- 8 Ağustos 2011
- 11.707
- 8.807
- 448
ay günaydın..Keske gorusebilsek bende cok isterdim ben istanbulda degilim malesef. cok degisik bi duygu hakikatten bende bu kadar sevebilecegimi tahmin etmezdim her birinizi o kadar cok seviyorum ki ay duygulandim
canım, inan hepimizin başındaki muhabbet bu..dün eşimle tel de konuştuk kız kardeşi evlenecekmiş annesi yalnız kalacakmış evi tuzlaya taşıyalım 3 katlı ev tutalım orhanlar biz annem aynı binada oturalım dedinutkum tutuldu geldiğinde konuşuruz dedim kapadım ama bütün gece kötü kötü rüyalar gördüm benim çekincem kv falanda değil aslında bir başına kadın ne kadar kötü olabilir ki zaten huyuna gittim mi çatışmayız iyiliği olur kötülüğünden ziyade asıl korkum kaynım pek ele avuca sığmaz bir tiptir ne zaman 3-5 gün takılsalar benimkinin huyu suyu değişir normalde adım atsa arar her şeyi danışır evde çok uysal çok iyidir ama ailesinin yanında oldumu kardeşi çok etkiler karından izinmi alacaksın herşeyi onamı soracaksın vs vs
5 ay beraber kaldık dedim ya arabayı değiştirme kararı almış kendi kendine mesela ben son anda duydum dedim hayırdır mahmut ne iş sen benden habersiz yapmazdın böyle şeyler sonuçta ikimizin hayatı bu biz aileyiz senden izinmi alacağım demezmi sıyırdım girdik birbirimize nerdeyse dönüp gidecektim neyseki annesi girdi araya benden yana oldu oda hatasını anlayıp özür dilemişti şimdi aynı şeyleri yine yaşamaktan korkuyorum eltim dağınıktır iş yapmaz evle alakası olmaz falan ama iyi kızdır dert ortağım der bana neye canı sıkılsa anlatır dertleşir bir nevi iyi olur onla yakınlaşmamız ama kardeşini ne yapacağım off ya hayatımızın düzensizliğinden yakınıyordum birde bu çıktı
bir diğer konuda kv zaten eltimin bebeğine bakıyor şimdi benimkinede bakacakmış 6 aylık 2 bebeğe nasıl bakacaksa yok ben kesin çıkayım işten dimi iki kardeş öder ev kirasını banane çalışsamda zaten bir şey alamayız bir araya geldikmi sağolsunlar çok savurgandırlar ben birikim yapmaya çalıştıkça adımı cimri koyarlar
kızlar ne yapacağım ya sıkıştım kaldım hoş hemen ev bulup çıkmak imkansız en az 6 ayı bulur kardeşi evlenecekte ev bulunacakta taşınacağızda uzun hikaye dua edin nolur acaba istihareyemi yatsam taşınmak hayırlı olacakmı olmayacakmı diye :44::44::44:
Canım ne olursa olsun
Bak biz de anne olduk
Annesinin onu 9 ay taşıması emzirmesi büyütmesi yeter
Annesiyle barışması lazım sıkça görüşmek zorunda değiller ama biraz yumuşasın 3 sene olmuş.. Gerçi olayları bilmiyorum ama anne hakkı diye birşey var. yine de ara sıra onları hatırlayıp aradığın için de seni tebrik ediyorum
doktora gitmedim canım, sadece okuduklarımdan hemoroid olduğunu düşünüyorum..
dışarıda bi tane memecik var, çok ağrım oluyordu esnasında ve sonrasında.. ağrı kesici içiyordum bana mısın demiyordu.
kanama da çok zorlandığımda birkaç damla, o da temizlenirken farkediyordum.
bilmiyorum ya, dediğin gibi belki de başka bi şey, anal fissür falan da olabilir.. başka şeyler de..
en iyisi doktora gitmek.. ama ne bileyim zaten doğum ertesi çıktığı için bıkmıştım hastaneden doktordan..
bi ara doktor da araştırıyordum. inş böylelikle geçip gider, eğer yine o dayanılmaz şekilde nüksederse gidicem mecbur..
ay günaydın..
sevgi pıtırcığı olmuşuz yine.. ben de sizi çooook seviyorumm
canım, inan hepimizin başındaki muhabbet bu..
şuan anladığım kadarıyla tuzlada yaşıyor kv. ve eltin de yakınında oturuyor belliki..
yani eğer onlar yakınsa, yahut aynı binadaysa sizin de gitmeniz şart mı onu bilemedim:44:
sonra aynı yaştaki iki bebeğe bakmanın mümkün olmadığını düşünüyorum..
kaynının da eşini bozduğundan bahsetmişsin,
madem huy değiştiriyor kardeşinin yanında, olabildiğince az bir araya getirmek en iyisi.
ama kalkıp siz aynı çatının altına girerseniz emin ol bütün dengeler değişir..
iyi olan eltinle dahi eşlerinizden sebep, ya da başka nedenlerle bozuşursunuz.. kv de mecbur taraf olunca :18:
aynı binaya taşınırsanız da, o kurulu düzeni dağıtmak mümkün olmaz, anca kavga dövüş..
böyle okuyunca hep olumsuz şeyler yazdım ama, bu büyük bi karar. hayatını direkt şekilde etkileyecek bi karar.
yani kalıcı bi düzen oluşturacaksa;, her türlü ihtimali düşünmelisin..
ve istihareden önemlisi bu aşamada istişare yapmalısın, bu benim fikrim..
inş hakkında hayırlısı olur..
