allahallahöğlen patates havuç püresi yedirdim kızıma.
yerken hiç zorlanmadı.. yine de hepsini vermedim..
1,5 saat sonra uyudu.. ben de yanındaydım öğürerek uyandı..
fışkırarak kustu, bütün püreyi..
kustu rahatladı dedim..
emzirdim, giydirdim, yatırdım..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
mide özsuyunu bile kustu yavrum..
dün banyo yaptırdım, üşüttüm mü acaba?..
uzun zamandır böyle öğürerek kusmamıştı.. üç posta çamaşır banyonun önünde..
4 battaniyesine, yatağına.. benim yatağıma heryere kustu.. artık kendi yatak çarşaflarıma sardım..
hiç feri yok, öylece yatıyor yorganın içinde.. karnı aç ve yorgun.. hala da ara ara öğürüyor
Canım bu ay doktor kontrolümüzde sormayı unuttum yurutec kaçıncı ayda kullanılıyor kullanalimmi diye:18:
Bu yüzden alıp almamakta kararsızım seninkinin markası ne canım?
Hu Huuuu ben geldim....
Cumamız mübarek olsun...
geçmişi hiç okumakla uğraşmayayım..İyisinizdir İnşaallah.. Biz evimize geldik çok şükür..
tatlım bizde yaptırdık sünnet 1 ayı gecti ve iyikide yaptırmısım.adı üstünde Peygamber Efendimizin sünneti..doktorumuz 40ı cıkınca yaptırın pipisi biraz dar demişti ama kısmet olmayınca olmuyor ancak yaptırabilmiştik.bütün arkadaslarım 1 aylıkken yaptırdı 1 haftalıkken bile yaptıran var.erkek bebeklerinde erken sünnet iyi oluyor cünkü kız bebekler gibi olmuyorlar.idrar deliği içeride kaldığı için zor temizleniyor ve enfeksiyon riski yüksek oluyormus.bide çiş yaparken zorlanıyorsa sünnet sart.hemencecik iyileşti 1 haftada.dikişleride düştü şimdi mis gibi en azından ileride psikolojisi bozulmucak.yok kesildiydi yok olduydu diye.en güzeli anlamadan kestirmek yinede siz bilirsiniz iyi bir cerrah bulduktan sonra kafaya takılacak bişey yok.ben kayseride yasıyorum esim girdi ameliyathanede yanına.önce muayenede bir krem sürüp jelatinliyorlar yarım saat beklior deri uyustuktan sonra ameliyathaneye aldılar iğne yapmıslar uyusturmuslar kesmişler dikmişler.eşimde basında durdu ben dayanmazdım.oğlum cok hareketli ben korkuyordum ama bacaklarından bağlıyorlarmıs masaya, adamın biride oyuncaklarla ilgisini cekmeye calısıomus.
Hoşbuldum canımm nasılsın?
Allah şifa versin kuzuma..Üşütmüş olabilirmi cenacım.. Evimiz çok ısınmıyor dediğini hatırlıyorum sanki..:26: Bende banyo yaptırmaya korkuyorum kızımı hasta olacak diye..:18:
öğlen patates havuç püresi yedirdim kızıma.
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
4 battaniyesine, yatağına.. benim yatağıma heryere kustu.. artık kendi yatak çarşaflarıma sardım..
hiç feri yok, öylece yatıyor yorganın içinde.. karnı aç ve yorgun.. hala da ara ara öğürüyor
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
allahallah
banyoyu ne zaman yaptırdın canım akşamdan yaptırınca soğuk oluyor hep gündüz yaptırıyorum ben.inşallah sürmez
pürenin dokunduğunu sanmıyorum midesi boş mu şu anda ? su içirmeye çalış en azından.
vücuttan hastalığı atmanın en iyi yolu su içirmektir
yürüteç 8.aydan önce kullanılmamalıdır ortopedi prof.uyla konuştum..ben burda çok yazdım. parmağımda tüy bitti
anlatsana nasıl geçti:) hoşgeldin
of ya ben de aklı ermeden yaptırmak istiyorum ama eşim erteliyorişleri çok yoğun,ne var sanki
ben de haftada 1 yaptırıyorum korkudan
ama haftada 2 kere yaptırmak gerekirmiş sağlık için vücuttan mikropların uzaklaşması için önemliymiş
Çok gecmis olsun biz de bugün aynı sekildeyiz üstelik 38,5 derece de ateşimiz var doktora gittik doktor diş semptomları ile grip çok benzer bu yüzden ateş düşürücü ve serum fizyolojik verdi. Bebeklerimizi Allah korusun
Bende büyük yastıkta yatıyorum(hani biLerin yattığı) başı yukarda olsun eğim olsun diye. İnşallah ilerlemeden geçsinde başka bişey istemiyorum sağol cnmmyatağını başı yukarıda olacak şekilde eğimli hale getir canım o zaman iyi oluyor
benim oğlumdaki öksürük nerdeyse 1 aydır sürüyor ,şimdi geçmeye başladı. maalesef sabırlı olmak zorundasın
Oyyy yavrumm kıyamam. Üşüttü heralde annesi, kusmasının ardından hemen emzirme cnm biraz rahatlasın midesi. Çok çok geçmiş olsun ikinizede. Aynen bende belimin ağrısından ölüyorumöğlen patates havuç püresi yedirdim kızıma.
