Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

teb dede var bizde orayla görüştük

bende bebeğimi bakıcıya bırakıcam
maalesef ama senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum herşeyini
kendim yapmak istiyorum
gerçi senin mesleğin ne bilmiyyorum ama ben öğretmenim sadece
6 saat ayrı kalıcam oğlumdan
bu arada bakıcıya bırakan bi sen varsın bi de ben galibaa

benimkinin de beyaz ten rengi ve ela göz rengi bana benziyor, gerisi eşim.
görenler eşimin tekrar dünyaya geldiğini söylüyorlar ben de eşime "seni upgrade ettim" diyorum."bir üst versiyonunu ürettim"
başta eşime benzesin istiyordum ama şimdi sıkılmaya başladım bu durumdan, eşimin tarafı hepten havalara giriyo:)
bazen erkek kardeşime benzeten de oluyor o zaman seviniyorum

bugün yaptığım karnıbahar,havuç,soğan,patates karışımı çorbayı oğlum beğenmedi. aklıma tarhana eklemek geldi,pişirdim ve ekledim.. sonuç: hüplete hüplete götürdü [/QUOTE]

bende tarhana veriyorum diğer
sebze çorbalarına nazaran daha çook seviyo

zeynep yaa böyle şeyler hep seni buluyo sanki canımm
çekiyo musun ne yapıyosun tatlım
terbiyesiz hemsireye bak aşı yokmuşmuş eczaneden al demiş
bi kere onun haber vermesi lazım ayrıca özür dilemesi gerekirken söylediği lafa bak
nasıl insanlar var dünyada yaa
bunları şikayet etmek lazım aslında bakanlığa

benim oğlumda aynıı yaa
altını değiştirene üstünü giydirene kadar canım çıkıyo
her şeye uzanıcak her şeyi tutacak

bu arada kızlar benim oğlum
abime benziyo yani dayısına
biraz bana biraz da babasına benziyo ama en çok dayı...
abim diye söylemiyorum çok iyidir eşimde öyle
ahlakı inşallah ikisine benzer:101::101:

biz bugün dr gidicez eşimi bekliyorum arabada:126::126:
ylisans dersinde şu anda öğleden önce çocuk
cerrahına randevu aldım sünnet için bakalım ne diyecek
öğleden sonra da çocu dru:121::121:

fatmazraaa canım teşekkürler tarifine sağlık :)))

Eklentiler

• $100_6413.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 51
bu arada arkadaşlar işinize karışmak istemem ama
dediğiniz bes de sanki faiz var diye yazmışsınız yani ben öyle anladım
yanlış anladıysam kusura bakmayın ama
faiz vermek de almak da haramdır
"İbnu Mes'ud (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm)
ribâyı (fâizi) yiyene de, yedirene de lânet etti.""
hakkınızı helal edin gerçekten kötü bi niyetle söylemiyorum ben sadece bildirmek istedim seçim tabii ki de sizin

haklısın bende öyle biliyorum ama faiz hayatımızın heryerinde maalesef

cnm ben mühendisim tam gün çalışıyorum, havalar güzelken öğle arası gidebiliyordum eve ama şimdi çok kar var gidemiyorum İlk kez bu kadar ayrı kalıyorum oğlumdan ve çoook özlüyorum:2:

Son düzenleme:
Neeeeee yürüyor mü!!!!!! Amanın ya bizim kiz daha totoşunu kaldırıp donemiyo bile herhalde 2 yasında yürür. Ben 8 aylık yurumusum bana çekmemiş babasına benzemiş Belli ki oturan boğa :)

Aslinda KBB uzmanina goturmustum yakinlarda ama bi sorun yok demislerdi.dis belirtisi sanirim.
Hareketli oldugu icin tombiklesemedi de bizim kiz :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar. Rabbim herkesin gönlündeki duasını kabul eylesin inşallah.

Oğluş öksüre öksüre uyudu dün gece öksürüğü uyumasınıda engelliyor kuzumun hmen uyanıveriyor öksürünce. Gitsin bitsin artıııık şu öksürük

canım seninde eline sağlık
ben etimek tatlısını pek sevmem ama harika görünüyoo
bende deniycem canım çekti
banada fatmazra verdı tarıfı tatlım.harıka oldu cok hafıf bı tatlı yap bak seversın emınım.dun esımde aksam bayıldı

baharcımm eline saglık şekerim yakında olsan gelirdik oğluşumla:125:
ah ah tuğçemm yakın olsak keske ben denızlıde sen zonguldakta.oğlanlarda arkadaş olurdu dusunsene yanyana yatırırdık tepkılerını merak ettım bak :)

Evett neguzel onlarda arkadas olurlardi vala kader utansin sekerim:)

geç oldu ama gününüz aydın, cumanız mübarek olsun kızlar..
sizler ve bebişler iyisinizdir inş.. selim ve nezdindeki tüm hasta bebişlere Rabbim acil şifalar versin..

