Herkese merhaba
Kuzum 3 gün boyunca ateşler icinde yandı ateş düşürücü ılık duş soğuk kompres herseye rağmen ateşi 39,6 filandı doktora götürdük 6. Hastalikmis ilacı filan yokmuş 3 gün yüksek dirençli ateş hastalığın bitiminde ise deri döküntüsü olup vücudu terkediyormuş çok şükür simdi deri döküntüsü kısmına geçtik 3 gün boyunca kuzum toplam 500 cc filan ancak yemiştir çok perişan oldu ama atlattık heralde Allah tüm hasta bebeklere acil şifalar versin ve sağlıklı bebekleri korusun insallah
Çok geçmiş olsun cnm, bir tanıdığımın bebeğide aynı hastalığı geçiriyor şu andaHerkese merhaba
Kuzum 3 gün boyunca ateşler icinde yandı ateş düşürücü ılık duş soğuk kompres herseye rağmen ateşi 39,6 filandı doktora götürdük 6. Hastalikmis ilacı filan yokmuş 3 gün yüksek dirençli ateş hastalığın bitiminde ise deri döküntüsü olup vücudu terkediyormuş çok şükür simdi deri döküntüsü kısmına geçtik 3 gün boyunca kuzum toplam 500 cc filan ancak yemiştir çok perişan oldu ama atlattık heralde Allah tüm hasta bebeklere acil şifalar versin ve sağlıklı bebekleri korusun insallah
Aaa o çılgın oyun havuzu denilen şeyden almayı bende düşündüm ama bana pahalı geldi biraz. Jokerde 350tl civarıydı. Sen ne kadara gördün cnm??Buarada kopyaladıgim sayfalar çıkmamış nedense mikady aktiviteli çılgın oyun havuzu mu? Yoksa kraft hoppala mı?
Çok geçmiş olsun canım insan böyle bir anda bile önce bebeğini düşünüyor.sen bir an önce iyi ol ki yavruna bakabilesin.ayy bu disten korkmaya başladım.:18::18:Vallaha canim sağlıktan önemlisi yok.kızlar her firsatta dinlenin ben uykusuz kaldim bünye zayif kalınca hastalandim..kendime dermanim yok yavrum huzursuz onlami ugrasiyim evin isiylemi perisanlari oynuyoz resmen.neyseki haftasonu babamizda ilgilendi biraz bende iyilestim.ama artik yavrum duzelsin yaa..size de cok geçmiş olsun canim benim rabbim hepimizin yardımcısi olsun
Canım böyle bir hastalığı ilk senden duydum verilmiş sadakaniz varmış.allah hiç kimseye dermansiz dert vermesin.ne kadar şanslısınız doktorumuz bilgiliymis son aşamaya gelmissiniz bebeğini çok öpüyorumHerkese merhaba
selamunaleykümmm biz geldikkkkkkkkk
merhabalar.. bebeğini bakıcıya bırakıp işe başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar; ben de 1 şubatta işe başlayacağım ve bebeğim bakıcıyla kalacak, salona kamera koymak istiyorum. bununla ilgili herhangi birşey yapan var mı? ayrıca bakıcınızı seçerken hangi kriterlere dikkat ettiniz, ücret konusunda nasıl anlaştınız. araştırma içerisindeyim, tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım varrr.....
