Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bizim kız şimdiden saçımı çekmeye başladı.. Arada yüzüme de dokunuyor..

brontomober (doğrumu yazdım :44:) dahilinde 11 kaldı

kızlar 11 yasin eksiğimiz var varmı okuyabilecek olan

(bende akşam afacanı uyuttuktan sonra okuyacağım inşallah uslu olurda erken uyur paşam )
İlahi canan çok güldüm...

Ecrinn 'de 2 tane aldı kaldı 9 yasin..

BORN TO BE MOTHER cnm çook güldümm :))

Anlamı "Anne olmak için doğdum" demek Birleşik olunca okuması zor oluyor..

kıızlaaarr mesajım uzun olduğu için arada kaynadı sanırım
2 tane de ben okurum demiştim:)

e şimdi kaç tane kaldı canan?..

ben borntobemother ı kısaltıyom, born
ecrin ve born bebişlerinize geçmiş olsun.. kozmatik dediğiniz gibi iki çocukla yetişemiyor,
aman iyi olsunlar da, arada bi uğrasın..

ayşecikin huyu, emerken bi eliyle ya burnumu tutuyor, ya da parmaklarını ağzıma sokuyor
görseniz, bi an boş durmuyor eli

gece yanımda kalmak istediğini anlıyorum, yatarak emziriyorum ben.
rahat nefes alsın diye bir iki parmak boşluk bırakıyorum, o iyice gömüyor kafasını göğsüme..
kaldırınca da basıyor çığlığı, eşim de uyanıyor o arada..
diyorum bizim kız, dudak tiryakisi, meme ağzının kenarında öylece uyuyacak yanımızda

Yasin_i Şerif Alanlar..
Busmai: 5
Canan: 4
Pinkprences: 6
Libyana: 2
Kupaas: 5
Minita: 2
Cena: 2
Feyzabilal: 3
Tuğçe: 2
Delii: 2
Miracle: 2
Ecrinn: 2
borntobemother: 2

Toplamda 39 yasin ediyor..

Son düzenleme:
kızlar herkez akşam okucak ben yarın okurum işlerim var demiştim ama dayanamadım az önce oğlan uyurken 2yasin okudum akşama fırsatım olmaz yarınada bırakmak istemedm neyse baklım allah tüm hastalara şifa versin yavrularımızı korusun hepimizin okuyacagı yasinide kabul etsin inşalahhh...
bizim zıpırda uyandı tam dakik yani nedim

Allah kabul etsin canım...

hay maşallah..

Yasin_i Şerif Alanlar..
Busmai: 5
Canan: 4
Pinkprences: 6
Libyana: 2
Kupaas: 5
Minita: 2
Cena: 2
Feyzabilal: 3
Tuğçe: 2
Delii: 2
Miracle: 2
Ecrinn: 2

Toplamda 39 yasin ediyor..
seni akıllı hatun
ee, 2 tane kalmış hanımlar.. kapanın elinde kalacak, kim istiyo bakim?

bu arada feyzacım sana da babanı hatırlatıp üzmek istemezdim hakkını helal et çok üzüldüm allah ahirette buluşturur inşallah
yok canım üzme kendini
ben onu hiç unutmuyorum ki zaten hep aklımda
hep benimle babacım

canım benim öğlumda aynı emerken burnumu tutar saçımı çeker elini ağzıma sokar
bu arada artık emzirebiliyorum geçen denedim
göğsüm çok acımadı biraz dayandım
daha iyi oldu sanki
ben de var ya üzülüyodum bu çocuk herkese gidiyo benden diye
ama buraya geldik farkettimki ben hiç istemeden bana uzanıyo
almayınca ağlıyo
kalabalık da olsa gözü bende
kucağımdayken dönüp dönüp bana bakıyo
yanağımı okşuyo resmen
annesinin canı yaa herşeyiii
nasıl bi güzelliktir bu YARABBİM
Allah hepimizin bebeklerini anne babasına bağışlasın inşallah

emzirebilmene sevindim, inş daha iyi olur bundan sonra..

artık anlıyorlar herşeyi, ben de farkediyorum,
yabancı bi yerde sürekli kafasını çevirip beni kontrol ediyor, orda mıyım diye..

