- 24 Temmuz 2009
- 196
- 66
- 298
- 37
kızlaarrrr hepinize hayırlı cumalar gecmişi okumakla bitiremedim...
ay tatlım reklamlardada varya o reklam daha cıkmadan esim bahsetmişti böle bişeyden bende dedimki memur olamadığım için beni özelde calıştırmıyorsun beni emekli yap hayatım dedim.esimde oğlum ortaokula geldiğinde kendi parasını kullanır dedi benden gelen cevaplmaz beni emekli yap ilerde sen bu dünyadan göçüp gidersen ,gelin kaynanamın çift maaşı var diye bana baksın ay ne kadan fenayım Rabbim gecinden versin.oğlum ve kocamın acısını göstermesin rabbim tabi bütün sevdiklerimin
ama kızlar bu uygulamayı dikkate alın.bende oğlumun geleceği için her ay bir altın alıp kenara koymayı düşünüyordum ama bu daha mantıklı geldi.düşünsenize ortaokulda,lisede,üniversitede hayatı boyunca gelen parası olacak
Hu Huuuu ben geldim....
Cumamız mübarek olsun...
geçmişi hiç okumakla uğraşmayayım..İyisinizdir İnşaallah.. Biz evimize geldik çok şükür..
yatağını başı yukarıda olacak şekilde eğimli hale getir canım o zaman iyi oluyor
benim oğlumdaki öksürük nerdeyse 1 aydır sürüyor ,şimdi geçmeye başladı. maalesef sabırlı olmak zorundasın
off geçmiş olsun canım
katılıyorum ben de özledim, libyana karakız borntobemother danışmaya çağrılıyorsunuzzzz
maalesefle olmuyor canım, kaçabildiğin kadar kaçacaksın bile bile faize girmemek lazım
sadece ev alma konusunda krediye izin verilebileceğini söyleyenler var çünkü "ev" bir insan için ilk ihtiyaçtır. bence o da yanlış, ama bilemiyorum.
sor bakalım ne diyorlar canım bizimki 1 yaşından önce yaptırmayın bebekken sünnet derisi faydalı dedi eşim de zaten yazın yaptırmak istiyordu işine geldi. halbuki ben erkenden olsun bitsin istiyordum
tarhana iyi ki varmış
Bebeğinin hiç durmadığından,hep kucak istediğinden, iş yapamadığından şikayet edenler buyursunlar buraya...Yürüteç alın bütün bu şikayetler son bulsun.Siz de keyfinize bakın.
Bebeğinin hiç durmadığından,hep kucak istediğinden, iş yapamadığından şikayet edenler buyursunlar buraya...Yürüteç alın bütün bu şikayetler son bulsun.Siz de keyfinize bakın.
tatlım emzırıyomusun emzırırken kullanıyobılıyomu bu vıtamın benımde ıhtıyacımmm varrrrrrrrrr
canım emziriyorum.içinde emziren anneler kullanabilir yazıyor.
Merhabalar hanımlar,
Bikaç gündür topiğe giremedim, yoğun kar yağışı nedeniyle işten izin aldım, oğlumla birlikteydim, lakin sürekli elektrikler gidip geliyor, özellikle bugün hat safhaya çıktı geceden beri yok, korkuyorum oğlum hastalancak diye, sarıp sarmalayıp yorgan altında tutmaya çalışıyoruz bebemi, bugün artık iznimi uzatamayıp işe geldim, fenalardayım, çok merak ediyorum oğlumu
Sayfalar epey ilerlemiş şöyle bir göz attım hasta bebişlere, diş gaz vs sancısı çekenlere geçmiş olsun, dişi çıkanlara yeni ciciler alanlara hayırlı olsun
Zeynebim ömür paşanında buçuk yaşı kutlu olsun
Bu arada biz dün ilk kahvaltımızı yaptık, ikindi öğünündede yoğurda geçtik. Zira sonunda çıldırdım ve yemişim günde 2 çay bardağı ek besin palavrasını içmiyo oğlum süt aç mı kalsın diye zıvanadan çıktım ve böyle bi geçiş yaptım. Zaten hiç bi dr ek besinle ilgili bi açıklama liste vs sunmadı bana, hep o reklamdaki 2 çay bardağı diyen herif yüzünden sıktım durdum çocuğuBiraz netten araştırmalarım, biraz annelik mesleğini icra eden arkadaşlarım en çok da oğlumun istek ve arzuları ile şekillenen beslenme programımız şöyle :
07:00 açılışemerse anne sütü ( zira benim gibi bebeği sadece uykuda emen anneler yeni keşfim bazen uyanır uyanmaz keyfi yerinde ise emebiliryor deneyin derim
08:00 milupa 8 tahıllı ballı, içine devam sütü, 1/8 yumurta sarısı, pekmez, peynir ( bu konuda 8 tahıllıyı özellikle seçtim çünkü meyve püresi veya yoğurduna bebe bisküvisi
ekliyorum, bide kahvaltıda olsun istemedim, hem çeşitlilik olsun, ben fazla şeker tüketmiş olmasın diye, cici bebenin peksimeti varmış galiba onuda bulundurmak istiyorum,
güzel bi seçeneğe benziyor, biraz daha büyüdüklerinde tam tahıllı ekmek içi kullanılabilir kanaatindeyim
11:00 meyve püresi, kahvaltıyı iyi yapmadıysa içine bikaç bebe bisküvisi (şimdilik elma, armut püresi yiyoruz)
12:30 bakıcımız arı mama yapıyor lakin ben çorbalara geçmeyi düşünüyorum, evde olduğum günler çorba veriyorum
16:00 1 kavanoz yoğurt içine 4-5 bebe bisküvisi, hatta geçen gün kurusu püresi kattım biraz, sevdi sıpam
19:00 Sütlü pirinçli muhallebi
22:00 bu öğünde genelde uyuyor oluyor, önceden devam sütünü güzel içerdi, ama artık çok az emip bırakıyor, zaten uykuda emiyor çok şükür o yüzden çoğunlukla emzirmeye çalışıyorum.
