Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hadi geçmiş olsuuun..
geçti gitti inş.. birkaç güne iyice toparlar kendini, ayaklanır..

bu arada anestezist fazla kaçırmış olmalı,,
Allahtan milletin içinde rezil olacağınız bi şey dememiş

hay Allah hala geçmedi mi şu öksürük :26:
ferrum vermiş bize de dr, yarın vericem.. ama öyle bi etkisi olursa vermem..

Kızlar nerdesiniz yahu hic kimseden ses çıkmıyor
spordan geldim.. şimdi totom yer gördü bacım..
oğlan nasıl?

Şükürler olsun teyzesi atlattik bu dis srndromunu galiba..eskiye döndük.bide gece uyanmasak yeme yaninda yat olacak ozaman..yok yok bunada şükür neydi o oyle mizmiz sürekli söyleniyordu.göğsümden sut akiyordu hic emmiyodu yaa...
Seninki ısırıyormu canim benimki.memeyi istrmeyip ben verince isirip çekiyor mahvediyor beni ama hic ses etmiyom yinede cekmiyom zaten sıkıntıli emmemiz

Ay bayıldım şimdi uyuyor ama esime yarın mutlaka okucam gerçi salsun varolsun o içimdeki kücük kızı ihmal etmez ama olsun hic unutmasın bizde 30 yıllara boyle mutlu sekilde devam edelim inşallah

canım bizde de durum aynı. oğlum sürekli bi eğlence hareket peşinde. sürekli kucak istiyo, şu sıralar kucağımda da durmak istemiyo, basıyo yaygarayı, yürütece koyunca sakinleşiyo, mutlu oluyo, dediğin gibi hepimiz yürüteçte büyüdük bişeyimiz yok.

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah yardımcınız olsun

çok kötü bi akşam çok kötü bi gece sonunda şimdilik ne olacagını bilemediğim bi sabaha uyandık . çok üzgünüm cok karamsarım oğlum beni cok korkutuyor.direk anlatmaya basladım ama oğlum doğdugundan beri ağlarken kimileri uğunma diyor kimileri katılma cok sinirlenip agladıgı zaman tıkanıp kalıyor nefessiz sesi cıkmıyor kızarıyor morarıyor her seferinde nefesi geri gelmeyecek (Allah korusun) korkusuyla perişan oluyorum benimde babasınında sinirlerimiz iice yıprandı :'( dün netten arastırdım bi çok sebebi olabilecegi gibi alışkanlıkta olabilirmiş ama o sebeplerden bazıları benni cok korkuttu kalbi delik olan bebekler,akciğerinde problem olan bebekler,nörolojik sıkıntılı bebekler bunu yapabiliyomus diger secenekte kan ve demir eksikliği ki ben bunun olmasına razıyım ..doktora en erken salı götürebilecegiz eşim ancak izin alabilmiş yalnız yada baskasıyla götürmeye cesaret edemiyorum ama o güne kadarda psikolojim ne olur bilemiyorum dün gece uyudugum o küçücük zamanda aklımdakiler rüyama yansıdı ve sacma sapan seyler gördüm berbat bi gece gecirdim .oglumda sürekli ağlıyor dünden beri sürekli sebepsiz acaba dişmidir.inşallah öyledir başka birşey olmasında .lütfen dua edin kötü bişey olmasın .birde varmı bu konuyla alakalı bişey yasamıs olan bilgisi olan rahatlamaya ihtiyacım var.

canım sıkma canını yaa
iyi düşünelim iyi olsun dr kontrollerinde akciğer kalp dinliyodur
sıkıntı olsa söylerdi mutlaka ... dün akşam misafirim vardı benim 14 aylık bebekleri vardı
bebek düştü bi ağladı ki nefes alamadı sıktı kendini bende korktum ama öyle ağlıyomuş o
sizinki de alışkanlıktır inşallah. kötü düşünme kötü olmasın...

günaydınlar herkeseeee

bugün dr randevum var bakalım tırnağım ne olacak
inşallah operasyon olmazz...

bu akşam gün var bi de eğer operasyon olmazsa oraya gidicem.

busmaicim çook geçmiş olsun. daha da iyi olur eşin inşallah. senin dediğin pamuk yöntemini deneyecektim
ama ben tırnağımı kesebildiğim kadar kesmiştim
yani çok içerideki kısım kalmış oraya da ulaşamadım..
kızlar bu operasyon nasıl oluyo deneyimleri olan var mı ??

bi de benim oğlum dün akşam ne yaptı biliyomusunuz
akşam gelen bebek elindeki oyuncağı alıyo bu da illa onu
geri alıcak
başka veriyorum istemiyo yine ona uzanıyo
şok oldum yaaa

bu arada mehmet ali birand da vefat etmiş sabahki haber yalan değilmiş..

