busmaicim benim kv.de de bundan eksik olmasın fazlası vardır ciddi diyorum çok ama çok sessiz sakin iyi bi insandır dün sizle o kadar konuştuk gittim bi baktım tüm evi camları silmiş süpürmüş ben kendim sordum artık utanıp misafir için bişiler yapim diye falan hiçbişeyime de karışmaz ama işte sıkıntı yakınlık o gerçekten iyi ama hayat sadece onla sürmüyo kp de var ve eşim inanılmaaaaaaz bağlı hatta bağımlı mı desem bilemedim. Sürekli onlarla olalım istiyo karşı taraf onlardan daha anlayışlıdır bi kere hergün illa gitmek istiyo diyo torunlarını özlemişlerdi yok diyorum özleyen gelir illa gösterecek bi de yakın olmanın şu sıkıntısı da var mesela tam rahat pijamalarını giyiyosun hooop bi misafir geliyo oraya sen de kalkıp gitmek zorundasın ayıp karşılanır yada bana biri gelse illa onlar da geliyo hoşgeldin beş gittine yani dezavantaj saymakla bitmez benim için ümit ediyorum tek avantajı çalışmaya döndüğümde çocuğa göz kulak olmaları . Göz kulak olmak diyorum çünkü 15 saat dilekçesi vermeyi düşünüyorum umarım müdürüm bi sorun çıkarmaz da oğlumdan çok ayrı kalmam iyi bir programla sabahtan ben öğlen babası paslaşarak bakarız kimseye bırakmak istemiyorum çünkü daha şimdiden...Çalışan anneler gerçekten Rabbim yardımcınız olsun..Aman ben de ne kadar daldan dala atladım kafam karıştı okurken sizi düşünemiyorumBen de kv min iyi yönlerini sayayım:)
Oraya gittiğimizde benden iş beklemezler hatta yaptırmamaya çalışırlar
Akrabalardan biri arkamdan birşey söyleyecek olsa hemen beni savunur
Zırt pırt çat kapı gelmez , misafirim varsa yardım ister miyim diye sorar
Turşu yapar konserve yapar verir,pazardan birşeyler alıp yollar
Hamileyken de doğumdan sonra da kendime kıyafet almam için hediye para verdi
Diyelim ki biraz sürtüşmemiz oldu, ben de alttan alırım o da büyütmez eşime yansıtmaz
Hoşuma giden,gülümseten bir özelliği de ben kahvaltıda orda olacaksam mutlaka benim sevdiğim peynirden alır sofraya koyar..
Gerçekten fena kadın değilmiş.. di mi:)
Doğum hediyeleri konuşulmuş. Bende söyleyim bari. Eşimin hep arkasından attım burda bugüne kadar iyi özelliklerini de söyleyim bari. Hamileliğim süpriz olmuştu bebek istemiyorduk henüz. Öğrenince bi şok geçirdik ama sonradan sevindik tabi. 2 aylık hamileyken gidip iphone almıştı doğum hediyesi olarak ( geçenlerde çaldırdığımı söylemiştim) doğumdan sonrada orkide istediğimi o kadar söylememe rağmen almadı. Nazar bocuklu hoş bir künye aldı ve pahalı bi parfüm daha almıştı. Anaaa bu kadar şey aldığını farketmemiştim:) bende ona dünyalar tatlısını verdim ama:))
Bide bugün kızım annem ben doktora gittik sabah söylemiştim ayaklarım geri geri gidiyor diye. Kaza yaptım! Maddi hasar var ama yinede üzücü. Kazaya da bişi demedi eşim. Çok korktum ama sağolsun olur dedi geçti. Sevindirik oldum içimden çığlıklar atmak geldi ama üzgün ifademi bozmadım :))
canım ağlıyor, huzursuz falan mı, öyle başladın mamaya?:44:aynen ole ya bende ek mamalara gecıs yaptım emınce gelıo ama elleyınce yumusacıklar komsular sen ac bırakıyorsun ondan durmuyor bu cocuk dedıler bende mamaya basladım
ah bacııııım, ben de ehliyet yokkiBenim bekarkenden var cnm, rahatlığı ayrı tabi işin oldu mu hemencecik çıkıveriyorsun. Hazırda araba varsa eşinin kullan sende:))
Pisss kocam bana almadı bişey.
gün geldi mi kuzumun?..kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
-hiperaktiftir.. sürekli hareket halinde, speddy gonzalez vardı ya onun dişisiTamam konu değişti ,grup terapisi yapıyoz şimdi..
Herkes kayınvalidesinin iyi yönlerini sayıyor parmağımı şıklatınca.
Olumlu mesaj göndereceğiz bedenimize ve evrene.
