- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.304
- 448
dişiniz hayırlı olsun öncelikle...sünnet konusu benim de kafamı çok kurcalıyor ama hala hemofili testi netleşmediği için beklemedeyiz sünnet olduktan sonra tecrübelerini paylaşabilirsen çok iyi olur...şimdiden hayırlı olsun inşallah çok rahat atlatırsınız...
sağol canım.hemofili testi mi:44: acaba doktor kan tahlilinde ona mı bakacaktı? valla kafam karıştı şimdi.kan tahlilinin sonucunda olumsuz bişey olursa ararız dediler. aramadılar şimdiye kadar. neler yaşadığımızı ayrıntılı anlatırım.
bende baktım hemen google emceden
bu arada cena sağlık ocağındaki doktor sana şey dedi mi?
8-9 aylık yada 10-11 de kan ve idrar tahlili yaptır ona göre kan ilacının 1 yaşından sonrada devam edilip edilmeyeceğini karar vereceğiz dedi
evet canım ona cevap yazdım da neden alıntılarım görünmüyor acaba:44:neyse çok rahatladım. sağol canım.canım, kimden alıntı yaptığın görülmüyor ama..
eğer borntobemother a cevap verdiysen, yanlış hatırlamıyorsam ailelerinde genetik hemofili hastalığı var..
onun için tahlil yapılacaktı.
Canim25 tl ye nerde hoppala var bende alayim
cincoooon!!!
kamuoyu merakta
dr sordu kan ilacını kullanıyorsunuz, di mi diye..
ben de hayır dedim. 4. ay kontrolünde verilecekti, hemşire unutmuş..
ben de özellikle sormamıştım
reçeteye yazdı.. günde 7 damla kullan. 9. ayda kan sayımı yapılacak,
eğer uygun düzeyde olmazsa miktarı 20ye kadar artırılır dedi..
kuzen bebeğine vermiyormuş kan ilacını..
çünkü sürekli kusuyormuş çocuk.. :26:
kabız da yaptığını duymuştum. öyle bi yan etkisi olursa..
hiiiiç kusura bakmasınlar, ben de vermem
Babyhope 702 OYUNCAKLI HOPPALA YÜRÜTEÇ GittiGidiyor'da 73937292
30 tl canım aynısını 25 e görmüştüm gittigidiyorda
kullananlara sormak lazım dezavantajı varmı diye ben alıcaktımda babamız fazla pimpirikli ayakları yere hızlı çarparmışta acırmış diye mani olmuştu ama düşünüyorum hala bastığı yere minder koyarım :))
ben vitamin içmeye başladım.aynı senin gibiydim.hem doğum hem emzirme bütün depolarımız boşalmış durumda.o yüzden multivitamin içiyorum.için de demir de var.kansızlık varsa ona da iyi gelir.bence sen de iç canım.Günaydin kızlar
Ya ben sabah kafamı yastıktan kaldıramıyorum öğlen aksam hep uyumak istiyorum saclarım hastalıklı gibi dökülüyor. Kızımı anne sütünle besliyorum. Acaba bı vitamin eksikliği mı oluştu? Benimle aynı durumda olan var mı? Esim dün sen hasta mı olacaksın diyo o geldigi gibi cocugu ona verip yattım. Aslında geç kalkmıştımhic bisi yapmak istemiyorum elim kolum kalkmıyor yani napcam bilmiyorum doktora bile gitmeye eriniyorum
Canim25 tl ye nerde hoppala var bende alayim
Aynen varsa 25 tl ye hepimiz alak:))
kuzen 6,5 aylıkken kullanmaya başlamış kızına..
çok hareketli bi bebe, kucakta 3 dk tutamazsın, düz duvara tırmanacak
o, ben güç getiremiyorum biraz da mecbur oldum ama şimdi çok memnunum diyo..
tıfıl bütün evi turluyor, girmediği çekmece dolap, yolmadığı çiçek, çekmediği masa örtüsü kalmamış..
ama benim farketteğim bi şey; bebekte hiç emekleme emaresi yok..
yere koydu bi ara, sırtüstünden yüzüstüne kaçıncı denemesinde döndü..
yüzüstü pozisyonda sürünme çabası bile yok..
ki 8. ay civarı bebekler emekler.. (7,5 aylık bebek)
kuzene sordum, emeklemiyor mu diye, hayır ama..
inş emeklemeden direkt yürür diyo..
yürüteç bu bakımdan biraz kandırıyor sanırım..:26:
ben ayşeciki yüzüstü pozisyonda ayağında destek verince bile kendini öne ittiriyor..
netice-i kelam; ben de yürüteç düşünmüyorum..
kuzen 6,5 aylıkken kullanmaya başlamış kızına..
çok hareketli bi bebe, kucakta 3 dk tutamazsın, düz duvara tırmanacak
o, ben güç getiremiyorum biraz da mecbur oldum ama şimdi çok memnunum diyo..
tıfıl bütün evi turluyor, girmediği çekmece dolap, yolmadığı çiçek, çekmediği masa örtüsü kalmamış..
ama benim farketteğim bi şey; bebekte hiç emekleme emaresi yok..
yere koydu bi ara, sırtüstünden yüzüstüne kaçıncı denemesinde döndü..
yüzüstü pozisyonda sürünme çabası bile yok..
ki 8. ay civarı bebekler emekler.. (7,5 aylık bebek)
kuzene sordum, emeklemiyor mu diye, hayır ama..
inş emeklemeden direkt yürür diyo..
yürüteç bu bakımdan biraz kandırıyor sanırım..:26:
ben ayşeciki yüzüstü pozisyonda ayağında destek verince bile kendini öne ittiriyor..
netice-i kelam; ben de yürüteç düşünmüyorum..
sadece ilk gece cok zor geciyor canım agrı kesici fitiller ve şurup vermişti bize doktor ben onlarla atlattım ilk gece anestezinin etkisi gectikten sonra acısından ayaklarını kaldırıp kaldırıp yere vurmustu babasıda bende perişan olduk onun o halini görünce keşke yaptırmasaydık diye ağladıgımı hatırlıyorum ama şimdi iyiki yaptırmısız diyorum cok rahatladı oğlum sizde en acısız ve en sorunsuz sekilde atlatırsınız inş. birde pansumanları cok önemli ben sürekli pansuman yaptım doktor fazlasına gerek yok günde 2 yeter dedi ama ben her bez değiştirdiğimde yaptım temiz kalsın diye ve yapışmasın diye 3.gün oğlum sanki sünnet olmamıs gibiydisünnet yaptıran anneler bir sorum olacak.sünnetten sonra bebişler çok ağlıyorlar mı? sonrası çok sıkıntı oluyor mu acaba?
kızlar içinizde şu cem yılmaz ın yeni sinema filmine giden varmı yani stand up
herkes çok metediyor ama yer yok sinemalarda birde ceren ile celal mi ne bir de o varmış
gerçi şahan gökbakarı sevmem ama ezgi molayı severim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?