günaydın kızlar hayırlı cumalar öpüorum hepinizi...
gecmişi çok iyi okuyamadm ara ara baktm busmai ameliyatınz iyi gecmesne sevndm alah şifa versn...emirailiveannesi işalah kötü bişi yoktur sıkma canını doktor kontrollermz oluo her hafta bişi olsa doktor şüphelenir ve sorardı canm..hatoza galiba sünnet oluo yavrun işalah sorunsuz ve kolay olur dişinizde hayırlı olsun tabiki darısı başımıza hala bizimki çıkacak off off libyana bebegin iyi olmuştur umarım..cena sen nası oldun belin kötüdü en son biraz daha iyidn bebişinde sende iyisinzdr umarım fatmazra senin bebeişinin huysuzlukları nası gecmiştr umarım..zeynepcimmm sen neler yaptın tatlım gözükmüosun misafirlerden başını kaldıramıorki kuzum sende ömürde iyisinzdr işalah barbarino baharcım senin iş hayatı ne alemde düzeninizi oturtmuşunzdr işalah karakız ilknurcum ecoşun maşallahı var vala neyse umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir oğluşum uyandı ben kaçıorm şimdilk gün içinde görüşürz kızlar..

herkese günaydın arkadaşlarrr

canım benim valla bu aralar yıl sonu falan diye acayip yoğunduk işyerlerimizde ben de eşim de o yüzden biraz kafa dağıtalım dedik
ben öyle birşey olursa anneme bırakırım kızımı onlarda hasret giderirler zaten dünden razılar her zaman sorar annem bır ısın varsa sen gıt ben bakarım melisaya diye
kız çocuk uyuyunca film izle ne olcak sesi gelince durdurursun tekrar devam eşinle birşeyler paylaş valla en ufak fırsatı değerlendirin

canım bence arada değişiklik hem sana hem eşine iyi gelir hemde sen mutlu olduğun zaman bebeğine bile bu pozitif duygu olarak geçer

canım gözünaydın allaha şükür atlatmışsınız
eşinde baya sayıklamış neyseki korktuğun birşey olmamış
narkoz etkisiyle insan ne dediğini bilmiyorum bende doğuma girerken sonda takılmasından çok korkuyordum beni bayılttıktan sonra takın demiştim
ayılmaya başlayınca her gelene sonda taktılarmı diye sorup durmuşum

canım çok geçmiş olsun şimdi okuyunca geçmişe dönüp baktım baya badere atlatmışsın neyse ki güzel haberinle öğrendim allah bir daha yaşatmasın korkuları inşallah bir an evvel toparlar evde erkek hakikaten çok büyük rol oynuyormuş insan böyle durumlarda anlıyor benim eşimde sürekli şehir dışında olduğundan ben onsuz yaşamaya alışkınım sanıyordum ama geçen yıl bi kolunu kırdı baya da kötüydü kırık buzda kayıp düşmüştü ameliyat falan dendi aynı korkuları yaşadım günlerce doktor elini kullanamayabilir demişti eşimde bir sinir stres baş gösterdi çalışamayacak olma korkusu bastı resmen şükür alçıyla telafi edildi şuan herşey yolunda ama insan kendi başına gelmiş gibi o acıyı çekiyormuş bunu ilk kez o zaman anladım doktor kolunu yerine oturtmaya çalışıyor bizimki bağırmıyor ama nasıl canı yanıyo kardeşinin elini tutuyordu çocuğun alyansını yamultmuş can acısından bende yeni hamileydim görünce fenalaşmışım gözümü açtımki kolunda alçı başımda bekliyo banada serum takmışlar

neyse allah huzurunuzu bozmasın inşallah

bronthomober canım seni çok iyi anlıyorum insan ilaç verirken içi acıyor ben 5 günde kestim ilacı baktım olmuyo düzelmedi doktorunu aradım dedim doktor bey ilaç 5 gün oldu kestik ama çocuk daha kötü doktor dedi ne kesmesi kar yağıyor heryer salgın ilaca devam ağlaya ağlaya 5 gün daha verdim çocukta nefret etti ilaçtan 10 gün boyunca kaşık maması bile yemedi kaşık gördümmü çığlık atıyordu şükür alışkanlık etmedi

benimki böyle sürekli uyku halindeydi sürekli halsiz tek gözü kızardı akıyordu uyanıyo kucağıma alıyorum oynatayım diyorum küt kafayı koyuyor tekrar uyuyo yavrum o denli hastaydı sonra ne mi oldu grip bize geçti yine o iyileşti neyseki c vitaminlerini depolamış vücudumuz direndi gribe şükür

bide kayınvalidem söylemişti öksürüğüne çok iyi geldi pekmez varsa dut pekmezi ılıt böyle hafif ama ılık su gibi bi kaşık ver boğazındaki balgamı alıyor yani bende öyle oldu ama geniz akıntımız fazla yoktu bizim bak o konuda da yanlış bişey yapmış olmayalım ben kilo verdi diye çok korkmuştum şükür vermemiş aksine hiç bişey yemediği o günlerde bile kilo almış ilginç :44:

