canım bizde gittik bizede ya yediklerinden yada üşütmeden olabilir dedi. Çok şükür bişey çıkmadı ama benim anlamadığım verdiğimiz gaita resmen mukustu sümük sümük tü ama raporda mukus saptanmadı yazıyor brde rengi yeşil siyahtı rengede kahverengi yazmışlar bu benim kafamı karıştırdı. Neyse inşallah düzelir günde 2 kez kaka yapıyor yaparkende ishal gibi ses çıkararak yapıyor kokusuda bayağı kötü . Sizde düzelme oldumu?
merhabalar bizde bu gün 6 aylık olduk
resim yükleyemiyorum bende
Maşaallah oğluşuna.. Çok tatlı.. :) Allah nazarlardan muhafaza eylesin...Eki Görüntüle 589693 Eki Görüntüle 589695
hazır resim eklemeyi öğrenmişken dayanamadım meleğimin resmini sizinle paylaşıyım dedim geçen ay oğlum oyuncaklarını yeni keşfetmeye başladığında çekmiştim bu resmi oturttuğuma bakmayın o dönem yanlara yıkılıyordu kuzum şimdi şimdi desteksiz oturacak gibi oldu tabi hala başında rekatçisi eksik olmuyor
Bende ne resim yükleyebiliyorum nede avatar resmi yükleyemiyorum avatar resmi olarak oğlumu yapmak istiyorum ama olmuyor
[ mukuslu kaka çok karşılaşılan bi şey..
ama kan neyin belirtisiydi tam hatırlayamadım..:44:
süt alerjisiydi sanırım.. ama bana kalırsa mutlaka doktora git..
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim doktora gittik test yapıldı herhangi bir enfeksiyon falan çıkmadı çok şükür rengi demirden oluyor sümüksü oluşunuda besinden olabilir dedi bu ara verdiğim ek besini bıraktım bakalım düzelme olcakmı kan enfeksiyon ve süt alerjisinden olurmuş bazen önemsiz olabilir dedi tekrarlarsa yine gaita örneği vercez
Hadi onla geçmiş olsun.önemli bisey olmasinda.icin rahatlamış oldu boylelikle
Eki Görüntüle 589693 Eki Görüntüle 589695
hazır resim eklemeyi öğrenmişken dayanamadım meleğimin resmini sizinle paylaşıyım dedim geçen ay oğlum oyuncaklarını yeni keşfetmeye başladığında çekmiştim bu resmi oturttuğuma bakmayın o dönem yanlara yıkılıyordu kuzum şimdi şimdi desteksiz oturacak gibi oldu tabi hala başında rekatçisi eksik olmuyor
ivitYine sevgi pıtırcığı olduk farkında mısın..?
maşallah senin oğluşunu da gördük..
hoşgeldinn..Selam kızlaar..ben de 2012 Temmuz annesiyim..siteyi çok fazla bilmiyorum şimdiye kadar tek tük mesaj yazmışlığım bi de forumda açılan konuları ve yorumları okumuşluğum var..bu linki görünce de anladım ki sizlerden öğreneceğim çok şey var, e iyi kötüde paylaşabileceğim tecrübelerim var..YAŞASIN PAYLAŞMAK!!
canımmmm ne güzel yazmıssın görüyor musun anneyi,, kendininkini büyütüyor..
sonra büyüttüğünün bebeğini de büyütüyor..
nasıl hak ödenir kesınlıkle çok doğru çağanımada annecim bakıcak
büyüttüğünün bebeğini de seve seve büyütüyolar gözüm hiç arkada kalmıcak
canının canı sonuçta....
hiç ağlatmam bıle ben onu dıyo bana annecim.
tek derdı annemın biberona alıştır dıyor anne sutunü bol bol alması için alışması şart
kaşıkla verırım vermesıne yulafla bırlıkte ama
bıberonla daha çok alır dıyor offf napcammm bu bıberon ışini
oğlan dişini kaşıyo bıberonun uç kısmıyla ağzında gevelıyor süt gıtmesıne gıdıyor ağzına geveleye geveleye ama bı çok hava yutuyo ve sonra gelsın gazlar zaten gazlıyız
bıberon arastırıyorum medela calma biberon varmıs anneyı emer gibi ucu varmıs
onumu alsam acaba bıberon almayan bebekler bu bıberonu alıyomus
Comportamento di suzione: Seno e Medela Calma - YouTube
MaşallahEki Görüntüle 589693 Eki Görüntüle 589695
Eki Görüntüle 589693 Eki Görüntüle 589695
Allah korusun bebisleri.Yere neden koymuyosun canim.ben battaniye serip hep yere koyuyorum dusme tehlikesi olmuyor usur mu bilmem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?