Bir iki üç!
:)
aman kız sus!!!o değilde ben asıl bir şekilde denk gelipte bu yazıları okusalar yüzlerini görmek isterdim
Kvlerin iyi yönlerini yazıyos haaa, e bu da benden hadi :
Uzaktaaaaaaa
hııııhhh!! anneeeee bi rahat bırak der gibi mii:))))
maşallaahh ayşecik e,hergün yeni bişey öğreniyorlar Allah'ın mucizesi gerçekten gözümüzün önünde bi insan yetişiyo:)
benimkide kucağımıza oturtunca ileri geri kendini sallanmayı öğrendi oyun yapıyo.fış fış kayıkçı yaptırıyodum ondan mı öğrendi ne:)
bi dee bazen seslendiğimzde bize bakmadan oyuncaklarıyla ilgilenmeye devam ediyor ama yüzünde şımarık bi gülümseme oluşuyor,bayılıyorum o haline:)
annnnnnnn-niiiii, geeee-gi gibi şeyler söylüyor
aa annecim dedi anne gel dedi diyip duruyorum evin içinde:)
ay gerçekten miiiiiiii?!Neysee konu kapanmış iyi yönler bile açılmış ben çok geri kaldım :) CENAAA B-fit araştırıyorum başlayaciiim inş :) cinconcum sana da bitiyorum görümcek yazmışsın harikaaa çok hoşuma gitti ayrıca yaşadıklaını okudum şimdi ve nedense çok şaşırdım insan bir tek kendisi zor şeyler yaşadı sanıyor gerçekten helal olsun sana ibretle okudum Rabbim sevabına yazsın ne diyek bacımm
ah canım, çok geçmiş olsun,, cana geleceğine mala gelsin..Bide bugün kızım annem ben doktora gittik sabah söylemiştim ayaklarım geri geri gidiyor diye. Kaza yaptım! Maddi hasar var ama yinede üzücü. Kazaya da bişi demedi eşim. Çok korktum ama sağolsun olur dedi geçti. Sevindirik oldum içimden çığlıklar atmak geldi ama üzgün ifademi bozmadım :))
bizimkinin de ne başındaki saçtan tut, ayağındaki tırnağa kadar zerre şey bana benzetilmiyor..kızım mıı severlerken dedesine kv yada babasına benziyo ama hiç bana yada benim aileme benzemiyo anlamadım gittibu çocuk başka kadından mı oldu acaba
busmaicim benim kv.de de bundan eksik olmasın fazlası vardır ciddi diyorum çok ama çok sessiz sakin iyi bi insandır dün sizle o kadar konuştuk gittim bi baktım tüm evi camları silmiş süpürmüş ben kendim sordum artık utanıp misafir için bişiler yapim diye falan hiçbişeyime de karışmaz ama işte sıkıntı yakınlık o gerçekten iyi ama hayat sadece onla sürmüyo kp de var ve eşim inanılmaaaaaaz bağlı hatta bağımlı mı desem bilemedim. Sürekli onlarla olalım istiyo karşı taraf onlardan daha anlayışlıdır bi kere hergün illa gitmek istiyo diyo torunlarını özlemişlerdi yok diyorum özleyen gelir illa gösterecek bi de yakın olmanın şu sıkıntısı da var mesela tam rahat pijamalarını giyiyosun hooop bi misafir geliyo oraya sen de kalkıp gitmek zorundasın ayıp karşılanır yada bana biri gelse illa onlar da geliyo hoşgeldin beş gittine yani dezavantaj saymakla bitmez benim için ümit ediyorum tek avantajı çalışmaya döndüğümde çocuğa göz kulak olmaları . Göz kulak olmak diyorum çünkü 15 saat dilekçesi vermeyi düşünüyorum umarım müdürüm bi sorun çıkarmaz da oğlumdan çok ayrı kalmam iyi bir programla sabahtan ben öğlen babası paslaşarak bakarız kimseye bırakmak istemiyorum çünkü daha şimdiden...Çalışan anneler gerçekten Rabbim yardımcınız olsun..Aman ben de ne kadar daldan dala atladım kafam karıştı okurken sizi düşünemiyorum
Canım öncelikle çok geçmiş olsun mala gelsin diyelim size birşey olmamış ya...Araba konusu sorulmuştu şimdi yazayım dedim tekrardan kp saolsun araba aldı doğumdan hemen sonra altını takarken arabanın anahtarını da taktı yastığa ne romantikkk:)))))) eşim de bilezik aldı saolsun öyle konularda hassastır senin de dediğin gibi yiğidi öldür hakkını yeme...Zaten oğlumun birçok masrafını da onlar karşıladı benim babamlar da tabi yani biz pek masraf yapmadık sayılır şimdi şimdi biz alıyoruz...
