- 24 Temmuz 2009
- 196
- 66
- 298
- 37
İnşallah sadece alerjidir cnm, iyi hBerlerini bekliyoruz inşallah.
ev isi nankor iste.ben de o yuzden hergun yapmiyorumm:) esim acil ameliyat olcakmis persembe gunu belfitigindan,ayaginin bazi noktalarinda his kaybi var cok kotu bi zamanlama oldu haftasonu da sinavlarim vardi,kesin simdi kayinvalidemler bizde kalin diycek,oraya gitmeyi de hic istemiyorum ama elim mecbur, bebekle bakamam ki esimeoff dua edin kizlar cok moralim bozuk
Canim hemencecik toparlar insaallah.mecbur kalcaksin yoksa bebekle onla nasil ilgileneceksin.iyi kötü birileri var yanınızda..olmasa hepten rezillik.bak biz gurbetteyiz.okadar hastaydimki bi sıcak çorba yapip icemedim bebek huzursuz onla bile dogru duzgun ilgilenemedim.bi yakinimiz olsa cocukla ilgilenirdi ben biraz dinlenirdim..bebek olunca anladim gurbet çok zor yaa..busmai ne saçmaladim dimi sen ne diyon ben ne diyom.Rabbim şifa versin esine
yok dogru soyluyosun canim hepsi bana yardimci olmaya can atiyor allaha sukur. ben evimin rahatindan vazgecemiyorum simariklik ediyorum gercekten ama bizi surekli iclerine almaya calisiyorlar heryere beraber gidelim herseyi beraber yapalim.ayni evde yasasak cok sevinirler ben de buna gicik oluyorum. simdi tam da oyle olcak:) neyse esim iyi olsunda.. Sagolun hepiniz moral verdiniz
Geçmiş olsun cnm. Mama sandalyenizide güle güle kullanıniyi akşamlar kızlarr
fatmazra reklama benim oğlum da dönüp
bakıyo bitince kafasını çeviriyo
kızlar yaa benim ayağıma tırnak batmıştı
nerdeyse 2 aydır var gitmedim dra
cuma günü bi gittim cerrahi müdahale dedii
çook korktum yaa:18::18: ilaç verdi
inşallah o geçirir de gerek kalmaz yaa:26:
bu arada bende mama sandalyesi aldım inşallah
şubat tatilinden önce gelir:26:
işte bu Eki Görüntüle 604363
Hayırlı olsun cnm. Biz iyiyiz sen nasılsınn?? Oğlun kimbilir seni görünce neler yapıyodur:))kızlarrrr nasılsınız giremıyorummmm işe başladımmm merak edıyorum(((
ya bir oturup geçmişi okuyamadım ama hoşgeldin diyen herbikimselere hoşbulduuk diyorum evimi özlemişim ama ev tam takır olmuş hemen çıkıp alışveriş yaptık kendime de bişeyler aldım kalıpları geniş olan şeylere bayılıyorum hala 36 bedene girebildim kocişe de hava attım aa 34 ü de mi denesem diye :)) benim tatil çok güzeldi ama siz inanılmaz çok kaynatmışsınız nasıl okucamm ben bu kadar şeyiibizim de hala dişimiz çıkmadı ama hafif bir öksürük ishal ve iştahsızlığı var kimisi bunun diş belirtisi olduğunu söylüyor beklemedeyiz bakalım sizler ve bebişler nasılll çok özleştikk çook
ya bir oturup geçmişi okuyamadım ama hoşgeldin diyen herbikimselere hoşbulduuk diyorum evimi özlemişim ama ev tam takır olmuş hemen çıkıp alışveriş yaptık kendime de bişeyler aldım kalıpları geniş olan şeylere bayılıyorum hala 36 bedene girebildim kocişe de hava attım aa 34 ü de mi denesem diye :)) benim tatil çok güzeldi ama siz inanılmaz çok kaynatmışsınız nasıl okucamm ben bu kadar şeyiibizim de hala dişimiz çıkmadı ama hafif bir öksürük ishal ve iştahsızlığı var kimisi bunun diş belirtisi olduğunu söylüyor beklemedeyiz bakalım sizler ve bebişler nasılll çok özleştikk çook
yok dogru soyluyosun canim hepsi bana yardimci olmaya can atiyor allaha sukur. ben evimin rahatindan vazgecemiyorum simariklik ediyorum gercekten ama bizi surekli iclerine almaya calisiyorlar heryere beraber gidelim herseyi beraber yapalim.ayni evde yasasak cok sevinirler ben de buna gicik oluyorum. simdi tam da oyle olcak:) neyse esim iyi olsunda.. Sagolun hepiniz moral verdiniz
canım sen kaç kilosun ki?kızımında dişleri henüz çıkmadı ben adet olmadım ne zman olcak bütün bunlar bekliyoruz bakalım..ya bir oturup geçmişi okuyamadım ama hoşgeldin diyen herbikimselere hoşbulduuk diyorum evimi özlemişim ama ev tam takır olmuş hemen çıkıp alışveriş yaptık kendime de bişeyler aldım kalıpları geniş olan şeylere bayılıyorum hala 36 bedene girebildim kocişe de hava attım aa 34 ü de mi denesem diye :)) benim tatil çok güzeldi ama siz inanılmaz çok kaynatmışsınız nasıl okucamm ben bu kadar şeyiibizim de hala dişimiz çıkmadı ama hafif bir öksürük ishal ve iştahsızlığı var kimisi bunun diş belirtisi olduğunu söylüyor beklemedeyiz bakalım sizler ve bebişler nasılll çok özleştikk çook
çook çook geçmiş olsun ALLAH şiflar versin..ev isi nankor iste.ben de o yuzden hergun yapmiyorumm:) esim acil ameliyat olcakmis persembe gunu belfitigindan,ayaginin bazi noktalarinda his kaybi var cok kotu bi zamanlama oldu haftasonu da sinavlarim vardi,kesin simdi kayinvalidemler bizde kalin diycek,oraya gitmeyi de hic istemiyorum ama elim mecbur, bebekle bakamam ki esimeoff dua edin kizlar cok moralim bozuk
benim kızımda basketbol voleybol tenis futbol görünce gözlerini ayırmadan bakıyo degiştirince başka şeylerle ilgileniyo mama sandalyenizde hayırlı olsun güle güle kullanıniyi akşamlar kızlarr
fatmazra reklama benim oğlum da dönüp
bakıyo bitince kafasını çeviriyo
Kolay gelsin canim belini yeni dogrulttun aman durma calis biraz caninin kıymetini bil yahu bari yormadan kendini yap..
