inşallah bzimki de sorunsuz geçer canım.bazı bebekler hiç ağlamıyormuş sonrasında bazıları da çok ağlıyormuş.ilk gün ağlama ve huzursuzluğa alıştırdım kendimi.Allah hepimizin yavrusunu korusun.sadece ilk gece cok zor geciyor canım agrı kesici fitiller ve şurup vermişti bize doktor ben onlarla atlattım ilk gece anestezinin etkisi gectikten sonra acısından ayaklarını kaldırıp kaldırıp yere vurmustu babasıda bende perişan olduk onun o halini görünce keşke yaptırmasaydık diye ağladıgımı hatırlıyorum ama şimdi iyiki yaptırmısız diyorum cok rahatladı oğlum sizde en acısız ve en sorunsuz sekilde atlatırsınız inş. birde pansumanları cok önemli ben sürekli pansuman yaptım doktor fazlasına gerek yok günde 2 yeter dedi ama ben her bez değiştirdiğimde yaptım temiz kalsın diye ve yapışmasın diye 3.gün oğlum sanki sünnet olmamıs gibiydi
yürüteç hakkında katı düşüncelerim yok..Su an benim kizim zaten emekliyo,sirttan yuze yuzden sirta da cok rahat donebiliyo.sence bu asamadan sonra yuritec emeklenesine etki eder mi canim ne dersin?madem bebisler cok mutlu oluyo,yuritece binmedigi zaman yaptigi hareketleri de olumsuz etkilemiycekse,alsam mi acaba yurutec? Kafam karisti :))
aynısını biz de yaşıyoruz..merhaba arkadaşlar benim kızım 6 ayı doldu öyle dönmeye başladı hatta endişe bile etmiştim bir sorunmu var diye sizinlede paylaşmıştım. Çok şükür 5 gündür dönüyor yüzüstü dönüyor ama sırt üstü geri dönemiyor o yüzden dönüyor bikaç dakika bekliyor yoruluyor sürekli bağırıyor gel çevir diye hiç bir iş yapamıyorum hatta oturamıyorum bile oyun halısında dönüyor o sırada bacağı oyun halısının oyuncakların asılı olduğu kasnağa takılıyor tam dönemiyor basıyor çığlığı valla çok yoruldum bütün gün onu çevir sustur kafam şişti. Sizin bebekleriniz artık her yöne rahat dönüyor benim yaşadığım süreç ne kadar sürer acaba kendi kendine her yöne ne zaman döner? Bende rahat ederim :))
evli, çalışıyor, bebekli.. bi de sinemaya gidecek :76:kızlar içinizde şu cem yılmaz ın yeni sinema filmine giden varmı yani stand up
herkes çok metediyor ama yer yok sinemalarda birde ceren ile celal mi ne bir de o varmış
gerçi şahan gökbakarı sevmem ama ezgi molayı severim :44:
Kızlar kazen yemek yarışması düzenlemiş..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
kızlar içinizde şu cem yılmaz ın yeni sinema filmine giden varmı yani stand up
herkes çok metediyor ama yer yok sinemalarda birde ceren ile celal mi ne bir de o varmış
Ayy ne güzel ben cesaret edemiyorum bari 23 u kandilmis ogun tutayim
burda artık kimse yok zambakda hamileymiş
kız sen niye böyle kesik kesik konuşuyon?burda artık kimse yok zambakda hamileymiş
bende temmuz annesiyimm
Aynen varsa 25 tl ye hepimiz alak:))
kuzum ben eve çay almaya markete gidemiyorum dün misafirliğe kayınvalidem geldi kadın sordu bişiy lazımmı şeyy çay lazım şeker lazım yoğurt kalmadıkızlar içinizde şu cem yılmaz ın yeni sinema filmine giden varmı yani stand up
eşim gitmiş gülmekten öldüm diyor
bu arada o 25 tl değil hoppala ben biliyorum kraft 125 tll 1 i unutmuş
sağol canım inşallah..
otribebe benimki de ama hastanedeki bizim nefesimizle çektiğimizden daha iyi çekiyor ,elektrikli olduğu için
sağol canım,evet gerçekten evin direğiymiş erkek.. resmen kolum kanadım kırıldı. herşey 2 ay içinde oldu. çok dinçti herkesin yardımına koşardı..
şimdi nerdeyse yürüyemiyor..o kadar üzülüyorum ki ,keşke ağrılarının dinmesini sağlasa ameliyat ,o da işe yaramazsa diye korkuyorum,öyle olanlar varmış..
canım benim.. şimdi uyuyor,sabah 9da ameliyata girecek, bense uyuyamadım ağlıyorum
Selamunaleyküm Annişler ve onların tatlı bebişleri..Nasılsınız bu sabah..? Biz hala hastayız.. kızımın burnu hırıltılı çekiyorum ama tam gelmiyor.. bırazda ateşi var sanırım.. popodan ölçüm daha güvenilir olduğu için popodan ölçtüm 37.8 çıktı.. koltukaltından ölçtüğümde 37.2 çıkmıştı..:26: bende ateş düşürücü verdim bakalım ne olacak.. Allah'a çok şükür gece rahat uyudu kızım.. ve tabi bende..
