Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

valla kızlar ben doğduğundan beri aptamil veriyorum ama kilosu 6400 valla hiçte obez falan değil

valla kızlar ben doğduğundan beri aptamil veriyorum ama kilosu 6400 valla hiçte obez falan değil

oyyyy yerimm o minnoşuuu :)
benm kuzenim oğlu hep obezite sınırındaydı şimdi 5 yaşında,yürümeye başladığı anda zayıfladı ve hala da zayıf bi çocuk..
hareketle alakalı..
ama iri olacak çocuk hareketli de olsa farketmiyor o da genetik bişey bence...

kızlar chicco polly nin yeni modelleri çıkmış,
e-bebekten aldık dream modelini lila rengi,çokkk güzeeelll
dün geldi,kızımda çok severek oturdu.
maşalllahhhh :)))

bizde geldik. 2 gündür kv. gidip geliyoz. eşya topladık.yarın taşınıyolar atl kata:44:

bu gün öğlaye doğru aşımızı olduk çok şükürr iyii ateş falan yok. sağlık ocagıında ablama geçtim yeni geldim eve. kaç gündür giremiyorum . bu hafta pek giremem yine ama takipteyim benim ayşecikk yoğurt çokk az yiyo gerçi kendim mayalamadım kv dün yapmış 2 kaşık altı sonra pürrrrttt yapıyo çokk fena işine gelen oldumu ağzımız kocaman açılıyohemşire bizee liste falan vermedii şınları yedir diye .ben kafama göre takılıyomm zaten

saol bacım, 3 kez gün aşırı zeytinyağı verdim.
sanırım onun etkisiyle de bu sabah yaptı.. ama koyu yeşil demir ilacından ötürü
ceviz de aslında var evde, kırıp öğütsem, katarım kahvaltısına..

canım arkadaşım aynı dediğin bu karışımı önerdi bana..
aktardan ısırgan, rezene ve anason aldım. daha çok ısırgan içiyorum.
bilmiyorum faydası var mı, humana ile günde birer kupa içiyorum..

saydığım isimler arasında sen pink yoksunuz.. çünkü benden hemen önce mesajlarınız vardı.
o yüzden saymadım, yoksa ben sizi severim, çok severim, bilirsin..

Eki Görüntüle 625032

heey millet tatildeyiz annem nete giremiyor.

her tarafı talan ediyorum been.en son anneannemin
çiceklerini kopardımsürekli bi ilgi alaka tatili çok sevdim ben
3. mahmutum demek tatillere gittin..
parçala dök saç oğlum, işleri ne toplasınlar
ama anneni üzme.. kendinizi de çok özletmeyin e mi?

kızlar chicco polly nin yeni modelleri çıkmış,
e-bebekten aldık dream modelini lila rengi,çokkk güzeeelll
dün geldi,kızımda çok severek oturdu.
maşalllahhhh :)))
hayırlı olsun canım, güle güle kullanın

hayırlı olsun canım, inş güzel güzel komşu olursunuz, iyi olursunz..

aşıları da atlattınız, maşallah..
ayşecik de çok mesafeli.. en tatlı güzel pürelere çorbalara bile ağzını kilitliyor, açmıyor..
zar zor biraz pekmez, biraz yoğurt.. yine de her damlası şifadır..
bana da sağlık ocağından bi kağıt verdiler.. bi program düzen yok..anne sütü alan bebeğe günde üç öğün şunlardan verin yazıyor.
taze mevsim meyle suları ve püreleri, sebze ve tahıl çorbaları, yayla ve tarhana gibi yoğurt çorbaları,
muhallebi, sütlaç..

bu arada ayşecikin iki küçük sürprizi vaaar
üstteki dişler de göründü. biri patlamış, biri patlamak üzere..
bol ısırıklı acılı emişler beni bekler..:18:

aynı dertten muzdaribiz desene benimki biberon alıyorda tatlarını sevmiyor devam sütlerinin benimde arttırmam lazım anlayacağın off of
annemin lafıdır o sütüm bitti azaldı deme sütüm otlamaya gitti gelecek de der :) bende hep gülerim annem işte :)

