Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Keske gorusebilsek bende cok isterdim ben istanbulda degilim malesef. cok degisik bi duygu hakikatten bende bu kadar sevebilecegimi tahmin etmezdim her birinizi o kadar cok seviyorum ki ay duygulandim
ay günaydın..
sevgi pıtırcığı olmuşuz yine.. ben de sizi çooook seviyorumm

canım, inan hepimizin başındaki muhabbet bu..
şuan anladığım kadarıyla tuzlada yaşıyor kv. ve eltin de yakınında oturuyor belliki..
yani eğer onlar yakınsa, yahut aynı binadaysa sizin de gitmeniz şart mı onu bilemedim:44:

sonra aynı yaştaki iki bebeğe bakmanın mümkün olmadığını düşünüyorum..
kaynının da eşini bozduğundan bahsetmişsin,
madem huy değiştiriyor kardeşinin yanında, olabildiğince az bir araya getirmek en iyisi.
ama kalkıp siz aynı çatının altına girerseniz emin ol bütün dengeler değişir..
iyi olan eltinle dahi eşlerinizden sebep, ya da başka nedenlerle bozuşursunuz.. kv de mecbur taraf olunca :18:
aynı binaya taşınırsanız da, o kurulu düzeni dağıtmak mümkün olmaz, anca kavga dövüş..

böyle okuyunca hep olumsuz şeyler yazdım ama, bu büyük bi karar. hayatını direkt şekilde etkileyecek bi karar.
yani kalıcı bi düzen oluşturacaksa;, her türlü ihtimali düşünmelisin..
ve istihareden önemlisi bu aşamada istişare yapmalısın, bu benim fikrim..
inş hakkında hayırlısı olur..

yasinleri iyiki dün akşam okumuşum..
gece sahura kalktım, niyetliyim bugün..
ama az önce anavatan kan ağlamaya başladı..
oruç da gitti..

Tatlim biz zaten yurtdisindayiz senede bir kere beni yollar Türkiyeye kendi gitmez olaylarda bildiginiz gibi degil kv nin degisik bir duskunlugu var kizina ve kizinin cocuklarina kendi evladini bile siler torunlari icin benim esim ise yillarca ne paralar göndermis söylesem dudak ucuklar günde 3 ayri ise gitmis herseyin en iyisini yasasinlar die bir ev bile almamis yillardir yurtdisinda manevi olarak da sömürülmüs ha ben yinede Allah korkusu oldugu icin annendir dedim yalvardim her defasinda yinede konusmadi benden yükümlülük kalkmistir Rabbimin katinda ilerde ne olur bilmiyorum ama barisirlarsa senden benden daha iyi olurlar ha su da bir gercek benim kv ve görümce cok tehlikelidirler cikarlari icin herseyi yaparlar sen zorda mi kaldin ac misin düsünmezler hic mutlu musun tinlamazlar bile hersein en iyisini bilen Rabbime sigindim o ne güzelde yapar herseyi

Benim durumumu sen yazmisin bile Fissür ama onda da zorlamadan dolayi kücük bir sisme oluyo anüste meme oldu saniyorsun Allah düsmanimin basina vermesin cok zor ilk zamanlar ölüyorum sanirdim her wc ye gidisimde sanki tekrar tekrar dogum yapiyorum sanirdim cok sükür gecti bitti 2 kremi karistirip kullaniyorum birinin adi Emla...Insallah senin ki de tekrarlanmaz ama umarim hemoroid degildir cünkü o kalici en azindan fissür geci

Kelimesi kelimesinekatiliorum cok iyi dusunmek lazim bencede butun hayati etkileyecek bir karar

çok iyi yaptın canım.. gitsin kilolar..
temmuz anneleri zayıflıyor, cilloplaşıyor
hayırlı olsun, inş muvaffak olursun, biz de
neden cardio ve pilates vermedi peki?

ay dediğin gibi hemoroid olmasın da.. ömürlük bi illet o
ben de bilmiyorum işte tam ne olduğunu, belki dediğiniz gibi fissürdür.
emla anestezik bi krem bildiğim kadarıyla.. bana da anestol vermişti dr pek kullanmadım..
emlayı tr'de epilasyondan önce kullanıyorlar

ElifnaZ allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah neden riskli bi durum var ?

amin canım sağol.. benim iki doğumda sezeryan canım oglumdan sonrada hemen hamile kaldım bebek açısından değilde benim dikişler konusundaki sıkıntı olabilirmiş neyazikki erken dogum riskide var

Bi ara dogumdan sonra yapmistm 1hafta ama devamni getremdm butun partlarini indirmstim ama kaldi ole yeniden baslasam diorm ama hic enerjik hissetmiorm kndmi

Kizlar Yasin paylasilmis gecmisi tam okuyamadim ne icindi ? bende ki sansa bak reglim olmasa bende alirdim hergün zaten oglumu yasin dinleterek uyutuyorum ezberledim kolay okurdum ya artik bir daha ki sefere her ne is icin ise Allah kabul etsin hayirlara vesile olsun insallah

canım sonradan kötü olacağına simdi kötü ol taşınma derim ben

maşallah sana..
cuma günü pediastrumun kızı anjiyo olacak, onun için okuyoruz yasini..