çok geçmişş olsun cnmm. birde şu doğum hediyesi konusu. kv almadıı zaten de onlardan bii beklentim olmamıştı ama eşimin almaması benii kızdır dı. pek ince düşünceli degildir kocam. bu konulardan hiç anlamazkızım mıı severlerken dedesine kv yada babasına benziyo ama hiç bana yada benim aileme benzemiyo anlamadım gitti bu çocuk başka kadından mı oldu acaba
kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:[/
Çok çok geçmiş olsun canım. Cuma gününden sonrada hepsi geçer gider inşallah...
Kv lerin iyi yönlerine gelince; emir kipi kullanması, benimle iddalaşması, emirvaki yapması, birazda meraklı olması dışında dünyanın en iyi kv sidir. Bu durumda bende kuma damarı var galiba:)) ama napi batınca da batıyor işte.
Ya kızlar bebişi diş çıkaranlar bu diş huysuzluğu, sıkıntısı kaç gün sürüyor? Kaç gün sonra çıkıyor dişleri?
Ya kızlar bebişi diş çıkaranlar bu diş huysuzluğu, sıkıntısı kaç gün sürüyor? Kaç gün sonra çıkıyor dişleri?
Canım benimki de hala çıkaramadı hastalığı geçmeden tekrar oluyor galiba bu arada diş de çıkarsa ne güzel olur 8den beri uyutmaya çalışıyıorum uyumak istiyor ama kucağımda ayakta sallanmak da istemiyor başka bişey de sadece bana sarılarak durmak istiyor sonrada basıyor çığlığı durup dururken muhallebi yapmıştım yiyemeden uyuyakaldı umarım uzun bi uyku olur da ben de biraz dinlenirim...
Aynen benimki de öyle. Dün başladı normalde gece uyanmaz uyansada ağlamaz. Kuzum nasıl bağırarak uyandı çığlık çığlığa. Gözünden yaş geldi. 4-5 kez birer saat arayla oldu bende bi kaşık calpol verdim. Sonra uyanmadı. Sarılmak istiyor. Enniiiii diyerek. Nasıl zavallı yaa. Dişe yordum ama bilmiyorum. Senin ne zaman başladı?
benim de 15 gündür hastaydı zaten ama son 3 4 gündür toparlamıştı dünden beri başladı bu dediklerini yapmaya sürekli sarılma ve bitkin bir hal sonra da birden çığlık demekki aynı şeyler oluyor umarım diştir ben de kongest verdim hiçbir işe de yaramıyor zaten sinir oldum yarın başka bir doktora götürecem çocuğu çok acıdım haline bi de başkası baksın bizim doktor bir şişe kongest içirdi çocuğa hala tık yok sizlerin gittiği süper dediği doktor var mı bu arada ya benim çocuk çok sık hasta olmaya başladı bu arada leventte oturuyorum ama illa buraya yakın olacak diye bişey yok hereye gidebiliriz...
Merhaba,
Benim oğlumda 2 haftadır geceleri saatte bir ağlayarak kalkıyor. daha önceleri gece uyanmaz sabah 7 de bizimle uyanırdı. Bende dişe yoruyorum deli gibi damaklarını kaşıyor ağlayarak. Biran önce çıksalarda düzenlerimizi yeniden kurabilsek. Bebişlerimize Allah şifa versin
Dondu sarildi yazcktm ayyy bu sipa durmuo neyse bn kactm simdlk gelrim gene:)
ayy evet ya hele öyle birşey yaptıklarında insanın yağları eriyiveriyor[/QUOTE
bir an önce büyüyüp annem dese sarılsa bazen şey yapıo oyun gibi dönüp kucagımdaken ellerile yüzümü tutup yiycek gibi yanagıma yapışıo bide gülüo sıpam benimanammm tarifi yok o duygunun bitiorm vala canım yavrumm annesinin kuzusu evlat çokk seviliomuş bir başka duyguymuş
kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
ayy evet ya hele öyle birşey yaptıklarında insanın yağları eriyiveriyor[/QUOTE
bir an önce büyüyüp annem dese sarılsa bazen şey yapıo oyun gibi dönüp kucagımdaken ellerile yüzümü tutup yiycek gibi yanagıma yapışıo bide gülüo sıpam benimanammm tarifi yok o duygunun bitiorm vala canım yavrumm annesinin kuzusu evlat çokk seviliomuş bir başka duyguymuş
canım evet ya bızımkıde yapıyor öyle yanağıma gerçekten evlat başkaymış rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?