Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

allahallah
banyoyu ne zaman yaptırdın canım akşamdan yaptırınca soğuk oluyor hep gündüz yaptırıyorum ben.inşallah sürmez
pürenin dokunduğunu sanmıyorum midesi boş mu şu anda ? su içirmeye çalış en azından.
vücuttan hastalığı atmanın en iyi yolu su içirmektir

Canım bu ay doktor kontrolümüzde sormayı unuttum yurutec kaçıncı ayda kullanılıyor kullanalimmi diye:18:
Bu yüzden alıp almamakta kararsızım seninkinin markası ne canım?

yürüteç 8.aydan önce kullanılmamalıdır ortopedi prof.uyla konuştum..ben burda çok yazdım. parmağımda tüy bitti

Hu Huuuu ben geldim....

Cumamız mübarek olsun...
geçmişi hiç okumakla uğraşmayayım..
İyisinizdir İnşaallah.. Biz evimize geldik çok şükür..

anlatsana nasıl geçti:) hoşgeldin

of ya ben de aklı ermeden yaptırmak istiyorum ama eşim erteliyorişleri çok yoğun,ne var sanki

ben de haftada 1 yaptırıyorum korkudan
ama haftada 2 kere yaptırmak gerekirmiş sağlık için vücuttan mikropların uzaklaşması için önemliymiş

Çok gecmis olsun biz de bugün aynı sekildeyiz üstelik 38,5 derece de ateşimiz var doktora gittik doktor diş semptomları ile grip çok benzer bu yüzden ateş düşürücü ve serum fizyolojik verdi. Bebeklerimizi Allah korusun

Ben ek gıdayı kabiz olduğu icin kesmiştim bı kac gündür gerçi hala kabiz o ayrı. Emzirdim sabah bı kustu bı kustu ki. Hemen ütüye yünü iştir karnına koydum 4-5 kere hemen iyi geldi zaten kumaşımda ekşiydi. Üşütmus belli ki belki aysecikte öyle olmuştur karnını ayağını sicak tutmak lazım. Gecmis olsun canim

Ben de 3 gunde bir yaptiriyorum,kizim bayiliyo banyoya.oyle bi alismis ki gunu gecince huzursuzlaniyo resmen.ama dikkat etmek lazim tabi,cok hassaslar daha..

gecmiş olsun havalar tam hastalık havası bebişler hasta olup duruoo vala

Bende büyük yastıkta yatıyorum(hani biLerin yattığı) başı yukarda olsun eğim olsun diye. İnşallah ilerlemeden geçsinde başka bişey istemiyorum sağol cnmm
Oyyy yavrumm kıyamam. Üşüttü heralde annesi, kusmasının ardından hemen emzirme cnm biraz rahatlasın midesi. Çok çok geçmiş olsun ikinizede. Aynen bende belimin ağrısından ölüyorum

Demin yazacaktım unuttum.

Erkek anneleriiiii, bence akılları ermeden sünnetlerini yaptırın. Biz doğduğunun ertesi günü yaptırdık rahatladık. Şiddetle tavsiye ederim

slm arkadaslar bız az once 6 ay asımızı olduk ates yapmaz umarım sızınle paylasmak ıstedıgım sey hepsıre ortalıkta kızamık salgını var bı dahakı ay gel asısını yapalım dedı sızde danısın saglık ocaklarına

maalesefle olmuyor canım, kaçabildiğin kadar kaçacaksın bile bile faize girmemek lazım
sadece ev alma konusunda krediye izin verilebileceğini söyleyenler var çünkü "ev" bir insan için ilk ihtiyaçtır. bence o da yanlış, ama bilemiyorum.

sor bakalım ne diyorlar canım bizimki 1 yaşından önce yaptırmayın bebekken sünnet derisi faydalı dedi eşim de zaten yazın yaptırmak istiyordu işine geldi. halbuki ben erkenden olsun bitsin istiyordum
tarhana iyi ki varmış[/QUOTE]

evet doğru söylüyorsun ama baska türlü ev sahibi olamazdık mecburen bi bakımada . bu arada ben oğlumu 2 aylıkken sünnet ettirdim .sünnet derisi pipisinin ucunu kapatıyordu aglıyordu emirali sonra cok rahatladı cocuk ama bu sorun olmadanda doktorlar hep sünnet ettirin küçükken daha saglıklı iltihab gibi problemler azalıyor demişlerdi.şimdi düşünüyorumda iyiki olmus büyüyünce acısını bile hatırlamayacak 9 yasına kadarda düğünü için beklmeyi düşünüyorum belki yine oğlum olur die