Bugün bayagi toparlandim bende ama bizimki ayni.miyy miyy miyy.dişlerinin arasi bigun sonraki cikan galiba yoruyor
Kizlar oto koltuğu önerilerinizi beklioeum size danismadan alamam:) kullanan arkadaşlar yukseltici şartmi
hayırlı olsun, kolay gelsin diyeyim..kızlarrrr nasılsınız giremıyorummmm işe başladımmm merak edıyorum(((
geçmiş olsun..
boooorn!!! çok özledim kıııız!ya bir oturup geçmişi okuyamadım ama hoşgeldin diyen herbikimselere hoşbulduuk diyorum evimi özlemişim ama ev tam takır olmuş hemen çıkıp alışveriş yaptık kendime de bişeyler aldım kalıpları geniş olan şeylere bayılıyorum hala 36 bedene girebildim kocişe de hava attım aa 34 ü de mi denesem diye :)) benim tatil çok güzeldi ama siz inanılmaz çok kaynatmışsınız nasıl okucamm ben bu kadar şeyiibizim de hala dişimiz çıkmadı ama hafif bir öksürük ishal ve iştahsızlığı var kimisi bunun diş belirtisi olduğunu söylüyor beklemedeyiz bakalım sizler ve bebişler nasılll çok özleştikk çook
canım sen kaç kilosun ki?kızımında dişleri henüz çıkmadı ben adet olmadım ne zman olcak bütün bunlar bekliyoruz bakalım..
çook çook geçmiş olsun ALLAH şiflar versin..
benim kızımda basketbol voleybol tenis futbol görünce gözlerini ayırmadan bakıyo degiştirince başka şeylerle ilgileniyo mama sandalyenizde hayırlı olsun güle güle kullanın
eşim aldı benim oto koltuğu bi arkadaşı araştırmış iyi falan demiş bizimkide o araştıran arkadaşından önce sipariş verdi HEYNER diye marka şbat tatilinde sivasa tanıdıklara gitmeyi düşünüyoruz o sebeple acele etti alman markasıymış sadece oto koltuğu üretiyorlarmış falan dedi bakalım kullanmadık daha evde duruyo kızımı içine oturttuk
ama sıkıldı sevmedi ama mecbur onda oturacak başka çaresi yokyükseltici konusunuda bilmiyorum
spora yazıldım ya..
eşim de aşka geldi..
aikidoya merak saldı,derse gitti
biz de kv ile çay içiyoz..
kvlerden konuşulmuş,, ben de aynı düşüncedeyim..
bizimkine de kalsa,, hep beraber yiyelim, beraber gezelim, beraber tatil yapalım..
zaten haftada birkaç kez kahvaltı ediyoruz..
bazı akşamlar yemek yiyoruz, çay içiyoruz..
ama fıtratı öyle.. ne kadar versen, o kadar ister..
o yüzden ben de çekiyorum bazen kendimi..
çocuk da oldu ya,, iyice bağlandı.. blmyrm, sonu ne olacak..
inş, başka bi yerde daire alır taşınırız..
alt cadde, üst sokak, yan apartman olsun farketmez..
yeterki biraz mesafe olsun..
böyle karşılıklı oturmak. hem iyi hem de kötü.. :100:
Offf benim de başlamama 1 aydan az kaldı artık.kızlarrrr nasılsınız giremıyorummmm işe başladımmm merak edıyorum(((
Offf benim de başlamama 1 aydan az kaldı artık.
konusmak istedıgım o kadar çok sey var ki anlatmak istediğimmm...
çok sıkıntılı bir zaman geçiriyorummm
maddiyi geçtim artık manevi...
yorgunum günlerce aylarca uyusam ama uykum olduğu için değil görmemek ve duymamak için
ağlamak isterdim ama üzgün olduğum ıcın degıl mutluluktan ağlamak isterdimmm dostlarım
diyorum ya artık konuşmayı bırakın bazı seyleri yazmakta bile zorlanıyorummm
ve artık nefes alamıyorummm .. iyi geceler mutlu kalın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?