teb dede var bizde orayla görüştükNe guzel ev kendinizin bitmesine az kalmış gözünüz aydın, bakalım bizde bir ev beğendik, inşallah olur olursa 4-5yıl bizde kredi borcu öderiz.:18:
Allah gönlünüze göre versin inşşş.olsun bitiyo sonuc olarak ama bitene kadarda biraz sıkıyo bizim aylık ödeme biraz" fazla 1.650 tl o yüzden kredini bştene kadar bu tarz seyleri öteliyoruz
Canım ben halkbankasiyla çalışıyorum ordan yaptırdım ama belki başka bankalarında oluyordur bir sor istersen.
Merhabalar hanımlar,
Bikaç gündür topiğe giremedim, yoğun kar yağışı nedeniyle işten izin aldım, oğlumla birlikteydim, lakin sürekli elektrikler gidip geliyor, özellikle bugün hat safhaya çıktı geceden beri yok, korkuyorum oğlum hastalancak diye, sarıp sarmalayıp yorgan altında tutmaya çalışıyoruz bebemi, bugün artık iznimi uzatamayıp işe geldim, fenalardayım, çok merak ediyorum oğlumu
Sayfalar epey ilerlemiş şöyle bir göz attım hasta bebişlere, diş gaz vs sancısı çekenlere geçmiş olsun, dişi çıkanlara yeni ciciler alanlara hayırlı olsun
Zeynebim ömür paşanında buçuk yaşı kutlu olsun
Bu arada biz dün ilk kahvaltımızı yaptık, ikindi öğünündede yoğurda geçtik. Zira sonunda çıldırdım ve yemişim günde 2 çay bardağı ek besin palavrasını içmiyo oğlum süt aç mı kalsın diye zıvanadan çıktım ve böyle bi geçiş yaptım. Zaten hiç bi dr ek besinle ilgili bi açıklama liste vs sunmadı bana, hep o reklamdaki 2 çay bardağı diyen herif yüzünden sıktım durdum çocuğuBiraz netten araştırmalarım, biraz annelik mesleğini icra eden arkadaşlarım en çok da oğlumun istek ve arzuları ile şekillenen beslenme programımız şöyle :
07:00 açılışemerse anne sütü ( zira benim gibi bebeği sadece uykuda emen anneler yeni keşfim bazen uyanır uyanmaz keyfi yerinde ise emebiliryor deneyin derim
08:00 milupa 8 tahıllı ballı, içine devam sütü, 1/8 yumurta sarısı, pekmez, peynir ( bu konuda 8 tahıllıyı özellikle seçtim çünkü meyve püresi veya yoğurduna bebe bisküvisi
ekliyorum, bide kahvaltıda olsun istemedim, hem çeşitlilik olsun, ben fazla şeker tüketmiş olmasın diye, cici bebenin peksimeti varmış galiba onuda bulundurmak istiyorum,
güzel bi seçeneğe benziyor, biraz daha büyüdüklerinde tam tahıllı ekmek içi kullanılabilir kanaatindeyim
11:00 meyve püresi, kahvaltıyı iyi yapmadıysa içine bikaç bebe bisküvisi (şimdilik elma, armut püresi yiyoruz)
12:30 bakıcımız arı mama yapıyor lakin ben çorbalara geçmeyi düşünüyorum, evde olduğum günler çorba veriyorum
16:00 1 kavanoz yoğurt içine 4-5 bebe bisküvisi, hatta geçen gün kurusu püresi kattım biraz, sevdi sıpam
19:00 Sütlü pirinçli muhallebi
22:00 bu öğünde genelde uyuyor oluyor, önceden devam sütünü güzel içerdi, ama artık çok az emip bırakıyor, zaten uykuda emiyor çok şükür o yüzden çoğunlukla emzirmeye çalışıyorum.
Bide gece uyanmalarımız var, onlarda da emiyor, lakin sayısı günden güne değişiklik arz ediyor.
