Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlaaar, özellikle tecrübeli anneler..
ayşecik sebze püresi yerken öğürüyor.. :26:
kıvamını mı koyu yapıyorum acaba?:44:
nedendir bilen var mı?

Gerci tecrübeli demişin ama tadını sevmiodur bence.biraz bekleyip bidaha dene bence ust uste verme

Bu arada oğluşumun resmini koydum avatara kimseler farketmedimiiii
farkedilmez mii?!
bi ara yorum yazdım,sanıyorum ama atladım demek..
eşim duymasın, çok beğendim bu yakışıklıyı
bi de gülümsemesi çok dadluu

fatmaazra, cevabın için teşekkür ederim..
ben seni nedense istanbul avrupa yakasında sanıyom

ben farketmiştim ama herkes koyduğu için birşey dememiştim.. Maşaallah çok tatlı gülmüş..

Teşekkür ederiz kızlaaar, çok güleryüzlüdür oğluşum) telefondan girdiğim için bir türlü koyamıyordum resim, dün ilk defa pc den girdim de hemen koyayım dedim.

Ben daha bavul hazırlayacağım yaaa off.. En nefret ettiğim şeylerden biri.. Ne koyacağımı unutuyorum bavulun karşısına geçince..

heleki çocuk olduktan sonra bende öyle işe başlamadan önce 10 günlüğüne izmire gittik teyzemize görmeniz lazım 10 kere kontrol ettim herşeyi aldım mı diye

herkese iyi akşamlar kızlar bu akşam bir saat erken çıkıyorum kızıma bir saat erken kavuşacağım inşallah herkese iyi tatiller

nedendir bilen var mı?

daha yeni başladıysa normal canım cokmu puturlu birakiyorsun acaba dün kereme yoğurt verdim ogurdu bugün yaladi yuttu yavaş yavaş alisiyorlar peynir falan veriyormusun sadece sebze puresindemi yapıyor

Barbarinooooo huhuuuu

Nede şehvetli seslendim yahu

Canım mesajını gördüm ama yemekteydim döndüğümde sen yoktun iletişemedik
kuzumm yenı gördüm bende mısafırler vardı yenı gıttıler hala bebek bakmaya gelenler var 6 aylık olcaz :) işe başlıcamyaaa..
ama mısafır agırlamak cooookk zorrr ((

Bu arada oğluşumun resmini koydum avatara kimseler farketmedimiiii

kuzumm yenı gördüm bende mısafırler vardı yenı gıttıler hala bebek bakmaya gelenler var 6 aylık olcaz :) işe başlıcamyaaa..
ama mısafır agırlamak cooookk zorrr ((

sen yine iyisin benim apartman komşularım halaaaa bir ara gelcez modundalar e artık sünnete bekleriz dicem kendimi tutuyorum
ya mevlüt yaptık bir tanesi gelmedi ille pasta börek yapcan homini gırtlak yiyip dedikodu yapcaklar sinir oluyorum hoş mevlütede gelseler mevlüt dinledikleri yok bir yandan kuran okunuyo diğer yandan kendi aralarında fısır fısır dedikodu

niyeyse komşuluculuk kavramına ısınamıyorum annemin komşularıyla içiçe büyüdük öz teyzem gibi severim hepsini :13: ama ben evlendim evleneli komşu edinemedim sakındım kendimi bu halde bile dedikodu tavan yaptı bide görüşsem halim duman olur zaten eşimde öyle komşu gezmelerinden hoşlanmaz ailece görüştüğümüz arkadaşlarımızla gider geliriz haberleşiriz uygun olan bir günde karşı tarafa zahmet vermeden gider 2 çay içer döneriz yada yemeğimizi yaparız güzel güzel ağırlarız misafirimizi özenle kimsenin başı ağrımaz

velhasıl kelam bebeğimi görmeye gelip arkamdan aman evide öyleymiş çocuğuda böyle huysuzmuş vs vs dedikodu yapacaklarını bildiğim için gelmemeleri tercihimdir

bak şimdi kk da bu yazımı gören arkadaşlarım üzerlerine alınırlar aman ben apartman komşuculuğundan bahsediyorum sevdiğim arkadaşlarım dostlarımı tenzih ederim

ohhh misss benimde canım çekti yaa
annemi abimi yengemi ablalarımı ve yiğenlerimi çooook özledimm...
senin adına çok sevindim hayırlı yolculuklar canım
ama gir oradan da foruma özletme kendini

nedendir bilen var mı?

bende tecrübeli sayılmam pek ama benim
oğlum da yapıyo onu ama sonuna doğru bende heralde daha
yemek istemiyo diyip vermiyorum daha..çünkü kusacak gibi oluyo.

kızlar eşim pc yi götürdü bugün benimki
de bozuk onun için o gelene kadar giremedim
eşim gelince oğlumu 6 ay aşısına götürdük.
boyumuz 69cm kilomuz 9300 gr
bebeğim biraz ağladı aşı olurken
ama tam 4 tane aşı var biri ağızdan 3 ü bacaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…