kızlar kafam çok karışık bana bi akıl verin nolur
işimde sorunlar yaşıyorum isteğimi hevesimi yitirdim çocuğuma evime eşime hiçbirşeyede yetişemiyorum bu durumda aklım işten çık evinle ilgilen diyor ama bu seferde imkanlar zorluyor eşimede üzülüyorum çok daha ağır şartlar altında çalışıyor o isyan edemezken sen sesini çıkarma diyorum kendime
ama akşamları eve geliş saatim 8 zaten oğlum 10-11 de uyuyor 2-3 saatte ne o bana doyuyor ne ben ona cumartesi çalışıyorum kalıyor pazar günü o tek gündede çamaşır ev toplama çocuğu yıka ilgilen oyna eşinle ilgilen hangisini yapacağımı şaşırdım :44:
bu çıkmazın içinde boğulucam kimden yardım isteyeceğimi bilmiyorum tek yapabildiğim dua etmek işten çık eşinin maaşı yetmiyormu derseniz ev kendi evim değil hem kira hem ev giderleri hem çocuk masrafları kaldıramaz ki illaki günümüz geçer ama bende çalışırsam ev alabiliriz kendimi bir yandanda çalışmak zorunda hissediyorum ama eşime kalsa her zaman söylediği tek kelime var ÇALIŞMA
napıcam çalışan arkadaşlar siz başedebiliyormusunuz bu zorluklarla bir yolu varmıdır bunun
merhaba hanımlar oğlumun huysuzluğu yüzünden giremiyorummm
eylül oğluna maşallahhhhhh Allah nazarlarsan saklasın bebeklerimizi
eşimle kavgalıyım evde iş bırakma eylemi yapıyorummm ! hepinizi öptümm
hersey bana patlıyor zaten eylülcüm . 4 gun sonra kayınpederım gelıyor trabzondan .. sonra kaynım gelıyor babasını gormeye kalmaya . o hafta sonu da gorumcem gelıyor ohhhh bana ne mutlun ol bol yemek pısırıp yatak sercem
ahh tugce ahh ben anlamıyorum nerde yanlıs yaptıgımı ama eylem baya işe yaradıııkocam fırttt dönüyor
Kizimin ayin 5inde doktor muayenesi vardi ense kisminda iki kucuk noktaydi o zaman doktor alerji dedi .neuden suphelendiysem kestim ama olmuyo acaip bir hizla artti dagildi.qvuc ici kadar oldu bir anda hemde yanik gibi.az donra doktora gidicez bakalim ne diyecek:26:[/B]
Canim benim çok çok geçmiş olsun.neyseki atlatmışinizHerkese merhaba
Yesinler seniin keyfini..benım mınık kopyamın hafta sonu keyfi: Eki Görüntüle 603756
ve aleykümselam canım hoşgeldin nasılsın bakalım..selamunaleykümmm biz geldikkkkkkkkk
Günaydın canım..
Geldim canım..cena nerdesin, aysecik nasil?
Libyana sen nerdesin ozletmeyin kendinizi
alışveriş candırBu aradaaaa ben kızıma bu hafta deli gb alışveriş yaptım. Bütün alışveriş isteğimi törpüledim:))
Çok güzel kıyafetlerr, mayo:)) ( kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz da), mama sandalyesi ( cenacım seninkinden aldım ) aldım. Bu kız çocuklarına ne güzel şeyler var yahu gezdikçe vitrinlere yapıştım. Bunu da istiyorum, bunu da istiyorum! Diye:)) eşim zor durdurdu. Amaaa çooook mutluyummmm:))). Mayo çok yakıştı yaaaaaa! Giydirip giydirip ısırsam mı ki?:)
teşekkür ederim canım, attım masaüstüne..Sagolasin canım emir alpi uyuttum simdi insallah geceyi sorunsuz atlatiriz.gozleri esime benziyor benim gözler kahve ile ela arasında esimin gozleri Çakır ,beyaz ten rengini de benden aldı.Ama daha cok babasına benziyor.
Bebekler icin ayri tarhanami satiliyor valla Onu hic bilmiyorum.Tarhanayı ferikoy organik pazarından aldim.aslinda yulaf unu,ırmik,kekik,Mısır unu vs emir alp icin kullanmayı düşündüğüm her şeyi oradan aldım.tatlım muhallebi tarifini daha once yazmıştım ama senin icin yine yazayım bir yemek kasığı yulaf unu ile 40-45 cc kadar suyu küçük bir cezvede 2-3 dk kadar daha dogrusu un katilasip kivam alana kadar karıştırarak pişiriyorum.bu işlemi Ocagin en küçük gözünde yapıyorum.sonra pisen yulaf beklerken cam rendede çeyrek armut rendeliyorum.istersen elma ile de yapabilirsin.emir alpin kabizlik sorunu olduğu icin ben genelde armutla yapıyorum.sonra onu yulafa ilave ediyorum ayrica sagdigim 20-30 cc arası kendi şutumu ilave edip karistiriyorum.anne şutu yerine devam sütude kullanabilirsin.ayrica bugun iki kuru kayısıyı cezvede uç yemek kasığı su ile işitip bir miktar kayısı suyundan da ilave ettim aslında kayısı mikserle ezilerek verilebilir ama ona pek cesaret edemedim sadece suyundan biraz kattım muhallebiye.Bu kadar miktarları aysecigin yiyebilecegi oranda kendin degistirirsin canım.:)
ben doğduğundan beri yatarak emziriyorum..Kızlar bebeğini yatarak emziren var mı? ben sabahları öyle emziriyorum. sağ omzumun üstüne yatarak sol göğsümü, sol omzumun üstüne yatarak sağ göğsümü veriyorum. o emerken ben biraz daha uyuyorum, süper oluyor.
