Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:

slm benım kızımda altıncı ayına dün gırdı gaz konusunda sorunsuz bı bebektı geçen gün sebze çorbasına brokoliekledim uykudan kasıla kasıla bi uyandı nerdeyse doktora götürecektik gazını çıkardı rahatladı o günden beri koymuyorum o tip bisey olabilir

ne koycaz kız sebze corbasına ben brokolı karnıbahar havuc patates kabak domates falan koyuyorummm

biri benim kızdanmı bahsediyo

bebek haricinde çocuk dağınıklığı toplamak beni mahvediyor

benim kzı kesip yapıştırma meraklısı.koli bandı yapıştıcı yetiştiremiyoruz

sürekli davetiyeler hazırlar mektup lar yazar bize.çocuk ne jestler yapıyor

anası şikayet ediyor.:

aynen benim oglumda öyle suan evi bi gorsen her yer oyuncak kagıt gecen gun karalama bısey yapmıs bıseye benzermıyo anne sana hedıye yaptım dedı aldım buz dolabına yapıstırdım orda gordukce yuzu guluyo gozlerı parlıyo yavrumun dunyanın en guzel seyı cocuklar

zahmet olmazsa bana o tarifi yazar mısın tatlım merak ettimmm Paşama yapayım bende

sebze çorbası yapar gibiama bal kabagı ile ırmık patates havuç hepsını hasla blendırdan geçır çok hos bı tat oluyo kızım en cok onu sevdı de su yogurdu sevdıremedım bıde mayalamayıtutturamıyorum sen nasıl yapıyosun yogurt ısını canım

hah tam adamı canım ben yoğurt mayalayamıyordum doktorumla konustum benim 2 çocugumda hazır yoğurtla büyüdü kaymaklı yada tava yoğurdu yedir dedi valla şütaşın küçük kaymaklı yogurdu var onu 3 günde bitiriyoruz 500 gramlık seviyor tadını bende yediriyorummm . saglık ocagındaki ebeye sordum guvenılır kalıteli bir marka yogurdunu yedir dedi

ne koycaz kız sebze corbasına ben brokolı karnıbahar havuc patates kabak domates falan koyuyorummm

cnm doktor domatesin alerji yapabileceğini söylemişti haberin olsun. ben geçen gün sebze çorbası yaptım. kırmızı mercimek, patates, bulgur, havuç koydum. sabaha kdr uyumadık. gazdan kıvrandı kuzucumm.. mercimekten olduğunu söylediler. düşünemedim gaz yapabileceğini

bende bebekyogurdundana aldım bıraz burun kıvırıyo benım cadı su yogurt makınelerınden alayım dedım bı arkadas almıs sakın alma memnun degılım sulu cıkaruyo dedı ondanda vazgectım bakalım ne yaparım sımdıkı favorı mamamız elma puresı bal kabagı corbası ve tabıkı cıcı bebe

evet onu duydum sekerım ilk basta denedım yapmadı sonra corbalara kattımm . ama sende gaz yapan ne varsa katmışsın corbanın içine mercimek ve bulgur cok gaz yaparr bunu bılıyorummmm
kuzucuklar kocaman oldu halen kendi pırrrttttlarını cıkaramıyorlar ya paşamın totosuna vuruyorum ıkınıyo ıkınıyooo tırtt cıkaramıyor

aaaa canım elma armut püresınden geçen 20 kavanoz aldımmm gunde 2 tane yıyor en gıcık oldugu sey bahçe sebzeleri püresi var bebelac ın onu agzına sürünce agzını kitliyor yogurda zor alıstık bız canımm v benım oğlumun cok kötü bir huyu var herseyi sıcak yıyor yogurdu meyveyı suyu herseyı buyuk adam gıbı kaynar mama içiyor

ben evde ıken kendım hazırlıyorum cam rende ıle ama dısarı cıkarken hero nun kavanoz mamasını alıyorum ılk cocugumda cok hazır kullandım herseyı ıkı yasına kadarev yemegı tattırmadım hep ona ozel pısırdım sımdı okadar cok secıyokı kızımında ole olmasından korkuyorum yemeyen cocuk cok zor oluyo sımdıden herseyden bulastırıyorum sofrada oturuken tadına asına olsun dıye dılıne suruyorum

Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:

bence de yoğurt gaz yapıyor ,her yoğurt yedirdiğimde peş peşe gaz çıkarıyor oğlum
ben kendim mayalıyorum küçük kavanozlara

mercimek çorbasını 8.aydan önce önermiyolar cnm hangi yazıyı okusam hep öyle yazıyodu

arkadaşlar hepiniz ne kadar çok şey vermişsiniz bebeklerinize yoğurt sebze çorbaları falan bi ben mi kaldım ya ben sadece anne sütü ve günde birkez cam rendede püre yaptığım elmayı veriyorum(3/4) o kadar drumuz öyle uygun gördü kilosu iyi gittiği için ( 15 gün önce 8200 kg )sütün yetiyor madem 6.aya kadar ek besin yok dedi benim gibi olan var mı acaba oğlum 19 temmuz doğumlu

Günaydın sevgi böcükleri:) ay dün 6. Ay aşımızı olduk. Ne aşıymış arkadaş çocuk duru durup ağladı gece boyunca. Birde giderken calpol vermeme ragmen. Kuzum ya nasıl da içten içten ağlıyor. Henüz ası yaptırmayan anneler moralinizin yüksek olduğu uykunuzu aldığınız bi gün gidin bari: p

Gunaydin hanimlar, birazdaaaan spor beni bekler. Gitsin kilolarrrr
busmai alinti yapamadim ama, kan damlasi demir surubu ayni sey icinmi bilmiyorum ben farkli gbi anladim anlatilanlardan . Cunku bizim doktor kan sayimina falan bakalim gibi bisey demedi, surubuda 1 cay kasigi veriyorum oyle kilosuna gore su kadar falan degil. O yuzden bilemedim ayni mi degil mi:44:
bilen varsa aydinlativersin biziii

Korkma yalni degilsin, bende burda okuyunca corbalar yogurtlar. Alla alla bizde mi bir sorun var acaba demistim. Bizde daha yeni gectik ek gidaya, kendi sutumle pirincli muhallebi veriyorum yalnizca. Sebzeye gecicem birkac gun sonra. Oglum 27 temmuz dogumlu benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…