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
haklısınnn aynı ikilemi bende yasamıştım ananesi ogluma yürüteç almıs gelmiş ben doktorlar önermiyorlar die kullanmak istemedim bacakları carpık oluyormus cocuklar gec yürüyorlarmıs dedim annem beni bi tersledi hadi ordan ben 3 tane büyüttüm hanginizin bacagı carpıkmıs die o gün bu gündür benim oglan yürütec tepesinde bütün evi turluyo birde ördegi var üzerinde yürütecinin dudaklarını uzatmıs onunla öpüşüyo cok mutlu yürüteciyle bakıp bakıp gülüyorumcena çok geçmiş olsun canım.bi müddet püre verme istersen.
ben oğlumu yürüteçe koyuyorum.belli aralıklrla çokda seviyor.
daha önce yine yazmıştım arkdaşımın oğlu sürekli yürüteçte idi
9 aylıkken hemde tutunmadan yürüdü.ev kazaları konusunda haklısınız.
mesela oğlum masa örtüsünü çekiştirmeye başladı.ben holde gezdiriyorum zarar verecek bişey yok
orada birde ayna var ona bakıp gülüyor :::çok hoşuna gidiyor.
dr.lar yürüteçi önermiyorlar,1 yaşından önce inek sütünü önermiyorlar
geçen bir prof.6.aydan sonra inek sütü verin.bizler inek sütü büydük.
hiç bi zararı yok akisne faydalı diyor.neye inanacağımızı şaşırdık.
brokoli de son örnek
tabii canım...fatmazradan kopyalıyorum.=.borcama 1paket etimeği diz.1 buçuk su bardağı seker 1 su barsağı suyu kaynatıp koyulaşmasını beklemeden sıcak sıcak etimeğin üstüne döküosun..2 su bardağı süt 3 çorba kaşığı irmik 2 çorba kaşığı şekerle muhallebi yap koyulaşınca 1 paket vanilya koy.etimeğin üstüne dök.o soğuduktan sonra 1 paket krem şanti yapıp üzerine sürüyosun.en sonda heryerine bol bol hindistan cevizi döküyoson.anlatabilmişimdir umarım.şerbet muhallebi krem şanti en sonada hindistan ceviziMerhaba kızlar
Cena bence usutmustur cok geçmiş olsun. .
Biz de dra gittik. Cerrah 5-6 yasina kadar dokunmayın dedi. Ama ben dinlemeyi düşünmüyorum o hastanede bi olay olmuş tirsmis sanırım. . Ben istanbulda yaptırmaya karar verdim. . Olacak olan her yerde olur ama istanbul daha iyi olur sanki.
Çocuk doktoru muz her gun birer çay bardağı olmak üzere yoğurt meyve suyu ve çorba ver dedi. Tarhana 15 gün sonra ayrica kahvaltı da öyle . Kahvaltıda bir yumurta sarısı iki tatlı kaşığı pekmez ve kibrit kutusu kadar labne dedi . Labne tuzsuz olduğu için iyiymis. On beş gun sonra tavuk çorbası sehriye çorbası ver dedi. Ayrica bir ay sonra da et ve tavugu ezerek ver dedi.
Telden yazmak ne zormuş yaa. Öldüm hee.
Bu arada barbarino tatlininn tarifi ni yazar mısın rica etsem.
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
Merhaba kızlar
Cena bence usutmustur cok geçmiş olsun. .
Biz de dra gittik. Cerrah 5-6 yasina kadar dokunmayın dedi. Ama ben dinlemeyi düşünmüyorum o hastanede bi olay olmuş tirsmis sanırım. . Ben istanbulda yaptırmaya karar verdim. . Olacak olan her yerde olur ama istanbul daha iyi olur sanki.
Çocuk doktoru muz her gun birer çay bardağı olmak üzere yoğurt meyve suyu ve çorba ver dedi. Tarhana 15 gün sonra ayrica kahvaltı da öyle . Kahvaltıda bir yumurta sarısı iki tatlı kaşığı pekmez ve kibrit kutusu kadar labne dedi . Labne tuzsuz olduğu için iyiymis. On beş gun sonra tavuk çorbası sehriye çorbası ver dedi. Ayrica bir ay sonra da et ve tavugu ezerek ver dedi.
Telden yazmak ne zormuş yaa. Öldüm hee.
Bu arada barbarino tatlininn tarifi ni yazar mısın rica etsem.
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
bilgisayarım bozuktu yeni açtım baya geride kalmış bu mesajlar ama ben yinede yazıyorumKadercim güzel hersey yolunda dogunun insani batıya göre daha içten samimi oluyo.gecen para cekcem atm de sıra beklioz pasam kanguruda güvenlikci önümüzdeki adama söyledi bayan bebegiyle beklio diye hemen sıra verdiler.genelde böyle şeylerle karsilasiorum.okul müdürün falan çok iyi.bundan öncede elazığdaydik oranin insanida cok iyi.sen vanlimisin cnm
aaa niye ki? eskişehir sevilmez mi yaa?Eskişehirden herkese hayırlı akşamlar.. Nasılsınız bakalım
İnşaallah Güzel vakit geçiririm canım.. Şuan Kardeşlerimle beraberim..
Bende üye oldum ama benim pek şansım yok malum
Evet canım eslişehir güzel yer ama ben pek sevmiyorum..Eskişehir'e girdiğimizde kar karşıladı bizi
bende henüz regl olmayanlardanım ne zamn olcam sabırsızlıkla bekliyoum bendeNe güzel bizimde haftasonu hep çabukgeciyo..ben nezaman regli olacam yaa galiba bi ben kaldım kadınlığına dönmeyen
Eki Görüntüle 597605
biz henüz ek gıdaya geçmedik ama kızım bizle masaya oturuyur mama sandalyesiyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?