bu ev çok güzelmiş villaparts hemde 1000 tl ama aidat öğrenmekte fayda var emlakçıdan muhtemelen aidat fiyatları yüksektir bu sitelerde

Çekmeköy Sarı Belde Sitesi Kiralık 3+1 Sarıbelde : Hürriyet Emlak İlan No : 27281-470

son olarak sarı belde buda yakınlarımın oturduğu bir site 800 tl uygun geldi bana

sen bu linklere bir göz at istersen evler bana yakın hemen hepsi sabah akşam önünden geçtiğim siteler herhangi bir konuda yardımıma ihtiyacın olursa her konuda yardımcı olmaya çalışırım benim oturduğum sitede de 700 tl civarı güzel kullanışlı daireler var ama güvenlik yok bende bu anlamlı çok hoşnut sayılmam

umarım birinde karar kılarsın komşu kazanmıuş olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…