Bide gece uyanmalarımız var, onlarda da emiyor, lakin sayısı günden güne değişiklik arz ediyor.
Bu durumda 500 ml süt olayını yakılayabiliyor muyum biraz allah biliyor, ama artık aç kalmadığını düşünüyorum, yoksa biberonla pek beslenmek istemiyor, malum bakıcı olduğu için ya biberon ya kaşık durumu var, oğlum kaşığı seçti
Çorba olayına giriş yapmalıyım, çünkü günde iki kez pirinçli fazla olabilir diye düşünenler var, hem sebze vb alışması için gerekli. Çorba konusunda sen söyle bakıcı yapsın işine diyenler var lakin ne bileyim sanki kendim hazırlasam içim daha rahat edecek gibi, çok kararsızım :44:
öğlen patates havuç püresi yedirdim kızıma.
yerken hiç zorlanmadı.. yine de hepsini vermedim..
1,5 saat sonra uyudu.. ben de yanındaydım öğürerek uyandı..
fışkırarak kustu, bütün püreyi..
kustu rahatladı dedim..
emzirdim, giydirdim, yatırdım..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
mide özsuyunu bile kustu yavrum..
dün banyo yaptırdım, üşüttüm mü acaba?..
uzun zamandır böyle öğürerek kusmamıştı.. üç posta çamaşır banyonun önünde..
4 battaniyesine, yatağına.. benim yatağıma heryere kustu.. artık kendi yatak çarşaflarıma sardım..
hiç feri yok, öylece yatıyor yorganın içinde.. karnı aç ve yorgun.. hala da ara ara öğürüyor
Çifte maaş fikride hiç fena değilmiş
Libyana26 hoşgeldin şekerim
Allah şifa versin kuzuma..öğlen patates havuç püresi yedirdim kızıma.
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
4 battaniyesine, yatağına.. benim yatağıma heryere kustu.. artık kendi yatak çarşaflarıma sardım..
hiç feri yok, öylece yatıyor yorganın içinde.. karnı aç ve yorgun.. hala da ara ara öğürüyor
oluorum tatlım oluorm şuanda açığım ama sen yoksun galibaahh zeynebım ne cok ıstemıstın olsun daha emeklemelerıne var sonra alırsın acelesı yok dımı canım ben alırım kuzuyaa :)
aynene ole tatlışşş facede göremıyorum senı onlıne olmuyomusun bız zeyneple sureklı acıgız :)))
hoşgeldin canım sefalar getirdinnnHu Huuuu ben geldim....
Cumamız mübarek olsun...
geçmişi hiç okumakla uğraşmayayım..İyisinizdir İnşaallah.. Biz evimize geldik çok şükür..
geçmiş olsun canım.. sanırım üşütmüş ki kusuor devamlı kusması fazlasa üşütmütür banyoda yapmıştı yeni ama sıkma canını ayagını sırtını sıcak tut işalah hemencik düzelir kıyamam yaaöğlen patates havuç püresi yedirdim kızıma.
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
Yok canım bunda kırılacak bir şey yok.Herkes düşüncesini söyleme hakkına sahip.Canım amacım kalbini kırmak değil lütfen yanlış anlama
Zaten 6 aylık oldu bebişlerimiz
Zaman hızla akıp geçiyor
Ufacık bile bir risk varsa kullanmayalım böyle şeyler
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
Massimo Ricco canim.Ben memnunum.Ben çamaşır asarken,yemek yaparken ya da yemek yerken durmazsa koyuyoruz.Artık çok fazla yatmak istemiyor.İyi ki almışız diyorum.Canım bu ay doktor kontrolümüzde sormayı unuttum yurutec kaçıncı ayda kullanılıyor kullanalimmi diye:18:
Bu yüzden alıp almamakta kararsızım seninkinin markası ne canım?
kustu rahatladı dedim..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?