o yüzden biliyorum çok zor ama kilo vericek zayıf düşecek diye üzülme güzel bakıldımı hemen telafi ediyorlar maşallah

bu arada kızlar dün 6. ay aşımızı olduk çok şükür rahattı miniğim ilk an çok ağladı sonra unuttu bacakları delik deşik ah o hemşireler :94:

gece boyunca ateşi olmadı keyifsizde değildi inşallah bugünü yarınıda rahat geçirirsek yırttık demektir darısı olmayanların başına

ben hala mama sandalyesine karar veremedim anneme eşime kalsa gereksiz bizim zamanımızda mama sandalyesimi vardı diyorlar aslında haklılarda ama bendede çalışıyorum çocuğuma herşeyin en iyisini almam lazım psikolojisi var ille en fonksiyonel en kullanışlı olanını alıp koyucam eve sonrada bebek arabasında olduğu gibi köşede eskiyecek belkide :44::44::44:

şu kraftın elektrikli sandalyesini zamanında duyupta almadığıma nasıl pişmanım hem bebekliğinde kullanırdık hemde şuan mama sandalyemiz olurdu geç kaldımmı acaba alsam ne kadar süre kullanır en azından anneme kolaylık olur sallanmadan uyumuyor afacan ille beşikte sallıycan çokta keyifci sallıyorsun beyefendi sanki hamak keyfi yapıyor kendi kendine ritim tutturmuş şarkı söylüyo

canım feyzabilal haklı doğduklarından beri her ay kontrol oluyorlar zaten kalbinde bir sorun olsa yada ciğerlerinde şimdiye kadar tespit edilirdi yarım yaşına geldi bebişler bir dönem benim oğlumda benzeri bişiy yapmaya başlamıştı böyle durup dururken hıp diye nefesini tutuyordu bırakıyordu oyun sandım başta baktım değil baya sıklaştırdı doktora sorduk ciğerlerine falan baktı kontrolleri yapıldı sonra ne fark ettik biliyormusun eltiminde bebeği var 17 gün büyük bizim afacandan ne zaman aynı ortamda bulunsak o hareketi yapıyor kendince tepki geliştirmiş nefesini tutuyo tutuyo sonra başlıyo öksürmeye öksürüncede tabi tüm ilgi borişte ay ne fenaaa büyüyünce yandık valla neyseki kesti zamanla şimdi soğuklardan sık görüşemiyoruz bizimkide rahatladı hala evin tek starı o

şimdiden yanında eltimin bebeğini sevemiyoruz boranı uyutup öyle alıyorum kucağıma

bi defasındada daha 4 aylık oturuyoruz maaile kucağımda oturuyor yüzü bana dönük eşimde karşı koltukta yanında ali var diğer bebek sevemiyo şimdi borandan çekindiğinden ama gözü de alide bizimkide sözde kucağımda ama zırt pırt arkaya dönüp kontrol ediyo neyse görümcem geldi kucağına aldı benimkini arkaya bakarak gidiyor odadan çıkarmaya kalktı bastı çığlığı neden babası görüş mesafesinden çıkarda aliyi alır sever diye nitekim korktuğu oldu onlar odadan çıkınca aliyi aldı benimki neyse bunlar geri geldi odaya bi baktı babası aliyi almış seviyor hemen bi dudaklarını büzdü suratını astı kucağıma geldi kinle babasına bakıyor adamda hemen bıraktı aliyi tabi geldi boranı alacak kucağına gitmedi resmen kin tuttu babası boran dedikçe kafasını çeviriyor suratını da yukarı kaldırıyor anam yerim dedim seni afacana bak tavır almayıda öğrenmiş

o gün bugündür korkuyoruz beyefendi sinirlenmesin diye resmen nefesini tutup öksürüğe boğuluyor

en son geçen hafta görüştük eltimle aliş aşı olmuş huzursuz ağlıyo o ağladıkça benimki kahkahalar atıyor oğlum bak ali hastalanmış diyorum bana bakıp gülüyor ötekide borana karşı yapıyor benzerlerini ondada var kıskançlık valla yandık biraz büyüdülermi işimiz var nasıl alıştırıcaz birbirlerine bilmiyorum

benim oğlumda cok kıskanc maalesef dün ailemin yanındaydık izmirde erkek kardeşimin kızı var derinimiz tabi hepimiz onu cok özlüyoruz ben teyzesi ananesi biraz onunla ilgilenince kıyametler koptu sasırdık kaldık ama bizim katılma durumu dikkat cekmek için değil onun için bagırmayı yada gülmeyi nkullanıyo dayanamıcam zaten salıya jkadar bu akşam acile götürcem şimdi ölctm ateside 37.6 paranox fitil yaptım bi tane bekliyorum şimdi uyudu düşmesse hemn gtrcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…