canım bizimkide ölee emzirirken kimse olmasın yanında ses çıkmasın etrafında göricegi ilgi çekicegi bişey olmasn die ugraşıorm bnde yanlız ve sessiz ortamda emzir sende .. artıkk çok aktifleştiler herşeye tepki veriyorlar çünkü.ya bende aynı durumdayım aama benım oglum emmıyorkı bıtırsın sutlerı bı cekıo etrafa bakıo bı gecelerı bıraz emıo o kadar delı edıo benı
kıyamam alah şifa versin inşalahhh sorunsuz bi şekilde hemencik iyileşir kuzunkızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
Oğlumun diş buğdayını da yaptık darısı doğum gününeEki Görüntüle 619296 Eki Görüntüle 619295 Eki Görüntüle 619294
kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
Bu olayları bir de kv lerin eltilerin görümcelerin ağzından dinlemek isterdim.. :)
çok tşk ederim kızlar
benim eşiminde doğum günü 29 ocak kızımda tam o zaman 6. ayını bitirecek ikisine özel bir pasta yaptırmak istiyorum
Tamam konu değişti ,grup terapisi yapıyoz şimdi..
Herkes kayınvalidesinin iyi yönlerini sayıyor parmağımı şıklatınca.
Olumlu mesaj göndereceğiz bedenimize ve evrene.
Bir iki üç!
:)
Oğlumun diş buğdayını da yaptık darısı doğum gününeEki Görüntüle 619296 Eki Görüntüle 619295 Eki Görüntüle 619294
ayşecikten yeni inciler..
arkası dönükken ismi söylendiğinde hııııh!diyor
Naptın canım pastan hazır mı
Benim eşimin doğum günü dündü.spor bir ceket aldım alel acele, üstüne de tam olmadı ama sevindi.. Güzel de bi not yazdım üstüne..ceketi değiştirmek gerek şimdi ..Benim doğum günüm 11 şubatta, "tamam hediyeni kabul ettim sen şimdi bunu geri götür üstüne para koyup kendine doğum günü hediyesi al" :))) diyo
Canim belli oldu mu iyi haberlerini bekliyoruz rabbim acil sifalar versin nerde olcak cnm
amin canım inşalalh uludağ ünide olacak canım
eşinde çok akıllıymış valla ya
evet canım pastamızı hazırladım ama bugün değil cumartesi akşam çünkü eşimin ailesi ablaları toplam 20 kişi oluyorlar bunun 5 i çocuk ve o pastayı 15 kez üflemek istiyorlar bende bunu düşünerekten ve eda yı bahane ederek cumartesi pasta aldım eşim neden pasta falan dedi bende doğum günün için dedim e annemleri falan da çağırsaydık dedi bende salı günü gelecekler o zamanda hazırlarım pasta hafta içi işten gel hazırlık yap eda erken yatar falan diye böyle düşündüm dedim bu akşama da anneme bir tane kv deye bir tane kek yaparmısınız dedim tamam işte al sana doğum günü biraz kötü gelinim ama ne yapayım zaten kızımın anjio günü bugün belli oldu ya cuma anjio olacak diye hiç keyfim yok sen pasta falan aldın mı
amin canım inşalalh uludağ ünide olacak canım
Tamam konu değişti ,grup terapisi yapıyoz şimdi..
Herkes kayınvalidesinin iyi yönlerini sayıyor parmağımı şıklatınca.
Olumlu mesaj göndereceğiz bedenimize ve evrene.
Bir iki üç!
:)
Simdiden cok cok gecmis olsun minik kuzuya bizde subatin ilk haftasi gidicez ins iyi seyler duyariz doktordan. canim bide biz kendi annemler ve kp disinda kimseye soylemedik durumu kayinvalide bile bilmiyo
Etliye sutluye karismaz karsi apartmanda oturmasina ragmen zirt pirt gelmeyi sevmez ben kuafore vs gitceksem kendi annem yoksa kv elife bakar. herkesecocuguna cok guzel bakiyor diye beni over. cocuk bakma konusunda hiic karismaz gezmeyi alisverisi sever ortama uyum saglar gideriz kahve dunyasina kahve iceriz avm gezeriz. boyle iste benim kv nazar degmesin iyi aramiz zaten evlenmeden oncede tanisikligimiz vardi onun payi buyuk kan bagi uok ama akrabalik iliskisi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?