çok iyi yaptın canım.. gitsin kilolar..Kizlar ben dun diyetisyene gittim. saglikli beslenmek ve kilo vermek icin bana bi program cikardi egzersiz verdi yalnix su asamada pilates veya cardio yok hergun 1 saat yuruyua dans veya step sizlere bi adres vereyim 45 dk lik bi egzersiz evde yapiliomus onuda hergun yapabilirsin dedi
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
ay dediğin gibi hemoroid olmasın da.. ömürlük bi illet oBenim durumumu sen yazmisin bile Fissürama onda da zorlamadan dolayi kücük bir sisme oluyo anüste meme oldu saniyorsun Allah düsmanimin basina vermesin cok zor ilk zamanlar ölüyorum sanirdim her wc ye gidisimde sanki tekrar tekrar dogum yapiyorum sanirdim cok sükür gecti bitti 2 kremi karistirip kullaniyorum birinin adi Emla...Insallah senin ki de tekrarlanmaz ama umarim hemoroid degildir cünkü o kalici en azindan fissür geci
ElifnaZ allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah neden riskli bi durum var ?
Kizlar ben dun diyetisyene gittim. saglikli beslenmek ve kilo vermek icin bana bi program cikardi egzersiz verdi yalnix su asamada pilates veya cardio yok hergun 1 saat yuruyua dans veya step sizlere bi adres vereyim 45 dk lik bi egzersiz evde yapiliomus onuda hergun yapabilirsin dedi
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
kızlar başıma geleni duysanız gülermisiniz ağlarmısınız bilmem
dün eşimle tel de konuştuk kız kardeşi evlenecekmiş annesi yalnız kalacakmış evi tuzlaya taşıyalım 3 katlı ev tutalım orhanlar biz annem aynı binada oturalım dedinutkum tutuldu geldiğinde konuşuruz dedim kapadım ama bütün gece kötü kötü rüyalar gördüm benim çekincem kv falanda değil aslında bir başına kadın ne kadar kötü olabilir ki zaten huyuna gittim mi çatışmayız iyiliği olur kötülüğünden ziyade asıl korkum kaynım pek ele avuca sığmaz bir tiptir ne zaman 3-5 gün takılsalar benimkinin huyu suyu değişir normalde adım atsa arar her şeyi danışır evde çok uysal çok iyidir ama ailesinin yanında oldumu kardeşi çok etkiler karından izinmi alacaksın herşeyi onamı soracaksın vs vs
5 ay beraber kaldık dedim ya arabayı değiştirme kararı almış kendi kendine mesela ben son anda duydum dedim hayırdır mahmut ne iş sen benden habersiz yapmazdın böyle şeyler sonuçta ikimizin hayatı bu biz aileyiz senden izinmi alacağım demezmi sıyırdım girdik birbirimize nerdeyse dönüp gidecektim neyseki annesi girdi araya benden yana oldu oda hatasını anlayıp özür dilemişti şimdi aynı şeyleri yine yaşamaktan korkuyorum eltim dağınıktır iş yapmaz evle alakası olmaz falan ama iyi kızdır dert ortağım der bana neye canı sıkılsa anlatır dertleşir bir nevi iyi olur onla yakınlaşmamız ama kardeşini ne yapacağım off ya hayatımızın düzensizliğinden yakınıyordum birde bu çıktı
bir diğer konuda kv zaten eltimin bebeğine bakıyor şimdi benimkinede bakacakmış 6 aylık 2 bebeğe nasıl bakacaksa yok ben kesin çıkayım işten dimi iki kardeş öder ev kirasını banane çalışsamda zaten bir şey alamayız bir araya geldikmi sağolsunlar çok savurgandırlar ben birikim yapmaya çalıştıkça adımı cimri koyarlar
kızlar ne yapacağım ya sıkıştım kaldım hoş hemen ev bulup çıkmak imkansız en az 6 ayı bulur kardeşi evlenecekte ev bulunacakta taşınacağızda uzun hikaye dua edin nolur acaba istihareyemi yatsam taşınmak hayırlı olacakmı olmayacakmı diye :44::44::44:
Kizlar Yasin paylasilmis gecmisi tam okuyamadim ne icindi ? bende ki sansa bak reglim olmasa bende alirdim hergün zaten oglumu yasin dinleterek uyutuyorum ezberledim kolay okurdum ya artik bir daha ki sefere her ne is icin ise Allah kabul etsin hayirlara vesile olsun insallah
Anladim evet sezeryandan iki sene diyorlar insallah sıkıntısiz antlatirsin ne guzel 3 evladin olcak hayirlisiyla tabi allah sana kolaylik versin ben birine bakarken afakanlar geliyo aradaamin canım sağol.. benim iki doğumda sezeryan canım oglumdan sonrada hemen hamile kaldım bebek açısından değilde benim dikişler konusundaki sıkıntı olabilirmiş neyazikki erken dogum riskide var
çok iyi yaptın canım.. gitsin kilolar..
temmuz anneleri zayıflıyor, cilloplaşıyor
hayırlı olsun, inş muvaffak olursun, biz de
neden cardio ve pilates vermedi peki?
