Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Merhaba temmuzun güzel anneleri :)
Yazmak kısmet olmuyor ama sürekli takip ediyorum sizi. Bizim de bir sıkıntımız var. Bebişim ne emiyor ne mama içiyor ne başka birşey yiyor. yaklaşık 1 aydır bu haldeyiz. sinirlerim yıprandı. uykusunda ne emiyorsa o :( sürekli mız mız aç olduğu belli. ne yapıcağımı bilemedim bi türlü :( var mı yapabileceğim birşey tavsiye istiyorum sizden:43:
Allah Allah..dr ne diyor bu duruma?:26:
kilo alımı nasıl?
mutlaka denemişsindir, sessiz ve karanlık ortamda daha rahat emiyor bizimki.
yoksa çok çabuk dağılıyor dikkati.
bi fırt alıyor, iki etrafa bakıyor..
dudak tiryakisi bizimki:1:

Ben de 1 temmuz dogumluyum :) kizim ekintos da 19 temmuz :))
ana-kız yengeç :16:
acaba aynı burçtan kişilerin ilişkileri nasıl oluyor, anlaşabiliyorlar mı çatışıyorlar mı?
ama heralde bu burcuna göre değişir:44:

Burclar konusulmus kizlar bnde ikizlerim :)
eveeeeet, temmuz topiğinden bir ikizler daha :1:

ben oğlak burcuyum 30.aralık
eşim ve oğlum 22 temmuz doğumlu ikiside yengec dolayısıyla oğlum doğumgünü hediyesi oldu babamıza
sanırım bundan daha güzel bi doğumgünü hediyesi olamazdı.. :16:

evet benim ikizler olduğum genelde tak diye anlaşılır görmüş olsaydın zaten başka hiçbir ihtimal gelmezdi aklına ama burdan bile anladın vallahi bravo :46: yengeç ve ikizler burcu yorumlarına da katılıyorum annem yengeçtir e bendenizin özellikleri de malum bir özellik de ben ekliyim ikizlere sağım solum hiç belli olmaz bugün kızdığıma yarın kızmayabilirim ya da tam tersi yazık benle yaşıyanlara ama eşim de terazi o da tam bir felakettir oğlumuz da aslan çok garip bir aileyiz vesselam :51: cenacım ayrıca yay burcu en sevdiğim burçlardan biri canım ablamm benim herbişeyim yay :) ama çok özgürlükçüdür sen de öylemisin bilemiyorum
eşini bilmem de aslanla uğraşmak biraz zorlayıcı olabilir..
hayatımda üç aslan tanıdım, ikisinden nefret derecesinde uzağım..:19:
üçüncüsüyle de evliyim:1:

özgürlük konusunda yaylar özgürlüğüne düşkündür den bi tık gerideyim..
ama alanıma müdahaleden hoşlanmadığım aşikar:19:

geçen bi şey oldu,, eşim babamın maddi durumuna atıfta bulundu..
tabi ağa .. nın kızısın yaparsın alırsın dedi..
ben de ne falancanın kızıyım, ne filancanın eşiyim, ben ''cenayım''
yatişkinim, bireyim, yeterim dedim..
adam şöyle kaldı :53:

Busmai esin nasil oldu kuzum, çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine.ayyy bu sayiklama olayı var ya ameliyattan sonra benim korkulu ruyamdi sezeryandan sonra kvye birşeyler soylicem ya da bir pot kiricam diye, şükür normal doğum yaptım:9::9:

Bu arada borcumuzu sormussun cena
Benimki akrep
Eşim balık
Minik kizamda yengeç akvaryum gibiyiz:9::9:
akvaryum ailesi :9:

en zor burç kovadır gerçi aşk yönünden :23:

yaw bu ne topik gerçekten balık yengeç akrep akvaryum gibi bende kovanız olayım bari :27::52::52:

delüüü:27:

Son düzenleme:
Huuuhuuu selamlar. Oğlanı uyuttum eşimde uyuyakaldı pişpişlerkennnn:9::9: bende geldimmmm
ben yay burcuyum..:51:
bazılarınız için burç konusunda tahminlerim var..
söyliyim bakem tutacaaaağ mı:1:

busmai: başak-aslan (oğlak da olabülü:37:)
libyana: kova-balık
karakız: terazi
born : balık-terazi-ikizler ?..