Biraz geç kaldım galiba ama HOŞ-GEL-DİN KOZ-MA-TİK..:119:.:119: Özlettin kendini..Artık buralardasındır İnşaallah. . Kızınla oğlun iyilerdir İnşaallah..
Allah yardımcınız olsun canım.. Rabbim eşine şifa versin.. Ameliyat inşaallah iyi olmasına sebep olur..
Bel ameliyatları %100 sonuç vermiyormuş ama hiç olmazsa biraz olsun rahatlar.. Doktor geçimi çok önemli bu konularda..
Hoşgeldiin hayatım..Nasıl geçti sınavların? Ecoşa da Maşaallah Topiğin en hareketli bebeği seçiyorum onu
Kabul edenler
Etmeyenler..
Kabul edilmiştir..
oyy oyy ne güzel çiçekler bunlar..hepsi benim olabilir mi?
Çok güzel ve kullanışlı gözüküyor canım.. Şimdiden iyi günlerde kullanın..
Hapsucum benim arkadaşım da ikeadan almış mama sandalyesini yanlış hatırlamyorsam 50 tl gibi birşey demişti.. seninki de ondan mı?
evet canım milupa gönderdi.. içinden kaşık, tek kullanımlık sütlü pirinç maması, indirim çekleri, broşurler birde bebek besin tarifleri defteri çıktı.. çok memnun oldum doğrusu..
linkini verdim az önce 25 kalmış aklımda 30 tl + kargo bedeli baby hope marka ama muadillerine göre çok uygun öyle ağzımdan bi laf çıktı çıkmaz olaydı herkes ucuz hoppala arıyormuş meğer :)
kuzum ben eve çay almaya markete gidemiyorum dün misafirliğe kayınvalidem geldi kadın sordu bişiy lazımmı şeyy çay lazım şeker lazım yoğurt kalmadısıralıyorum kadına napıyım hafta içi 8-8,5 ta eve gel haftasonu cumartesi çalış pazarda çamaşır ütü çocuğu yıka oynat vs derken bi alışverişim eksikti onuda yapamıyorum eşimde haftasonları çalışıyor aksi gibi eh benden bu kadar velhasıl kelam şu ara sinema çoooook hayal hayatım fırsat bulabilsem evim sensine gidecektim ama fırsat bulsam partner yok eşimle tokalaşmak için bir araya gelemiyoruz bu ara nadiren evde karşılaşabildiğimz akşamlardada hadi sinemaya gidelim desem bana güler herhalde :) ahh ah geçen yıla kadar herşey farklıydı avatar filmini izlemeye bir anda karar vermiştik gece 12 seansına girdik çıktığımızda saat gece 3,5 tu bide üstüne işkembecide mercimek çorbası içmiştik bide o gecenin sabahında işe gittik ama uykusuzluk vız geldi şimdi herşey lüks oldu
benim linkini verdiğim 30 tl lik olan hoppala değilmi öyle yazıyor ama ben almayı düşünüyordum hatta eşim vazgeçirdi
Bu saatte görev yerim pompa başından sizlere bildiriyorum kızlarrrrr
borntobemother gmiş olsn cnm, bizdede öksürük vardı sürekli uyanıyordu onun yüzünden. Ihlamur içirdim, doktorumuz balgam sökücü prospan diye bir şurup verdi bitkisel aynı pekmeze benziyor. Serum fizyolojik sıkıp aspiratörlede temizledim burnunu. Bunların bE yararı oldu belki sanada olur cnm.
çok saol canım bize de verdi birşeyler ama dediğim gibi gitgide daha kötü oldu yavrucak...