Canim pilates cardio zayiflatmaktan cok sikilastirip kas yapiyormus simdi yuruyus step vs onerdi zayifladiktan sonra pilates yuzme falan insallah muvaffak oluruz dedigin gibi
ay dediğin gibi hemoroid olmasın da.. ömürlük bi illet o
ben de bilmiyorum işte tam ne olduğunu, belki dediğiniz gibi fissürdür.
emla anestezik bi krem bildiğim kadarıyla.. bana da anestol vermişti dr pek kullanmadım..
emlayı tr'de epilasyondan önce kullanıyorlar
Bi ara dogumdan sonra yapmistm 1hafta ama devamni getremdm butun partlarini indirmstim ama kaldi ole yeniden baslasam diorm ama hic enerjik hissetmiorm kndmi
inş baharda daha iyi olacağız, inan düşüncesi bile çok hoşCanim pilates cardio zayiflatmaktan cok sikilastirip kas yapiyormus simdi yuruyus step vs onerdi
zayifladiktan sonra pilates yuzme falan insallah muvaffak oluruz dedigin gibi
Kilon varsa basla taze kilolar daha cabuk verilirmis diyetisyenden inciler
tamm ben aldim canim Rabbim sifa versin butyn hastalaraBen bi tane okudum canim farketmez arzu ediyorsan alabilirsin sen
inş baharda daha iyi olacağız, inan düşüncesi bile çok hoş
diyetisyenin dediği de çok doğru.. b fit daha çok kardiyo tarzı egzersiz tabanlı bi çalışma yaptırıyor..
göbeğim epey toparladı, indi resmen.. kaç cm bilmiyorum, ama inceldi..
gel gelelim tartıda 1 kg falan fark var
o ağlamayı bende bekliyorum ama ne gelen var ne giden..yasinleri iyiki dün akşam okumuşum..
gece sahura kalktım, niyetliyim bugün..
ama az önce anavatan kan ağlamaya başladı..
oruç da gitti..
İNANILMAZ Bİ KK LANETİ BİŞEYSİ VAR ÜSTÜMDE
BU HAFTA OĞLUMUN ANAOKULU TATL VE BEN ONU ANNANNESİNE GÖNDERDİM KIZIMLA BAŞBAŞAYIM AKLIMDAN"OH KK YA KIZLARLA SOHBETE VAKTİM OLUR ANNAAAAAM GEÇEN HAFTAKİ HASTALIĞIM B GELDİ YAPIŞTIM YATAĞA Bİ ATEŞLER BİŞİLER...
BURAYA NİYETLENMEKTEN VAZGEÇTİM TERS YAPIO BANA:d
BU ARADA ÇOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ARA ARA BAKTIM...
GÖZLERİME İNANAMADIM"ELFNAZ HAMİLEYMŞŞŞŞŞ...HAYIRLI OLSUN CANIM OH İYİ YAPTIN İKİSİ BR BÜYÜRLER....
VE ECRİN08 BURDAYMIŞ BİZ ONUNLA HASTANEDE BULUŞMUŞTUK ÇOK GÜZEL Bİ ANDI BENM İÇİN...
HEPİCİĞİNİZLE GÖRÜŞEBİLMEK İSTERDM...
YASİNLER OKUNMUŞ NAMAZLAR KILINMIŞ OH OH BR MANEVİYAT HELAL OLSUN KIZ SZEEEEE....
CENANINDA DEDİĞİ GİBİ SEVGİ PITIRCIĞI OLUŞMUŞ BURDA BEN ÖLE BAKIP ÇIKARIM AMA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM UNUTMAYIN SAKIN BUNU "ÜNLEM"
HEPNİZİ BENİ TANIYAN TANIMAYAN HERKESİ GÖNÜLDEN KUCAKLIYORUM....
haklısınız kızlar bende çok korkuyorum aynı binaya taşınma işinden zaten dediğim gibi hemen olmaz 6 ayı bulur ortalama bende eşimin iyi bir anını yakalayıp aklına girerim gerekirse kv yakınıma taşınsın kirasını vermeye razıyım çocuğada bakar ama kaynımla aynı binaya gidersek yuvamız yıkılır bunu göze alamam elifin dediği gibi sonradan kötü olacağıma baştan kötü olayım
bu arada elifnaz çok sevindim prensesin haberine hayırlısıyla kucağına aldığın haberinide alacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?