amin canım sağol.. benim iki doğumda sezeryan canım oglumdan sonrada hemen hamile kaldım bebek açısından değilde benim dikişler konusundaki sıkıntı olabilirmiş neyazikki erken dogum riskide var
Anladim evet sezeryandan iki sene diyorlar insallah sıkıntısiz antlatirsin ne guzel 3 evladin olcak hayirlisiyla tabi allah sana kolaylik versin ben birine bakarken afakanlar geliyo arada

Bi ara dogumdan sonra yapmistm 1hafta ama devamni getremdm butun partlarini indirmstim ama kaldi ole yeniden baslasam diorm ama hic enerjik hissetmiorm kndmi

Kilon varsa basla taze kilolar daha cabuk verilirmis diyetisyenden inciler

inş baharda daha iyi olacağız, inan düşüncesi bile çok hoş

diyetisyenin dediği de çok doğru.. b fit daha çok kardiyo tarzı egzersiz tabanlı bi çalışma yaptırıyor..
göbeğim epey toparladı, indi resmen.. kaç cm bilmiyorum, ama inceldi..
gel gelelim tartıda 1 kg falan fark var

Son düzenleme:
İNANILMAZ Bİ KK LANETİ BİŞEYSİ VAR ÜSTÜMDE
BU HAFTA OĞLUMUN ANAOKULU TATL VE BEN ONU ANNANNESİNE GÖNDERDİM KIZIMLA BAŞBAŞAYIM AKLIMDAN"OH KK YA KIZLARLA SOHBETE VAKTİM OLUR ANNAAAAAM GEÇEN HAFTAKİ HASTALIĞIM B GELDİ YAPIŞTIM YATAĞA Bİ ATEŞLER BİŞİLER...
BURAYA NİYETLENMEKTEN VAZGEÇTİM TERS YAPIO BANA:d
BU ARADA ÇOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ARA ARA BAKTIM...
GÖZLERİME İNANAMADIM"ELFNAZ HAMİLEYMŞŞŞŞŞ...HAYIRLI OLSUN CANIM OH İYİ YAPTIN İKİSİ BR BÜYÜRLER....
VE ECRİN08 BURDAYMIŞ BİZ ONUNLA HASTANEDE BULUŞMUŞTUK ÇOK GÜZEL Bİ ANDI BENM İÇİN...
HEPİCİĞİNİZLE GÖRÜŞEBİLMEK İSTERDM...
YASİNLER OKUNMUŞ NAMAZLAR KILINMIŞ OH OH BR MANEVİYAT HELAL OLSUN KIZ SZEEEEE....
CENANINDA DEDİĞİ GİBİ SEVGİ PITIRCIĞI OLUŞMUŞ BURDA BEN ÖLE BAKIP ÇIKARIM AMA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM UNUTMAYIN SAKIN BUNU "ÜNLEM"
HEPNİZİ BENİ TANIYAN TANIMAYAN HERKESİ GÖNÜLDEN KUCAKLIYORUM....

kızlar yasini okudum gece okuyamadım misafir geldi sabah okudum. yüce rabbim kabul etsin inşallah. varsa ben 2 tane daha alabilirim. aslında kızlar her hafta paztesi başlasak cumaya kadar her hafta bir kişi için okusak çok güzel olurr demii.benim nacizane fikrim hem bebeişlerimizin ruhuna kendi ruhumuza ölmüşlerimize.

bende çok istiyorum eski kiloma dönmeyii 3 ay sonra ben akupuntur taktırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur.? ben şu an 63 kiloyum hamilelikten önce 56 idim

hayırlı günler annişler.. Nasılsınız..?

yasinleri iyiki dün akşam okumuşum..
gece sahura kalktım, niyetliyim bugün..
ama az önce anavatan kan ağlamaya başladı..
oruç da gitti..
o ağlamayı bende bekliyorum ama ne gelen var ne giden... İyice korkmaya başladım...:18::18:

Bizde seni çok seviyoruz canımmm.. Allah yardımcın olsun gerçekten..

haklısınız kızlar bende çok korkuyorum aynı binaya taşınma işinden zaten dediğim gibi hemen olmaz 6 ayı bulur ortalama bende eşimin iyi bir anını yakalayıp aklına girerim gerekirse kv yakınıma taşınsın kirasını vermeye razıyım çocuğada bakar ama kaynımla aynı binaya gidersek yuvamız yıkılır bunu göze alamam elifin dediği gibi sonradan kötü olacağıma baştan kötü olayım

bu arada elifnaz çok sevindim prensesin haberine hayırlısıyla kucağına aldığın haberinide alacağız inşallah

sağol canım inşallah sağlıkla kucagimiza alırız.. sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ama dedigin doğru kayinvaliden senin yakınına tasinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…