- 8 Ağustos 2011
- 11.773
- 9.269
- 448
Allah Allah..dr ne diyor bu duruma?:26:Merhaba temmuzun güzel anneleri :)
Yazmak kısmet olmuyor ama sürekli takip ediyorum sizi. Bizim de bir sıkıntımız var. Bebişim ne emiyor ne mama içiyor ne başka birşey yiyor. yaklaşık 1 aydır bu haldeyiz. sinirlerim yıprandı. uykusunda ne emiyorsa osürekli mız mız aç olduğu belli. ne yapıcağımı bilemedim bi türlü
var mı yapabileceğim birşey tavsiye istiyorum sizden
![]()
kilo alımı nasıl?
mutlaka denemişsindir, sessiz ve karanlık ortamda daha rahat emiyor bizimki.
yoksa çok çabuk dağılıyor dikkati.
bi fırt alıyor, iki etrafa bakıyor..
dudak tiryakisi bizimki

ana-kız yengeçBen de 1 temmuz dogumluyum :) kizim ekintos da 19 temmuz :))

acaba aynı burçtan kişilerin ilişkileri nasıl oluyor, anlaşabiliyorlar mı çatışıyorlar mı?
ama heralde bu burcuna göre değişir:44:
eveeeeet, temmuz topiğinden bir ikizler dahaBurclar konusulmus kizlar bnde ikizlerim :)

sanırım bundan daha güzel bi doğumgünü hediyesi olamazdı..ben oğlak burcuyum 30.aralık
eşim ve oğlum 22 temmuz doğumlu ikiside yengec dolayısıyla oğlum doğumgünü hediyesi oldu babamıza

eşini bilmem de aslanla uğraşmak biraz zorlayıcı olabilir..evet benim ikizler olduğum genelde tak diye anlaşılır görmüş olsaydın zaten başka hiçbir ihtimal gelmezdi aklına ama burdan bile anladın vallahi bravoyengeç ve ikizler burcu yorumlarına da katılıyorum annem yengeçtir e bendenizin özellikleri de malum bir özellik de ben ekliyim ikizlere sağım solum hiç belli olmaz bugün kızdığıma yarın kızmayabilirim ya da tam tersi yazık benle yaşıyanlara ama eşim de terazi o da tam bir felakettir oğlumuz da aslan çok garip bir aileyiz vesselam
cenacım ayrıca yay burcu en sevdiğim burçlardan biri canım ablamm benim herbişeyim yay :) ama çok özgürlükçüdür sen de öylemisin bilemiyorum
hayatımda üç aslan tanıdım, ikisinden nefret derecesinde uzağım..

üçüncüsüyle de evliyim

özgürlük konusunda yaylar özgürlüğüne düşkündür den bi tık gerideyim..
ama alanıma müdahaleden hoşlanmadığım aşikar

geçen bi şey oldu,, eşim babamın maddi durumuna atıfta bulundu..
tabi ağa .. nın kızısın yaparsın alırsın dedi..
ben de ne falancanın kızıyım, ne filancanın eşiyim, ben ''cenayım''
yatişkinim, bireyim, yeterim dedim..
adam şöyle kaldı

akvaryum ailesi
Busmai esin nasil oldu kuzum, çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine.ayyy bu sayiklama olayı var ya ameliyattan sonra benim korkulu ruyamdi sezeryandan sonra kvye birşeyler soylicem ya da bir pot kiricam diye, şükür normal doğum yaptım
Bu arada borcumuzu sormussun cena
Benimki akrep
Eşim balık
Minik kizamda yengeç akvaryum gibiyiz

en zor burç kovadır gerçi aşk yönünden![]()
yaw bu ne topik gerçekten balık yengeç akrep akvaryum gibi bende kovanız olayım bari![]()
delüüü

Son düzenleme: