Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tamam konu değişti ,grup terapisi yapıyoz şimdi..
Herkes kayınvalidesinin iyi yönlerini sayıyor parmağımı şıklatınca.
Olumlu mesaj göndereceğiz bedenimize ve evrene.
Bir iki üç!
:)

ya bende aynı durumdayım aama benım oglum emmıyorkı bıtırsın sutlerı bı cekıo etrafa bakıo bı gecelerı bıraz emıo o kadar delı edıo benı
canım bizimkide ölee emzirirken kimse olmasın yanında ses çıkmasın etrafında göricegi ilgi çekicegi bişey olmasn die ugraşıorm bnde yanlız ve sessiz ortamda emzir sende .. artıkk çok aktifleştiler herşeye tepki veriyorlar çünkü.
kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
kıyamam alah şifa versin inşalahhh sorunsuz bi şekilde hemencik iyileşir kuzun

ovvvv oğlumun adaşı diş bugdayınız hayırlı olsun negüzelde olmuş hazırlıklarınız bizimkide çıksada bende yaptırsam oğluşuma yaaa negüzell olur vala..

pediastrum84 geçmiş olsun cnm

Kvlerin iyi yönlerini yazıyos haaa, e bu da benden hadi :

Uzaktaaaaaaa

benim kv de çok çalışkan arı gibi güzel yemekler yapar benden iş bekler ama şunu şurdan al şuraya koy demez ben yaparsam saol der :)

gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
kaynana ;

- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım demiş.

gelinde ;
- tabi anne konuşalım demiş.

kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim.
kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı
olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok
sinirli olurum.

gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım

benim eşiminde doğum günü 29 ocak kızımda tam o zaman 6. ayını bitirecek ikisine özel bir pasta yaptırmak istiyorum

Naptın canım pastan hazır mı
Benim eşimin doğum günü dündü.spor bir ceket aldım alel acele, üstüne de tam olmadı ama sevindi.. Güzel de bi not yazdım üstüne..ceketi değiştirmek gerek şimdi ..Benim doğum günüm 11 şubatta, "tamam hediyeni kabul ettim sen şimdi bunu geri götür üstüne para koyup kendine doğum günü hediyesi al" :))) diyo

Son düzenleme:
Bir iki üç!

:))
benim kv sağolsun yabancıların yanında,eşimin ve annemin yanında beni över,''benim gelinm bitane Allah iyi ki onu karşımıza çıkardı falan der''..hatta şimdi hasta olduğu için arada yemek yapıyorum,her gönderdiğim için arayıp teşekkür ediyor,ellerine sağlık diyor dualar ediyor.
kadir kıymet bilir o konuda hakkını yiyemem zaten bebeğim olana kadar hiç bir sorun yaşamadık.
kızım doğduktan sonra yakın oturmalarının da verdiği avantajla her dakka çat kapı gelmeleri ve bebek bakımı konusunda herşeye karışmaları beni geren konular oldu.
yani aslında 1 otobüslük mesafede otursak belkide hiçbi hareketi beni rahatsız etmezdi.
neyse ki oturduğumuz evi satılığa çıkardık yeni ev almayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse,birazcık daha uzak bi yerden alma konusunda eşimle hemfikir olduk :))
kötü olmak istemiyorum onlarla çünkü,bu kadar içli dışlı olmak her zaman sorun çıkarır gibime geliyor.

kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:

kıyamam ben onaa
Allah yardımcınız olsun,inşallah hayırlı haberler alırsınız..
anne olmak metanetli olmayı da gerektiriyormuş çok zor olsa da..

herşeyy çoook güzel olmuşşş ellerine sağlıkk:))
benim kızımın halen dişi çıkmadı ama sanırım sizleri gördükten sonra heves edi,p ben de yapıcam diş buğdayı:)

ayşecikten yeni inciler..

arkası dönükken ismi söylendiğinde hııııh!diyor

hııııhhh!! anneeeee bi rahat bırak der gibi mii:))))
maşallaahh ayşecik e,hergün yeni bişey öğreniyorlar Allah'ın mucizesi gerçekten gözümüzün önünde bi insan yetişiyo:)
benimkide kucağımıza oturtunca ileri geri kendini sallanmayı öğrendi oyun yapıyo.fış fış kayıkçı yaptırıyodum ondan mı öğrendi ne:)
bi dee bazen seslendiğimzde bize bakmadan oyuncaklarıyla ilgilenmeye devam ediyor ama yüzünde şımarık bi gülümseme oluşuyor,bayılıyorum o haline:)

annnnnnnn-niiiii, geeee-gi gibi şeyler söylüyor
aa annecim dedi anne gel dedi diyip duruyorum evin içinde:)

eşinde çok akıllıymış valla ya

evet canım pastamızı hazırladım ama bugün değil cumartesi akşam çünkü eşimin ailesi ablaları toplam 20 kişi oluyorlar bunun 5 i çocuk ve o pastayı 15 kez üflemek istiyorlar bende bunu düşünerekten ve eda yı bahane ederek cumartesi pasta aldım eşim neden pasta falan dedi bende doğum günün için dedim e annemleri falan da çağırsaydık dedi bende salı günü gelecekler o zamanda hazırlarım pasta hafta içi işten gel hazırlık yap eda erken yatar falan diye böyle düşündüm dedim bu akşama da anneme bir tane kv deye bir tane kek yaparmısınız dedim tamam işte al sana doğum günü biraz kötü gelinim ama ne yapayım zaten kızımın anjio günü bugün belli oldu ya cuma anjio olacak diye hiç keyfim yok sen pasta falan aldın mı

Ben almadım pasta, özel bi yemek yapmak da vardı aklımda ama çocukla hiç yapmak gelmedi içimden
Eşim de "hediyeyi aldın ,geçtin karşıya ne yemek ne pasta"diyor:)
Kötü gelinlik ne var bunda ,sakin bir şekilde kutlamak senin de hakkın

amin canım inşalalh uludağ ünide olacak canım

Bir iki üç!

Etliye sutluye karismaz karsi apartmanda oturmasina ragmen zirt pirt gelmeyi sevmez ben kuafore vs gitceksem kendi annem yoksa kv elife bakar. herkese cocuguna cok guzel bakiyor diye beni over. cocuk bakma konusunda hiic karismaz gezmeyi alisverisi sever ortama uyum saglar gideriz kahve dunyasina kahve iceriz avm gezeriz. boyle iste benim kv nazar degmesin iyi aramiz zaten evlenmeden oncede tanisikligimiz vardi onun payi buyuk kan bagi uok ama akrabalik iliskisi vardi

Simdiden cok cok gecmis olsun minik kuzuya bizde subatin ilk haftasi gidicez ins iyi seyler duyariz doktordan. canim bide biz kendi annemler ve kp disinda kimseye soylemedik durumu kayinvalide bile bilmiyo

bizim herkes biliyo canım hatta sürüyle doluşurlar şimdi hastaneye ya haklılarda çünkü herkesin canı benim meleğim geçip gidecek inşallah
size teşhise ne diyor bizim hastalığın adı pda olarak geçiyor mesela

o ne güzel maşallah

Iyı aksamlar kızlar bende 27 temmuz dogumluyum tarhana corbası yaoınca ıcıne beledı ekmegı ufalastırıp koysak bısey olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…