İNANILMAZ Bİ KK LANETİ BİŞEYSİ VAR ÜSTÜMDE
BU HAFTA OĞLUMUN ANAOKULU TATL VE BEN ONU ANNANNESİNE GÖNDERDİM KIZIMLA BAŞBAŞAYIM AKLIMDAN"OH KK YA KIZLARLA SOHBETE VAKTİM OLUR ANNAAAAAM GEÇEN HAFTAKİ HASTALIĞIM B GELDİ YAPIŞTIM YATAĞA Bİ ATEŞLER BİŞİLER...
BURAYA NİYETLENMEKTEN VAZGEÇTİM TERS YAPIO BANA:d
BU ARADA ÇOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ARA ARA BAKTIM...
GÖZLERİME İNANAMADIM"ELFNAZ HAMİLEYMŞŞŞŞŞ...HAYIRLI OLSUN CANIM OH İYİ YAPTIN İKİSİ BR BÜYÜRLER....
VE ECRİN08 BURDAYMIŞ BİZ ONUNLA HASTANEDE BULUŞMUŞTUK ÇOK GÜZEL Bİ ANDI BENM İÇİN...
HEPİCİĞİNİZLE GÖRÜŞEBİLMEK İSTERDM...
YASİNLER OKUNMUŞ NAMAZLAR KILINMIŞ OH OH BR MANEVİYAT HELAL OLSUN KIZ SZEEEEE....
CENANINDA DEDİĞİ GİBİ SEVGİ PITIRCIĞI OLUŞMUŞ BURDA BEN ÖLE BAKIP ÇIKARIM AMA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM UNUTMAYIN SAKIN BUNU "ÜNLEM"
HEPNİZİ BENİ TANIYAN TANIMAYAN HERKESİ GÖNÜLDEN KUCAKLIYORUM....
slm kızlar. bugün oğlumun 6. ay aşısı için gittik sağlık ocağına. kan damlasını da verdiler. biraz evvel meyvesiyle birlikte 12 damla olarak verdim. 2 dk geçmeden ne var ne yok hepsini çıkardı. ilk defa öyle kustu bebeğim. aynı durumu yaşayanlar oldu mu. bir de 6. ay aşısı olan bebişlerde nasıl yan etkiler oldu. şimdilik aşının etkisi yok gibi ama bakalım...
kızlar bebişlerinizin en sevdiği oyun ne??bizimki önceleri ençok hoppalasında zıplarken kankilerini(oyuncaklarını)yerken bayılıodu.şimdi ise hoppalasındaki aynası gözdemiz..yürütecide iyi kavradı bu aralar ne görse çekiştirio olmıcak yerlere inatla gircem die ugraşıo bide aynalı büfenin önüne yürüteçi sürüo orda kendini izlıo ayy bide ne mutlu oluo görmenz lazım hee bide buaralar en favori oyunumuz azdaha unutuodum bizimkine babası yumuşak toplardan almıştı vala gol yap oglum dediğimde bi vuruoki görmeniz lazım futbolcumu olacak ne çokk zevk alıo top oynarken hep sag ayagını vuruo sanırım sagını kullancak ençoksizede tavsiye ederim... ayrıca heryerinden gıdık alıo yiycem seni doruk deyip bi saldırıoz kıkır kıkır nasıl gülüo ayyy kuzucugum benim yaaa bide kucagımda otururken ellerinden tutup fış fış kayıkçı yapıorm onada çokk bayılıo sıpa eee sizinkiler neleri sevıo anlatın kızlar site çok sakinleşti hepnz nerdesnz??
slm kızlar. bugün oğlumun 6. ay aşısı için gittik sağlık ocağına. kan damlasını da verdiler. biraz evvel meyvesiyle birlikte 12 damla olarak verdim. 2 dk geçmeden ne var ne yok hepsini çıkardı. ilk defa öyle kustu bebeğim. aynı durumu yaşayanlar oldu mu. bir de 6. ay aşısı olan bebişlerde nasıl yan etkiler oldu. şimdilik aşının etkisi yok gibi ama bakalım...
canım geçmiş olsun..İNANILMAZ Bİ KK LANETİ BİŞEYSİ VAR ÜSTÜMDE
BU HAFTA OĞLUMUN ANAOKULU TATL VE BEN ONU ANNANNESİNE GÖNDERDİM KIZIMLA BAŞBAŞAYIM AKLIMDAN"OH KK YA KIZLARLA SOHBETE VAKTİM OLUR ANNAAAAAM GEÇEN HAFTAKİ HASTALIĞIM B GELDİ YAPIŞTIM YATAĞA Bİ ATEŞLER BİŞİLER...
