Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cok sukur gecmis canm ilk defa duyuorm bole bi hastalk rabbim evlatlarimizi korusun dermansz dert hastalik vermsn hep iyi olsunlar isalah..

Günaydınlar, hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

Çok geçmiş olsun cnm, bir tanıdığımın bebeğide aynı hastalığı geçiriyor şu anda
Buarada kopyaladıgim sayfalar çıkmamış nedense mikady aktiviteli çılgın oyun havuzu mu? Yoksa kraft hoppala mı?
Aaa o çılgın oyun havuzu denilen şeyden almayı bende düşündüm ama bana pahalı geldi biraz. Jokerde 350tl civarıydı. Sen ne kadara gördün cnm??
ladansa bence daha güzel gibi altı zaten bununda hoppala etrafındada bir sürü oyuncak, ilgilerini çekebilir bebişlerin

Çok geçmiş olsun canım insan böyle bir anda bile önce bebeğini düşünüyor.sen bir an önce iyi ol ki yavruna bakabilesin.ayy bu disten korkmaya başladım.:18::18:
Canım böyle bir hastalığı ilk senden duydum verilmiş sadakaniz varmış.allah hiç kimseye dermansiz dert vermesin.ne kadar şanslısınız doktorumuz bilgiliymis son aşamaya gelmissiniz bebeğini çok öpüyorum
selamunaleykümmm biz geldikkkkkkkkk

Hoşgeldin nerelerdeydin

cena nerdesin, aysecik nasil?
Libyana sen nerdesin ozletmeyin kendinizi

Kizimin ayin 5inde doktor muayenesi vardi ense kisminda iki kucuk noktaydi o zaman doktor alerji dedi .neuden suphelendiysem kestim ama olmuyo acaip bir hizla artti dagildi.qvuc ici kadar oldu bir anda hemde yanik gibi.az donra doktora gidicez bakalim ne diyecek:26:

Herkese günaydın

BEN Cnm bizde kamera düşündük ama baştan koysaydık olurdu sonradan aklımıza geldi, bu burda yoktu nerden çıktı deyip anlarsa çok ayıp olur diye vazgeçtik. Çünkü kadıncağız hem apartmanımızın temizliği ile ilgileniyo hemde komşum
Ama anne yüreği yinede aklım kaldı ben ses kayıt cihazı koydum eve sende öyle bişey yapabilirsin saklaması da kolay oluyo

Cnm asıl sorun çalışmak ya da bırakmak değil karar vermek Bunları düşünmek insanı çok yıpratıyor seni anlayabiliyorum, çünkü bende bi ay önce benzer bi durumda kaldım sonuç çalışıyorum İşlere yetişmek gerçekten çok zor, hele bi yardımcın (bu yardımcı paralı olur, eşin dostun kardeşin olur) yoksa iyice zorlaşıyor, yazdıklarından yanlış hatırlamıyorsam annen bakıyo bebeğine, biz bakıcı tuttuk ev işlerine yardım etmesi içinde anlaştık, bi nebze işimi hafifletiyor ama bebeğim tam bi kucakçı ve bu aralar çok huysuz kadıncağız hiç bişi yapamıyo nerdeyse Biraz büyüyüp kendi kendine vakit geçirmeye başlarsa rahatlarız diye düşünüyorum. Maaşın iyi ise güvenebileceğin biride bulabilirsen bakıcı olayını bi düşün derim, o olmuyosa da temizliğe yardımcı biri tutabilirsen biraz seni rahatlatır yoksa çalışma şartların gerçekten ağır her işin altından kalkamazsın. Benim eşim pek (hatta hiçe yakın) yardımcı olmaz bana evde bide malum eş hizmeti beklemesi o yorgunlukta bazen çok sinir bozucu oluyo.

İşi bırakma konusunda tekrar iş bulmakta sıkıntı yaşayacağını yazmışsın o yüzden evet bebeğinin bi daha geri gelmeyecek bi dönemini kaçırıyorsun ama tekrar çalışamamak senide bebeğinide ilerde sıkıntıya sokmasın mazallah, bende tekrar iş bulma sıkıntısı yüzünden çalışmaya devam ediyorum, yoksa çok şükür tek maaş biraz harcamaları kıstıktan sonra yeterdi ama bende 28 yaşındayım ve bi daha iş bulamayacak olmak kararı bana bırakmadı, yoksa oğlumun yanında şu anda sıcacık yatakta yatmak tek isteğim
Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi çıkış yolu gösterir sana, içinde ne bi burukluk ne bi şüphe kalır,