aynen öyle ben obez olur lafına çok takılmadım sütüm yoksa mecbur vericem sütü olmayan emziremeyen anneler naptı obezmi oldu bebekleri saçmalık işte doktorun işgüzarlığı daha öncede rota aşısı için epey bir muhalefet olmuştu ona uydum yaptırmadım allah muhafaza hele bir rota olsun sorucam ona ben bir daha ki kontrolde değiştireceğim doktoru o değiş eşimde kafayı bozdu dün akşam tutturmuş çok ek gıda veriyorsun obez olacak kolestrolü çıkacak yuh dedim ya çok dediği 2 kaşık yoğurt yemedi bile gözlerinde deve çevirdiler resmini gördünüz hiç obez görüntüsü varmı bence kemikleri ağır oğlumun çünkü öyle aman aman şişman durmuyor çokta rahat dönüyor sağa sola hatta şimdi yürüteci keşfetti evde peşimde dolanıyor daha napsın çocuk kardeşimde 6 ayında 10 kiloydu şimdi 18 yaşında bir deri bir kemik 3 yaşına kadar zayıfladı hiççbişicik olmaz saçmalıyo o doktor

yok canım bizim doktor kilo takıntılı benimkinin kilosu fazlaymış bende bebe bisküvisi devam sütü falanda verirsem obez olurmuş o herhalde aralıksız her saniye yedirdiğimi hayal ediyor kendince

Eki Görüntüle 625032

heey millet tatildeyiz annem nete giremiyor.

her tarafı talan ediyorum been.en son anneannemin

çiceklerini kopardımsürekli bi ilgi alaka tatili çok sevdim ben

offf seni yerim yerimde doymam afacan seni benimkide dün yürüteçle ütülediğim gömlek ve pantalonlara saldırmış ütüleyip koltuğun üzerine koymuştum tam toplıycam kapı çaldı gittim birde döndümki hepsini yere atmış üzerine yürüteçle çıkmış kıpır kıpır çiğniyo ben naptın diyince bastı kahkahayı kızamıyorsunda

bi kaç gündür uyuduktan 2 saat sonra veriyorum, ama uyku başında bile nasıl anlıyorsa memeyi veriyorum alıyo, biberonu verince almıyo, dediğin gibi her akşam deniyeyim, şimdi 30 cc içip bırakıyo belki zamanla alışır daha çok içer

Bende cagrilmisim ya kizlar ya ben daha ek gidaya baslayamadim beceremedm 10 gun sonra 7 ay dolacak bana kolay bi tane corba tarifi veresenize..bide biskuvi veriyormusuz eline versem.bisi olur mu bide igne olduk saglik ocagina igneleri sis icinde bi siislim var bisey olur mu acaba bide sorularim bitti ..cena seni kiza.mash. biz bi tane bile cikarmadik tembel.benomki yawww bana benzemis seninkide sana sanirm hep aktifsin sana da mash.diyim:)

saol canım, bu gibi gelişim özellikleri genetiktir heralde..
bisküvi derken, bebe bisküvisi falan mı?
öyleyse parça koparabilir..
yoksa şu diş kaşıyan sert bisküvilerden mi?:44:

annem eline ekmek verelim diyo ama bence henüz erken..
patates havuç ve pirinçle birkaç kez püre yaptım ben.. suyunu fazla koyup çorbasını yapabilirsin..

Son düzenleme:
Sebze Çorbası:
4-6. aylardan itibaren öğlen öğününde 1-2 tatlı kaşığı ile başlanır, gittikçe artırılır ve günlük olarak hazırlanmalıdır.

Malzemeler:
• 1 su bardağı su
• 1 orta boy havuç
• 1 küçük patates
• 1 tatlı kaşığı pirinç

Hazırlanışı:
Tüm malzemeler tencerede ağzı kapalı olarak pişirilir. Tel süzgeçten geçirilir, 1 çay kaşığı zeytinyağ ilave edilir. Bebek buna alıştıktan sonra azar azar diğer mevsim sebzelerinden de ilave etmeye başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kizim vampirella oldu üstten iki yandan cok komik. Umarım yakın zamanda ortadakilerde çıkar. Cok ağri çekiyor kizim ama gece babası nöbetçi eczane aradı dış jeli almak icin. Ne acelesi vardı acaba bebeğimin

ben bunu da yaptım, tadı enfesti ama küçük hanım bir çorba kaşığından fazla yemedi..

