Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ne oldu zeynep ya biz alıştık seni neşeli görmeye
Allah rızası için bana bi yol göster kardeşimm
sıkılmazsın inşallah okurkenn
kocam sabahın 6 sında kalıp işe gidiyor saat 11-12 civarı gelıyor .. sabah 8 de oğlan kalkıyor 10 da kahvaltısını hazırlıyorum 12 de yatırıyorum o arada 1 kahve 1 sıgara 1 dilim ekmek yıyorum mutfagı topluyorum evı topluyorum çamasır atıyorum cart edıyorum curt edıyorum afedersin çingene gibi geziyorum evde
eşime dedim ki hayatım biliyorsun ben bencil bi iinsan değilim ama zamansız gelen gidenlere gıcık oluyorummm
bana demez miii sen kimsin ya benim ailemın gelmesıne gıtmesıne karısıyorsun ....
bana telde soyluyor bunları ...
telefonu aldım duvara çaldım
yemek masasının ustundekıo borcamı yere carptımmmm ... sehpa falan ne bulursanm yıktım sonra cırlaya cırlaya agladım ...
sabah kalkmıs bana dıyor ki hadi parise gıdelımmm .. gıtmıyorum dedim yataga geldi sırnaşıyor
gözünde cok buyuk yerım oldugunu sanıyordum ama ben anlıyorum ki cok küçülmüşüm cok
bugun arkadasına oturmaya gıttık ınsanların içinde pasta yedırıyor bana saclarımı kokluyor ellerımı öpüyor
ben ne yapayım de bana insanların gozunde ben hep yırtık dişli dırdırcıyım ve kocam hep melaikeee

canım kızgınlık anında söylemiştir onları
maalesef lafın nereye gideceğini düşünmüyor erkekler
kocanın iyi taraflarını düşünmeye çalış..göreceksin onlar ne kadar fazla..
bir kaç cümle için onları silme
ben hatırlıyorum senin eşin sana çok yardımcı oluyordu,hepimizin eşinden fazla.. bunların üstüne sünger çekme

al bendende o kadar çocuk oldu haftada 2 olan görüşmeler 4 çıktı bu kadarı fazla bacım fazla

zeynepçim inan okurken çok üzüldüm ama zaman zaman hepimize sinir krizi geçirttiriyor bu herifler benimki de bazen çok talihsiz laflar edebiliyor bir türlü ne kadar yorulduğumuzu anlayamıyorlar böyle durumlarda ağlama krizi geçirdikten sonra düşündüğüm tüm kocaların aynı olduğu kiminin iyi olan huyu diğerinde kötü kiminde de tam tersi hiçkimse dört dörtlük değil şu da var böyle cümleler ettikten sonra sokulmayan insanlar da var zıkkımın peki deyip ben seni anlıyorum dışardaki o imaj insanı çok sinir ediyor ama dediğim gibi hepsi ama hepsi aynı !!
canım sen kaç kilosun ki?kızımında dişleri henüz çıkmadı ben adet olmadım ne zman olcak bütün bunlar bekliyoruz bakalım..
ben de adet olmadım dişler de yok :) şu anda 58 kiloyum gitmeden 56ya düşmüştüm anacığım saolsun yedirdi :) ama dediğim gibi gömleğin bedenleri boldu sanırım olsun ben yine de mutlu oldumm :)

olmaz mı tatil güzel olmaz mı ama ben de sizleri çok özledim orda net yoktu ablamın telden girdim birkaç kez onda da buraya bağlanamadım bile insan nereye giderse gitsin sizleri çok özlüyor hemen yaz gelse de hepinizi görsem :) tatile de ahhh hemşerimm vahhh hemşerim memleketimi özledimmmm anam babam bir taraftaaa tırım tırımmmm :) dedim dedim adam gönderdi mecbur kaldı :) ( bu arada çook saol canım sen de senin kızla sana takım al benim kızım olaydı neye çevirirdim yavrucağı bilemiyorum :)

herkese günaydıınn..
zeynepcim takma kafana gerçekten sinirle söylemiştir.
ama erkekler genelde aynı... benim kv eşimin üvey annesi olmasına ve çok da
iyi bir insan olmamasına karşınn bişey söyleyince hiç olumlu tepki almıyorum.
busmainin söyledikleri çok doğru bencede...

özlemcr çok teşekkür ederim canım

Offf benim de başlamama 1 aydan az kaldı artık.

Aynen benimde ve bebegime baktıkça vazgeçmek üzereyim simdiden bunalıma girdim

bende öyle sanıyodum ama iznim bitiyo bugün
dönem sonu notlar sınavlar falan olduğu için başlatmıyolar beni bu hafta
ama sanırım haftaya gidicem
ama şu tırnak batması olayından dolayı belki dr rapor verir
ağrı çekeceksin ayakta çok durmamamın gerektiğini söylemişti...