kim ne burcuysa söylesin bakim!:130:

Bennnn akrep burcuyum. Ama anlamam pek burçlardan, akrep olduğumu duyanlarda aaa sen akrep misin hiç benzemiyorsun derler genelde. Anlayan varsa burçlardan bana da bir anlatıversin:))

kızlar herkese opucukler
gecmısı okuyamıyorum :(((
hıcc vaktım olmuyo
sızın fıkrınızı almak ıstedım
bu mama sandalyesı nasıl sızce
gecıktım ama alıcaz mecbur

http://www.novabazar.com/images_buyuk/f20/Baby-Max-Loco-Mama-Sandalyesi-P0_69020_1.jpg

Güzele benziyor cnm, oturma kısmı biraz dik geldi bana kademesi varmı yatabiliyormu biraz daha? Çünkü ben mama sandalyesini bir kademe yatık pozisyonda kullanıyorum, bence daha rahat şu anda o kadar dik duramayabilirler

Tugcecim oglusumu sormusun çok şükür düzeldi..Allah ima binlerce kez şükür olsun..
Hasta olan meleklerimize şifa diliyorum
Butun annelerimizi öpüyorum
Bende balik esim ve oglum yengeç burcu..bizde ailecek su grubuyuz;)

Huuuhuuu selamlar. Oğlanı uyuttum eşimde uyuyakaldı pişpişlerkennnn:9::9: bende geldimmmm

Bennnn akrep burcuyum. Ama anlamam pek burçlardan, akrep olduğumu duyanlarda aaa sen akrep misin hiç benzemiyorsun derler genelde. Anlayan varsa burçlardan bana da bir anlatıversin:))

Güzele benziyor cnm, oturma kısmı biraz dik geldi bana kademesi varmı yatabiliyormu biraz daha? Çünkü ben mama sandalyesini bir kademe yatık pozisyonda kullanıyorum, bence daha rahat şu anda o kadar dik duramayabilirler
şu ozellıkler yazıyor canım
Baby Max Loco Mama Sandalyesi P008

3 pozisyon Ayarlanabilir sırt dayanağı
Beş noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir çift tepsi
Çok pozisyon ayarlanabilen Yükseklik ayarı
Leke tutmaz kumaş
Ayarlanabilir mama tablası
yatabılıyo yanı.nasıl sence ıyımı bu Baby Max Loco Mama Sandalyesi P008 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.

MErhaba güzel hatunlar...:16:Geçmişi bir çırpıda okudum.Peynir konusu konuşulmuş.Bugün dr kontrolümüz vardı.Peynir 7.ayda dedi, yumurta da.Yarın itibari ile ek gıdaya başlıyoruz.Günde en fazla bir fincan olmalıymış.:56:

Tugcecim oglusumu sormusun çok şükür düzeldi..Allah ima binlerce kez şükür olsun..
Hasta olan meleklerimize şifa diliyorum
Butun annelerimizi öpüyorum
Bende balik esim ve oglum yengeç burcu..bizde ailecek su grubuyuz;)

Allah Allah..dr ne diyor bu duruma?:26:
kilo alımı nasıl?
mutlaka denemişsindir, sessiz ve karanlık ortamda daha rahat emiyor bizimki.
yoksa çok çabuk dağılıyor dikkati.
bi fırt alıyor, iki etrafa bakıyor..
dudak tiryakisi bizimki:1:

Denedim herşeyi biraz önce ağlayarak uyudu :( sinirlerim harap oldu mama verdim içmedi emzirmeye çalıştım istemedi... Kilo alımı 2 hafta önce iyiydi 1 ayda 800 gr almış zorlama istemiyorsa diyor ama o zaman bu kadar kötü durumda değildik haftaiçi aşımız var tekrar sorucam :(