Bu durumda 500 ml süt olayını yakılayabiliyor muyum biraz allah biliyor, ama artık aç kalmadığını düşünüyorum, yoksa biberonla pek beslenmek istemiyor, malum bakıcı olduğu için ya biberon ya kaşık durumu var, oğlum kaşığı seçti
Çorba olayına giriş yapmalıyım, çünkü günde iki kez pirinçli fazla olabilir diye düşünenler var, hem sebze vb alışması için gerekli. Çorba konusunda sen söyle bakıcı yapsın işine diyenler var lakin ne bileyim sanki kendim hazırlasam içim daha rahat edecek gibi, çok kararsızım :44:
Cenacim aslında söyle oldu ben gecen ay annemlerdeyim evime gelince biraz tokezledim biraz düzenimi rayına oturtmam gerekiyordu.annemlerdeyken de teli elime aldığımda babam laf sokuyordu İnternetede pek giremedim:)
Bu arada Oglum daha cok babasına benziyor sadece benim gibi beyaz tenli gerisi esim.
yani esimi buldum bide onun benzerini yaptım diyebiliyorum)
herkese merhaba bugün 6 aylık olduk Allah nice aylar yıllar görmeyi nasip etsin evlatlarımıza
o kadar yoğun bi gündü ki.... Barbarino bowling takımı elimde kaldı sekerım alısverıs 420 tl tutunca usul usul yerine koydumm söylemeden geçmeyeyimmm
neyse kızlar oğlana aşı yaptırmak için evden çıkıyorum bi baktım asansör çalısmıyor ve ben 9. katta oturuyorummm site yönetimini aradım saydırdım bağırdım kapattım
kapının önünde kapıcıyı gördüm onu da tuttum biraz patakladım ! hıncımı aldım neyse dolmuşa bindik aşı yaptırmaya gidiyoruz dolmusta herkes oturuyor bi ben ayakta duruyorum kocağımda oğlan .. bana yer verecek bi insan evladı var mı dedim 9 kişi birden ayağa kalktıheheh sağlık ocağına gittim ebe ortada yokkk bi baktım mutfakta çay sigara molası verıyor saat 3 olmus nerdeyse girdm aşımız var bizim dedim bana demez mi elimizde aşı yok isterseniz gidin eczaneden alın vurayım dedi
bende devletin bedava aşısına para verecek kadar enayi miyim ben dedim .. beni arayıp haber vermediği için de onu bir güzel pataklicaktımmm ..yaptırmadımmm aşı maşı bide bana demez mi siz özele gidiyorsunuz ya orda yaptırın ... bende çıkarken çayın soğudu canım hadi gir cayını iç dedimmilla kavga istıyor millet paşam 9200 gram (kıyafetli) 70 cm olmus sinirden gözüm bile görmedi boyunu kilosunu herif söyledi bana ( herif dediğim kişi kocam oluyor aramız bozuk 3 gundür o hep herifff ) kötü ve yorucu bir gündüüü
gayet anlaşılır bir tarif çok teşekkür ederim adasıma da muck mucklarımı ilet
şurda 100 tane beğen butonu olsa da bassam yavrularımmm teyzeniz yer sizi ama şekerim kızın pek güzel tü tü cok can yakar cokkkk
bizde bizde bugun 6 aylık oldukk yehhuşarkında güzelmişşş
benim oğlumda aynıı yaaGunaydin,kizim kulaklarini cekiyo arada bu sabah.dis cikarma belirtisi sanirim.bu arada benim kizim inanilmaz hareketli bir bebek.altini bile degistirene kadar akla karayi seciyorum.giydirmek iskence,bulundugu odadan ayrilamiyorum,cunku biraktigim yerle tamamen alakasiz yerlere gidiyo.
Aranizda bunlari yasayan var mi?
fatmazraaa canım teşekkürler tarifine sağlık :)))
fatmazraaa canım teşekkürler tarifine sağlık :)))
bu arada arkadaşlar işinize karışmak istemem ama
dediğiniz bes de sanki faiz var diye yazmışsınız yani ben öyle anladım
yanlış anladıysam kusura bakmayın ama
faiz vermek de almak da haramdır
"İbnu Mes'ud (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm)
ribâyı (fâizi) yiyene de, yedirene de lânet etti.""