BORN TO BE MOTHER cnm çook güldümm :))

Canım oğlundaki hırıltı ve öksürük benimkinde de var 2 ay sürdü şimdi azaldı
Dr umuz muayene etti ilaca gerek yok dedi
e o zaman ne bu hırıltı ve gece gelen öksürük krizi ?ben çok araştırdım alerjik olabilirmiş
Odasını havalandır kaloriferin üstüne su koy evde parfüm vb deterjan kokusu olmasın ayrıca yünlü battaniye vs ile uyumasın
Bunlara dikkat edince azaldı biraz canım
Boşuna ilaç kullanma çünkü eminim hasta değil
Zaten genel durumu iyiyse anlarsın
Bir kez parfüm sıkmıştım kendime öksürmekten ememedi göğsümü
Hemen gittim yıkandım ve geçti

yasin_i şerif alanlar..
busmai: 5
canan: 4
pinkprences: 1
libyana: 2
kupaas: 5
minita: 2
cena: 2
feyzabilal: 3
tuğçe: 2
delii: 2
miracle: 2
ecrinn: 2

toplamda 34 yasin ediyor..

pink 6 demedi canım ben busmai ve pink toplamda 6 anlamında yazmışım düzeltiyorum toplamda 34 oldu kaldı 7 oh oh maşallah

born to be mother cnm çook güldümm :))

birleşikken anlam çıkaramadım ama çok karizmatik bir nıckname valla tebrik koydum utandım şimdi benimkine bak cinconcon napıyım işyerinde aklıma bişey gelmedi kafadan attım bende neyse 1 kez daha değişim hakkım var bende şöyle okkalı bir nick bulurum artık kıskandım vesselam

Babana Allah rahmet etsin canım çok genç kaybetmişsin

Evet bebeklerde anneyi kaybetme korkusu başlıyormuş bazen öyle içli ağlıyor ki yatağa koyunca.. Ama o alt çenede parlayan 2 dişle ağlarken çok tatlı oluyor gülmeme engel olamıyorum beni affet oğlişimmmmm:)
Bir de şunu okumuştum ağlayınca hemen kucağa almak yerine biraz konuşarak sakinleştirmeye çalışmalıymışız. Bizimkinde sökmüyor ,bütün algıları kapanıyor ağlarken:)

Üzülme canan karizman yeter nick sorun değil:)

Aminn canım çok sağol

ben de geceleri o konuşma olayını denedim,sesimi duyunca bi kaç saniye sakinleşiyor ama kucağa almayınca yine ağlamaya başlıyor:))
benimkine de sökmüyor yaniii:)

bu arada benim kızım kendini aştı tutunarak kalkmaya çalışıyor ve dinzlerinin üstüne kalkıyor :))
çok çevik maşallahhh ama kiloda hafif ondan galiba bu kadar hareketli..
minnak kuzu :)

ben de okudum iki yasini..
kalanlardan da alabilirim..

CANAN 2 yasin de bana yaz canim, bu arada oturdugum yerden bana sevap kazandirdigin icin ayriyeten Teşekkürler, inşallah kuzucuk tez zamanda şifa bulur

CENA kundak yapmaya devam ediyorum ama benimkisi bir alışkanlık olmadi yani kundak olmadanda uyuyoraama kundakta yarim saat uyuyorsa kundaksiz 15 dakika uyuyor. Kundakta uyku kalitesi artiyor.gun icinde iki defa uyutuyorum ondada kundakla.geceleri kundak yapmiyorum ve nereye gidersem kundagi yanimda götürürüm:26:bu arada kundakta baya bir küçüldü

canim bende avakado veriyorum esimde bende bayiliriz avakadoya pazar kahvaltilarimizin vazgecilmezidir, kizimizda bize cekmis avakadonun icine biraz muz cok azda pekmez koy bebegin daha cok sevecektir, lezzeti artiyor muzla avakado birbirine inanilmaz yakışıyor.

:) canım yaa inan seni çok merak ediyorum inanılmaz matraksın bayılıyorum sana bir o kdr da içten tabi...bebek doğmadan baby shower yapmışlardı bana orda küçük notlarda bu yazıyordu ingilizceciyim ya benim de burası nick sorunca hemen ertesi gün kaydolmuştum aklıma bu geldi yoksa sendeki karizma kimde var bacımmm

Bu arada ben de yasinlerimi okudum namazımda çook çok dua ettim Rabbim Şafi ismi ile tecelli etsin yavrumuz hemencik iyileşsin inşallah...Allah'ım tüm bebeklerimizi korusun...

hay maşallah..

seni akıllı hatun
ee, 2 tane kalmış hanımlar.. kapanın elinde kalacak, kim istiyo bakim?
Sabahtan beri okuyorum alacağım alacağım ama yazamadım bi türlü. 2 tane de bana yaz cinconcon....

Gecenlerde bende değiştirmeye kalktım bulamadım. Telden girdiğim için mi aceba? Nerden değiştirdin canım? Kızıma alya ismini düşünüyorduk onu yazmıştım kızımın ismi arya oldu düzeltemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…