Emziriken sakincasi var diye bende hic yanasmadim doktora bile sormadim bende krepe balyaj istiyorum daha once yaptirmistim cok begenmisti herkes dogal olmustu uclara dogru renk aciliyodu kumral yapmistim.simdi istiyorum da memeden kesmeyi mi beklicez boyamak icin ben cesaret edemiyorum bi turlu
Bildigim kadariyla bi sakincasi yok,ben boyatiyorum .mecburen boyatiyorum cunku onler tamamen beyaz cikiyor.
Biraz pahalı cnm ya bende yeni baktım iki kişi 2 gece 800 diyorfiyatlari ortalama nasil canım malum benim dogum olacağı için yakın yerler bakıyorum
sizinde disiniz hayirli olsun dis şeklinde kurabiyeler yapip gelenlere de dagitilabilir blogta görmüştüm pasta da çok guzel olur
Iyi aksamlar hanimlar. Bebeğim hic kusmayan bi bebektir.6 gibi uykumuza gecerken tam dalmak üzereydi memede bütün emdigini fiskirarak cikardi.hemen dr unu aradim usuttu mu diye oda bi kere kusmadan üstümüs diyemem ateş burun akintisi da olmali.belki cok gelmiştir yarim saat emzirmeyin dedi.sonra ben duramadim grip surubu vereyim dedim onda hep midesi bulanio zaten onu vermeye kalktim okadar az aldı midesi bulandi bi daha kustubu sefer daha az.babasıyla oynadi biraz uykuya dayanamadi simdi uyyo.atesini olctum kulaktan 36.8...ya benim yavrum hastami degil mi anlamadim.ne evhamli oldum hic böyle biri degildim
libyana ismindeki 26 eskişehirle mi alakalı merak ettim canım
pis 7li yayınlamıyorlarrr 3 haftadır
teşekkür ederim..canımm hayırlı olsun güle güle kullan
köpük boya ıle mı boyadın bende kendımmı boyasam acaba
saçlarım uzun kuaför aynen 120 tl dedı
hangı boyayaı aldın numarası kac bende cıkolata kahve ıle karamel arasında kaldım
bu arada emzırırken saç boyamadım hıc
bı sakıncası yoktur degılmı
kardeşiz tabiii:78:cena libyana için bende aynı şeyi düşündüm biliyo musunn
yoksa biz kardeşmiyiz??
bu arada ben de istiyorum isimm
cıkss, söylemembeni gördünğz zatenadı ne ayşenin
evleneceğim zaman üniversitede doç bi hocam vardı..Umarım öyledir canım çümkü bu sefer çok karamsar bakıyorum olaya.
Kıssalar güzel gerçekten. Bilmiyordum ev işlerine emzirmeye falan zorunlu olmadığımızı iyi lldu öğrendiğim:)) günahada giriyorumdur belki ama elimde değil kızlar. Adam sinirli. Ağzından 3 eleştiri çıkıyosa 1 güzel söz çıkıyo. Çok basit şeyler için kalp kırıyo. Mesela çalışıyorum biliyorsunuz. Ev bebek iş derken çok yoruluyorum. İşten geliyorum koştur koştur hem kızıma hem yemek yapmaya girişiyorum. En az 2 çeşit yemeğim hep oluyor. Hem yardım etmiyor hemde Masada neden su yok diye bana kızıyor. Hiçbirşeyime yardımı yok ama sürekli sürekli şikayet..... İnsan bi minnet duyar bi teşekkür eder bi takdir eder ki moral olsunda daha mutlu yapalım bu işleri. Diyince de annelik zor diyor sağolsun:)) Haaa birde asıl sinirlendiğim sey çok çook basit şeyler için ağır ağır laflar konuşup kolay kalp kırıyor. Birde annemin yanında. Şimdi söyleyin bakalım haksız mıyım?
kızım da bir kere öyle kusmuştu, ama nasıl korkmuştum..Iyi aksamlar hanimlar. Bebeğim hic kusmayan bi bebektir.6 gibi uykumuza gecerken tam dalmak üzereydi memede bütün emdigini fiskirarak cikardi.hemen dr unu aradim usuttu mu diye oda bi kere kusmadan üstümüs diyemem ateş burun akintisi da olmali.belki cok gelmiştir yarim saat emzirmeyin dedi.sonra ben duramadim grip surubu vereyim dedim onda hep midesi bulanio zaten onu vermeye kalktim okadar az aldı midesi bulandi bi daha kustubu sefer daha az.babasıyla oynadi biraz uykuya dayanamadi simdi uyyo.atesini olctum kulaktan 36.8...ya benim yavrum hastami degil mi anlamadim.ne evhamli oldum hic böyle biri degildim
kız sen kaşınıyon heraldekızlarr bana da geldi hero babyyy yuppiii
hem dee iki tanee libyana seninkini yanlışlıkla bana yollamışlar galibaa
bi ara erzuruma gelirsen alırsın tatlımm
kız maşallah de..70 71 cm canım uzun değil
Bunlar beni sev(m)iyor cena'mm bak benle dalga geçiyorlar..evleneceğim zaman üniversitede doç bi hocam vardı..