Bir de bugün oğlum biberondan mama içmek istemedi ,eline verdim.biraz da benim desteğimle, elleriyle kavradı.dişlerine sürte sürte ağzında evire çevire hepsini içti. artık kendileri mi içmek istiyor ne
öğret canım kocana ''kızlar' kim bilsinEsim alalım dedi. Yokkkkkk dedim kızlara sormam lazım kızlar kim diyo sen bilmezsin dedim)
canım belliki çok zor geçiyor diş çıkarma..Benki cok sabirliyimdir.ama son noktaya geldim galiba..iki gun ateslendik ucuncu gun uyumadik.4. Gun benim vücut iflas etti hastalandim.paşamizin dişleri beyazlasti.5.gun ben hasta paşamin dişi mahvetti bizi..bugün 7.gun felaket huysuz uykusuz istahsiziz disinin puturlerini hissediorum daha nekadar cani aciycak yavrumun yacikmaksa cikti iste daha niye aci cekio
herkese iyi akşamlar :3
bugün tam 6 aylık olduk o yüzden küçük bir pasta kestik
buyrun gelin ikram edelim
Eki Görüntüle 603715
nice buçuk ve tam yaşlaraa:124:cena ve ayşecik nasıl oldular acaba inşallah iyileşmişlerdir:26:
valla sen ayağını kaldırmışsın, bu tıfıl basmış..benım mınık kopyamın hafta sonu keyfi: Eki Görüntüle 603756
çok geçmiş olsun..Herkese merhaba
hoşgeldin canım beniiiiiiiiiiiiiiiimselamunaleykümmm biz geldikkkkkkkkk
canımcım, biz daha iyiyiz teşekkür ederizcena nerdesin, aysecik nasil?
Libyana sen nerdesin ozletmeyin kendinizi
Kizimin ayin 5inde doktor muayenesi vardi ense kisminda iki kucuk noktaydi o zaman doktor alerji dedi .neuden suphelendiysem kestim ama olmuyo acaip bir hizla artti dagildi.qvuc ici kadar oldu bir anda hemde yanik gibi.az donra doktora gidicez bakalim ne diyecek:26:
Ayyy şu yatak serme olayından gına geldi banada, en son görümcem gitti hala duruyo yatak nevresim, yıkamaya elim gitmiyo, ben yıkadıkça yine gelesi tutuyo
Hayırlı sabahlar..Uzuuuuunnn bir aradan sonra tekrar burdayım.. Çok özledim sizi.. çok şükür evimize geldik cuma günü.. İnsan ne kadar ailesini özlesede gene de kendi evi gibisi yok valla..
Biz iyiyiz Elhamdulillah.. ben ve eşim grip olduk:2: kızımda olacak diye çok korkuyorum..:18: bugün ilk kaza orucuma başladım.. İnşaallah kolayca bitirebilirim borçlarımı..
Hasta olanlara Allah şifa versin..
Karakızdan hala bir haber yok anlaşılan evine dönmemiş.:26:.
Cena ve ayşecik nasıl oldu acaba..?:44:
Yesinler seniin keyfini..Maşaallah canım..
ve aleykümselam canım hoşgeldin nasılsın bakalım..
Günaydın canım..Pazartesi sendromu çok zor değil mi?
Geldim canım..Tamam özletmem bir daha kendimi..
günaydın arkidişleeeer
kartanesi ayşecik ve onun güzeller güzeli annesi cena güzel bi gün ve hafta diler
soran ve iyi dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkür ederiz
elhamdülillah kızım o gün akşamından beri iyi.. bi daha kusmadı..
ben de bugün itibariyle hala sarhoşlar gibi bi omuz yukarıda yan yan yürüsem de daha iyiyim..
çarşamba spora gidebilirsem daha iyi olucam inş, fırsattan istifade oruca döndüm.. bugün 11. günü tutuyom
haftasonu dışardaydık, nevrimiz döndü.. gece geç yattık.. şeyim de açıkta kalmış olmalı yine
rüyamda işler güçler kanal d ye geçmiş, ahmet kural bıyıklarını kesmiş :111:
yoooo, olamaz, mahvettiler adamı. mahsus yaptılar çekemediler.
o salak 20 dk dizisi için güzelim diziyi harcadılar diye sinirleniyom..
alışveriş candır
hele de bebişe yapıyorsan daha da güzeldir
güle güle kullanın aldıklarınızı, güzel günlerde inş...
teşekkür ederim canım, attım masaüstüne..
ilk fırsatta yapicim inş..
ben doğduğundan beri yatarak emziriyorum..
baş kısmına yatağın altından hafif yükselti verince sorun da olmaz diye düşünüyorum..
geceleri de çoğunlukla yatarak emziriyorum.. ama başımı pek yastığa koymam..
çok uykuluysam da otururum..
hakikaten büyük kolaylık,, ama dikkatli olmak gerek..