çokkk üzüldüm gecmişler olsun

Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.

haklısınnn aynı ikilemi bende yasamıştım ananesi ogluma yürüteç almıs gelmiş ben doktorlar önermiyorlar die kullanmak istemedim bacakları carpık oluyormus cocuklar gec yürüyorlarmıs dedim annem beni bi tersledi hadi ordan ben 3 tane büyüttüm hanginizin bacagı carpıkmıs die o gün bu gündür benim oglan yürütec tepesinde bütün evi turluyo birde ördegi var üzerinde yürütecinin dudaklarını uzatmıs onunla öpüşüyo cok mutlu yürüteciyle bakıp bakıp gülüyorum

tabii canım...fatmazradan kopyalıyorum.=.borcama 1paket etimeği diz.1 buçuk su bardağı seker 1 su barsağı suyu kaynatıp koyulaşmasını beklemeden sıcak sıcak etimeğin üstüne döküosun..2 su bardağı süt 3 çorba kaşığı irmik 2 çorba kaşığı şekerle muhallebi yap koyulaşınca 1 paket vanilya koy.etimeğin üstüne dök.o soğuduktan sonra 1 paket krem şanti yapıp üzerine sürüyosun.en sonda heryerine bol bol hindistan cevizi döküyoson.anlatabilmişimdir umarım.şerbet muhallebi krem şanti en sonada hindistan cevizi

canım çok geçmiş olsun bitkisel çay falan mi versen midesine iyi gelir belki

Cena çok geçmiş olsun,kusması devamlı oluyorsa üşütmüştür canım.kıyamam yaa.geçenlerde benimkide sebze püresinden sonra fışkırarak kusmuştu ama 1 kez,birşey olmadı sonra.umarım seninde tekrarlamamıştır bir daha.Gelişmeleri yazarsın canım

kızlar benim bebişim bu sıralar ek gıda yemez oldu,hazırladığım şeyleri hep dökmek zorunda kalıyorum.o kadar uğraşıyoruz ziyan oluyor valla.Birşey soracağım bizim kilomuz az olduğu için (sütüm az) doktor birde devam sütü içirmemi söylemişti kaşıkla.Ben aptamil aldım fakat benimki ne kaşıkla ne de biberonla içiyor.Sonradan devam sütüne başlayan oldumu ve ne marka kullanıyorsunuz acaba?

merhaba ben de erzurumun horasan ilçesinde çalışıyorum. erzurum da hangi çocuk doktoruna götürüyorsun acaba?

cena çokk geçmiş olsun. kıyamam ben ayseciğe

bi de bireysel emeklilik konuşulmuş. biz de kızım doğmadan 1 ay önce yaptırmıştık. eşim ve ben de faiz konusunda oldukça hassasız. o yüzden iyice araştırmıştık. bu para bankaya değil devletin bütçesine gittiği için faiz olmuyormuş yani para bankada değerlenmiyor bankalar sadece aracı kurum olarak çalışıyor.

bilgisayarım bozuktu yeni açtım baya geride kalmış bu mesajlar ama ben yinede yazıyorum
canım ben vanlı degilim benim ilk atamam Vandı çoook çoook seviyorum vanı inş. bi gün tekrar gitmek nasip olur elazığa da sempatim var orayada ayrı muhabbet duyuyorum eşime hep derim elazıga tayin isteyelim diye o da diyo bana herkes batıya gitmek ister sen doğuya gitmek istiyorsun diye doğunun insanları hakkındaki görüşlrine katılıyorum bende
aaa niye ki? eskişehir sevilmez mi yaa?

Ne güzel bizimde haftasonu hep çabukgeciyo..ben nezaman regli olacam yaa galiba bi ben kaldım kadınlığına dönmeyen
bende henüz regl olmayanlardanım ne zamn olcam sabırsızlıkla bekliyoum bende

Eki Görüntüle 597605

biz henüz ek gıdaya geçmedik ama kızım bizle masaya oturuyur mama sandalyesiyle:)

maşallah barekallah kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…