maşallah ve de hoşgeldin canım...günaydın kızlar sonunda evimdeyim gerçi geri gtcem ama
ecoşumdan fazla vakit bulamıyorum kitaplarımı yırtıyor adımlıyor day day duruyoruz 1 2 3 4 ...8 9 adım atıyoruz
9 kilo 73 cmiz ama gören herkes sanki zayıflamş diyor halbuki kilo aldı boyuna veriyor sanırım
emme mücadelemiz vardı mamaya dönmüştük nerdeyse artık biberon almıyor 3 gündür beni emiyor çok tuhaf yaaw
hepnizi öpüyorum selametle kalın
çok saol canım ya bak sarımsak hiç aklıma gelmemişti gerçekten şimdi hemen yiyeceğim yeter ki o iyi olsun sürekli üstünü değiştiriyorum ama ilaç vermekten başka da elden birşey gelmiyor hiç de sevmiyorum şu ilaçları zaten johnson kullanan baya kişi var memnunlar da ben de ondan alayım çok saolasın canım...canım bende yaşadım geçen hafta aynısını gripten mahvolmuştu gözleri akıyordu yemiyor içmiyor uyumuyor ne çektik eşimle anlatamam onu öyle gördükçe bizde bişiy yiyemedik günlerce ama şaşırtıcı bir şekilde hızla toparladı ik kez antibiyotik kullandık iyi geldi şükür geçti hastalığı salgın var şu sıra bütün çocuklar hasta doktor bizi muayeneye almadı aradım hiç getirme evde ilaçlara devam et burası hasta dolu daha çok mikrop kapar dedi düşün üzülme sende bikaç güne toparlar inşallah sen elinden geldiğince iyi bak terlemeside iyi benimki terle attı öksürüğü terledikçe üstünü değiştim öyle öyle toparladı bikaç gün sabret geçer inş bol bol emzir bide doktor bana sarımsak ye dedi çocuğa antibiyotik etkisi yapar sütünüde arttırır dedi bi araştır istersen faydası oldumu bilmem ben demedim sütümde boldu şükür bu arada johnson baby kullanıyorum şampuan doktora falan sormadım doğduğundan beri aynı şampuan memnunuz
canım geçmiş olsun sizede üzülme çabuk atlatıyorlar bir an evvel toparlar inş
bende bekliyorum numune bakalım daha gelen giden yok
cena bahsetmiş zaten biz de genetik bir hastalık bu ama doktor yok büyük ihtimalle diyor da ben yine de emin olmak istiyorum bu hastalığı olanlar sünnet de Allah korusun kötü sonuçlar doğurabiliyor ama senle alakalı bir durum değil sen içini ferah tut çok iyi bi şekilde geçecek gidecek inşallah...dişiniz hayırlı olsun öncelikle...sünnet konusu benim de kafamı çok kurcalıyor ama hala hemofili testi netleşmediği için beklemedeyiz sünnet olduktan sonra tecrübelerini paylaşabilirsen çok iyi olur...şimdiden hayırlı olsun inşallah çok rahat atlatırsınız...
sağol canım.hemofili testi mi:44: acaba doktor kan tahlilinde ona mı bakacaktı? valla kafam karıştı şimdi.kan tahlilinin sonucunda olumsuz bişey olursa ararız dediler. aramadılar şimdiye kadar. neler yaşadığımızı ayrıntılı anlatırım.
yaaa sorma bacım o ilaç beni mahvetti yazmıştım hatta o kadar kabız yaptı ki ferromixin diye bişeye başladık o da rezene ile veriliyor ama çocuk hala kabız benim oğlum doğduğundan beri bir haftadan önce hiç büyük absestini yapamıyor zaten 1 yada 2 kez 5 günde yapmıştı halini siz düşünün su anda hem diş hem kabızlık hem hastalık çocuk iyice mahvoldu Allah'ım sen yardım et...
dr sordu kan ilacını kullanıyorsunuz, di mi diye..
ben de hayır dedim. 4. ay kontrolünde verilecekti, hemşire unutmuş..
ben de özellikle sormamıştım
reçeteye yazdı.. günde 7 damla kullan. 9. ayda kan sayımı yapılacak,
eğer uygun düzeyde olmazsa miktarı 20ye kadar artırılır dedi..
kuzen bebeğine vermiyormuş kan ilacını..
çünkü sürekli kusuyormuş çocuk.. :26:
kabız da yaptığını duymuştum. öyle bi yan etkisi olursa..
hiiiiç kusura bakmasınlar, ben de vermem
ben gittim canım memlekete gittiğimde çocuğu uyutum anneme bıraktım evet bir kaç yerinde baya gülüyosun ama çok fazla belaltı espriler var bence yani ben eşim ablam ve onun eşi gittik inan biçok yerde o kadar utandım ki anlatamam çok gereksiz belaltı esprileri var ve uzatmış da uzatmış bi konuyu ama tabi bazı yerlerde çok çok komik...celal ile ceren e ben de gidecem inşallah...kızlar içinizde şu cem yılmaz ın yeni sinema filmine giden varmı yani stand up
hoşgeldiiiinnnbende temmuz annesiyimm
sağolun kızlar eşim şimdilik gayet iyi ,inşallah uzun vadede de güzel sonuçlar alır..
ameliyattan çıkınca espri yapıp duruyordu narkozun etkisiyle. resmen gülmekten kırdı geçirdi milleti, "oh beee ne güzel uyudum "falan diyorhatta bi ara bana herkesin içinde "naber aşkım" dedi ,utandım başka şeyler de söyleyecek diye ödüm koptu sus diyoruz susmuyor
korktuğum gibi olmadı, ayakları da hareket ediyor Allaha şükür.. şimdi tam olarak ayıldı, o söylediklerinin hiçbirini hatırlamıyor
yarın hastaneden çıkarmış,sonra birkaç gün kv de kalıcaz, haftasonu da sınavlarım var,sonrasında görüşürüz inşallah
hepinize teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?