oy oy gel buraya bakiimNereye gittiniz yaaa iyice küscem ama size...
Zaten Zeynepte yok.. Eylül yok... Busmai de yok..
Umarım öyledir canım çümkü bu sefer çok karamsar bakıyorum olaya.
Kıssalar güzel gerçekten. Bilmiyordum ev işlerine emzirmeye falan zorunlu olmadığımızı iyi lldu öğrendiğim:)) günahada giriyorumdur belki ama elimde değil kızlar. Adam sinirli. Ağzından 3 eleştiri çıkıyosa 1 güzel söz çıkıyo. Çok basit şeyler için kalp kırıyo. Mesela çalışıyorum biliyorsunuz. Ev bebek iş derken çok yoruluyorum. İşten geliyorum koştur koştur hem kızıma hem yemek yapmaya girişiyorum. En az 2 çeşit yemeğim hep oluyor. Hem yardım etmiyor hemde Masada neden su yok diye bana kızıyor. Hiçbirşeyime yardımı yok ama sürekli sürekli şikayet..... İnsan bi minnet duyar bi teşekkür eder bi takdir eder ki moral olsunda daha mutlu yapalım bu işleri. Diyince de annelik zor diyor sağolsun:)) Haaa birde asıl sinirlendiğim sey çok çook basit şeyler için ağır ağır laflar konuşup kolay kalp kırıyor. Birde annemin yanında. Şimdi söyleyin bakalım haksız mıyım?
canim tsk ederim.winin kotasi doldu gicik oldum sizi ozledimEvet cnm arkadaşin buraya yazmışti.sevindim iyi olmanıza.sanada oglusunla mutlu yıllar
hayatim oglan uyuyo bende kahwe ıciorumkızlar ıyı geceler hepınıze
ZEYNEBIM NAPIYON CNM ÖMUR NASIL
canim tsk ederim.winin kotasi doldu gicik oldum sizi ozledim
hayatim oglan uyuyo bende kahwe ıciorum
bide bundan
Karadenizli de değil ama çok bencil beaa ondan yani. Ben o kadar koşturuyorum yoruluyorum yardım etmediği gb birde kumandaları neden tv nin yanına bırakıyosun almak zor oluyo diye sızlanıyo. O an varyaaaaa !!!!
Bi tv reklamı var ya kadın temizlik yapıyo adam tv karsısında umrunda mı dünya. Halı kadının stresini alıyo falannn. İşte bizim halimizi resmetmişler:))
ahan da geliyo oklavaaaaBunlar beni sev(m)iyor cena'mm bak benle dalga geçiyorlar..Eğer kargom gelirse size söylemicem.. Küstüm...
Bu saatte neden uyanırsın be çocugum madem emmeyeceksin derdin ne? Beni özlüyo vu çocuk belli. Doya doya bi bakim diyo. Ama nafile bu saatte olmaki yaaaa(
Karadenizli de değil ama çok bencil beaa ondan yani. Ben o kadar koşturuyorum yoruluyorum yardım etmediği gb birde kumandaları neden tv nin yanına bırakıyosun almak zor oluyo diye sızlanıyo. O an varyaaaaa !!!!
Bi tv reklamı var ya kadın temizlik yapıyo adam tv karsısında umrunda mı dünya. Halı kadının stresini alıyo falannn. İşte bizim halimizi resmetmişler:))
canım Allah sana sabır kocana da akıl fikir versin bu ne ya çok şey söylerdim ama seni daha çok fiserklemek istemiyorum annesi çok pohpohlamis bence
Günaydın bu arada kızlar. Kızım hala emzik emiyorr şoklardayım:)) sallamadan ugrasmadan emziği veriyorum uyku saatinde kendi kendine uyuyor. Yanına da ben yatıyorum. Ohhh beraber anne kız. Hep hayallerimdeki gb:) bebeği emzik almayan anneler ara ara deneyin derim.
Bizle idare etsen
Ben çıkmışım siz gelmişsiniz..Ben varim kuzum kusme sen
oy oy gel buraya bakiim
eşimle annemlere uğradık,dedemler gelmiş de..çay içtik geldik
oo arkadaşım çok zor bi adamla evlisin, yoksa karadenizli mibazı şeyler tanıdık geldi de
ilk evlendiğinizden beri böyle mi? belki işleri yolunda gitmiyordur? belki çalışmandan hoşlanmıyordur ya da açken sinirli oluyordur? bu ikisi benim eşimde var mesela
ahan da geliyo oklavaaaa
aaaa!!! üzmeyin birbirinizi
sarılın bakimm
ahh, tamam,,
şimdi de kardeş kardeş oynayın
herkese günaydın temmuz anneleri
benim paketimde dün gelmiş ülker den sağolsunlar inşallah afiyetle yer kızım
herkes birbirini merak ediyor hatta hayalimizde canlandırıyoruz sanırım cevaplarınızı okurken
cena kızz sen beni nasıl tahmin etmiştin nasıl çıktımbak bunu sormamıştım sana
Uyku işi tam bir sorun.Şu an kendim baktığım için bir düzen oluşturdum ama çalışmaya başlayınca kv bakacak.Ona da bu konuda güvenmiyorum.Her seferinde kızımı sallamak istemediğimi söylüyorum, eşim de söylüyor.Ama ne zaman huysuzlansa ayakta sallamayı teklif ediyor.Özellikle ben işe başlayınca sallamamasını söyledim yok yok sallamam dedi ama güvenmiyorum.Gerçi ben 8'de gidip 12'de geleceğim.Bu arada ancak bir kez uyutur ama olsun.Tek kendin büyütsen bir düzen oluşturursun ama böyle çok zor.Onun için uyku arkadaşı mı alsam diyorum.bitti malesef kızlar... ayyy sürekli beşiğinde yatırın sakin olun pışpışlayarak uyutun kendi kendne uyusun 8de yatırın 10dan sonra uyku pencereleri kapanıo diye bir sürü şey saydı kızlar...
gunaydın kızlar,
dun doktor kontrolumuz vardı. boyumuz 70,5 cm, kilomuz da 7850 çıktı. 1,5 ayda 750 gram alıp, 2 cm uzamış. tabı tartıda en az 8 kılo bekleyen ben şaşırdım... doktor da kızdı bana... ben sana kızın için iyi demiyorum, çok ıyı dıyorum dedı.
benımkı tembel fazla donmuyor. sırt üstü yatarken yana taraflara doğru, yüz üstü yatarkende sınırlenırse sırtustune donuyor. bunu da sordum kılolu senınkı, dönmeyebilir bu yüzden dedi.bende sasırdım. hiç de bıle benımkı kılolu degıl, zayıf da değil. normal bence.
bu arada ek gıdaya basladık. gunde 1 kere meyve suyu, yatarken de hipp ya da milıpa nın tahıllı kaşık mamalarından ver dedi.
haberler bu kadar şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?