BURAYA NİYETLENMEKTEN VAZGEÇTİM TERS YAPIO BANA:d
BU ARADA ÇOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ARA ARA BAKTIM...
GÖZLERİME İNANAMADIM"ELFNAZ HAMİLEYMŞŞŞŞŞ...HAYIRLI OLSUN CANIM OH İYİ YAPTIN İKİSİ BR BÜYÜRLER....
VE ECRİN08 BURDAYMIŞ BİZ ONUNLA HASTANEDE BULUŞMUŞTUK ÇOK GÜZEL Bİ ANDI BENM İÇİN...
HEPİCİĞİNİZLE GÖRÜŞEBİLMEK İSTERDM...
YASİNLER OKUNMUŞ NAMAZLAR KILINMIŞ OH OH BR MANEVİYAT HELAL OLSUN KIZ SZEEEEE....
CENANINDA DEDİĞİ GİBİ SEVGİ PITIRCIĞI OLUŞMUŞ BURDA BEN ÖLE BAKIP ÇIKARIM AMA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM UNUTMAYIN SAKIN BUNU "ÜNLEM"
HEPNİZİ BENİ TANIYAN TANIMAYAN HERKESİ GÖNÜLDEN KUCAKLIYORUM....
akapunktur hakkında pek bilgim yok açıkçası...bende çok istiyorum eski kiloma dönmeyii 3 ay sonra ben akupuntur taktırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur.? ben şu an 63 kiloyum hamilelikten önce 56 idim
geçmiş olsun canım. bizde bi yan etki olmadı, biraz huzursuzluk o kadar..slm kızlar. bugün oğlumun 6. ay aşısı için gittik sağlık ocağına. kan damlasını da verdiler. biraz evvel meyvesiyle birlikte 12 damla olarak verdim. 2 dk geçmeden ne var ne yok hepsini çıkardı. ilk defa öyle kustu bebeğim. aynı durumu yaşayanlar oldu mu. bir de 6. ay aşısı olan bebişlerde nasıl yan etkiler oldu. şimdilik aşının etkisi yok gibi ama bakalım...
benimki oyun parkının içindeyken ben de kenarlarından saklanıp çıkıyorum ce ee yapıyoruz katıla katıla gülüo :)
ama en çok şarkı söyleyip hoplayıp zıplamayı seviyor:)
ilaç migdesini bulandrdı heralde...12kilomu oğlun damla sayısı ilgimi çektide ölese maşlah tosuncuga:) bizim aşıdan sonra uyku hali çok oluo baska yan etki yapmadı
kaliteli bi uykuyu zaten unuttum ve ondan vazgeçtim de...! arkadaşlar sizde de durum aynı mı ben bi gariplik seziyorum çünkü halimizde. doktorumuz açlığa bağladığı için henüz bi çözüm bulamadık. gece uyku saatimiz geldiğinde güzelce mamasını verip uyutuyorum (muhallebi tarzında aptamilin gece maması veya hipp neyse...) 3 saat sonra uyanıp emiyo sonra her 2 saate bir uyanıp emiyo. işin kötüsü bazen emdikten sonra uykuya dalamıyo kalkıp yastık üzerinde sallıyorum dakikalarca. sabaha kadar korku filmi gibi ne yapıyorum ne ediyorum bilmiyorum meme öle açık kalıyo yanımda uyuyakalıyo üstümüz açık falan... bazen saat başı bile olabiliyo emmesi. niye bu kadar açlığa tahammülü yok sizin bebişlerde aynı mı? aynıysa ne zaman düzene giricez alışkanlık olmasından korkuyorum bu durumun.
