Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum canım.Geçen hafta kızım uykusu gelince hırçınlaşıp saçını çekiyordu.Neyseki fazla saçı yok.
bizimkide öle keltoş nolcak yerim ben onları tepkilerini artık böle dile getiriolar desene.

hemde çok tatlılariyi bari herkezde benzeri durumlar olduğuna göre bizimkinide normal kabul edebilirm ohh içim rahatladı kızlar..

canım benimde kızımda olmuştu aynı şey daha sonrası grip oldu ve gözlerinden iltahap aktı adeta özellikle geçeleri oluyordu sabaha kadar zor açıyordu gözlerini

günaydın güzel aneler ve minik kuzuları nasılsınız bakalım

sizlere bir sorum olacak benim minik prensesim anjio olacak kalbindeki bir damar anne karnından çıktıktan sonraki ilk 3 saat içinde kapanması gerekirken kuzumun ki kapanmadı PDA adında bir hastalığı var doktor anjio yapıcak tıkaçla o damarı kapatıcak umarım yoktur ama aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı

ay bu sabah kalktım, evin içinde şarkı söyleyip dolaşıyom..
yeni saçlarım çok hoşuma gitti, bilmiyorum ondan mıı?
şarkı açtım netten, bi yandan oynuyom bi yandan çamaşır asıyom,
kız da bana şaşkın şaşkın bakıyooo

adamlar iyi yine ya.. memnun değillerse de kaba değiller yani..
ama ben kendime yakıştıramıyorum, sonra eşimin beğenmesi meselesi geliyor..
giyime kuşama benim de bi ara hiiiç bakasım yoktu.. nerde bol, salaş, renksiz bi şey varsa, çekip onu giyiyordum dolaptan..
sonra kendimi bi fotoda gördüm, baktım sıfırın altında seyrediyor grafik
sonra bi alışverişe çıktım, iki şey aldım, baktım millet yaşıyor, alışveriş gezme..
bana da bi motivasyon geldi.. tetikleyici oldu.. sana da tavsiye ederim..

işler güçler mi
büşra pekin girdi gireli dizinin tadı kaçtı sevemedim şu kadını ama diziden de vazgeçemiyorum
he yaaa.. başta iyiydi, sempatikti.. ama şimdi .. etti diziyi..
yine de izliyorum, vazgeçemiyorum..
yaşasın ahmet kural, murat cemcir ve sadi celil cengiiiiiiiiz
(eşim duymasın illet oluyoo)

Allah iyiliğini versin kırgınlık olmadan hallolmasi iyi olmuş . ben hamile olmasam bi saunaya giderdim kesin bide sapanca da gural in oteli varmış giden varmı?
görelim Mevla neyler..
neylerse güzel eyler demişler..

sapanca güralin önünden transit geçtim, o sayılıyo muu
bi arkadaşım balayına gitmişti, gayet memnundu..
ama otelden sapancadan mı, balayından mı onu bilmiyom

kuzuuummm, anjiyo mu
masum üfürümler duydum da, pda, bilmiyorum
peki ameliyattan sonra bitip gidecek di mi?

kuzuuummm, anjiyo mu
masum üfürümler duydum da, pda, bilmiyorum
peki ameliyattan sonra bitip gidecek di mi?

evet canım herşey bitecek inşallah ilaç kullanıyorum şuanda ama onuda kullanmayacağız ya buda ürüfüm şeklibde duyuluyor ama masum değilmiş :2:

bahsettiğin hareketi biliyorum bizimki de tam olarak aynısını yapıyor hep biz de eşimle çok gülüyoruz o haline :)
evet tozdan olabilir umarım ciddi birşey değildir geçmiş olsun yine de bi doktora göster derim ben eğer azalmazsa
işte yaşayan bilir çok zamanlardı ama azalsa da çok şükür ben evde adım atamıyordum 10 sn uyusa nefesimi tutuyodum uyanacak diye o zaman joker'e bakayım bir de inşallah bizimkinde de işe yarar

güzel annelere mutlu yıllar dılıyorummmm
dün eşim evdeydi
1 gün girmiyorum meraktan çatlıyorum yaaaa
bu nasıl bıseydır
oku oku bitmedi uzun uzun kaynatmıssınız :)))

çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ne zaman olacak haber et o zaman da şöyle topluca bişeyler okuyalım dua edelim inşallah

Cena masallah dokturmussun gene ..alah neseni bozmasin sekerim:) bizde enerji yerlerde .yorgunum vala.demek senin yaramazda yapio aynisini ayy iyi bari artik kafama takmam bnde guler gecerim:))

Canim cokk gecms olsun isalah bebegin tamamen iyilesir bi daha bole bisi yasatmasin rabbim size..

Esimin istegi uzere aksamki menumuzde pizza var pizza yapicam hazr bizim tosunda uyuoken yapimde ciksin aradan aksama sizde ne menu var kizlar

çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ne zaman olacak haber et o zaman da şöyle topluca bişeyler okuyalım dua edelim inşallah

canım allah razı olsun çok tşk ederim evet dualarınızı eksik etmeyin lütfen şubat ortasında olacak tam tarih belli olunca yine haber veririm

merhaba bizim doktorumuz jimerde arif canan memnunuz sizde bir deneyin isterseniz
Evet biliyorum bizede tavsiye etmislerdi arif canani ben ramazan harmanciya goturuyorum acibademden ayrildi ozel muayenede suan
Oncelikle cok cok gecmis olsun allah acil sifalar verdin bizmde basimiza geldi kizim dogdugu gun kalbinde ufurum oldugunu soyledi cocuk doktoru bizde apar topar cocuk kardiyolojisi var prof. ergun cil ona goturduk vsd oldugunu ogrendik simdilik sikinti yok 6. Ayda tekrar kontrol var 1. Yasina kdr kapanabilir dedi kizima bi dert vermiyor sukurler olsun canim sende icini ferah tut bu konuda ergun cil i tavsiye ederim yeni dogan bebisleri bile ameliyat ediyorlarmis insallah atlatirsiniz.
Esimin istegi uzere aksamki menumuzde pizza var pizza yapicam hazr bizim tosunda uyuoken yapimde ciksin aradan aksama sizde ne menu var kizlar
Oo nasi yapiyorsun cnm tarifi vrrsene kiz bizde yapak

verim tatlim ...

hamuru için: 3su bardağı un 1tatlı kaşığı tuz 1tatlı k. şeker 1yemek k. sıvı yag 1paket kuru ınstant maya 1su bardağı ılık su bunları yoğurup bi kenarda bekletiorm yarım saat hamur mayalanıp kabarıo o aradada üzerine malzemelerini hazırlıorm sucukları doğruorum zeytinlerin çekirdegni çıkarıp doğruyorum domates dilimliorm kaşar rendeliorum yeşil biber doğruorm bikenarda hazır oluo sonra hazırladığım hamuru yuvarlak bi tepsim var ona sıvı yag döküp yaglıorm hamuru yayıorm elimle üzerine varsa domates sos yoksa tembelliğe kaçıp ketcap sıkıorm az kaşıkla heryerine dagıtıorm üzerine kaşar az serpeliorm üzerine tekrar sucuk biber zeytin onların üstünede domates dilimlerini koyuorm en üstüne tekrar kaşar serpip üzerini streçleyip atıorm dolaba akşam eşim gelmeden yarım saat önce fırına atıorm 180 derecede pişiriorm bizim fırında sizinkileri bilemem ayarlarsn böle tatlım sormak istedgn bişi olursa sor ..yapmak isteyenlere afiet olsn:)

gidimde malzemeleri doğrim hamuru yoğurmştm...

Ooo harika sagol tarif icin hadi sana kolay gelsin en kisa zamanda yapiciim hatta soyle bi kolaylik dusundum hazir ekmek hamuruylada olur yakinda firin varsa alinabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…