Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın hanımlarrrr... İyi pazarlarrrrr

Çok geçmiş olsun benimde en çok korktuğum şey. Daha uzak biryere gidemedim o yüzden tek başıma. Annem çok yakın giderkende mecbur ön koltuğa koyuyorum oda çok tehlikeli biliyorum ama napıyım arkda tek başına ağlasa yolun ortasında naparım bilmiyorum

Oğluna maşallah cnm daha çok minikler ne konuşması 5 aylık çocukta.kendi kendine sesler çıkarıyorsa, sesli şekilde gülüyorsa bu ay için gelişimi gayet güzel kelimeleri sölemes için çok erken

sağol canım simdi sıra tasinmada senin hastane fiyatlari hala aynimidirki ,dr kimdi ,sezeryanmi oldun? çok soru sordum

günaydınnn herkeslere ...
biz uyandık kahvaltı yaptık. hatta oğluşum sabah uykusuna geçti bile
ben de sizlere bakayım dedimmm nasıl gidiyo pazarlarr

çok teşekkür ederimm...

aslında yemek konusunda haklısın aynı şeyi kv yapsa hiç anlayışla karşılamam
.. ki zaten cesaret edemez ..ama benim kv den bahsetmiştim pek
normal standartlarda değiliz seninkiyle kıyaslanmaz yanii ... oğlşum çok istedi masadaki şeyleri bende
tattırdım biraz.eşim duysa şaşırır normalde hiçç yapmamm..hatta aşırısına karşıyımdır amaa

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr ...
özledim sizi mağlumm pazar kimsecikler yok benim kocam yine calısıyor onun için paşamla yatıştayız bugun yemek ve temızlık yok oğlumla ebeeeeeeeeee oynuyoruz ebe deyip yanagına vuruyorum kahkaha atıyor aşkım oğlumm

cok teşekkür ederim bi kaç yerde artık baba mama"diyebilmesi i gerekiyor die okudum bebeği olan bi kaç arkadasım öyle söyleyince telaşlandım sadece içim rahatladı sağol

Günaydın hatunlar ve onların tatlı bebekleri biz uyandık, kahvaltimizi yaptık, aysecigide doyurdum uyuttum neyse Kv hasta baya tavuk suyuna çorba, yemek pilav yaptım eşimle ona gönderdim.şimdi kocisi bekliyorum, ayşe uyanınca yemeğimizi yiyip gezmeye gidicez antalyada hava bahar havası evde oturani dovuyorlarmis

kızlar ben ne zaman ağda yaptırsam o bölge sivilce oluyor hep ama küçül değil büyük büyük svilce sizce neden oluyor bilen var mı​

alıntı yapacakken yazımın sonunda köşeli parantez içinde /QUOTE] ifadesi var..
onu sildiğin için tam alıntı yapılamamış..
yazının başında da
bakalım şimdik olacak mı :) sana da günaydın öncelikle ve iyi pazarlar ben demin de yazdığım gibi fatihte yaptım ve normal bir doğum için bir kamyon para ödedim yazık ama oğluş sağlıkla geldi ya geçti gittii..biz erdem için çok iyi şeyler duymuştuk da ondan sordum ama senin hastane de aklımın bi köşesinde dursun bakalım 2. ne zaman gelirse deriiin bir araştırma yaparım ben :) kv konusunda da haklısın tekrarı olmadığı sürece hatalar insanlar için umarım düzelir çok saol...[/QUOTE]

alıntı işini bende pek beceremiyorum erdem hastanesini bende iyi diye duydum cena nın hastanesiyle ikisini bi araştıracağım malum benim haziranda tekrar dogum var :))

alıntı işini bende pek beceremiyorum erdem hastanesini bende iyi diye duydum cena nın hastanesiyle ikisini bi araştıracağım malum benim haziranda tekrar dogum var :))[/QUOTE]

vallahi ben de anlamadım bu işten bacım yaa babam böyle durumlarda bir de öğretmen olacaksın sonra öğrencilere birşey yapamayınca kızma der evet seninki gayet yakında Allah iyi insanların eline düşürsün ve inş çok rahat geçer doğumun 3. nün cinsiyeti belli olmuşmuydu

kızlar ben ne zaman ağda yaptırsam o bölge sivilce oluyor hep ama küçül değil büyük büyük svilce sizce neden oluyor bilen var mı​

zeynepcim seni gördüğüme sevindim.artık eskisi kadar girmiyorsun gerci misafirden hastalıktan basını alamıyorsun ama.inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir.bu arada cildin hassas olduğundan sivilce yapıyor olabilir ,hijyenik güvenilir bir yerde aldırmanda önemli.genelde sivilce kıl dönmesinden oluyor ama ağdada kıl dönmesi olmuyor kökünden aldığı için.

kimseciklerrrr yokkk nerdesınız eşim çalıyo bugun ve ben evdeyım (( sesımı duyan olursa bısey sorcam emzıren anneler bebıslerınıze su verıyomusunz anne sutunden yeterlı su karsılanırmıs ama kararsız kaldım susuz kalmasında kuzum

alıntı işini bende pek beceremiyorum erdem hastanesini bende iyi diye duydum cena nın hastanesiyle ikisini bi araştıracağım malum benim haziranda tekrar dogum var :))

vallahi ben de anlamadım bu işten bacım yaa babam böyle durumlarda bir de öğretmen olacaksın sonra öğrencilere birşey yapamayınca kızma der evet seninki gayet yakında Allah iyi insanların eline düşürsün ve inş çok rahat geçer doğumun 3. nün cinsiyeti belli olmuşmuydu[/QUOTE]

cinsiyeti erkek gibi dedi ama daha kesin değil 10 gun sonra gideceğim

birtek ben varım topik sessiz bugün ben de derin bir temizlik içindeyim eşim saolsun oğluşla ilgileniyor ben de evi altını üstüne getirdim misler gibi oldu çok iyi geldi su konusunda da ben 5. aya kadar hiç vermedim sdc emziriyorum ama 5. aydan sonra ferrum bebişi kabız yaptığı için ferromixin diye birşey verdi doktor toz olduğu için onu rezene ile veriyorum su almış oluyor mu bilmem ama birkaç gündür 3-4 çay kaşığı kadar ondan veriyorum

evet canım hem yaramaz oğlum hemde misafirlerimmm beni sanal alemden kopardıı
Allaha sukur iyi oluyoruzz yavas yavas pasamın bronsıtı gececekk bn daha misafir kabul etmıorummm ohh canıma degsın oturmayı özlemişim evımıze gelıyor agdacı komple alıyor gıdıo kuaforde aldırınca olmuyordu o bayan almaya basladı bu durumu yasadımmmm . sende bebegınde ıyıdır inş öpüyorumm sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…