Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cnm cnm yoksa o canım köftelerdenı yemege gıttın bakım
eveeet :78:
ohh.. ne güzel..
bi günün beyliği beyliktir, demişler
keyfini çıkart

alya cım ondan sonra çocuk emziğe alışır bırakmaz bizimkiler ters

ben sana bişey diyim mi boyum 1.63 58 kiloyum
göbek duruyoo ve bence fazladan 4 kilo var

ben topiğimi çok özledim nekadar çok zaman geçmiş hepinize musmutlu güzel sağlıklıhuzurlu bir yıl diliyorum güzel bebişlerinizle ve eşlerinizle.)

ben sana bişey diyim mi boyum 1.63 58 kiloyum
göbek duruyoo ve bence fazladan 4 kilo var
senin mi 4 kilo fazlan var?:44:
67yle hamile kaldım ben.. ama hamilelik öncesi de fazla kilom vardı..
bu benim için iki kez dezavantaj demek

bi şeyler yapmam lazım

Son düzenleme:
alya cım ondan sonra çocuk emziğe alışır bırakmaz bizimkiler ters

bende diyorum bu iişte bi terslik var amaaaa

bu arada rüyamda seni gördüm ilginçti gercekten. senle hamama gitmişiz çocuklar falan da var masanın birinde oturuyoduk. sende baya zayıfmışsın ben utanıyorum bu kalan göbekle

bu arada rüyamda seni gördüm ilginçti gercekten. senle hamama gitmişiz çocuklar falan da var masanın birinde oturuyoduk. sende baya zayıfmışsın ben utanıyorum bu kalan göbekle
hamama mıı?

artık ne kadar etkileniyorsak birbirimizden, rüyalarda bile birlikteyiz baksanızaa

hamama mıı?

artık ne kadar etkileniyorsak birbirimizden, rüyalarda bile birlikteyiz baksanızaa

Eşimle konuşmuştuk gecen ( kızım suyu çok sevdiği için) bizede değişiklik olsun diye yarıyıl tatilinde kaplıcaya gidelim diye. Tabi bu eşimle aram bozulmadan önceydi:) onla papaz olunca ilknurla gideyim bari mi dedim artık neyse

aahh, bizim de var bi kızılcahamam hülyamıızzz
ama gidersek eşim ayşeciki kesinlikle havuza sokmaz..
artık odadaki küvette musluktan akan suyla bıcı bıcı yaparız kızımlaa

bu arada benim kv, memlekete gitti..:124:
kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz
o döndügünde gitsek bile, bizimle gelme ihtimali azaldı.. hatta yok oldu
ay ben çok kötüyüm yaaaa

Bizimkide ramazan harmanci umi plazada cok ilgili bi doktor bendetavsiye ederim

bi şeyler yapmam lazım

Cena bende 67 ile hamile kaldim 1.68 boyum var hamilelik oncesi bi 5 kilo fazlam vardi ustune hamile kaldim 85 le doguma gittim simdi 75 kiloyum sadece 10 kilocuk gitti vee okdr fazla kiloyu nasil vericem kara kara dusunuyorum 63 e insem super olur ama ben daha 70 i goremedim :26:

bi şeyler yapmam lazım

kilo meselesini hiç sormayın ilk 52 kilo ile hamile kalmıştım.

doğumdan sonra 58 -60 arası gidip geldim.

60 ile ikinciye hamile kaldım.şu an 68 im benimde

eski kıyafetlerimin çoğu olmuyor.eşimde fazla kilodan

hazetmez ama beni teselli ediyor

sonuçta doğum yaptın zamanla verirsin diyor.kendisi yiyipte kilo almayanlardan

çok fazla iştahlıda değilimdir.ama nedense bu doğum kilolarından hemen kurtulamıyorum.

birde ikinci bebekte sanki daha zor gidiyor kilolar.işten güçten spor yapacak zamanda kalmıyor.

kızım bu senen okula başladı kardeşi olalıda pek bi nazlı sürekli ilgi istiyor.hangi ara spor yapılacak

Son düzenleme:
kızlarr bugün pazardan oğluşla eşime aynı eşofman takımı aldım bir tatlı oldular ki maşallah bayıldımm kızım olsa neler yapardım düşünemiyorum bilee

canımcım, sen benden 5-6 cm daha uzunsun..
benden daha iyi göründüğünü düşünüyorum..
ama işte diyorum ya,, henüz ilk bebek kendimi bırakmak istemiyorum

seninki daha başka dilanaz..
iki çocuk var, ev var, eş var, çocuk okula başladı diyosun.. var da var yani..
yemeye uyumaya vaktin olmaz, bi de spor çok güçç

ama eşini takdir ettim, anlayışlı bi beymiş..
bizimkisi 6 ay doluyor ya, başladı bıdı bıdıya..
(beni teşvik için beraber kilo verelim diyo, beraber diyet yapıp, beraber gidecekmişiz spor salonuna)
o da haklı.. evleneli üç sene oldu, hadi doğumdan kalan 2 kiloyu saymayalım, 8 kilo aldım sebepsiz
insanın kendi canına da zarar.. düşünsenize ben fazladan 2 tane 5 litrelik su şişesi taşıyorum üzerimde

fazla mı takılıyorum bilmiyorum ama bildiğim, henüz tazeyken birkaç kilo vermem gerek..
üzerinden zaman geçtikçe zorlaşacak bu iş..:96:

Son düzenleme:
uleyyyyn star tv!!!
nerde benim dizim?:95:

inş yılbaşı diye yayınlanmamıştır..
yok, benim dizimin yerine geldiyse bu 20 dk, yakarım

zati çamaşırları yine kazara uzun programa koymuşum,
iki saattir bitmesini bekliyorum,, adamın asabını bozmayın haa!!!:88:

yok canim yok ilk bebekte bu kadar salmamaliyiz kendimizi ben senden beterim sen gene giyiniosu. kusaniyosun benim onu yapicak motivasyonum bile yok yakistiramiyorum bisey ustume. Giysi alasim bile yok ama bu kadar olmamali 5ayi devirdim kendime ceki duzen vermem lazim

Ben spora yazilsam onada gidemem bir iki giderim sonra bi aksilik cikar birakirim yuzme gibi olur sabahtsn aksama kadar evde bu kilolar gitmez onuda biliyorum ah ah ben bolemiydim esimle eski nisanlilik resimlerimize bakiyoduk gecen oo sende cok citirmissin dedi nee nasi yani simdi neyim dedim evirdi cevirdi ben seni bu halinlede begeniyorum dedi ama aldim ben mesaji

pöfff yaaaa bende kilodan dertliyimzaten çıtır bir hatun kişi olamadım hiçbir zaman 1.65 boyum vr 63 kg la hamile kaldım,77-78 le doğuma gittim,neyse 2 ayın sonunda 66 -65 i gördüm.Ya şimdi ? 6 ay olcak 9 gün sonra ben 70 kg görüyorum yuuhhhhh banaaa yuhhhhh Allah ne verdiyse yiyorum,tatlılar,cipslerrr,üff nasıl vercem yaaa bir de zor veriyorummm(moralim bozuluyor valla

işler güçler mi
büşra pekin girdi gireli dizinin tadı kaçtı sevemedim şu kadını ama diziden de vazgeçemiyorum

hamama mıı?

başka yere gitsek iyiydi ya hamamda napıyoruz aynı boydayız ama beni gören kürdan senden kalın diyor off çok hareketli çocuk bir 8400 oluyor bi 8200 düşün çocuk yerinde dururken bile ayaklarını sürtüyor herşeye uzanıyor bayılcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…