Denedim herşeyi biraz önce ağlayarak uyudu :( sinirlerim harap oldu mama verdim içmedi emzirmeye çalıştım istemedi... Kilo alımı 2 hafta önce iyiydi 1 ayda 800 gr almış zorlama istemiyorsa diyor ama o zaman bu kadar kötü durumda değildik haftaiçi aşımız var tekrar sorucam :(
İnşallah geçici bir durumdur canım.Maşallah kilo alımı gayet iyi bence.:nazar:Benimki 2 ayda ancak o kadar almış.:9:

Iki kere olmus msjim ben gondermedi sanmistim peynire bizim dr labne yerine tuzu alınmış peyniri onerdi.
Bugün havuc patates makarnanin suyunda birazda süt koyup corba yaptim blendirdan gecirdim bizim pasa bes alti cay kasigi yedi..bizim ek gidalarimiz pek ic acici degil sadece kahvaltıyi güzel yapiyo.meyve sebze muhallebi yapiyom hergun onlari hep ben yiyom tekrar..bugun o corbadan yedi biraz iste..kizlar bu ek gidada iki caybardagi yemeZse acmi kaliyorlar

Bizimkide çok istahsizdi canim dis cikarma doneminde agzina hicbisey sokmuyordu uykuda bile emmiodu

Okudum okudum yazacak vakit bulamadım. Bende burcumu söyleyip yatayım bari. Hiç başak yok galiba. Ben başağım:( temizliği seviyorum ama ben yapmadığım zamanlar:)) nasıl bayanım anlamıyorum ama temizlik yapmaktan nefret ediyorum. ama aynı zamanda heryer tertemiz de olsun istiyorum.dağınıklığa gelemem ama toplamayı da sevmem. öyle melez bi başağım herhal:)) eşim boğa kızımda malum yengeç.
Haydinn iyi gecelerrr

vay arkadaş!!! sen benim torpağımda mısın?!:52:

neredeyse bir haftan kalmış, hadi bakalım darısı başımıza :31:
namaz borçları için bana da dua edin kardeş :25:
[/QUOTE]

evet erzurumun horasan ilçesindeyim. yanlış hatırlamıyosam sen de galalısın:)) ben namaz borçları için yavastan basladım inşallah sonuda gelir.

çok kötü bi akşam çok kötü bi gece sonunda şimdilik ne olacagını bilemediğim bi sabaha uyandık . çok üzgünüm cok karamsarım oğlum beni cok korkutuyor.direk anlatmaya basladım ama oğlum doğdugundan beri ağlarken kimileri uğunma diyor kimileri katılma cok sinirlenip agladıgı zaman tıkanıp kalıyor nefessiz sesi cıkmıyor kızarıyor morarıyor her seferinde nefesi geri gelmeyecek (Allah korusun) korkusuyla perişan oluyorum benimde babasınında sinirlerimiz iice yıprandı :'( dün netten arastırdım bi çok sebebi olabilecegi gibi alışkanlıkta olabilirmiş ama o sebeplerden bazıları benni cok korkuttu kalbi delik olan bebekler,akciğerinde problem olan bebekler,nörolojik sıkıntılı bebekler bunu yapabiliyomus diger secenekte kan ve demir eksikliği ki ben bunun olmasına razıyım ..doktora en erken salı götürebilecegiz eşim ancak izin alabilmiş yalnız yada baskasıyla götürmeye cesaret edemiyorum ama o güne kadarda psikolojim ne olur bilemiyorum dün gece uyudugum o küçücük zamanda aklımdakiler rüyama yansıdı ve sacma sapan seyler gördüm berbat bi gece gecirdim .oglumda sürekli ağlıyor dünden beri sürekli sebepsiz acaba dişmidir.inşallah öyledir başka birşey olmasında .lütfen dua edin kötü bişey olmasın .birde varmı bu konuyla alakalı bişey yasamıs olan bilgisi olan rahatlamaya ihtiyacım var.
bizde aynı seylerı yasadık doktora bugun gıdebıldık calıstıgım ıcın.meğer ne gazmıs ne dişmiş paşamda idrar yolu enfeksıyonu varmıs her cısını yaparken acıyodur tabı erkek bebeklerde daha cok olurmus bu.şimdi antıbıyotık şuruba basladık inşallah ıyı olur oglum dua edın kuzuma :(((

eşim ve ben başak burcuyuz.

