Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İnşallah sadece alerjidir cnm, iyi hBerlerini bekliyoruz inşallah.

Alerji değilmiş ama ne olduğunda belli değil doktor giydiği yün kıyafetlerden, dokunduğu şeylerden ya da beklemekten olabilirdi damla ve krem verdi.bakalım kullanıcı inşallah çabucak gecer.

Busmai eşine çok gecmis olsun inşallah ameliyatı kolay gecer bir an önce sağlığına kavuşur.

ya bir oturup geçmişi okuyamadım ama hoşgeldin diyen herbikimselere hoşbulduuk diyorum evimi özlemişim ama ev tam takır olmuş hemen çıkıp alışveriş yaptık kendime de bişeyler aldım kalıpları geniş olan şeylere bayılıyorum hala 36 bedene girebildim kocişe de hava attım aa 34 ü de mi denesem diye :)) benim tatil çok güzeldi ama siz inanılmaz çok kaynatmışsınız nasıl okucamm ben bu kadar şeyii bizim de hala dişimiz çıkmadı ama hafif bir öksürük ishal ve iştahsızlığı var kimisi bunun diş belirtisi olduğunu söylüyor beklemedeyiz bakalım sizler ve bebişler nasılll çok özleştikk çook

yok dogru soyluyosun canim hepsi bana yardimci olmaya can atiyor allaha sukur. ben evimin rahatindan vazgecemiyorum simariklik ediyorum gercekten ama bizi surekli iclerine almaya calisiyorlar heryere beraber gidelim herseyi beraber yapalim.ayni evde yasasak cok sevinirler ben de buna gicik oluyorum. simdi tam da oyle olcak:) neyse esim iyi olsunda.. Sagolun hepiniz moral verdiniz

geçiş olsn canım şimdi gördüm Rabbim acil şifa versin

Geçmiş olsun cnm. Mama sandalyenizide güle güle kullanın
kızlarrrr nasılsınız giremıyorummmm işe başladımmm merak edıyorum (((
Hayırlı olsun cnm. Biz iyiyiz sen nasılsınn?? Oğlun kimbilir seni görünce neler yapıyodur:))

Hoşgeldinizzzz:)) diş belirtisi olabilir cnm söylediklerin.
Biz oğluşumla iyiyiz, biraz hastaydı ama daha iyi gbi şimdilik

36 bedenmi süpermis valla ben ömrümde gormedim o bedeni:) geçmişi okumak cok zor oluo benim gozlerim aciyo ama sizlerinde hicbiseyini kaçırmak istemiorum okuyorum.herkesin bebisinde bi sıkıntı var bizim disimiz cok zor cikti atesle basladi sizinki öyle olmaz insaallah

Butun kv ler ayni kafa galiba:)

canım sen kaç kilosun ki?kızımında dişleri henüz çıkmadı ben adet olmadım ne zman olcak bütün bunlar bekliyoruz bakalım..
çook çook geçmiş olsun ALLAH şiflar versin..
benim kızımda basketbol voleybol tenis futbol görünce gözlerini ayırmadan bakıyo degiştirince başka şeylerle ilgileniyo mama sandalyenizde hayırlı olsun güle güle kullanın

eşim aldı benim oto koltuğu bi arkadaşı araştırmış iyi falan demiş bizimkide o araştıran arkadaşından önce sipariş verdi HEYNER diye marka şbat tatilinde sivasa tanıdıklara gitmeyi düşünüyoruz o sebeple acele etti alman markasıymış sadece oto koltuğu üretiyorlarmış falan dedi bakalım kullanmadık daha evde duruyo kızımı içine oturttuk
ama sıkıldı sevmedi ama mecbur onda oturacak başka çaresi yokyükseltici konusunuda bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlarrrr nasılsınız giremıyorummmm işe başladımmm merak edıyorum (((
hayırlı olsun, kolay gelsin diyeyim..
oğluşun nasıl?

geçmiş olsun..
tırnak batması önemli bi şey aslında.. geciktirmeseydin keşke..
inş ilaçla tedavi olur da, operasyona gerek kalmaz.. :26:
mama sandalyeniz de hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanın

boooorn!!! çok özledim kıııız!
bi gittiniz, pir gittiniz.. tatil yaramış, maşallah.. keyifler yerindee
Allah bozmasın keyfinizi..
(bu arada baba oğul aynı eşofmanı giymişler,, çok güzel olmuşlar.. )

Hayırlı olsun canim.internetten hangi site acaba kaca aldiniz.bu arada bEnde sivasliyim sivas yazisini duyunca bian heycanlandim aslinda belki hatirlarsiniz eskiler temmuz annelerinde vardi sivasli bi arkadas sıkıntıliydi hamileliği düşükle sonuclanmisti.ama nick ini hatirlamiyom.hemşerim yine deniycekti

spora yazıldım ya..
eşim de aşka geldi..
aikidoya merak saldı,derse gitti

biz de kv ile çay içiyoz..

kvlerden konuşulmuş,, ben de aynı düşüncedeyim..
bizimkine de kalsa,, hep beraber yiyelim, beraber gezelim, beraber tatil yapalım..
zaten haftada birkaç kez kahvaltı ediyoruz..
bazı akşamlar yemek yiyoruz, çay içiyoruz..
ama fıtratı öyle.. ne kadar versen, o kadar ister..
o yüzden ben de çekiyorum bazen kendimi..

çocuk da oldu ya,, iyice bağlandı.. blmyrm, sonu ne olacak..
inş, başka bi yerde daire alır taşınırız..
alt cadde, üst sokak, yan apartman olsun farketmez..
yeterki biraz mesafe olsun..
böyle karşılıklı oturmak. hem iyi hem de kötü.. :100:

geçmiş olsun ve hayırlı olsun
diyen herkese çok teşekkür ederim

oğluşumu yıkadım yatırdım uyanmaz inşallah
bende hala başlayamadığım sınava çalışma
işine başlayayım diyorum amaaa nasıl olacak
işte onu bilmiyorumm

Seninkide zor gülüm ya bencede öyle çok dip dibe iyi degil

Bebişleri hasta olan annelere geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Born hoşgeldin.
Feyzabilal hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun.

Geçmişi hızlıca okuudum.Yatarak emzirme konuşumuş.Bir tanıdığın kızı orta kulak iltihabı olmuştu.Doktor ilk olarak yatarak mı emziriyorsun diye sormuştu.Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

konusmak istedıgım o kadar çok sey var ki anlatmak istediğimmm...
çok sıkıntılı bir zaman geçiriyorummm
maddiyi geçtim artık manevi...
yorgunum günlerce aylarca uyusam ama uykum olduğu için değil görmemek ve duymamak için
ağlamak isterdim ama üzgün olduğum ıcın degıl mutluluktan ağlamak isterdimmm dostlarım
diyorum ya artık konuşmayı bırakın bazı seyleri yazmakta bile zorlanıyorummm
ve artık nefes alamıyorummm .. iyi geceler mutlu kalın ...

ne oldu zeynep ya biz alıştık seni neşeli görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…