Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

inşallah bzimki de sorunsuz geçer canım.bazı bebekler hiç ağlamıyormuş sonrasında bazıları da çok ağlıyormuş.ilk gün ağlama ve huzursuzluğa alıştırdım kendimi.Allah hepimizin yavrusunu korusun.

yürüteç hakkında katı düşüncelerim yok..
söylemek istediğim benim gerek görmediğim..
emeklemeye etkisi var mı, varsa ne kadar o da tartışılır..
kızlar da söylesin fikirlerini..

aynısını biz de yaşıyoruz..
başlarda dönsün diye şeyimi yırtıyodum..
şimdi dönünce külfet oluyo
ne kadar nankör insanoğlu

bizimki 3 ay dolmadan dönmüştü. dönmesine lakin..
yeni yeni profesyonelleşti..
yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi de iki üç gündür beceriyor.
bıraktığım yerde bulmak imkansız, bi de hani döne döne aynı paralelde de ilerlemiyor..
dik koyduğum yerde, birazdan bakıyorum, hem ters dönmüş hem de enine yatıyor

evli, çalışıyor, bebekli.. bi de sinemaya gidecek :76:
gel bacım, geeeel!!
o güzel yanaklarından öpücem senii

şaka bi yana ben de güzel şeyler duydum, ama gitmek benim için ütopya..
kızı bırakıp sinemaya gidersem vicdan yaparım :96:
evde bile eşim film açayım diyor, (ayşecik doğana kadar çok izlerdik.. )
şimdi yok diyorum, parça parça izleyemem,
hem o kadar kesintisiz zamanım varsa uyurum diyorum
adamın da hevesi kursağında kalıyor

Son düzenleme:

Bizimde dun misafir vardi onlar gitmiş cmylmz a gülmekten yanaklarini hissetmiosun diolar belli bi yerden sonra diyolar.kv ler gelsin ozaman ikisinede gideceğiz.arada kacamak yapariz artik

kııııız!!!

benim profile bin iki yüz bilmem kaç kişi bakmış..

profilde de bi şey yok ama neye bakmışlar acep

Aynen varsa 25 tl ye hepimiz alak:))

linkini verdim az önce 25 kalmış aklımda 30 tl + kargo bedeli baby hope marka ama muadillerine göre çok uygun öyle ağzımdan bi laf çıktı çıkmaz olaydı herkes ucuz hoppala arıyormuş meğer :)
kuzum ben eve çay almaya markete gidemiyorum dün misafirliğe kayınvalidem geldi kadın sordu bişiy lazımmı şeyy çay lazım şeker lazım yoğurt kalmadı sıralıyorum kadına napıyım hafta içi 8-8,5 ta eve gel haftasonu cumartesi çalış pazarda çamaşır ütü çocuğu yıka oynat vs derken bi alışverişim eksikti onuda yapamıyorum eşimde haftasonları çalışıyor aksi gibi eh benden bu kadar velhasıl kelam şu ara sinema çoooook hayal hayatım fırsat bulabilsem evim sensine gidecektim ama fırsat bulsam partner yok eşimle tokalaşmak için bir araya gelemiyoruz bu ara nadiren evde karşılaşabildiğimz akşamlardada hadi sinemaya gidelim desem bana güler herhalde :) ahh ah geçen yıla kadar herşey farklıydı avatar filmini izlemeye bir anda karar vermiştik gece 12 seansına girdik çıktığımızda saat gece 3,5 tu bide üstüne işkembecide mercimek çorbası içmiştik bide o gecenin sabahında işe gittik ama uykusuzluk vız geldi şimdi herşey lüks oldu
eşim gitmiş gülmekten öldüm diyor

bu arada o 25 tl değil hoppala ben biliyorum kraft 125 tll 1 i unutmuş

benim linkini verdiğim 30 tl lik olan hoppala değilmi öyle yazıyor ama ben almayı düşünüyordum hatta eşim vazgeçirdi

ayyy kızzlarrr hzınıza yetişemiyorum, bu nedir maşallah size valla...geçmişi oku oku bitmedi
cnm ALLAH yardımcın olsun,ve demir gib sinirler nasip etsin...bol bol pozitiflik ve mutluluk nasp etsin yoksa endşeli bir ruh haliyle erkeğğin hastalığı bir arada hakikaten zor oluyor...
moralini hep yüksek tut ,geçip gideceğini hep hatırla inş RABBİM kolaylığını ve şifasını versin...

cnm çok şükür yok zararımız kendi kendimize kavrulup gidiyoruz...çocuklar ve ben diye dzi çekiyoruz bi ömürlük inş

Çok tatlisin cnm herkes ucuz hoppala bekliomus demisin ya.ben baktim sağol alacaktim ama taşıma kapasitesi bize uymuyo yinede sagol cnm

sağolun kızlar eşim şimdilik gayet iyi ,inşallah uzun vadede de güzel sonuçlar alır..
ameliyattan çıkınca espri yapıp duruyordu narkozun etkisiyle. resmen gülmekten kırdı geçirdi milleti, "oh beee ne güzel uyudum "falan diyor hatta bi ara bana herkesin içinde "naber aşkım" dedi ,utandım başka şeyler de söyleyecek diye ödüm koptusus diyoruz susmuyor
korktuğum gibi olmadı, ayakları da hareket ediyor Allaha şükür.. şimdi tam olarak ayıldı, o söylediklerinin hiçbirini hatırlamıyor
yarın hastaneden çıkarmış,sonra birkaç gün kv de kalıcaz, haftasonu da sınavlarım var,sonrasında görüşürüz inşallah
hepinize teşekkürler

Bizim öksürüğümüz tavan yaptı bugün burnumuz da akmaya başladı pek iyi sayılmayız kızlar...Duanızı eksik etmeyin..

Çokşükür cnm geçmiş olsun. Biran önce toparlalrda ask yuvaniza gecersiniz insaallah..adam nekadar yorgunsa narkoz iyi gelmis demekki bi güzel uyumus senide iyi korkutmus canim askim demekle yetinmiş neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…