Zeynebim bende eylem yaptım lakin tamamen şartlar böyle gelişti, önceden bırakayım işleri bakalım napcak derdim bikaç gün sonra bakardım işler yığılıyor bizimkinin umrunda değil koyulurdum işe dayanamazdım. Şimdi bi bıraktım zaten işe başlamışım bi daha ucundan tutamadım, oğlan pek huysuz bu aralar, babasına bırakıyorum zırıl zırıl alıyorum yanıma kucağıma süt liman, bende onu özlüyorum zaten koyverdim gitti
Sonra bi kaç hafta geçti baktım kirli sepetinin max hacmini zorluyoruz, bu haftasonuda elektrikler gitti ohhhh, sonunda koca paşa indirdi yelkenleri baktım bu makine nasıl çalıştırılıyo diye soruyo Ama çamaşırları eve bi serişi var heryer çamaşır ev felaket, aman olsun napıyııım

Ayyy şu yatak serme olayından gına geldi banada, en son görümcem gitti hala duruyo yatak nevresim, yıkamaya elim gitmiyo, ben yıkadıkça yine gelesi tutuyo

İnşallah sadece alerjidir cnm, iyi hBerlerini bekliyoruz inşallah.

Canim benim çok çok geçmiş olsun.neyseki atlatmışiniz

Hayırlı sabahlar.. Uzuuuuunnn bir aradan sonra tekrar burdayım.. Çok özledim sizi.. çok şükür evimize geldik cuma günü.. İnsan ne kadar ailesini özlesede gene de kendi evi gibisi yok valla..
Biz iyiyiz Elhamdulillah.. ben ve eşim grip olduk
:2: kızımda olacak diye çok korkuyorum..:18: bugün ilk kaza orucuma başladım.. İnşaallah kolayca bitirebilirim borçlarımı..

Hasta olanlara Allah şifa versin
..
Karakızdan hala bir haber yok anlaşılan evine dönmemiş.
:26:.

Cena ve ayşecik nasıl oldu acaba..?
:44:
benım mınık kopyamın hafta sonu keyfi: Eki Görüntüle 603756
Yesinler seniin keyfini.. Maşaallah canım..

ve aleykümselam canım hoşgeldin nasılsın bakalım..
Günaydın canım.. Pazartesi sendromu çok zor değil mi?

cena nerdesin, aysecik nasil?
Libyana sen nerdesin ozletmeyin kendinizi

Geldim canım.. Tamam özletmem bir daha kendimi..

günaydın arkidişleeeer
kartanesi ayşecik ve onun güzeller güzeli annesi cena güzel bi gün ve hafta diler

soran ve iyi dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkür ederiz
elhamdülillah kızım o gün akşamından beri iyi.. bi daha kusmadı..
ben de bugün itibariyle hala sarhoşlar gibi bi omuz yukarıda yan yan yürüsem de daha iyiyim..

çarşamba spora gidebilirsem daha iyi olucam inş, fırsattan istifade oruca döndüm.. bugün 11. günü tutuyom

haftasonu dışardaydık, nevrimiz döndü.. gece geç yattık.. şeyim de açıkta kalmış olmalı yine
rüyamda işler güçler kanal d ye geçmiş, ahmet kural bıyıklarını kesmiş :111:
yoooo, olamaz, mahvettiler adamı. mahsus yaptılar çekemediler.
o salak 20 dk dizisi için güzelim diziyi harcadılar diye sinirleniyom..

alışveriş candır
hele de bebişe yapıyorsan daha da güzeldir
güle güle kullanın aldıklarınızı, güzel günlerde inş...

teşekkür ederim canım, attım masaüstüne..
ilk fırsatta yapicim inş..

ben doğduğundan beri yatarak emziriyorum..
baş kısmına yatağın altından hafif yükselti verince sorun da olmaz diye düşünüyorum..
geceleri de çoğunlukla yatarak emziriyorum.. ama başımı pek yastığa koymam..
çok uykuluysam da otururum..
hakikaten büyük kolaylık,, ama dikkatli olmak gerek..

Esim alalım dedi. Yokkkkkk dedim kızlara sormam lazım kızlar kim diyo sen bilmezsin dedim)
öğret canım kocana ''kızlar' kim bilsin
ben topikte yazıyorum, adam diyoki.. kızlarla mı konuşuyon:111:

canım belliki çok zor geçiyor diş çıkarma..
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, biraz daha sabret..
inş yakında bitecek huzursuzluklar..

herkese iyi akşamlar :3
bugün tam 6 aylık olduk o yüzden küçük bir pasta kestik
buyrun gelin ikram edelim
Eki Görüntüle 603715

cena ve ayşecik nasıl oldular acaba inşallah iyileşmişlerdir:26:
nice buçuk ve tam yaşlaraa:124:
pasta da pek güzell.. öpüyorum melisayı nanaklarından

benım mınık kopyamın hafta sonu keyfi: Eki Görüntüle 603756
valla sen ayağını kaldırmışsın, bu tıfıl basmış..
duruşa bakın yaa?! resmen bi magazin dergisine profesyonel poz vermiş gibi

çok geçmiş olsun..
senden duyuyorum böyle bi hastalık.. inş geçip gitti..
Allaha emanetsiniz bacım..

hoşgeldin canım beniiiiiiiiiiiiiiiim
valla çok özledim yaaa

canımcım, biz daha iyiyiz teşekkür ederiz
ayşeciikin de boğazının altında iki küçük kızartı var benim serçe parmağımın tırnağı kadar..
bazen iyice kırmızı oluyor,, bazen daha soluk.. ama muz veriyoruz arada, eşim ona alerjisi var sanırım diyo:44:
inş sizinki de önemli bi şey değildir, gelişmeleri bize de yaz.. öpüyoruz..

