Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmaicim benim kv.de de bundan eksik olmasın fazlası vardır ciddi diyorum çok ama çok sessiz sakin iyi bi insandır dün sizle o kadar konuştuk gittim bi baktım tüm evi camları silmiş süpürmüş ben kendim sordum artık utanıp misafir için bişiler yapim diye falan hiçbişeyime de karışmaz ama işte sıkıntı yakınlık o gerçekten iyi ama hayat sadece onla sürmüyo kp de var ve eşim inanılmaaaaaaz bağlı hatta bağımlı mı desem bilemedim. Sürekli onlarla olalım istiyo karşı taraf onlardan daha anlayışlıdır bi kere hergün illa gitmek istiyo diyo torunlarını özlemişlerdi yok diyorum özleyen gelir illa gösterecek bi de yakın olmanın şu sıkıntısı da var mesela tam rahat pijamalarını giyiyosun hooop bi misafir geliyo oraya sen de kalkıp gitmek zorundasın ayıp karşılanır yada bana biri gelse illa onlar da geliyo hoşgeldin beş gittine yani dezavantaj saymakla bitmez benim için ümit ediyorum tek avantajı çalışmaya döndüğümde çocuğa göz kulak olmaları . Göz kulak olmak diyorum çünkü 15 saat dilekçesi vermeyi düşünüyorum umarım müdürüm bi sorun çıkarmaz da oğlumdan çok ayrı kalmam iyi bir programla sabahtan ben öğlen babası paslaşarak bakarız kimseye bırakmak istemiyorum çünkü daha şimdiden...Çalışan anneler gerçekten Rabbim yardımcınız olsun..Aman ben de ne kadar daldan dala atladım kafam karıştı okurken sizi düşünemiyorum

Canım öncelikle çok geçmiş olsun mala gelsin diyelim size birşey olmamış ya...Araba konusu sorulmuştu şimdi yazayım dedim tekrardan kp saolsun araba aldı doğumdan hemen sonra altını takarken arabanın anahtarını da taktı yastığa ne romantikkk :)))))) eşim de bilezik aldı saolsun öyle konularda hassastır senin de dediğin gibi yiğidi öldür hakkını yeme...Zaten oğlumun birçok masrafını da onlar karşıladı benim babamlar da tabi yani biz pek masraf yapmadık sayılır şimdi şimdi biz alıyoruz...

aynen ole ya bende ek mamalara gecıs yaptım emınce gelıo ama elleyınce yumusacıklar komsular sen ac bırakıyorsun ondan durmuyor bu cocuk dedıler bende mamaya basladım
canım ağlıyor, huzursuz falan mı, öyle başladın mamaya?:44:

Benim bekarkenden var cnm, rahatlığı ayrı tabi işin oldu mu hemencecik çıkıveriyorsun. Hazırda araba varsa eşinin kullan sende:))
Pisss kocam bana almadı bişey.
ah bacııııım, ben de ehliyet yokki
kurs araştırıyordum, hamile kaldım, öylece sekteye uğradı mevzu.
eşime diyorum, pratik yapalım, tamam baharda yaparız diyo..
kız biraz büyüse kursa da yazılırım, ah ne güzel olur, hayali bile hoş

kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
gün geldi mi kuzumun?..
Rabim şifa versin, gecesinden kalkıp dua edicem bebeğine.. inş kolaylıkla geçip gidecek canım..

Tamam konu değişti ,grup terapisi yapıyoz şimdi..
Herkes kayınvalidesinin iyi yönlerini sayıyor parmağımı şıklatınca.
Olumlu mesaj göndereceğiz bedenimize ve evrene.
Bir iki üç!
:)
-hiperaktiftir.. sürekli hareket halinde, speddy gonzalez vardı ya onun dişisi
ya temizlik yapar, ya yemek yapar, ya kitap okur ya not alır.. totosu yer görmez.
çok titizdir, mümkün olsa buzdolabını hortumla yıkayacak yani o derece
evinde tek zerre toz bulamazsın, ama bi o kadar çok eşyalı ve dağınıktır.

-hiç sesini yüksettiğini duymadım, çocukları böğürdüğünde bile hep alttan alır, yumuşak davranır..
kırılır, ama belli etmez..

-din diyanete çok hassastır, o sohbet senin bu vaaz benim dolaşır, yazar not alır,, sürekli ibadet ve taattadır..

