sonunda internet bağlandı ne zormus internetsiz olmak. hafta sonu kontrole gittim cinsiyetimiz belli oldu kız olacak hayırlısıyla
evet o tecrübeyle sabit, kundakla 2 saat bile uyur.CENA kundak yapmaya devam ediyorum ama benimkisi bir alışkanlık olmadi yani kundak olmadanda uyuyoraama kundakta yarim saat uyuyorsa kundaksiz 15 dakika uyuyor. Kundakta uyku kalitesi artiyor.gun icinde iki defa uyutuyorum ondada kundakla.geceleri kundak yapmiyorum ve nereye gidersem kundagi yanimda götürürüm:26:bu arada kundakta baya bir küçüldü
hayırlı olsun canımm..sonunda internet bağlandı ne zormus internetsiz olmak. hafta sonu kontrole gittim cinsiyetimiz belli oldu kız olacak hayırlısıyla
Bizim günlük beslenmemiz şu şekilde cnm;kızlar bebişlerinize günde kaç ögün ek besin veriyorsunuz özellikle emziren anneler ... kahvaltı meyve yogurt ve sebze bunları güne yaydınmı çok şey yıor gibi fazla gelmezmi siz nasıl düzen kurdunuz biz bgn daha yeni sebze ve kahvaltı yapıcazda bi sorim dedim???
sonunda internet bağlandı ne zormus internetsiz olmak. hafta sonu kontrole gittim cinsiyetimiz belli oldu kız olacak hayırlısıyla
:) canım yaa inan seni çok merak ediyorum inanılmaz matraksın bayılıyorum sana bir o kdr da içten tabi...bebek doğmadan baby shower yapmışlardı bana orda küçük notlarda bu yazıyordu ingilizceciyim ya benim de burası nick sorunca hemen ertesi gün kaydolmuştum aklıma bu geldi yoksa sendeki karizma kimde var bacımmm
Bu arada ben de yasinlerimi okudum namazımda çook çok dua ettim Rabbim Şafi ismi ile tecelli etsin yavrumuz hemencik iyileşsin inşallah...Allah'ım tüm bebeklerimizi korusun...
yasin_i şerif alanlar..
busmai: 5
canan: 4
pinkprences: 1
libyana: 2
kupaas: 5
minita: 2
cena: 2
feyzabilal: 3
tuğçe: 2
delii: 2
miracle: 2
ecrinn: 2
borntobemother: 2
gülümser: 2
alyaa: 2
toplamda 38 yasin ediyor..
son 3 kalmış valla helal olsun
herkes sevabını aldı da ben kendi adıma düşeni okuyamadımakşam çok üzgün ve sinirliydim oğlumu uyuturken uyuyakalmışım okuyabilseydim rahatlardım kısmetse bu akşam inşallah ben dün perşembe sanıyordum neyseki 1 gün daha varmış inşallah minik kuzu anjioya girerken dualarımız onu korur çabucak çıkar sağlığina mrb kizlar szi okuyabiliyom.ama yazamiyom bu 3 yasin suresi ne.kadar yarin sabaha kadarsa okurum canim olur mu
Gözün audın canımm hayırlı olsun
evet o tecrübeyle sabit, kundakla 2 saat bile uyur.
kundaksız taş çatlasa bir saat..
benim de mutlaka yanımda pazen battaniyem,
kız büyüyünce battaniye de büyüdü tabi
hayırlı olsun canımm..
sanırım bizimkilerle olan 2. de kızdı..
son durum nedir tam olarak, kaça kaç?
Hayırlı akşamlar kızlar, ananemiz bize yürüteç almışsabah getirdi sevdi gibi gözüküyor paşam:)
Bizim günlük beslenmemiz şu şekilde cnm;
Sabah kalktığında anne sütü, sonra meyve püresi eğer meyvesini bitirmediyse 1 saat sonrasında anne sütü tekrar, sonra sebze püresi(gene bitirmezse anne sütü takviye), anne sütü, muhallebi, anne sütü ve uykuuuuu
Yediği ek besinler bir öğünlük olmazsa süt ile takviyele demişti doktorumuz, ama bitirirse üstüne süt vermiyorum.
Hayırlı olsun kızın cnm, sağlıkla kucağına al inşallah:)
sağol canım benim evet bir yanımı inatla büyütemiyorum öyle ağır şeyler yaşadımki belki büyüseydim kaldıramazdım
bende merak ediyorum ya keşke imkan olsada görüşebilsek hatta dün içimden geçti böyle hepimiz aynı sitede otursak ne eğlenirdik birbirimizin bebeğine bakardır işlerine yardım ederdik derdini dinlerdik bu zamanda böyle arkadaşlıklar kurulmuyor yok değil çok değerli dostlarımız var ama birbirimize ayıracak vaktimiz yok o yüzden burası ve burda edinilen yakınlık çok önemli birbirimize zaman ayırıyoruz dinliyoruz tavsiye veriyoruz :13:
hepiniz büyük değer kazandınız hayatımda iyiki varsınız
Son 3 ude ben aliyorum benim toplam 4oldu kizlar tamalandik mi
Mrb kizlar gunaydin her zaman dedigim gibi sizi.okuyom.ama.yazamiyombulusursaniz beni unutmayin.ama )cincon bu yasinler yarin sabaha kadarsa.3 nude ben alabilirm okurum.ins.olur mu..
Ben telde yazmaya cebellesirken sen benden once yazmissin.yasinler icin karisiklik olmasin sen okursun ben mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?