Malzemeler
1 küçük dilim balkabağı
1 küçük elma

Tarif

Kucuk 1 dilim balkabağını küp küp dograyıp cok cok az suda kısık ateste 7-8 dakika pisirip altını kapatın,sonra 1 kucuk organik elmaıi küp küp doğrayıp uzerine ilave edin.1-2dakika buharda yumusayacak. Sonra blendırdan gecirip hemen hic bekletmeden yedirin. İsterseniz buna pirinc unuyla muhallebi yapip karıştırabilirsiniz. Afiyet olsun.

canım ben hiç balkabağı vermedim,faydalı mıdır bilgim bile yok :s
aaaaa çok cahil kalmışım bu konuda :))

bak sen uyanığaaaa:))
bi de benimkine cingöz deriz biz seninki daha beter çıktııı,nasıl anlıosun sen biberonu uyku halindeee:)
bence yılma canım devam bugün 30 cc haftaya 60 öööyle alışır inşallahhhh...
ben çok korkuodm Allah korusun bana bişey olsa birden sütüm kesilse kızım aç kalır diyee,
şimdi biberonu aldı içim rahattt...

tatlım her doktorun tarzı farklıı,
bazılarını duyuyorum 1 hafta sütü gelmiyo annenin mama vermiolar
alışırmışşş
ama sarılık oluooo açlıktaaannn..
ben hastanede ağlamıştımm bebeğim açlıktan ağlıoo mama veriin diye.
zaten veriyolarmış:)))
ben dr umun biraz da bu rahatlığını seviyorum,hiçbişeye asla demiyorr.
önermiyoruz ama mecbur kalınırsa verilebilir gibi cümleler kuruyorrr:)

maşalllaaaahhh maşallaaahhh :)
en sevdiğim görüntüye ulaşmş ayşecik..
alttan 2 üstten 2 diişş :)
sabırsızlıkla bekliyorum bende.

hayırlı olsun canım, güle güle kullanın

sağol teyzesiii,kızıma bişey alınca çok mutlu oluyorum valla kendmizi unuttukk :)

öncelikle hayırlı olsun,umarım yeni komşunla herşey yolunda gider:))
yoğurdu 1 ay denedim zorlaaa yedii sevmedi,20 gündür ara verdimm tekrar denicem önümüzdeki günlerdee..
bıktırmamak lazımm beğenmiyosa ara vermek iyi oluo benceee...

harikasın cena sen dene tarifleri paylaş bizde arkandan geleceğiz kısmetse :)

ayşeciği ayrıca tebrik ediyorum bu arada en hamaratı o çıktı bebişlerin maşallah

ben 3 hafta önce dişimiz çıktı diye yaygarayı bastım ama hali hazırda diş miş yok beyaz birşey görünüyor ama ben bile şüpheye düştüm neden hala patlamadı :44:

yalnız yürüteci keşfettiğinden beri çıldırdı 15 dk tutuyorum akşamları annemde gündüz 15-20 dk tutuyormuş ama görmelisiniz ordan oraya gidiyor ayaklarını sabitledim sallanır hale getirdim gezmesin diye çığlık çığlığa ağlıyor bide balerin edasıyla oturarak yürümüyor yürütecin içinde dik durup adım atıyor parmak ucuyla ay çok tatlı o hali ilk fırsatta resmini ekliycem kuzumun

bu arada bugün süt üretimi hepten dibe vurdu sabahtan bu yana 75 cc sağabildim inanılır gibi değil her gün en az 500 cc sağardım

bu gidişle kuzumu devam sütüne alıştırmaktan başka çarem yok bir kaç gün buzluktaki yedekleri tüketiriz sonrasında da allah kerim artık

ben çıkıyorum kızlar allaha emanet olun görüşürüz

cenaaa sınavlar bitti havalar da gündür çok güzeldi kendimi dışarılara attım çok yoruldum ama çokkk iyi geldi
vallahi meşguliyet gelmeden boş vaktin kıymeti anlaşılmıyormuş...

ineğimiz gelsinnnn
ben de sağmaya başladım çünkü azaldı diye az emiyor bu yüzden sütüm iyice azalmaya başladı,kısır döngü yani.. sağarsam göğüsler boşalır ve daha çok süt dolar

obez mobez olmaz bana da öyle dedi doktor hareket ettikçe zayıflayacaklar zaten hiiiç aldırma

hadi resim bekliyoruzzz

kızlar merhaba 5 gundur ınternetım yoktu henuz kotam yenılendi inanın ömürden dolayı bılgısayarın yerını unuttum gecmısı de okuyamadım herkes ıyıdır ınsallah
kocam goreve gıttı taaaaa yarın oglede gelecek .
gece o kadar sık uyanıyor kı oğlum ne uyudugumdan anlıyorum ne sabah oldugundan
diş çıkaran bebıslerı de tebrık ederımmm .. darısı diğer bebıslere ve benım oğluöma

aayyy bizde de dişşş sıkıntısıı varr ama dahaa görünürde bir şeyy yokk. kızıma cam rende de elma artmut rendeliyorumm 1 taneye yakın yiyo ama çorbalara ve yogurta gelincee pürrttttttt inşallahhh iii komşşu oluruzz kayınvaldeciğimleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…