-pazara gidince illa bana da iki üç poşet bi şey alır, ya meyve ya sebze.. (busmaiiii)

-bayram, kandil gibi özel günlerde, bi yere seyahate gidince mutlaka ama mutlaka hediye getirir..
toplasam belki 10-15 parça t-shirt, etek, hırka, bluz almıştır, mutfak eşyalarını saymıyom bile

-gençliklerinde o kadar sürtüştüğü (kendi anlattı onları da) ailedeki diğer insanlar hakkında tek kötü söz söylemez..
bi över onları ki, dersin hepsi melaike

-yüzüme karşı, eminim arkamdan da sürekli beni över..(kendisi övülmekten fena halde hoşlanır, benim de bundan haz duyduğumu sanıyor
lakin, sevmediğim bi şey varsa, yüzüme karşı, ah sen şöylesin böylesin diye övülmektir..)

-hiç küsme huyu yoktur, bi şeye birine kızsa bile içine atar, küsmek çok büyük günah, yakışmaz der durur..

-evine gidince dökülüp saçılır, sürekli ikramda bulunur.. kendi hiç kullanmadığı, kullanmaya kıyamadığı takımlarını bana çıkarır

ay böyle sayınca ne kadar nankörüm çıktı di mi meydana..
libyanaaaaaaaaa, oklava nerde? benim sopa zamanım gelmiş kardeşim!!!

o değilde ben asıl bir şekilde denk gelipte bu yazıları okusalar yüzlerini görmek isterdim
aman kız sus!!!
en büyük korkum, eşimin ya da başka birinin bu yazdıklarımı okuması..
o yüzden pc yi kapatmadan önce tüm geçmiş linkleri ve çerezleri silerim..

Kvlerin iyi yönlerini yazıyos haaa, e bu da benden hadi :

Uzaktaaaaaaa

yok canım, burdayım der gibi hııııhh
valla sanırım bu 6-7-8 aylar dedikleri gibi gelişimlerinin en hızlı olduğu dönem.
akşamdan sabaha yapabildikleri artıyor, gözümle de şahit olunca deliriyorum mutluluktan.. hamdolsun bunu Yaşatan Rabbimize

sen de az değilsin hani
anne desin diye pratik yapıyormuşsun bak

ben de öğretiyorum, kv kırılıyor gülmekten..

bak kızım,
neneni görünce Allah diyeceksin..
dedeni görünce dede-para diyeceksin
babanı görünce attaaa diyeceksin..
amcanı görünce pırt pırt pııırt yapacaksın (canbebede çalışıyor, ücretsiz bez getiriyor bize)

ay gerçekten miiiiiiii?!
beraber zayıflayıp, cillop olucaz bacım
canım sitesine gir, orada size en yakın b-fit şubeleri listesi var.

ah canım, çok geçmiş olsun,, cana geleceğine mala gelsin..
hamdolsun bi zeval olmamış, eşine de hürmetler

kızım mıı severlerken dedesine kv yada babasına benziyo ama hiç bana yada benim aileme benzemiyo anlamadım gitti bu çocuk başka kadından mı oldu acaba
bizimkinin de ne başındaki saçtan tut, ayağındaki tırnağa kadar zerre şey bana benzetilmiyor..
kv tarafından

harikasın cenaaaa

sorun sık sık görüşmek işte

herkeste aynı dert var

Ya kızlar bebişi diş çıkaranlar bu diş huysuzluğu, sıkıntısı kaç gün sürüyor? Kaç gün sonra çıkıyor dişleri?

Canım benimki de hala çıkaramadı hastalığı geçmeden tekrar oluyor galiba bu arada diş de çıkarsa ne güzel olur 8den beri uyutmaya çalışıyıorum uyumak istiyor ama kucağımda ayakta sallanmak da istemiyor başka bişey de sadece bana sarılarak durmak istiyor sonrada basıyor çığlığı durup dururken muhallebi yapmıştım yiyemeden uyuyakaldı umarım uzun bi uyku olur da ben de biraz dinlenirim...

