Iyı aksamlar kızlar bende 27 temmuz dogumluyum tarhana corbası yaoınca ıcıne beledı ekmegı ufalastırıp koysak bısey olurmu?
Bizimki vsd canim ventrikuler septal defekt insallah cnm dedigin gibi gecip gidicek allahin izniylebizim herkes biliyo canım hatta sürüyle doluşurlar şimdi hastaneye ya haklılarda çünkü herkesin canı benim meleğim geçip gidecek inşallah
size teşhise ne diyor bizim hastalığın adı pda olarak geçiyor mesela
Iyı aksamlar kızlar bende 27 temmuz dogumluyum tarhana corbası yaoınca ıcıne beledı ekmegı ufalastırıp koysak bısey olurmu?
Libyanacım öncelikle gıybetle ilgili yazdıklarına can-ı gönülden katılıyorum elbette ancak ne güzel de yazmışsın MESAFEli olmak en iyisi ben evlendiğim günden beri çok afedersin tuvalete girdiklerini duyuyorum nefesleri sürekli ensemde ilk evlendiğim gece gelinlik üstümden çıkar çıkmaz onlara gittik daha uyuyamadan anladın sen...neyse dediğiniz gibi herkes içini dökse neler çıkar da ben buraya yazdığım zaman sanki kocaman bir dağa haykırmışım gibi geliyor keşke senin gibi olabilsem ama Cena'nın dediği gibi benim nefsim de buna elvermiyor ben burada çok yalnızım ama eşimin herbirkimsesi buarada yani böyle bu kadar iç içe yaşamak hiç de kolay değil sakın yanlış anlama yazdıkların çok hoşuma gitti ama ben gerçekten çok kötüyüm sürekli bunalım hallerdeyim daralmış durumdayım.İnsan bir şeyleri tecrübe etmeden öğrenip aklı başına gelmiyor.. sadece ben değil bunun yaşayan herkes ders aldı..
Benim k.validem kendi k.validesinden çok çekmiş..O yüzden kendi kendine karar almış ben gelinime karışmayacağım diye.. Allah biliyor ya çok karışmaz işime.. Sadece cahil olduğum bilmediğim konuda söyleyeceğini söyler ama bu söylediklerimi k.valide sözü gibi anlama ben aynısını kendi kızımada söylüyorum der.. Ki söyler de. Daha bu gidişimizde bana bir günde pileli etek dikti.. Kızıma da söz verdiği için bilezik aldı.. Allah razı olsun ondan.. Ama yine de mesafeli olmak en iyisi..
hoşgeldin canımmmbende aranıza katılmak ıstıyorummkızım 5 aylık olmak uzere..
çok ama çok üzüldüm canım inan çok dua edeceğim Rabbim acil şifalar versin...kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
ben de hiç susmam canım ama susturuyorlar merak etme Allah yardımcın olsun umarım senin için iyi olur...cnm çok güzel anlatmışsınn. benim de 3 yıldır pek sorunum olmaddı ama alt kata gelecekler bakalım o zamn görücez.ama ben pek susmam
Bizimki vsd canim ventrikuler septal defekt insallah cnm dedigin gibi gecip gidicek allahin izniyle
herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz canım siz doktor verdimi bişey
Koyabilirsin hatta kepekli ekmek tahıllı ekmek vs daha iyi olur. Makarnada da çok faydalı vitaminler varmış ben bugn ıspanağı suda haşladım suya süt de ekledim içine birkaç kepekli makarna attım çırptım güzel yedi
Bizimki vsd canim ventrikuler septal defekt insallah cnm dedigin gibi gecip gidicek allahin izniyle
herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz canım siz doktor verdimi bişey
Yok canim kullanmiyoruz takipte suan sadece
Beyaz ekmek mi olur herhalde bebek ekmekleri var kizarmis onlarda olur ben gecen tarhanaya azicik irmik kattim kivami cok guzel oldu tavsiye ederim canim
bıde bugday ekmeklerı var ondan ufalayım o zaman senın tarıfte guzelmıs sut ne kadar koyucam pekı makarna dırı dırı mı duruyo
canımm ben çogu sulu yemeklrin suyuna beyaz ekmek doğruyom biraz veriyorum hoşuna gidiyo.gerçii çok fazla yemiyo 5-6 kaşık.