hakkınızı helal edin gerçekten kötü bi niyetle söylemiyorum ben sadece bildirmek istedim seçim tabii ki de sizin
bende bebeğimi bakıcıya bırakıcam
maalesef ama senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum herşeyini
kendim yapmak istiyorum
gerçi senin mesleğin ne bilmiyyorum ama ben öğretmenim sadece
6 saat ayrı kalıcam oğlumdan
bu arada bakıcıya bırakan bi sen varsın bi de ben galibaa
Neeeeee yürüyor mü!!!!!! Amanın ya bizim kiz daha totoşunu kaldırıp donemiyo bilemerhaba canım Hullus kulağını çekme nedeni diş olabilir ama kulağında ağrı falanda olabilir o yüzdende çekiyo olabilir.. dişlerini çok kaşıyorsa ağzının suyu akıyorsa muhtemelen diş belirtisidir.. bu arada benim kızımda maşallah aynı hiç durmaz bende başından hiç ayrılamazdım dediğin gibi üzerini bile giydir mek zor biz artık yürüyoruzda biraz rahatladık artık bütün evi geziyor şimdi takip etmekde zorlanıyorum
Aslinda KBB uzmanina goturmustum yakinlarda ama bi sorun yok demislerdi.dis belirtisi sanirim.merhaba canım Hullus kulağını çekme nedeni diş olabilir ama kulağında ağrı falanda olabilir o yüzdende çekiyo olabilir.. dişlerini çok kaşıyorsa ağzının suyu akıyorsa muhtemelen diş belirtisidir.. bu arada benim kızımda maşallah aynı hiç durmaz bende başından hiç ayrılamazdım dediğin gibi üzerini bile giydir mek zor biz artık yürüyoruzda biraz rahatladık artık bütün evi geziyor şimdi takip etmekde zorlanıyorum
banada fatmazra verdı tarıfı tatlım.harıka oldu cok hafıf bı tatlı yap bak seversın emınım.dun esımde aksam bayıldıcanım seninde eline sağlık
ben etimek tatlısını pek sevmem ama harika görünüyoo
bende deniycem canım çekti
ah ah tuğçemm yakın olsak keske ben denızlıde sen zonguldakta.oğlanlarda arkadaş olurdu dusunsene yanyana yatırırdık tepkılerını merak ettım bak :)baharcımm eline saglık şekerim yakında olsan gelirdik oğluşumla:125:
banada fatmazra verdı tarıfı tatlım.harıka oldu cok hafıf bı tatlı yap bak seversın emınım.dun esımde aksam bayıldı
ah ah tuğçemm yakın olsak keske ben denızlıde sen zonguldakta.oğlanlarda arkadaş olurdu dusunsene yanyana yatırırdık tepkılerını merak ettım bak :)
ben gelirim canımmm..HAVUÇLU TARÇINLI KEK yaptım.
çayda var:ssz buyrun gelin
kızımlada birzdan tombala oynayacağız.
cena kızlar genelde baba ya benziyor.erkek çocuklarda anneye.
benim kızda babasına çok benziyor.bende babama benziyorum..
seni gidi gidiiii:89:ozaman bır foto beklıyoruz
ah bacım, kaç milyon şekle girdim çekecem diye de..kızlar bebıslerınızın dıslerının fotolarını paylassanıza cok tatlı gorunuyorlardır:111::122:
buçuk yaşınız hayırlı olsun,, sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inş..herkese merhaba bugün 6 aylık olduk Allah nice aylar yıllar görmeyi nasip etsin evlatlarımıza
o kadar yoğun bi gündü ki.... Barbarino bowling takımı elimde kaldı sekerım alısverıs 420 tl tutunca usul usul yerine koydumm söylemeden geçmeyeyimmm
neyse kızlar oğlana aşı yaptırmak için evden çıkıyorum bi baktım asansör çalısmıyor ve ben 9. katta oturuyorummm site yönetimini aradım saydırdım bağırdım kapattım
kapının önünde kapıcıyı gördüm onu da tuttum biraz patakladım ! hıncımı aldım neyse dolmuşa bindik aşı yaptırmaya gidiyoruz dolmusta herkes oturuyor bi ben ayakta duruyorum kocağımda oğlan .. bana yer verecek bi insan evladı var mı dedim 9 kişi birden ayağa kalktıheheh sağlık ocağına gittim ebe ortada yokkk bi baktım mutfakta çay sigara molası verıyor saat 3 olmus nerdeyse girdm aşımız var bizim dedim bana demez mi elimizde aşı yok isterseniz gidin eczaneden alın vurayım dedi
bende devletin bedava aşısına para verecek kadar enayi miyim ben dedim .. beni arayıp haber vermediği için de onu bir güzel pataklicaktımmm ..yaptırmadımmm aşı maşı bide bana demez mi siz özele gidiyorsunuz ya orda yaptırın ... bende çıkarken çayın soğudu canım hadi gir cayını iç dedimmilla kavga istıyor millet paşam 9200 gram (kıyafetli) 70 cm olmus sinirden gözüm bile görmedi boyunu kilosunu herif söyledi bana ( herif dediğim kişi kocam oluyor aramız bozuk 3 gundür o hep herifff ) kötü ve yorucu bir gündüüü
kulak kaşıma, çekiştirme diş belirtisi..ahh, çıksa da şu dişler,,, hepimiz rahatlasak..Gunaydin,kizim kulaklarini cekiyo arada bu sabah.dis cikarma belirtisi sanirim.bu arada benim kizim inanilmaz hareketli bir bebek.altini bile degistirene kadar akla karayi seciyorum.giydirmek iskence,bulundugu odadan ayrilamiyorum,cunku biraktigim yerle tamamen alakasiz yerlere gidiyo.