Ayyy şu yatak serme olayından gına geldi banada, en son görümcem gitti hala duruyo yatak nevresim, yıkamaya elim gitmiyo, ben yıkadıkça yine gelesi tutuyo

Son düzenleme:
ayşecikten yeni huylar:

-çıngırağı yere atmak..:111:
düşerken izlemek..
düştüğü yere ayağıyla müdahale etmek..
tekrar verilince saniyesinde aynı şey.. ve defalarca

-oyuncağı vermeme..
ellerini sıkıca kapama..
hatta ağlama..:84:
annesinin bulduğu çözüm
dikkat dağıtıp o küçük parnahlarını teker teker açmaa

-ayağındaki çorabı eliyle çekerek çıkarma:111:
- saç çekme, hatta yolma

Son düzenleme:

hoşgeldin canım
pazartesi kötü ama ben pazarda çalıştım ve bu pazar da çalışacağım

cenacım iyi olmanıza sevindim
melisanın nanaklarından öperim senin için
ayşeciğe bak sen nelerde öğrenmiş bizimki de birşey koyuyorum onüne onu illa yere atacak bizde defalarca tekrarlıyoruz ben sıkılıyorum o sıkılmıyor

Aaa o çılgın oyun havuzu denilen şeyden almayı bende düşündüm ama bana pahalı geldi biraz. Jokerde 350tl civarıydı. Sen ne kadara gördün cnm??
ladansa bence daha güzel gibi altı zaten bununda hoppala etrafındada bir sürü oyuncak, ilgilerini çekebilir bebişlerin[/QUOTE]

Evet senin dediğin markayı biliyorum o cok pahalı ama Buda onun aynısı gibi 160 tl e bebekten bakabilirsin canım ben halaaaaa karar veremedim of of

Bu arada e bebekten gecelerde oyuncak siparis etmiştim bı geldi ki üzerinde domuz resmi bide domuz sesi çıkarıyor :/ bu ne dediki. Ya hemen geri gönderdim çünkü internetteki resimde gozukmuyodu 15 tl lik oyuncağa 10 lira kargo verdim yuh yani sonra iç ambalajı bozulmuş diye bana geri gönderdiler acayip sinirlendimmmmmmmm zzzzzzzz

slm kızlar eşimde belfıtığı vardı artık topallamaya başladı nerdeyse.doktor ameliyat demiş ayaklarında his kaybı başlamış..
zaten bebeği hep ben taşıyorum. çoook üzgünüm
bu arada oğlumun yeni fotoları albümümde

herkese iyi akşamlar

bugün tam 6 aylık olduk o yüzden küçük bir pasta kestik
buyrun gelin ikram edelim

Eki Görüntüle 603715

offf bayıldım harika olmuş süslemesi

belki başka bir sorunu vardır canım
diş için jel varmış onu danış doktoruna

allahtan salı günü yeni bölüm varmış murat cemcir oynamayacak diye söylentiler var..bakalım..
helal sana nerdeyse yarıladın ben 6 gün tuttum ancak

çok geçmiş olsun kuzuna

Allah eşine şifa versin canım.. Resimlerinize baktım çok yakışıklı benim damadım..

slm kızlar eşimde belfıtığı vardı artık topallamaya başladı nerdeyse.doktor ameliyat demiş ayaklarında his kaybı başlamış..
zaten bebeği hep ben taşıyorum. çoook üzgünüm
çok geçmiş olsun..
inş iyi olacak..
annemde de var belfıtığı. yanaşmıyor ameliyata..
babamda da kasıkta olmuştu, o ameliyat oldu, kurtuldu..
Rabbim şifa versin..

bu arada oğlumun yeni fotoları albümümde
kııız, ben bunları yeni gördüm yaa!!!
hiç bilmiyordum albüm olduğunu

pek yakışıklı bu kerem beeah! cool:114:
gözleri de ela mı, mavi mi tam anlamadım..
seni görmedim, ama içimden bi ses kerem, annesinin tıpkısı diyor..

salı günü yeni bölüm varmış murat cemcir oynamayacak diye söylentiler var..bakalım..
var bi şeyler ama hadi hayırlısı

he yaa!!!
dün anneme diyorumki, on gün tuttum, yirmi günüm daha var..
bana diyorki:
'oh oh,, maşallah, çoğu gitmiş, azı kalmış'
anne motivasyonu (gazı) işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…