öğret canım kocana ''kızlar' kim bilsin
ben topikte yazıyorum, adam diyoki.. kızlarla mı konuşuyon:111:
canım belliki çok zor geçiyor diş çıkarma..
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, biraz daha sabret..
inş yakında bitecek huzursuzluklar..
nice buçuk ve tam yaşlaraa:124:
pasta da pek güzell.. öpüyorum melisayı nanaklarından
valla sen ayağını kaldırmışsın, bu tıfıl basmış..
duruşa bakın yaa?! resmen bi magazin dergisine profesyonel poz vermiş gibi
çok geçmiş olsun..
senden duyuyorum böyle bi hastalık.. inş geçip gitti..
Allaha emanetsiniz bacım..
hoşgeldin canım beniiiiiiiiiiiiiiiim
valla çok özledim yaaa
canımcım, biz daha iyiyiz teşekkür ederiz
ayşeciikin de boğazının altında iki küçük kızartı var benim serçe parmağımın tırnağı kadar..
bazen iyice kırmızı oluyor,, bazen daha soluk.. ama muz veriyoruz arada, eşim ona alerjisi var sanırım diyo:44:
inş sizinki de önemli bi şey değildir, gelişmeleri bize de yaz.. öpüyoruz..
herkese iyi akşamlar
bugün tam 6 aylık olduk o yüzden küçük bir pasta kestik
buyrun gelin ikram edelim
Eki Görüntüle 603715
Benki cok sabirliyimdir.ama son noktaya geldim galiba..iki gun ateslendik ucuncu gun uyumadik.4. Gun benim vücut iflas etti hastalandim.paşamizin dişleri beyazlasti.5.gun ben hasta paşamin dişi mahvetti bizi..bugün 7.gun felaket huysuz uykusuz istahsiziz disinin puturlerini hissediorum daha nekadar cani aciycak yavrumun yacikmaksa cikti iste daha niye aci cekio
allahtan salı günü yeni bölüm varmış murat cemcir oynamayacak diye söylentiler var..bakalım..günaydın arkidişleeeer
kartanesi ayşecik ve onun güzeller güzeli annesi cena güzel bi gün ve hafta diler
soran ve iyi dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkür ederiz
elhamdülillah kızım o gün akşamından beri iyi.. bi daha kusmadı..
ben de bugün itibariyle hala sarhoşlar gibi bi omuz yukarıda yan yan yürüsem de daha iyiyim..
çarşamba spora gidebilirsem daha iyi olucam inş, fırsattan istifade oruca döndüm.. bugün 11. günü tutuyom
haftasonu dışardaydık, nevrimiz döndü.. gece geç yattık.. şeyim de açıkta kalmış olmalı yine
rüyamda işler güçler kanal d ye geçmiş, ahmet kural bıyıklarını kesmiş :111:
yoooo, olamaz, mahvettiler adamı. mahsus yaptılar çekemediler.
o salak 20 dk dizisi için güzelim diziyi harcadılar diye sinirleniyom..
:
Herkese merhaba
Allah eşine şifa versin canım.. Resimlerinize baktım çok yakışıklı benim damadım..slm kızlar eşimde belfıtığı vardı artık topallamaya başladı nerdeyse.doktor ameliyat demiş ayaklarında his kaybı başlamış..
zaten bebeği hep ben taşıyorum. çoook üzgünüm
bu arada oğlumun yeni fotoları albümümde
offf bayıldım harika olmuş süslemesi
belki başka bir sorunu vardır canım
diş için jel varmış onu danış doktoruna
allahtan salı günü yeni bölüm varmış murat cemcir oynamayacak diye söylentiler var..bakalım..
helal sana nerdeyse yarıladın ben 6 gün tuttum ancak
çok geçmiş olsun kuzuna
çok geçmiş olsun..slm kızlar eşimde belfıtığı vardı artık topallamaya başladı nerdeyse.doktor ameliyat demiş ayaklarında his kaybı başlamış..
zaten bebeği hep ben taşıyorum. çoook üzgünüm
kııız, ben bunları yeni gördüm yaa!!!bu arada oğlumun yeni fotoları albümümde
var bi şeyler ama hadi hayırlısısalı günü yeni bölüm varmış murat cemcir oynamayacak diye söylentiler var..bakalım..
helal sana nerdeyse yarıladın ben 6 gün tuttum ancak
he yaa!!!helal sana nerdeyse yarıladın ben 6 gün tuttum ancak
Cena ve busmai küstüm size bana hoşgeldin bile demediniz..
Cena ve busmai küstüm size bana hoşgeldin bile demediniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?