canım oyun parkının içinde oturtuyormusun nasıl oynuyor benimki desteksiz oturamıyor henüz sağa sola yıkılıyor yatırıncada sağa sola yuvarlanıyor dönerek kalkmaya çalışıyor başaramazsa ağlıyor yani artık yerinde tutmak imkansızlaştı tek sabit durduğu yer yürüteç su anda
kaliteli bi uykuyu zaten unuttum ve ondan vazgeçtim de...! arkadaşlar sizde de durum aynı mı ben bi gariplik seziyorum çünkü halimizde. doktorumuz açlığa bağladığı için henüz bi çözüm bulamadık. gece uyku saatimiz geldiğinde güzelce mamasını verip uyutuyorum (muhallebi tarzında aptamilin gece maması veya hipp neyse...) 3 saat sonra uyanıp emiyo sonra her 2 saate bir uyanıp emiyo. işin kötüsü bazen emdikten sonra uykuya dalamıyo kalkıp yastık üzerinde sallıyorum dakikalarca. sabaha kadar korku filmi gibi ne yapıyorum ne ediyorum bilmiyorum meme öle açık kalıyo yanımda uyuyakalıyo üstümüz açık falan... bazen saat başı bile olabiliyo emmesi. niye bu kadar açlığa tahammülü yok sizin bebişlerde aynı mı? aynıysa ne zaman düzene giricez alışkanlık olmasından korkuyorum bu durumun.
bence yinede haline şükret derim :))
kızım her gece ennn erken 2 de uyuyor (dün gece 4 te uyudu-daha doğrusu sabah) ağrı sancı,açlık vs bir durum yok.
gayet neşeli oyunlar oynuo aklımı kaybetmek üzereyim..
heh 4 te uyudu 11e kadar ooohh yattım mııı??
nerdee...
yarım saatte bir uyanıyor gözleri kapalı ciyak ciyak aglıyor,bazen emzirince susuyor bazen memeyi almak istemiyor (çünkü tok)
ayağa kalk pişpişle,baba uyanır o alır pişpişler..
sonra her sabah kızgınlıkla başağrısıyla uyanmama rağmen,ilk gözgöze geldiğimiz anda ellerini ayaklarını çırpıp gülmesi herşeyyiii unutturuyor.
Rabbim nasıl bir sevgi vermişsee :)
aynen:) gece düşman gündüz dostuz birbirimizle! misal dün gece 8 kere mi salladım 10 mu sayısını bilmiyorum...
cnm dediğin durum arada bizde de oluyor. uykusunda emdiğinde tam doyamıyor, doyacak kadar ememiyor diye sık uyandığını düşünüyorum ben. senin gibi yatmadan aptamilin gece mamasından yedirip yatırıyorum. o en fazla 2,3 saat idare ediyor. ama şu sıralar diş huzursuzluğundan olsa gerek acıkmasa da uyanıp duruyo, geçici olmasını umuyorum
canımm bizde de aynı gece 11-12 gibi yatıyo 01.30 uyanıyo 03-04 gibi uyanıyo 06-07 gibi uyanıyo en son 8 de kalkıyo.
deliksiz uyumaya henüz var heralde herkes benzer gibi... en azından şu meme düşkünlüğünün yanısıra yiyeceklere de itibar etseydi... meyve, mama, yoğurt her şeyi zorla yiyio memeye gelince havada kapıyo! ille de meme ille de meme iflahım kurudu yemin ediyorum
kızlar geçen doktora kontrole gittik. özeldeki randevuya.. dr d3 bittikten sonra multitabs diye bi vitamine başlamamı söyledi. onu da aldım bugün. başka kullanan ve içeriğini bilen var mı.. sanırım içerisinde farklı vitaminler de varmış. devlet karşılamıyor bu ilacı. 22.5 tl ücreti de.
kızlar geçen doktora kontrole gittik. özeldeki randevuya.. dr d3 bittikten sonra multitabs diye bi vitamine başlamamı söyledi. onu da aldım bugün. başka kullanan ve içeriğini bilen var mı.. sanırım içerisinde farklı vitaminler de varmış. devlet karşılamıyor bu ilacı. 22.5 tl ücreti de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?