Az önce eşimle aynı işyerinde çalışan ortak bir arkadaşımız aradı.2dk sendeyiz diye elim ayağım birbirine girdi acil ulaştıkları makineye doldurduk evin hali içler acisi allahtan kızımı uyutmustum.mercimek çorbası ve firinda makarna yapmıştım yanındadır kola vardı.dedikleri gibi tam 2 dk içinde kapidalardi. Ben soklardayim tabi ayşecik sordu uyuyor dedim yatak odasına daldı hizlica bi bakışım diye sonra mutfaga geldi yardım edeyim diye arkasından oturma odasında yemegivyedik ben yasemin odasını bi geleyim dedi sizin anlayacağınız kadin yarım saatliğine geldi ama bütün evimi gördü gitti
Hep diyorum daha düzenli olucam diye ama bir türlü olmuyor temiz olmasına trmixim ama her yer anında dagiliveriyor mesela mutfak bir anda her yer tencere kap kacak oluyor tam düzeni bir türlü anlayamıyorum bir de böyle çatladı misafir geliveriyor gelmesine gelişimde bütün evi gezmesi sartmi?
Kızlar sizin evi derli toplu tutmada pratik yontemleriniz varmı,şunu hemencecik yerine kaldırırim ya da şunu asla yapmam gibi?
2haftadır yoğurt yedi akşamları paşam hiç gaz yapmamıştı dün akşam gene yoğurt verdm gece anam hiç uyutmadı beni mırın kırın etti gaz yaptı sanırım(ilginç)bence de yoğurt gaz yapıyor ,her yoğurt yedirdiğimde peş peşe gaz çıkarıyor oğlum
ben kendim mayalıyorum küçük kavanozlara
bizimde 21temmuz doğumlu ogluş bizde yeni yeni başladık sadece emzirdim bgne kadar buay meyvelerle başladık öglenleri sonra akşamları yoğurt verdm akşamları yogurt olmazsa kaşık maması verıorm ama artık akşamları yogurt vermicem gaz yapmaya başladı sanki gece mızmızlandı dün..arkadaşlar hepiniz ne kadar çok şey vermişsiniz bebeklerinize yoğurt sebze çorbaları falan bi ben mi kaldım ya ben sadece anne sütü ve günde birkez cam rendede püre yaptığım elmayı veriyorum(3/4) o kadar drumuz öyle uygun gördü kilosu iyi gittiği için ( 15 gün önce 8200 kg )sütün yetiyor madem 6.aya kadar ek besin yok dedi benim gibi olan var mı acaba oğlum 19 temmuz doğumlu
portakal yalattık ama vermedm asitli die mandalinada verdm ama 2meyveyi karışıtırıp verdm herzamn vermıorm..meyve olarak mandalina portakal. veriyormusun
karnıbahar kabak ve yogurt aşırı gaz yapıyor ayrıca yogurdu ılık ver kuzum gündüz saatlernde ver ve sonra yuz ustu yatır biraz debelensin
offfff ben yoruldum paşamı uyuttum geldim ama siz yoksunuz inşallah gelirsiniz yarın 6. ayımız doluyorrr
yarım yaşımız kutlu olsunnnhadi gelin sizi özledimm
günaydınn
bu annelik nasıl bişimişşş böyle dün akşam hıçkırarak ağladım.tv izlemek için oğlumu çekyata koydum yüzüstü düşmesin diede kendim oturdum yere ön tarafına benim küçük sıpam sürüne sürüne yakınıma geldi sol omzuma kafasını sağ omzuma kolunu attı bana sarılır gibi öyle beni izliyo içimden bişeyler koptu gitti dünyanın en güzel anıydı benim için baska hiçbişey o an hissettiklerimi bana veremezdi bi kez daha şükrettim.
aynen bi hareketleri bi bakışları yetıo insanı mest etmeye
günaydınn
bu annelik nasıl bişimişşş böyle dün akşam hıçkırarak ağladım.tv izlemek için oğlumu çekyata koydum yüzüstü düşmesin diede kendim oturdum yere ön tarafına benim küçük sıpam sürüne sürüne yakınıma geldi sol omzuma kafasını sağ omzuma kolunu attı bana sarılır gibi öyle beni izliyo içimden bişeyler koptu gitti dünyanın en güzel anıydı benim için baska hiçbişey o an hissettiklerimi bana veremezdi bi kez daha şükrettim.
Allah'ım hepsine hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Muhteşem bir duyguuu: ) Allahım herkese nasip etsin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben oğluma her baktığımda dua ediyorum Allah'ım bu duyguyu herkese tattır olmayanlarıda sevindir diye
Ben bizimkine BUÇUKLUK diyorum:)) kaç kişilik aileyiz. 2 buçuk:)))
Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:
amin canım işalahh..
arkadaşlar hepiniz ne kadar çok şey vermişsiniz bebeklerinize yoğurt sebze çorbaları falan bi ben mi kaldım ya ben sadece anne sütü ve günde birkez cam rendede püre yaptığım elmayı veriyorum(3/4) o kadar drumuz öyle uygun gördü kilosu iyi gittiği için ( 15 gün önce 8200 kg )sütün yetiyor madem 6.aya kadar ek besin yok dedi benim gibi olan var mı acaba oğlum 19 temmuz doğumlu
Benim kizim da 19 temmuz dogumlu.simdiye kadar sadece anne sutu,elma- havuc-armut puresi,rezene,son bir aydir iki gunde bir de yogurt verdim.arada bir de su iciriyorum.onumuzdeki hafta sebze corbasi ve muhallebi olayina girmek istiyorum.
Yazilanlari okuyunca benim de kafam karisiyo ama doktorun dedigine gore devam etmek istiyorum bi yandan da :)
Kızlar sizin sütünüz yetiyorsa bebeğiniz de sizi emiyorsa böyle olması normal. Ama baştan beri mama yiyen yada mama takviyesi alan veya emmeyen bebekler var. Onların da ek besine erken geçmesini dr öneriyor. O yüzden biz biraz fazla yol katetmiş oluyoruz.
tuğçe dorugun dişleri cıktımı ben dün emiralinin alt damagında ikiküçük beyaz nokta gördüm diş olabilirmi acaba damagının sert olup olmadıgına baktım ama bilemedim sanki aynıymıs gibi geldi
Gunaydin hanimlar, birazdaaaan spor beni bekler. Gitsin kilolarrrr
busmai alinti yapamadim ama, kan damlasi demir surubu ayni sey icinmi bilmiyorum ben farkli gbi anladim anlatilanlardan . Cunku bizim doktor kan sayimina falan bakalim gibi bisey demedi, surubuda 1 cay kasigi veriyorum oyle kilosuna gore su kadar falan degil. O yuzden bilemedim ayni mi degil mi:44:
bilen varsa aydinlativersin biziii
günaydın şeker portakalımmmherkese günaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 600640
cenacım herkes seni merak ediyor kızz analı kızlı gizemlisiniz valla
bu arada yarışmada da 3. olmuşsun tebrikler
dişleri çıkan bebişlerimizi tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah
Kızlar sizin sütünüz yetiyorsa bebeğiniz de sizi emiyorsa böyle olması normal. Ama baştan beri mama yiyen yada mama takviyesi alan veya emmeyen bebekler var. Onların da ek besine erken geçmesini dr öneriyor. O yüzden biz biraz fazla yol katetmiş oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?