Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nereye gittiniz yaaa iyice küscem ama size...

Zaten Zeynepte yok.. Eylül yok... Busmai de yok..
oy oy gel buraya bakiim
eşimle annemlere uğradık,dedemler gelmiş de..çay içtik geldik

oo arkadaşım çok zor bi adamla evlisin, yoksa karadenizli mibazı şeyler tanıdık geldi de
ilk evlendiğinizden beri böyle mi? belki işleri yolunda gitmiyordur? belki çalışmandan hoşlanmıyordur ya da açken sinirli oluyordur? bu ikisi benim eşimde var mesela

canim tsk ederim.winin kotasi doldu gicik oldum sizi ozledim

hayatim oglan uyuyo bende kahwe ıciorum
bide bundan

ohhh keyfın yerınde bende cocukları yatırdım vallaa aldım pc yı oda benım buyuk keyfım gecen rsımı gördum cok tatlı maşalla annesı

zeynep içme şu mereti beee

gene biz gececiyiz oğlan ağlıyo uyumuyo

Bu saatte neden uyanırsın be çocugum madem emmeyeceksin derdin ne? Beni özlüyo vu çocuk belli. Doya doya bi bakim diyo. Ama nafile bu saatte olmaki yaaaa(

Bunlar beni sev(m)iyor cena'mm bak benle dalga geçiyorlar.. Eğer kargom gelirse size söylemicem.. Küstüm...
ahan da geliyo oklavaaaa

aaaa!!! üzmeyin birbirinizi
sarılın bakimm
ahh, tamam,,
şimdi de kardeş kardeş oynayın

Son düzenleme:

canım Allah sana sabır kocana da akıl fikir versin bu ne ya çok şey söylerdim ama seni daha çok fiserklemek istemiyorum annesi çok pohpohlamis bence

herkese günaydın temmuz anneleri

benim paketimde dün gelmiş ülker den sağolsunlar inşallah afiyetle yer kızım

herkes birbirini merak ediyor hatta hayalimizde canlandırıyoruz sanırım cevaplarınızı okurken
cena kızz sen beni nasıl tahmin etmiştin nasıl çıktım bak bunu sormamıştım sana

Son düzenleme:
Günaydın bu arada kızlar. Kızım hala emzik emiyorr şoklardayım:)) sallamadan ugrasmadan emziği veriyorum uyku saatinde kendi kendine uyuyor. Yanına da ben yatıyorum. Ohhh beraber anne kız. Hep hayallerimdeki gb:) bebeği emzik almayan anneler ara ara deneyin derim.

bitti malesef kızlar... ayyy sürekli beşiğinde yatırın sakin olun pışpışlayarak uyutun kendi kendne uyusun 8de yatırın 10dan sonra uyku pencereleri kapanıo diye bir sürü şey saydı kızlar...

ohh negüzel gecede emziklemi uyutuosn canım yoksa emzziriomusn sen nası rutin oluşturdn

Bizle idare etsen

Ben varim kuzum kusme sen
Ben çıkmışım siz gelmişsiniz..

Afiyet olsun canum.. İyi yapmışsınız..deden kaç yaşında? Allah hayırlı ömürler versin..
ahan da geliyo oklavaaaa

aaaa!!! üzmeyin birbirinizi
sarılın bakimm
ahh, tamam,,
şimdi de kardeş kardeş oynayın

Offff

gunaydın kızlar,
dun doktor kontrolumuz vardı. boyumuz 70,5 cm, kilomuz da 7850 çıktı. 1,5 ayda 750 gram alıp, 2 cm uzamış. tabı tartıda en az 8 kılo bekleyen ben şaşırdım... doktor da kızdı bana... ben sana kızın için iyi demiyorum, çok ıyı dıyorum dedı.
benımkı tembel fazla donmuyor. sırt üstü yatarken yana taraflara doğru, yüz üstü yatarkende sınırlenırse sırtustune donuyor. bunu da sordum kılolu senınkı, dönmeyebilir bu yüzden dedi.bende sasırdım. hiç de bıle benımkı kılolu degıl, zayıf da değil. normal bence.
bu arada ek gıdaya basladık. gunde 1 kere meyve suyu, yatarken de hipp ya da milıpa nın tahıllı kaşık mamalarından ver dedi.
haberler bu kadar şimdilik...

bitti malesef kızlar... ayyy sürekli beşiğinde yatırın sakin olun pışpışlayarak uyutun kendi kendne uyusun 8de yatırın 10dan sonra uyku pencereleri kapanıo diye bir sürü şey saydı kızlar...
Uyku işi tam bir sorun.Şu an kendim baktığım için bir düzen oluşturdum ama çalışmaya başlayınca kv bakacak.Ona da bu konuda güvenmiyorum.Her seferinde kızımı sallamak istemediğimi söylüyorum, eşim de söylüyor.Ama ne zaman huysuzlansa ayakta sallamayı teklif ediyor.Özellikle ben işe başlayınca sallamamasını söyledim yok yok sallamam dedi ama güvenmiyorum.Gerçi ben 8'de gidip 12'de geleceğim.Bu arada ancak bir kez uyutur ama olsun.Tek kendin büyütsen bir düzen oluşturursun ama böyle çok zor.Onun için uyku arkadaşı mı alsam diyorum.

Günaydın canim Allah sağlık sıhhat versin maaşallah yavruna gayet iyi meyve suyunu bide mamayi nekadar verceksin? Biz hala ek gidaya gecmedik.oglum hic dönmüyor kilodanmi gerçekten aceba?Bizimde cumartesi kontrolümuz dr.umuz bu ay olacaklari anlatıyor bende paylasirim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…