bana iki tavsiyede bulunmuştu..
birincisi; kendi ailenin özel durumlarını, sırlarını eşine söyleme.. gün gelir devran döner..
ikincisi; bazı küçük kelimeler vardır, ama manaları sanılanın aksine büyüktür..
teşekkür ederim, rica ederim, iyi geceler, sağol, günaydın, eline sağlık, çok güzel olmuş..
bunları yitirme demişti.. hakikaten, tecrübeyle sabit bunlar çok önemli..
kız sen kaşınıyon heralde
tuz basmayın libyanamın yarasınaa
kız maşallah de..
erkek bebek gibi boyu uzun..
anasına benzeyecek, selvi boylu olacak bu tontiş belliiii
Nereye gittiniz yaaa iyice küscem ama size...
Zaten Zeynepte yok.. Eylül yok... Busmai de yok..
Nereye gittiniz yaaa iyice küscem ama size...
Zaten Zeynepte yok.. Eylül yok... Busmai de yok..
İyi akşamlar kızlaaar:) oğluşu uyuttum eşim dışarda kahvemi aldım keyif yapıyorummmm:))
Yarına doktor kontrolümüz var güzel haberlerle döneriz inşallah.
Biraz pahalı cnm ya bende yeni baktım iki kişi 2 gece 800 diyordaha öncedegittik ama bu kadar yüksek değildi, şimdi bir düşündüm valla ama otel çook güzel
Benim oğlumda normalde çok kusan bir çocuk değil ama arada aynen senin anlattığın gibi bir kusuyor bütün içtiği sütü nerdeyse, o zaman işte çok kötü oluyorumama kustuktan sonrada kudurmaya devam ediyor rahatlıyor. Ateş halsizlik fln olsa Allah korusun bir hastalık olabilir ama olmuyor başka bişey. Doktorda arada olduğundan bişey demedi. Grip şurubu falan verme cnm kusmayla ne alakası olcak. Bazen boğazına gıcık yapıyor balgam takılıyor onla beraber kusuyor. Muhtemelen öyle birşeydir sizinde. Ateş halsizlik olmadıktan sora içini ferah tut cnm
o ne ya 800 mü 500 olsa hadi neyse kırk yılda bir dersin çok pahaliymis
işte burada söylendiğinde üye oldum bende bugün gelmişşne zaman üye olmuştun canım?
Bunlar beni sev(m)iyor cena'mm bak benle dalga geçiyorlar..Eğer kargom gelirse size söylemicem.. Küstüm...
Çok güzel söylemiş valla hocan.. Helal olsun ona...
Iyi aksamlar hanimlar. Bebeğim hic kusmayan bi bebektir.6 gibi uykumuza gecerken tam dalmak üzereydi memede bütün emdigini fiskirarak cikardi.hemen dr unu aradim usuttu mu diye oda bi kere kusmadan üstümüs diyemem ateş burun akintisi da olmali.belki cok gelmiştir yarim saat emzirmeyin dedi.sonra ben duramadim grip surubu vereyim dedim onda hep midesi bulanio zaten onu vermeye kalktim okadar az aldı midesi bulandi bi daha kustubu sefer daha az.babasıyla oynadi biraz uykuya dayanamadi simdi uyyo.atesini olctum kulaktan 36.8...ya benim yavrum hastami degil mi anlamadim.ne evhamli oldum hic böyle biri degildim
canlar gecmisi okuyamiyorum
telden giriyorum.2gun evde net yok.ben ve oglum iyiyiz sukur yilbssini evde arkadasimla gecirdim
hepimize guzel seneler
kocisle tv keyfi. pasam zorda olsa.uyudu .
herkese iyi geceler
Korkma fazla geldiginde bizim hep oluyor fışkırarak kusma o kadar ateşten de birşey olmaz ama ateşini takip et bizim burnumuzdan filan fışkırıyor o derece yani ilk gördüğümde ben de çok korkmuştum ama artık önemsemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?