Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ohh negüzel gecede emziklemi uyutuosn canım yoksa emzziriomusn sen nası rutin oluşturdn

Benimki zaten memeyi almıyordu canım evin içinde koşa koşa emziriyodum zorla. Uykuya da ya böyle zorla emerek yada sallayarak geçiyordu.5. Aydan beri de zorlamadım memeyi sağarak verdim eksik kısımlarını da mamayla takviye yapıyorum. Sanırım sallama ve emmeyi uykuyla eşleştirdi. Öyle olunca da emziği verince beraber yatıyoruz yatağa 5-10 dk sonra yorganla falan ugrasırken bi bakmışsın uyumuş. Tabi 2 gün oldu daha. İnşallah böyle devam eder. Geceleri uykuluysa emip uyuyor ama uykusu açıldıyda emziği veriyorum yanıma alıyorum aynı şekilde uyuyor.

Son düzenleme:
Alyaa ben emzige bayılıyorum ara ardada deniorum eline alip oynuo ağzına alip damağıni kasio sana gözün aydin diyorum daha birakmaz zaten..tuğçe biz uyuyoduk yoksa isterdim izlemek yinede sagol söyledigin icin.bu arada mama sandalyesi aldik pasama gecen lokantada otutturduk çok mutlu olmustu hemen sipariş verdik dun geldi.tabii biz daha ek gidaya gecmedik şimdilik sadece oturup guluo

Arkadaşım yazdıklarını okurken aynı benim herif dedim, bi arkadaş sormuş kimdi çıkaramadım bi an karadenizli mi diye? Hah işte benimki karadenizli Bende iki haftadır işe başladım inan akşam eve gidiyorum oğlum akşamları çok huysuz oluyor ve tam bir kucak delisi, bi yandan onun hizmeti bi yandan ev gece onu zorla uyutup yatıyorum bırak oturmayı yemeğimi bile kaptı kaçtı yiyorum, babamızda ancak tv seyretsin, benimki aynen söyledikleri gibi hem işinin yorgunluğundan hem aç iken daha bi asabi oluyo, hiç bişeye yardım etmez ama sürekli sevdiğini söyler haliyle bu da bana çok yapmacık geliyo, hiç bişeye kendini yorma üstüne çoluk çocuğuna bakan bi karın olsun herkes sever ayda yılda bir çok sinirlenip patlıyorum iki tabağını alıp makineye koyuyo sanıyo oh yardım ettim bak ben iyi davranıyorum, sonra bi ay yine yok piyasada ben bu konuyla ilgili çok konuştum ama karakter meselesi benimki pek ev düşkünü bi adam değil, hijyen desen hak getire, yine bi arkadaş demişti valla o kadar çok kaynatmışınız ki topikte unutuyorum kim demişti, annesi pohpohlamış diye bende aynen öyle düşünüyorum bunların bu hali kesinlikle anne eseri. yanlız bende bi oğlan annesiyim bakalım benimki nasıl olacak. ama inan kv kocam ne derse yapıyo sanırsın annesi değil uşağı, haliyle kadınlara bakış açısı ona göre yerleşiyor insanda, kadın ev işini yapmak zorunda değil diye bilmiyorlar kadın her işi yapma ile hükümlü bi uşak gibi görüp büyüdükleri için fikirleri değişmiyor.

Ya bu konuda bende çok doluyum açmayım ağzımı kapanmıyo sonra yaaaa

canım bır lıste verdı. 1.ve 2. gun yarım cay bardagı kadar elma suyu. 3 ile 7. günler arasında 1 bardak elma suyu vereceksın dedı. daha sonra meyvelerin suyunu degıl, lapalarını yedireceksin dedi. 2. haftadan ıtıbaren armut ile muz da ver dedi. muzu çatalla ez ver dedi ama nasıl olur bılemıyorum...
kaşık mamasını gunde 1 kere, yatarken vereceğım. ne kadar vermem gerektıgını sormadım. kutudakı olcege gore yapacagım yıyebıldıgı kadar yer artık.

bende eşimde karadenizliyiz ama bunlar yok bizdee

hayırlı olsun ne marka aldınız ve ne kadara aldınızz

dediğim gibi beniö eşimde karadenizli
Allah razı olsun elinden geldiği kadar yardım eder...
ama anneden dolayı dediğin doğru olabilir.
eşimin annesi eşim 9 yaşındayken vefat etmiş...
üvey annesinden pohpohlama gördüğünü sanmıyorumm

kızlar oğlum çok hasta oldu

annem ağır gripti çok sakındım kuzumu aynı ortamda bulundurmadım ama nafile yinede kaptı dün ateşler içinde doktora koşturduk faranjit olmuş kuzum bir sürü ilaç verdi doktor ilk kez ilaç kullanıyoruz ilacı gördümmü basıyor çığlığı bide antibiyotik isal yaptımı onunda karın ağrısı eklenince sancıdan uyuyamıyor kuzum sürekli öksürüyor ateşten dolayı halsiz dün işe gitmedim başındaydım ama bugün mecburen işteyim aklım hep yavrumda rabbim yardımcısı olsun

çook zor onu o halde bırakıp gelmek nerdeyse istifamı basıp gidesim var

bu arada kullanıcı adımı değiştirdim cananatescoban ben kılık değiştirdim tanıyamazsınız bu halde

Sağol canım bana da şuan rahatlık ama bide bıraktırmak için uğraşıcam o derdi var yani. Mama sandalyeniz hayırlı olsun bizde alıcaz da karar vermedik henüz. Siz hangi markayı aldınız ekleyebilir misin canım?