Uydurdum canım napalım deneye deneye bulcazbıde bugday ekmeklerı var ondan ufalayım o zaman senın tarıfte guzelmıs sut ne kadar koyucam pekı makarna dırı dırı mı duruyo
Uydurdum canım napalım deneye deneye bulcaz
Suya 2-3 yemek kaşığı süt yeter şimdilik
Çorba kaynarken makarnayı içine atarsın 6-7dk pişer
En son çırparsın .ince bulgur tanesi kadar kalıyorlar içinde makarnalar
bız senınle aynı tarıh dogumluyuz bıde karakızla ben hıc vermedım ole hanı tuz varya dıye versem yerler:) mesela kurufasulye suyuna olurmu kı:|
kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
kuru fasulyee gazz yapabilir ama çok vermessen ver bence. dün öğleyin dolaptan taze fasulye şoklamıştım onun suyuna yaptım bu gün mercimek yemegi yaptım biraz onun suyuna yaptım.
Kivami cok sulu olmustu koyultsun diye koydum ama cok begendi kizimbugun yaparken bıde aklıma pırınc geldı uyuyolar ırmıkte deneyım muhallebılerınede koyuyorum
Doğum hediyeleri konuşulmuş. Bende söyleyim bari. Eşimin hep arkasından attım burda bugüne kadar iyi özelliklerini de söyleyim bari. Hamileliğim süpriz olmuştu bebek istemiyorduk henüz. Öğrenince bi şok geçirdik ama sonradan sevindik tabi. 2 aylık hamileyken gidip iphone almıştı doğum hediyesi olarak ( geçenlerde çaldırdığımı söylemiştim) doğumdan sonrada orkide istediğimi o kadar söylememe rağmen almadı. Nazar bocuklu hoş bir künye aldı ve pahalı bi parfüm daha almıştı. Anaaa bu kadar şey aldığını farketmemiştim:) bende ona dünyalar tatlısını verdim ama:))
Bide bugün kızım annem ben doktora gittik sabah söylemiştim ayaklarım geri geri gidiyor diye. Kaza yaptım! Maddi hasar ama yinede üzücü. Kazaya da bişi demedi eşim. Çok korktum ama sağolsun olur dedi geçti. Sevindirik oldum içimden çığlıklar stmak geldi ama üzgün ifademi bozmadım :))
bız senınle aynı tarıh dogumluyuz bıde karakızla ben hıc vermedım ole hanı tuz varya dıye versem yerler:) mesela kurufasulye suyuna olurmu kı:|
Doğum hediyeleri konuşulmuş. Bende söyleyim bari. Eşimin hep arkasından attım burda bugüne kadar iyi özelliklerini de söyleyim bari. Hamileliğim süpriz olmuştu bebek istemiyorduk henüz. Öğrenince bi şok geçirdik ama sonradan sevindik tabi. 2 aylık hamileyken gidip iphone almıştı doğum hediyesi olarak ( geçenlerde çaldırdığımı söylemiştim) doğumdan sonrada orkide istediğimi o kadar söylememe rağmen almadı. Nazar bocuklu hoş bir künye aldı ve pahalı bi parfüm daha almıştı. Anaaa bu kadar şey aldığını farketmemiştim:) bende ona dünyalar tatlısını verdim ama:))
Bide bugün kızım annem ben doktora gittik sabah söylemiştim ayaklarım geri geri gidiyor diye. Kaza yaptım! Maddi hasar var ama yinede üzücü. Kazaya da bişi demedi eşim. Çok korktum ama sağolsun olur dedi geçti. Sevindirik oldum içimden çığlıklar atmak geldi ama üzgün ifademi bozmadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?