ben bütün özelliklerini taşıyorum burcumun.

esprili gülmeyi güldüreyi seven.

titiz(temizlik yaparken camsille çamaşır makinasının camını silen)

sirke manyağı oyuncaklarda dahil herşeyi dezenfekte etme merakı.bi activex reklemında oy:34:nayamadım:36:

biraz gıcık,fazlaca herşeyi eleştirme.ama başaklar çok evine ailesine düşkün oluyor.:1:

eşimle biz bi hafta evden çıkmadan durabiliriz.bebek olunca bu özellik işe yarıyor.asosyal değiliz yanlış anlaşılmasın

kızımda başak olacaktı maalesef on yedi gün önce doğdu aslan ama yükseleni başakmış.oda neyse

yükseleni alçalanı.oğlum yengeç...:38:

bizim 6. ay yeni doldu, bir iki gündür veriyorum kahvaltı namına bi şeyler..
pekmez sulandırıp içine ekmek içi atıyorum, yediriyorum..
yumurtanın da 1/4ünü azıcık sulandırıp verdim bu sabah..
peynir konusunda muallaktayım..
labne daha hafif ve katkısız diyorlar
eşim de keçi peyniri alalım, daha faydalıdır diyor..
ama onun da kokusu çok kötüymüş.. tadı da ona paraleldir sanırım :100:
acaba evdeki tam yağlı peynirden versek, ağır mı gelir :44:
bilmiyorum siz ne peynirleri veriyorsunuz?
canım ekmek ıcı yerıne etımek kullansan daha ıyı oluyor
hem daha lezzetlı banada alya verdı tarıfı
yarım etımegı ahsap havanda ezıyosun ama kenarındakı sert kısımları kesıyosun
uzerını bıraz ıhlamurla ıslatıyosun
1/4 yumurta sarısı ve labne peynırı eklıyosun ezıp karıstırıyosun püre gıbı yedırıyosun
labne daha ıyı bence hem tadı guzel hem katı degıl sulu gıbı.
bunu dene bak cok sevecek kuzu :)

kızlar herkese opucukler
gecmısı okuyamıyorum :(((
hıcc vaktım olmuyo
sızın fıkrınızı almak ıstedım
bu mama sandalyesı nasıl sızce
gecıktım ama alıcaz mecbur

http://www.novabazar.com/images_buyuk/f20/Baby-Max-Loco-Mama-Sandalyesi-P0_69020_1.jpg

canım aynısının farklı desenlisi var biz de çok kullanışlı al derim.Biz bir çok mama sandalyesine baktık öyle aldık.

$740116_10151334114389318_1652204286_o.webp

Son düzenleme:
$ekmek02.webp

barbarino etimekden bahsetmişsin bu bebek ekmeği aynen etimek gibi.

çorbada kahvaltıda kullanabilirsin.bebeklere özel..

daha önce söylemiş olabilirsin, ama demek benim aklımda yer etmemiş..
lakin şimdi kazındı :27:

iki yengeç tanıyorum, söyleyebileceğim;
-evcimenler
-duygusallar (hayatlarında birçok kararı buna göre veriyorlar, bu sebepten de mahçup ve mağdur olabiliyorlar)
-hissi anlamda çok hassaslar. çabuk kırılıyorlar, çoğu zaman belli etmeyip içine atıyor.. içerde büyüyor büyüyooor:50:
-nazik, kibar insanlar.
-ailesine düşkün, aile bağları kuvvetli.. :40:

yengeçle yaşamak hem kolay, hem zor.. uyumlu ama kırılgan insanlar..

Aynen böyleyim canım...:42:

"daha önce söylemiş olabilirsin, ama demek benim aklımda yer etmemiş..
lakin şimdi kazındı :27:"

Buna ne cevap vereceğimi bilemedim..:43:

evet erzurumun horasan ilçesindeyim. yanlış hatırlamıyosam sen de galalısın:)) ben namaz borçları için yavastan basladım inşallah sonuda gelir.
bende baba tarafından Erzurumluyum. Pasinler ilçesinden..:31: Bizde eşimle kaza namazlarına başladık ama arada kaçırdığım oluyor...:57:

Back
X