Bende her yazıma başlarken sinirlenmicem dır dır etmicem diyorum ama tutamıyorum kendimi. Seninki en azından yalandan yardıma girişiyo. Benimki bide yüzsüz mecbur yapacaksın modunda geziyoo. Haa bide bana çıkışıyo amma söyleniyosun diye:))

Ammaaaan salla gitsin. Seven adam böyle yapmaz gb geliyor bana. O yüzden de umrumda bile değil istediğini yapsın uzak dursun benden.

çooook geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah.
o küçücük bedenlerine hastalık girince insan çok kötü oluyo
Rabbim sana da kolaylık versin inşallah

uyku arkadaşından fayda gören arkadaşlar vardı sanırım hem alışırsa sizede kolaylık olur bence deneyin çalışmaya başlıcagn için kayınvaldende öle uyutr...
ohh vala maşalh kuzuna ben emzirerek yada karnı toksa emmıorsa bu aralar dandiniyle uyuyorz kucakta ayyy nebilim şu uykku konusu tam bi dert yani...
birşey degl tatlım zaten bnde kaçırmışm tesedfen biterken son 10dk dinledm.mama sandalyenizde hayırlı olsun güle güle kullanın :) biz daha almadık ne marka almıştn canm nekadara.

ayyy canım çok gecmş olsn alah şifa versn işallah hemencik iyileşir yavrun ...

günaydın kızlar nasılsınız
Gunaydin canim erkenden basladik gene maratona elma puresi hazirladim az once yedirdim sonra koydum salincagina o sallanirken ben biseyler yedim. kizda mayisti salincaginda uyucak gibi

Ahh cok cok gecmis olsun ya kiyamam ben ona annesi insallah hemencik iyilesir kim bakiyor kuzuna.

günaydın şeker portakalımm..
numuneler de gelmiş, afiyet bal şeker, löp löp kilo olsun melisamaa
senin için kafamda bi silüet yoktu,
lakin beklediğimden de güzel ve mütebessim çıktın
ve ben güler yüzlü insanları severim..

kız suuus, nazar değecek

bitti malesef kızlar... ayyy sürekli beşiğinde yatırın sakin olun pışpışlayarak uyutun kendi kendne uyusun 8de yatırın 10dan sonra uyku pencereleri kapanıo diye bir sürü şey saydı kızlar...
he he.. tabi..
gelsin uyutsun benim kızı, alıştırsın..
sonra ben heeeeep pışpışlayarak uyuturum, söz ..

oy maşallah, boyuna bak, 70 cmmm
ama doktoruna katılıyorum. benim kızım 4. ay 6400grdı.
5. ay gitmedik, 15 ocakta gidicez 6. ay kontrolune,
bu sabah kucağıma alıp çıktım tartıya..7 kg görünüyor..
tabi gram gram ölçemedim ama yine de zayıf..
püre verdim ama, pek istekli değil.. 2-3 çorba kaşığı yiyor.
ardından emiyor. sütlü pirinçli veriyorum 3 ölçek yani 90 ml. onu da zorla..
yine emmek istiyo.. bilmiyorum ne olacak

cincon kim dedim ben de..:44:
canancım, çok geçmiş olsun.:26: inş ilaçlar iyi gelir..
hasta kuzuyu bırakıp işe gitmek de dünyadaki en lanet şey olmalı..
Allah kolaylık versin..

canım benim çok geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin
insanın çocuğunu bırakıp işe gelmesi gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun

libyanammmmm sana hava atmak olmasın benim 2.paketim geldi herobabyden

günaydın anneler ve melekleri nasılsınız iyisiniz inşallah
biz çok şükür

yarın uçak yolculuğumuz var (babamız kuduruyor çocuk bile 4 kez bindide ben binemedim diye )
izin al sende gel bin diyorum yok işi yoğun devletin güvenliği bundan soruluyor

inşallah sınavım iyi geçer bu arada sınava girecek arkadaşlara başarılar

günaydın herkese bizde oğlumla kahvaltı yaptık.

bir bakalım sizlere.cena birbirinizi nerde görüyosnuz canım?

facede mi arkadaş oldunuz?

evde ölçüyorum ben 70 cm 8300 kilodayız o popo sıunu kaldırıp zor dönüyro ama dönüyro hepinizin ki döndüğü için kızım dönüyor diye yazıp sevinemedim bile

kızlar hepinize merhaba
yine eslerden acılmıs konu.valla önceden üzülüyordum bi benim esimmi böle diye ama sizleride görünce tek olmadığımı anlıorum.hamileyken ve doğumdan sonraki 1 ay hayat bana endeksliydi sonrasını sormayın....annen corabını giydirememişmi,annen seni acmı bıraktı,AN-NE-Sİİİİ NER-DE-SİNNNN ,lavobaya giriyorum benimi bekledin bütün gün dio,bi yere gidecek oluyoruz oğlumun üstü bası cantası derken ancak hazırlanıyorum bu arada kendime özen yok saclar tepeden topuz bi pantolon,ona rağmen oğlum nerde bu annen sanki düğüne gidioz diyo,kucağında gezdiriyo neymiş arkalarında gezecekmişim emziği düşünce verecekmişim onlardan daha önemli işim olamazmıs .daha neler neler en son gecen gün oğlum kudurdu uyumuyo illede kucak dio bende ne sırt kaldı ned bel biraz yardımcı ol diorum ''bütün cocuklar bölemi büyüyo sanki bi sen doğurdun' dedi.ne kadar üzüldüm anlatamam bidaha dokunmucaksın o cocuğa dedim o günden sonra ne olduysa yardımcı olmaya basladı.masallah sübhanallah diyim benim esimde karadenizli ama bunun yöreyle alakası yok erkeklik geniyle alakası var.Kadınlık annelik böle bişey.biliyomusunuz doğumda bi kadının cektiği sancılara ,8 erkeğin gücü biraraya gelse ancak dayanabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…