Aynen benimki de öyle. Dün başladı normalde gece uyanmaz uyansada ağlamaz. Kuzum nasıl bağırarak uyandı çığlık çığlığa. Gözünden yaş geldi. 4-5 kez birer saat arayla oldu bende bi kaşık calpol verdim. Sonra uyanmadı. Sarılmak istiyor. Enniiiii diyerek. Nasıl zavallı yaa. Dişe yordum ama bilmiyorum. Senin ne zaman başladı?

benim de 15 gündür hastaydı zaten ama son 3 4 gündür toparlamıştı dünden beri başladı bu dediklerini yapmaya sürekli sarılma ve bitkin bir hal sonra da birden çığlık demekki aynı şeyler oluyor umarım diştir ben de kongest verdim hiçbir işe de yaramıyor zaten sinir oldum yarın başka bir doktora götürecem çocuğu çok acıdım haline bi de başkası baksın bizim doktor bir şişe kongest içirdi çocuğa hala tık yok sizlerin gittiği süper dediği doktor var mı bu arada ya benim çocuk çok sık hasta olmaya başladı bu arada leventte oturuyorum ama illa buraya yakın olacak diye bişey yok hereye gidebiliriz...

Merhaba,

Benim oğlumda 2 haftadır geceleri saatte bir ağlayarak kalkıyor. daha önceleri gece uyanmaz sabah 7 de bizimle uyanırdı. Bende dişe yoruyorum deli gibi damaklarını kaşıyor ağlayarak. Biran önce çıksalarda düzenlerimizi yeniden kurabilsek. Bebişlerimize Allah şifa versin

Canım ben istanbulda değilim kayserideyim. O sebebten hiç fikrim yok.

Peygamberimiz sallallahu aleyhi ve sellem ashabının iyi ilişkiler içerisinde olmasını, birbirlerine sevgi ve saygı göstermelerini ve birlik ve beraberliklerini istemiş, bu konuda ALLAH’a şöyle dua etmelerini öğretmiştir:

“ALLAH’ım! Kalplerimizi birleştir, aramızı ıslah et, bize kurtuluş yollarını göster, bizi karanlıklardan aydınlığa çıkar, bizi her türlü çirkinliklerden, açığından ve gizlisinden uzaklaştır. Bize kulaklarımızı, gözlerimizi, kalplerimizi, eşlerimizi ve neslimizi mübarek eyle. Tövbelerimizi kabul eyle, şüphesiz ki Sen tövbeleri çok kabul edensin, çok merhametlisin. Bizi nimetlerine şükredenler, nimetlerinle seni övenler, verdiğin nimetleri kabul edenler eyle ve bize nimetlerin devamını ihsan eyle.”

(Hâkim, De’avât, No:977; İbn Hıbbân, Ed’ıye, No: 996)
Diyanet İşleri Başkanlığı ^

Gece gece rastlayınca bugün yazdıklarımdan sonra paylaşayım dedim..Vardır bir hikmeti...Rabbim hepimizi korusun, hayırlı geceler hatunlar...

Enemmmm ! İki haftadır mı dedinnn? Onu kötü söyledin şimdi bende sanıyorum 3-4 günde çıkacak. Ayyyy! İçime bi fenalık mı geldi ne?
Sen döylemedin ben duymadım. Hadi ben yatıyorumm. Herkese iyi gecelerr

Son düzenleme:
Ben yazarkn sipa tusa basti gece uyanmlarindan sikayet etcktm nezamn btck yaaaa daral geliio bazen yatmdan once muhallebide versem aglio uykuda meme emio rahat uykular haram oldu enemmmmm netcem bn

Alyaa gozn korkmasinda bizde 2 belki 3 haftdr boleiz yerinde ystiramiorm artik kslkmktn perisan oluorm bolede raht uyuymiorm ama gecn uykuda aglarkn dondu darildi bana offfff bayildim cok gzl bi diuguydu:)

herkese günaydınnnnnnnnnn
hayırlı bir gün olsun inşallah

neyse herkesin kayınvalidelerinden çektiği sevmediği huyları varmış olmazsa olmaz zaten
ama allah beterinden saklasın deyip dua etmek lazım demekki

kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:

canım yeni gördüm yazını allahın izniyle kurtulur inşallah prenses bu hastalıktan dualarım sizinle olacak rabbim yardımcın olsun ne hissettiğini anlayabiliyorum allah kimseyi evladı ile sınamasın gerçekten zor ama şükür ki çözümü çaresi var eminim en iyi doktorları bulmuşsunuzdur 6 ayıda oldu kuzunun inşallah bir an evvel toparlar sağlığına kavuşur

kızlar 41 yasin okuyalımmı ne dersiniz ben bu akşam 2 tane okurum 41 i tamamlayabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…