Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım kotulesmeden götür ben oyle bir hata yaptım dahada arttı hala oksurukle uğraşıyoruz

günaydıııın!!!

ay ben bu ayşeciği yiyicem yaa!
ben çeviriyorum, o dönüyo
ben çeviriyorum, o dönüyo..

mübarek, evin düzünde top gibi yuvarlanıyooo

sonra da bağırıyo, beni çevir diyee

Son düzenleme:
inş canım, sen de tüm isteyenler de yapar..
ben ben hevesli değilim böyle şeylere
doğunca kuzenlerle birlikte 1 saate hatim okuduk, kuzen geldi aşır okudu falan..
hani mevlüt kıyafeti giydirirler bebeklere..
ben kendi günlük kıyafetimle çıktım, başımda yemeni..
kızıma da eşofman giydirdim..

nazardan çok çekiniyorum ben, bunun da etkisi var...
o yüzden dışarı çıkarken elbise giydirdiğim, saç bandı taktığım baki değildir..

benimki toplam 21 cm uzamış 5 aylık
hay maşallah kuzuma, anası gibi selvi boylu olacak

çok sevindim canım..
siz niyetli olun, Rabbim yuvanızı korusun... herşey daha güzel olacak..

mukuslu kaka çok karşılaşılan bi şey..
ama kan neyin belirtisiydi tam hatırlayamadım..:44:
süt alerjisiydi sanırım.. ama bana kalırsa mutlaka doktora git..

töbee... bana benzemesin kız..:18:

güzelim geçmiş olsun..
ama yanlış yapıyorsun..
ben battaniyeyi yere sermişim geniş geniş..
üzerinde de annemin yaptığı ince yün yatak..
koyuyorum üzerine ayşeciki..
hem yeri geniş rahat hareket ediyor, dönüyor.. gelişimi için çok faydalı..
hem de ben çok rahatım..
artık hiiiç koltuğa koymuyorum ben kızı..
sen de yapma..
zaten boyu uzun, her vesileyle kendini iter, Allah muhafaza.. dikkat et ecoşun annesiiii

geçmiş olsun canım...
inş ilerlemez ama..
nacizane hemen doktora götür derim..
ilerlerse dediğin gibi...

Son düzenleme:
Günaydınlaaaar sabah spora gittim geldim şu an heryerim kopuyor ama pes etmek yooook
Dişleri kaşınıyordur cnm aynı durum bizdede var. Aman Allah korusun tek başına bırakma hiç en güzeli kalın battaniye üstünde yere koy c

Bende baştan beri sağarak veriyorum cnm tembel oğlum tutmadı böyle de alıştık gitti. Ooo sen baya testler yapmışsın, bende öyle imkan yok ama çok şükür bir ğroblem yaşamadık zaten bnm dipfirize atm şansım olmuyor pek sağdığımı içiyor direk. Taze taze oluyor yani. Bende lansinoh poşet kullanıyorum çok memnunum, nuk un da süt kaplarınnı. Avent in termos çantasını kullanıyorum bende ama pek memnum olduğum söylenemez dümyanında parasını verdiö sizinki baya geniş falanmış ya bundan mı alsam acaba, bizimkine sadece iki biberon sığıyor pompa falan sığmıyor

Ayrıca bugün bizde tam 5 aylığızzzzz nasıl geçti 5 ay hiç anlamadım valla kuzumlaaa

zengin olduuuuuuuuuuk!

ayşecikin ağzında iki tane inci gördüüüüm :118::124:
Gözünüz aydın cenacım.. darısı bizim başımıza İnşaallah.. Bende hergün kontrol ediyorum diş var mı diye..

Bende kızımın ismi Ayşe Ebrar olsun istemiştim ama nasip olmadı.. Ayşeyi senin gibi Aişe validemizin ismi olduğu için, Ebrarı da Hz.Ebubekir'in en güzel vasfı olduğu için koymak istedim.. Efendimizden (A.S.M) Sonra sevdiğim iki insanın ismi olsun istedim ama ebrar oldu ayşe olmadı..

karakız nerdesin?
libyana, sen de yoksun:44:
Burdayım hayatım.. Dün eşim işe gitmedi.. Evdeydi.. İkindiden sonrada dışarı çıktık. o yüzden giremedim..

günaydıııın!!!

ay ben bu ayşeciği yiyicem yaa!
ben çeviriyorum, o dönüyo
ben çeviriyorum, o dönüyo..

mübarek, evin düzünde top gibi yuvarlanıyooo

sonra da bağırıyo, beni çevir diyee
Bizde öyleyiz.. Top gibi bir sağa bir sola yuvarlanıyor.. koyduğum yerde bulamıyorum..