iki gündür az az hissettiğim rahatsızlık, bu sabah itibariyle ayyuka çıkmış durumda..
belimden üşütmüşüm sanrım, belim tutulmuş.. şuan yünlü korse taktım ama arada bi fena kilitleniyorum..
nara atan sarhoşlar gibi.. bi omzum aşağıda yan yan geziyorum..

ben gelirim canımmm..
bayırılım tarçınlı havuçlu keke
nasip olur da bi erkek doğurursam seni hatırlayacağım, bakalım bana benzeyecek mii?

ozaman bır foto beklıyoruz
seni gidi gidiiii:89:

kızlar bebıslerınızın dıslerının fotolarını paylassanıza cok tatlı gorunuyorlardır :111::122:
ah bacım, kaç milyon şekle girdim çekecem diye de..
bizim kız bi an sabit durmuyorkii:111:

buçuk yaşınız hayırlı olsun,, sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inş..

bilmiyorum, bu dengesizler hep seni mi buluyor?
millet hakikaten öküz oldu iyice.. 8 aylık hamileyken bindiğim minibüste kimse yer vermemişti de..
ayakta gitmiştim.. şimdi de kucağında el kadar bebe,, millet kafasını sağa sola çeviriyor..
şaşırdığım koca koca adamlar.. daha doğrusu adam müsveddeleri

senin hemşirler de bi cins..

kulak kaşıma, çekiştirme diş belirtisi..ahh, çıksa da şu dişler,,, hepimiz rahatlasak..
ayşecik de birkaç gündür hiperaktif.. saniyede alakasız bi şeyi görüyor, uzanıp alıyor. ağzına sokuyor..
onu elinden alıp yerine koyarken, başka bi şe..
geçen altından bezi aldım, diğerine uzanırken salisede dönüverdi.. iyice ustalaştı bu konuda..
gelin görünki, hala yüzüstünden sırtüstüne dönemiyor..

Son düzenleme:
born..
karakız..
libyana..

yeter bu ayrılık garii..
geri geliiiin

Çok sağol cenacm

En yakın zamanda çok dişli oğlumun dişlerini göstercem size teyzeleriiii, telefonu gördüğü an ne gülüyor ne bişey biraz zor ama başarıcam inşallah

kızlaarrrr hepinize hayırlı cumalar gecmişi okumakla bitiremedim...
ay tatlım reklamlardada varya o reklam daha cıkmadan esim bahsetmişti böle bişeyden bende dedimki memur olamadığım için beni özelde calıştırmıyorsun beni emekli yap hayatım dedim.esimde oğlum ortaokula geldiğinde kendi parasını kullanır dedi benden gelen cevaplmaz beni emekli yap ilerde sen bu dünyadan göçüp gidersen ,gelin kaynanamın çift maaşı var diye bana baksın ay ne kadan fenayım Rabbim gecinden versin.oğlum ve kocamın acısını göstermesin rabbim tabi bütün sevdiklerimin
ama kızlar bu uygulamayı dikkate alın.bende oğlumun geleceği için her ay bir altın alıp kenara koymayı düşünüyordum ama bu daha mantıklı geldi.düşünsenize ortaokulda,lisede,üniversitede hayatı boyunca gelen parası olacak

ahh zeynebım ne cok ıstemıstın olsun daha emeklemelerıne var sonra alırsın acelesı yok dımı canım ben alırım kuzuyaa :)
Evett neguzel onlarda arkadas olurlardi vala kader utansin sekerim:)
aynene ole tatlışşş facede göremıyorum senı onlıne olmuyomusun bız zeyneple sureklı acıgız :)))

Son düzenleme:

yatağını başı yukarıda olacak şekilde eğimli hale getir canım o zaman iyi oluyor
benim oğlumdaki öksürük nerdeyse 1 aydır sürüyor ,şimdi geçmeye başladı. maalesef sabırlı olmak zorundasın

off geçmiş olsun canım
katılıyorum ben de özledim, libyana karakız borntobemother danışmaya çağrılıyorsunuzzzz

haklısın bende öyle biliyorum ama faiz hayatımızın heryerinde maalesef
maalesefle olmuyor canım, kaçabildiğin kadar kaçacaksın bile bile faize girmemek lazım
sadece ev alma konusunda krediye izin verilebileceğini söyleyenler var çünkü "ev" bir insan için ilk ihtiyaçtır. bence o da yanlış, ama bilemiyorum.

sor bakalım ne diyorlar canım bizimki 1 yaşından önce yaptırmayın bebekken sünnet derisi faydalı dedi eşim de zaten yazın yaptırmak istiyordu işine geldi. halbuki ben erkenden olsun bitsin istiyordum
tarhana iyi ki varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…