Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bildigim kadariyla bi sakincasi yok,ben boyatiyorum .mecburen boyatiyorum cunku onler tamamen beyaz cikiyor.

Bildigim kadariyla bi sakincasi yok,ben boyatiyorum .mecburen boyatiyorum cunku onler tamamen beyaz cikiyor.

ben yine bi sure bekleyeyim yaza dogru kismetse yapiririm balyaj zaten diplere gelmiyor. Hem sac dokulmeside biter diye umuyorum simdi cok sagliksiz iyice yipranmasin

kuzey guneyi izliyoruz biz kiz uyudu. Agladi agladi uyudu valla bu aralar bi enteresan hergun baska baska huy cikio yatrdim besigine agladi getirdim salona koltukta fosur fosur uyuyo tv seside cabasi ama rahatsiz olmuo

İyi akşamlar kızlaaar:) oğluşu uyuttum eşim dışarda kahvemi aldım keyif yapıyorummmm:))
Yarına doktor kontrolümüz var güzel haberlerle döneriz inşallah.

Biraz pahalı cnm ya bende yeni baktım iki kişi 2 gece 800 diyor daha öncedegittik ama bu kadar yüksek değildi, şimdi bir düşündüm valla ama otel çook güzel

Benim oğlumda normalde çok kusan bir çocuk değil ama arada aynen senin anlattığın gibi bir kusuyor bütün içtiği sütü nerdeyse, o zaman işte çok kötü oluyorum ama kustuktan sonrada kudurmaya devam ediyor rahatlıyor. Ateş halsizlik fln olsa Allah korusun bir hastalık olabilir ama olmuyor başka bişey. Doktorda arada olduğundan bişey demedi. Grip şurubu falan verme cnm kusmayla ne alakası olcak. Bazen boğazına gıcık yapıyor balgam takılıyor onla beraber kusuyor. Muhtemelen öyle birşeydir sizinde. Ateş halsizlik olmadıktan sora içini ferah tut cnm

teşekkür ederim..
koleston tüp boya, 6/7 çikolata kahveydi..
öncekiler de bal köpüğünden bozma hürrem saçı old için hani açık rengin üzerine iyi tuttu..
tonaj farkediliyor..
önceki boyatmada kadın resmen beni kazıklamıştı, şimdi düşündükçe sinir oluyorum..
boya ne kadar diyorum.. hmm... düşünüyo düşünüyo.. şu kadar diyo..
açıcı ne kadar diyorum...hmm.. düşünüyo düşünüyo.. bu kadar diyo..
kesim ne kadar.. aynen.. hayrını görmesinler ne diyeyim

cena libyana için bende aynı şeyi düşündüm biliyo musunn
yoksa biz kardeşmiyiz??
bu arada ben de istiyorum isimm
kardeşiz tabiii:78:

beni gördünğz zaten adı ne ayşenin
cıkss, söylemem

evleneceğim zaman üniversitede doç bi hocam vardı..
bana iki tavsiyede bulunmuştu..
birincisi; kendi ailenin özel durumlarını, sırlarını eşine söyleme.. gün gelir devran döner..
ikincisi; bazı küçük kelimeler vardır, ama manaları sanılanın aksine büyüktür..
teşekkür ederim, rica ederim, iyi geceler, sağol, günaydın, eline sağlık, çok güzel olmuş..
bunları yitirme demişti.. hakikaten, tecrübeyle sabit bunlar çok önemli..

kızım da bir kere öyle kusmuştu, ama nasıl korkmuştum..
ödüm şeyime kaçmıştı
sen bi takip et bakalım, bir kere daha olursa.. doktora gidersin..
yine de çok doyurma, fazla da sarsma..

kızlarr bana da geldi hero babyyy yuppiii
hem dee iki tanee libyana seninkini yanlışlıkla bana yollamışlar galibaa
bi ara erzuruma gelirsen alırsın tatlımm
kız sen kaşınıyon heralde
tuz basmayın libyanamın yarasınaa

70 71 cm canım uzun değil
kız maşallah de..
erkek bebek gibi boyu uzun..
anasına benzeyecek, selvi boylu olacak bu tontiş belliiii

Bunlar beni sev(m)iyor cena'mm bak benle dalga geçiyorlar.. Eğer kargom gelirse size söylemicem.. Küstüm...

Çok güzel söylemiş valla hocan.. Helal olsun ona...

Minita cena cevaplarıniz icin teşekkürler şimdilik huzurlu uyuyo gecede oyle geçerse bi sıkıntı olmaz ALLAHIN izniyle

Eki Görüntüle 593846

ben tartılıyorum tezoşlarım ama yanlış çıkıyor

o ne ya 800 mü 500 olsa hadi neyse kırk yılda bir dersin çok pahaliymis

ne zaman üye olmuştun canım?
işte burada söylendiğinde üye oldum bende bugün gelmişş

Bunlar beni sev(m)iyor cena'mm bak benle dalga geçiyorlar.. Eğer kargom gelirse size söylemicem.. Küstüm...

Çok güzel söylemiş valla hocan.. Helal olsun ona...

yaaa dalga geçmedim şaka yaptımm bak yarın da sana gelecek hissettim şu andaa

Korkma fazla geldiginde bizim hep oluyor fışkırarak kusma o kadar ateşten de birşey olmaz ama ateşini takip et bizim burnumuzdan filan fışkırıyor o derece yani ilk gördüğümde ben de çok korkmuştum ama artık önemsemiyorum

canlar gecmisi okuyamiyorum
telden giriyorum.2gun evde net yok.ben ve oglum iyiyiz sukur yilbssini evde arkadasimla gecirdim
hepimize guzel seneler
kocisle tv keyfi. pasam zorda olsa.uyudu .
herkese iyi geceler

canlar gecmisi okuyamiyorum
telden giriyorum.2gun evde net yok.ben ve oglum iyiyiz sukur yilbssini evde arkadasimla gecirdim
hepimize guzel seneler
kocisle tv keyfi. pasam zorda olsa.uyudu .
herkese iyi geceler

Evet cnm arkadaşin buraya yazmışti.sevindim iyi olmanıza.sanada oglusunla mutlu yıllar

Ateşine bakıyorum bi sorun yok gibi uyuyo suan bu gece sorunsuz geçerse usutmemis demektir.teşekkürler cvbin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…