Kan varsa bence yarin ilk kakasiyla tahlil yaptir cnm bizde bi kere kan olmustu.antibiyotik kullandik.kaka sayisi nasil ishalmi.gecmis olsun

Valla özenmedim desem yalan olur bekliyom ki donsun diye koca totoşunu kaldiramiyoki maşallah kuzuna
ben doktora sordum cok kusuyo iciremiyorum diye 2 hafta bekle ek gıda ile verirsin dedi illa verecek yani
ben niye cena ile kayınvalidesinin maceralarını pek öyle hatırlamıyorum

Herkese günaydın bende kalktım evimi topladım oğlumu uyututtum şimdi kahvaltımı yapıcam sizlerde ne var ne yok geçmişi okumadım kahvaltıdan sonra bakıcam

geçen haftalarda aynı sorunu bende yaşadım doktora koştuk hemen tahlil falan yapıldı hiç bir şey çıkmadı doktorda benim yediğim şeylerden olabileceğini söyledi sen yada bebeğinde üşütmüş olabilir cnm bi tahlil yaptır istersen bide kakasını takip et

as hatun, seni göremeyince eksik kalıyoz yaa
iyi dileklerin için teşekkür ederim..
ayşeyi çok istediysen ikinciye nasip olur belki, ne dersin

ben niye cena ile kayınvalidesinin maceralarını pek öyle hatırlamıyorum
valla bizde iyi kötü maceralar bitmez
bizi takip edin anacığımm

Allah beyaz gelinliklede görmeyi nasip etsin
amiiin canım, cümlemizinkini..
ama hiç o zamanları düşünemiyorum..
şimdi çok güzel.. hep böyle kalsaydıı

Son düzenleme:
Ayy deme öyle kızz utandım şimdi..:78::78: Bende buraya girip sizle sohbet edemeyince kendimi eksik hissediyorum çok alışmışım buraya..

Bu arada Zeynep hanım yok..
:44: Kayıplara karıştı..

kızlar neler yapıosunuz bakalım..minnikler napıo .gün içinde miniklerle nasıl vakit geciriosunuz neler yapıosunuz

kızlar neler yapıosunuz bakalım..minnikler napıo .gün içinde miniklerle nasıl vakit geciriosunuz neler yapıosunuz

ben özleyerek geçiriyorum

saatte bir sesini duyuyorum kuzum alışmış annemin telefonu her çaldığında heyecanlanıyormuş başka ses duydummu ağlıyor

allah yardımcımız olsun oğlumunda benimde çok zor ama napalım rabbim daha büyük dert vermesin alışıcaz şükürki annem var emin ellerde tek tesellim o

sizi okudukça nasıl hevesleniyorum çok şanslısınız ben oğlumun ilk dişlerinin haberini bile annemden alıcam belkide

canım bizde gittik bizede ya yediklerinden yada üşütmeden olabilir dedi. Çok şükür bişey çıkmadı ama benim anlamadığım verdiğimiz gaita resmen mukustu sümük sümük tü ama raporda mukus saptanmadı yazıyor brde rengi yeşil siyahtı rengede kahverengi yazmışlar bu benim kafamı karıştırdı. Neyse inşallah düzelir günde 2 kez kaka yapıyor yaparkende ishal gibi ses çıkararak yapıyor kokusuda bayağı kötü . Sizde düzelme oldumu?

benim termos çantam geniş ben didik didik araştırdım netten 1 ay boyunca işe gidip geldiğim için geniş olsun die bu baya koskocaman bişiy 20x15 diyorum ya pompayı koymasan 8 biberon sığar pompayla 6 falan biberonu geç kavanoz tabak çatal kaşık tık tıkabildiğini istersen alt gözüne buz kalıbı koyarsan 12 saat buzdolabı gibi soğuk tutuyormuş onu henüz denemedim ama otobüs yolculuğu yaparsam onuda deniycem

ay canım kıyamam miniklerimizden uzak kalmak zor olsa gerek ben hiç yaşamadm şu ana kadar kimseyede bırakamam ama mecbur kalınabilio bi yerde ozamnda işte özlemle gecıo zaman..anneler en büyük destekçi şanslısın bu konuda yanındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…