Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:
ne koycaz kız sebze corbasınaslm benım kızımda altıncı ayına dün gırdı gaz konusunda sorunsuz bı bebektı geçen gün sebze çorbasına brokoliekledim uykudan kasıla kasıla bi uyandı nerdeyse doktora götürecektik gazını çıkardı rahatladı o günden beri koymuyorum o tip bisey olabilir
ne koycaz kız sebze corbasınaben brokolı karnıbahar havuc patates kabak domates falan koyuyorummm
Bende akşamları etrafı toparlamadan yatmam.Mutfak dahil heryer derli toplu olur. Benim evim daha çok dağılıyodur ama ekstradan 5 yaşındaki oğlumun oyuncakları boyama defterleri,kağıtları minik minik keser yapıştırır onlar falan oluyo bitiyorum. Çok temiz biri olduğum söylenemez ama düzen manyağıyımdır.akşam yatarken heryer yerinde olmalı.
biri benim kızdanmı bahsediyo
Bebek haricinde çocuk dağınıklığı toplamak beni mahvediyor
Benim kzı kesip yapıştırma meraklısı.koli bandı yapıştıcı yetiştiremiyoruz
Sürekli davetiyeler hazırlar mektup lar yazar bize.çocuk ne jestler yapıyor
anası şikayet ediyor.:
zahmet olmazsa bana o tarifi yazar mısın tatlım merak ettimmmvalla bende sasırıyorum ne yapacagımı ama geçen gün ebru şallının tarifini yaptım bal kabagı patates havuç irmik kızım çok güzel yedi tavsiye ederimcanım
zahmet olmazsa bana o tarifi yazar mısın tatlım merak ettimmmPaşama yapayım bende
hah tam adamısebze çorbası yapar gibiama bal kabagı ile ırmık patates havuç hepsını hasla blendırdan geçır çok hos bı tat oluyo kızım en cok onu sevdı de su yogurdu sevdıremedım bıde mayalamayıtutturamıyorum sen nasıl yapıyosun yogurt ısını canım
ne koycaz kız sebze corbasınaben brokolı karnıbahar havuc patates kabak domates falan koyuyorummm
hah tam adamıCanım ben yoğurt mayalayamıyordum doktorumla konustum benim 2 çocugumda hazır yoğurtla büyüdü kaymaklı yada tava yoğurdu yedir dedi valla şütaşın küçük kaymaklı yogurdu var onu 3 günde bitiriyoruz 500 gramlık seviyor tadını bende yediriyorummm . Saglık ocagındaki ebeye sordum guvenılır kalıteli bir marka yogurdunu yedir dedi
evet onu duydum sekerım ilk basta denedım yapmadı sonra corbalara kattımm . ama sende gaz yapan ne varsa katmışsın corbanın içinecnm doktor domatesin alerji yapabileceğini söylemişti haberin olsun. ben geçen gün sebze çorbası yaptım. kırmızı mercimek, patates, bulgur, havuç koydum. sabaha kdr uyumadık. gazdan kıvrandı kuzucumm.. mercimekten olduğunu söylediler. düşünemedim gaz yapabileceğini
aaaa canım elma armut püresınden geçen 20 kavanoz aldımmm gunde 2 tane yıyor en gıcık oldugu sey bahçe sebzeleri püresi var bebelac ın onu agzına sürünce agzını kitliyor yogurda zor alıstık bız canımm v benım oğlumun cok kötü bir huyu var herseyi sıcak yıyor yogurdu meyveyı suyu herseyı buyuk adam gıbı kaynar mama içiyorbende bebekyogurdundana aldım bıraz burun kıvırıyo benım cadı su yogurt makınelerınden alayım dedım bı arkadas almıs sakın alma memnun degılım sulu cıkaruyo dedı ondanda vazgectım bakalım ne yaparım sımdıkı favorı mamamız elma puresıbal kabagı corbası ve tabıkı cıcı bebe
evet onu duydum sekerım ilk basta denedım yapmadı sonra corbalara kattımm . Ama sende gaz yapan ne varsa katmışsın corbanın içineMercimek ve bulgur cok gaz yaparr bunu bılıyorummmm
Kuzucuklar kocaman oldu halen kendi pırrrttttlarını cıkaramıyorlar yaPaşamın totosuna vuruyorum ıkınıyo ıkınıyooo tırtt cıkaramıyor
Aaaa canım elma armut püresınden geçen 20 kavanoz aldımmm gunde 2 tane yıyor en gıcık oldugu sey bahçe sebzeleri püresi var bebelac ın onu agzına sürünce agzını kitliyor yogurda zor alıstık bız canımm v benım oğlumun cok kötü bir huyu var herseyi sıcak yıyor yogurdu meyveyı suyu herseyı buyuk adam gıbı kaynar mama içiyor
bayanlar uykuya yenik düştüm göktuğsaba iyi geceler canım
Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:
cnm doktor domatesin alerji yapabileceğini söylemişti haberin olsun. ben geçen gün sebze çorbası yaptım. kırmızı mercimek, patates, bulgur, havuç koydum. sabaha kdr uyumadık. gazdan kıvrandı kuzucumm.. mercimekten olduğunu söylediler. düşünemedim gaz yapabileceğini
Korkma yalni degilsin, bende burda okuyunca corbalar yogurtlar. Alla alla bizde mi bir sorun var acaba demistim. Bizde daha yeni gectik ek gidaya, kendi sutumle pirincli muhallebi veriyorum yalnizca. Sebzeye gecicem birkac gun sonra. Oglum 27 temmuz dogumlu benimdearkadaşlar hepiniz ne kadar çok şey vermişsiniz bebeklerinize yoğurt sebze çorbaları falan bi ben mi kaldım ya ben sadece anne sütü ve günde birkez cam rendede püre yaptığım elmayı veriyorum(3/4) o kadar drumuz öyle uygun gördü kilosu iyi gittiği için ( 15 gün önce 8200 kg )sütün yetiyor madem 6.aya kadar ek besin yok dedi benim gibi olan var mı acaba oğlum 19 temmuz doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?