Aranizda bunlari yasayan var mi?
Kızlar dün para yatırmak icin bankaya gittim. Orada bankacım yeni uygulamaya giren bir sistemden bahsetti.Şöyle ki; alt limit 107 tl olan parayı her ay yatırıyoruz devlette üstüne% 25 daha veriyormuş aynı zamanda bu para normal faiz gibi durduğu yerde degerleniyormus.10 yıl sonra emekli olunuyor istediğin anda paranı alıp çıkabilirsiniz 107 tl bulamadığım ay duraklatabilirsin ya da fazla para geçti elineartirabilirsin.Bence çok iyibir sistem kim kime verdigiparanin % 25 ini verirki normal vadeli hesap bile % 9 getiriyor.şimdi bu sistembenimaklıma yattı neye vermiyoruz 100 tl .Bu yüzden kızımın adına bu emekliliği başlattım.Kismetse 10 yaşında bizizorlamayacak şekilde birikmiş parası olacak minik kuşumun yanlış anlamayın sakın ben bankacı falan değilim öğretmenim. Ben kizim icin başlattım maaşımdan otomatik ödeme talimatı verdim.belki benim gibi daha önceden duymayipta yararlanmak isteyenlerler olur diye paylaşmak istedim.
ahh zeynebım ne cok ıstemıstın olsun daha emeklemelerıne var sonra alırsın acelesı yok dımı canım ben alırım kuzuyaa :)herkese merhaba bugün 6 aylık olduk Allah nice aylar yıllar görmeyi nasip etsin evlatlarımıza
gayet anlaşılır bir tarif çok teşekkür ederim adasıma da muck mucklarımı ilet
şurda 100 tane beğen butonu olsa da bassam yavrularımmm teyzeniz yer sizi ama şekerim kızın pek güzel tü tü cok can yakar cokkkk
bizde bizde bugun 6 aylık oldukk yehhuşarkında güzelmişşş
aynene ole tatlışşş facede göremıyorum senı onlıne olmuyomusun bız zeyneple sureklı acıgız :)))Evett neguzel onlarda arkadas olurlardi vala kader utansin sekerim:)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Rabbim herkesin gönlündeki duasını kabul eylesin inşallah.
Oğluş öksüre öksüre uyudu dün geceöksürüğü uyumasınıda engelliyor kuzumun hmen uyanıveriyor öksürünce. Gitsin bitsin artıııık şu öksürük
geç oldu ama gününüz aydın, cumanız mübarek olsun kızlar..
sizler ve bebişler iyisinizdir inş.. selim ve nezdindeki tüm hasta bebişlere Rabbim acil şifalar versin..
iki gündür az az hissettiğim rahatsızlık, bu sabah itibariyle ayyuka çıkmış durumda..
belimden üşütmüşüm sanrım, belim tutulmuş.. şuan yünlü korse taktım ama arada bi fena kilitleniyorum..
nara atan sarhoşlar gibi.. bi omzum aşağıda yan yan geziyorum..
maalesefle olmuyor canım, kaçabildiğin kadar kaçacaksın bile bile faize girmemek lazımhaklısın bende öyle biliyorum ama faiz hayatımızın heryerinde maalesef
sor bakalım ne diyorlar canım bizimki 1 yaşından önce yaptırmayın bebekken sünnet derisi faydalı dedi eşim de zaten yazın yaptırmak istiyordu işine geldi. halbuki ben erkenden olsun bitsin istiyordumbende bebeğimi bakıcıya bırakıcam
maalesef ama senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum herşeyini
kendim yapmak istiyorum
gerçi senin mesleğin ne bilmiyyorum ama ben öğretmenim sadece
6 saat ayrı kalıcam oğlumdan
bu arada bakıcıya bırakan bi sen varsın bi de ben galibaa
bende tarhana veriyorum diğer
sebze çorbalarına nazaran daha çook seviyo
biz bugün dr gidicez eşimi bekliyorum arabada:126::126:
ylisans dersinde şu anda öğleden önce çocuk
cerrahına randevu aldım sünnet için bakalım ne diyecek
öğleden sonra da çocu dru:121::121: [/B][/FONT]
born..
karakız..
libyana..
yeter bu ayrılık garii..
geri geliiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?