Eki Görüntüle 604824

kızımla sabah işe gelmeden önce ceee oyununu oynadık
herkese güzel bir gün diliyorum

hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum
zeynepcim bu kocalarımız hep böyle bizim kadar ince bizim kadar detaycı değiller maalesef biz onlara bir laf söylerken kırk kez düşünüyoruz yani ben düşünürüm
şunu söylesem kırılırmı alınırmı falan onlarda o yok herşey hönk diye söyleniyor maalesef sonrada hiçbirşey yokmuş gibi devam etmemizi istiyorlar
en kısa zamanda kırıldığını anlayıp gönlünü alır inşallah

bu arada bazı arkadaşlarımın bilgileri var sanırım kocamız ile küs kalmak doğrumu?

günaydın kızlar sizlerde bebişlerinizde iyidir umarım

zeynepcim bu konuda gerçekten haklısın çocuk büyük bi sorumluluk onla başetmesi güçken birde misafir agırlamak onların yemegini düşünmek etrafı çekip çevirmek yataklarıla ugraşmak bulaşıklarıla ugraşmak nebilim gittiklerinde arkalarını toplamak çarşaflarını yıkamak bunların hepsi bir araya gelince bide sık sık oluorsa bu ziyaretler biz kadınlar fıttırmakta haklıyız aslında kocalar anlamıolar ailelerine yapılmış bi saldırı gibi görüolar ama biz o niyetle söylemedgmzi biliorz ama onlar bilmıolar öle anlamak istıolar kadının işi hakketten zor kaç parçaya bölünebilirki bi insan kadın çocugamı baksın kadın kocasılamı ilgilensn kadın iştemi çalışsın yada gelen gidenimi hoş tutsun evimi temizlesn yemegmi yapsın off yani düşününce bizler mükemmeliz neyse canım bu uzar gider bölee malesef senn yaşadgnı herkez yaşıor erkeklerin geneli böle arkadaşlara katılıorm sen sıkma canını tatlım biz taksakta onlar takmıor naparsın bak hemen paris moduna gecmş adam..boşver kuzum uzatma sende ama yaşadıklarını sıkıntını yorgunlugnu konuş kocanla bikere daha tatlı dille ama

benim net bir bilgim yok ama peygamber
efendimizin iki kişi küserse sıcak bir yaz gününde
ıslak mendil kuruyana kadar barışsın diye bi hadisini
hatırladım şimdi.. yaani eşler değil kimse küsmemeli diye anlıyorum ben bundan.
ama ben zırt pırt küserim yaa eşime

evet aslında kimsenin kimseyle küs kalması hoş karşılanmamış ama özellikle evlilikte kocalar için söylenen bir şey varmı diye merak ettim:44:

canım biz evlendiğimizde eşimin ailesinin müsrifliği yüzünden okadar borcun altına girmiştikki çıldırasım geliyordu ve bu borçlardan evlenince haberdar oldum millete hava atıcaz diye çekmişler krediyi yüklemişler oğullarına 1.5 yıl nerdeyse aç susuz gezdik borç ödüycez diye bende eşimin ailesini eleştirip durmuştum bana bunları yaşatmaya ne hakkınız var diye eşim bana demiştiki sen kimsin ya aileme laf söyleyemezsin sen yokken onlar vardı seni 3-4 yıldır tanıyorum onlarsa benim doğduğumdan beri hayatımdalar bende bu lafa çok alınmıştım aynı senin gibi sinir krizi geçirmiş kendimi yerden yere atmıştım sonra eşim öyle demek istemedim özür dilerim dedi ama laf ağızdan bi kere çıkar ve bu gerçek düşünceleriydi maalesef hayat böyle eşini övüyordun ama içimden inşallah böyle gider demiştim çünkü herşey harika başlıyor sonra büyü bozuluyor evliliğimizin ilk zamanları ev işlerinde bana yardım eden eşim 5. yılımızda bebeğim olmasına rağmen yardım etmiyor yiyor içiyor koltuğuna geçip keyif yapıyor üstelik sürekli şikayet ediyor yok dağınıkmışım düzensizmişim dün gece yine eleştirdi benimde canım burnumdaydı sinir krizi geçirdim ağladım zırladım şimdi bende eşime dargınım konuşmuyorum ama o sırnaşıyor . Benim eşimde aynı senin eşin gibi dışardan mülayim uyumlu güler yüzlü vs. benide herkez cadı mızmız sanır çünkü ben kendimi pazarlamayı bilmiyorum

Son düzenleme:
şeker portakalı cena zeynep kızlaaarrr
ay çok özledim ben buraya yazıp biraz dedikodu biraz paylaşım bolca bebiş konuşmayı....
Iki çocuklu olmak zor çok zor...
Yen yeni kendime gliyorum...
Doğumdan beri kuaför düşünmeye yeni vaktm oldu saçımı kestrmek boyatmak ve spor yapıp zayıflamak istiyotum kendime gelmek istiyorum artık...
Kızım yeni yeni bişeyler yemeye başladı sizlerde ne var ne yok nasılsınız?

uykucularrr uyanın bakim biz çok geç yattık ama sabah birden uyandık şimdi tekrar uyudu paşam ama gece öksürüğü uyutmadı yavrumu uyandığında da terler içindeydi babamız işten gelsin gidicez doktora randevu da yok inşallah çok beklemeyiz umarım çok kötü bişey yoktur sizler nerdesiniz bakimmmm

ayyy bizde aynıyız yaaa, yan geliyo yatıyo akşamları kumanda elinde, 5dk yanına oturuyom mesela dün açsana dedim karadayıyı bi 5 dk çocuk uyanmadan bakayım dedim, ııh inat açmadı yine, kenan imirzalıyı mı çekemiyo anlamadım, tüm gün çalış, eve gel oğlana 2 kaşık yedirmek için savaş ver, ortalığı topla derken 5dk nefes almak için oturduğumda da onun bu tavırları çileden çıkarıyo beni

cena sen benden hızlısın spora başlamışsın ohhh....
Benim kv üstümde oturuyo oyyyy oy sorma zırt pırt zle basıodu bende kapıya zle basmayın yazdım...
Hayırlısıyla aramız iyiyken şöyle güzel güzel kaçabilsek burdan....

Zeynepcim yaa bu adamlar tuhaf varlıklar ne onlarla ne onsuz...
Rabbm yinede yokluklarını göstermesin, ama onlarada sorsan bizden şkayet ederler ,ne yapalım bu iş böyle az biz idare ederiz ,az onlar geçer gider ömürler...
Arada saygıyı ytirmemek en önemlisi saygı varsa ilişkilerde herşey idare olunuyor...

HULI B İŞE BAŞLAMIŞSIN ANLADIĞIM KADRIYLA ALLAH KOLAYLIK VERSİN...BEBİŞ BÜYÜDÜMÜ NASILSINIZ?
VALLA BU KONUDA EŞİMLE ÇOK ZITLAŞIYORUZ ,BEN YKMUŞUM GİBİ KAFANA GÖRE TAKIL SEN,NE İSTERSEN ONU İZLE SONRADA YAT DİYORUM KIZIYORUM ...AMA ERTES AKŞAM YNE AYNI:d

nasılsın cnm?bebişin nasıl?
Valla o öksürük bizdede vardı hala daha broşları dolu akşamları az nane kaynatıp tatlandırıp veriyorumda öyle rahat uyuyo kuzucum...

saol cnm, şükür ki bakıcımız oğlumdan fırsat bulduğunca ev işine yardım ediyo, haftada bi toz paspas, mutfakva varsa bi iki bulaşık yıkama yerleştirme falan, o da olmasa zıvanadan çıkar sinir krizi geçiririm, şimdi en azından sinirlenip sinirlenip oturuyom aşaa

oğluşum çok şükür büyüyo, yanlız diş mi çıkarcak ne 3 gündür canıma okudu, ne yiyo, ne uyuyo ne rahat duruyo

sen neler yapıyorsun nasılsın, bebeşin iyidir inşallah

canım o an verılebılecek en ıyı cevap evın hanımı olarak soyluyorum demelıydın . bence sana bu sekılde davranmasına ızın verme ben olsam arkadas ortamındada o sekılde davranmasına asla musade etmezdım ! bence burnunu ıyıce surt hem gelen mısafırlerede sana gelmeden once aramalarını ıste . esın soylemıyorsa sen soyle. tabıı kıbar bır sekılde. bana gelecek olan bır gun onceden haber veriyor. benım bu sekılde davranabılmemın seklı belkide çalısıyor olmam bence bır kadın kendı ayaklarının ustunde durabılmelı esım bana asla sen kım oluyorsun diyemez !!

en azından yardımcın var yoksa hepten zor ,
bizde daha dişten eser yok 2 aydan beri eline aldığını ağzına götürüyo kv deme kalsa oooo çoktan diş çıkarmıştı amatık yok...
bizde ufsk tefek sıkıntılar dışında şükür allaha iyiyiz...

Zeynep diyince aklıma okuduklarından tabi ya misafir geliyo ya kabizlik)
Benim esim gercekten iyi bı insandır iyi bir kocadir düşüncelidir, sinirleri alınmıştır hayatta eleştirmez ne versen giyer yer vs. Ama esim de ailesine cookkkkk,kkkkk duskundur. Bunu bildigim icin esime ailesiyle ilgili bugüne kadar tek bir laf etmememisimdir. Gercekten tek bir laf. Çünkü bunun aramıza girmesini istemiyorum. Biliyorum ki o arada kalcak.mesela Esim annesi ev haniminolmasinaragmen hadi yemekleri hazırlayalım sunu bunu yapalım gidelim orda yiyelim diyo .bebekle zaten zor .ben de niye ki annen genc kadın ev hanımı ben niye yemek yapıp goturuyorumki demiyorum hazırlayıp götürüyorum. Böylece ne tatsizlik ne sıkıntı. Ben yaparsam zaten oda benim aileme yapar. Sıkıntı artlarda artar napalim hic girilmicek mevzu kabul ettim ben bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…