Günaydın herkeseeee
Hanımlar bi arkadaşım kızının yürütecini bize vercek, ama aklıma bi konu takıldı, bu yürüteç halılarda gidebiliyor mu? Halılarımı kaldırmam gerekirse oğlum ayağını yere basar üşütür, siz ayakkabı mı kullanıyorsunuz, naptınız bu konuda?
Annelerimizden neler öğrendik?
Sabırlı olmayı;
"Baban eve gelsin, sen görürsün"
Hakkımızı alacağımızı;
"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"
Diyalog kurmayı;
"Sana bir şey sorduğumda cevap ver..!!"
"Ne söyliyeyim anne?"
"Sus!! Bana cavap verme!!!"
Tıp bilgilerini;
"Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvericeksin, göreceksin gününü"
Olgun olmayı;
"Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."
Genetik bilgileri;
"Sen de o lanet olası babana çektin."
Bilgeliği;
"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."
ve…
Adaleti;
"Bir gün senin de çocukların olucak. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar.."
:)
Günaydın herkeseeee
Hanımlar bi arkadaşım kızının yürütecini bize vercek, ama aklıma bi konu takıldı, bu yürüteç halılarda gidebiliyor mu? Halılarımı kaldırmam gerekirse oğlum ayağını yere basar üşütür, siz ayakkabı mı kullanıyorsunuz, naptınız bu konuda?
hayirli olsun yürüteciniz Tatlim tam da su anda oglum yürütecindevalla benim evde öyle heryeri kaplayan halilarim yok halida yürütec nasil oluyor bilmiyorum ama ben bir kilotlu corap giydiriyorum birde üstüne kaydirmayan coraplardan evde kaloriferli sorun olmuyo parkenin üstünde ralli yapiyor
ilahi cincon sabah sabah güldürdün kiz beni ama dogru yani annelerimiz bize bunlari ögretti
yok canım ya sivasın bi ilçesindeyim ama tatillerde kayserideyim. uzağız yaniah canım benim ellerine sağlık yemiş kadar oldum istanbuldamıydın sen bakarsın birgün oda olur alacağım olsun :)
annemin fiks lafı CANAN NERDESİN MAHMUTLAYIM ANNE NOLDU ÇABUK EVE GEL BABAN SENİ SORDU
apar topar eve gelinir yolda binbir türlü bahaneler uydurulur
eve bir girerim babam uyuyo yada tv başında
-baba nasılsın
-iyiyim kızım hoşgeldin sen nasılsın
-iyiyim baba nolsun işte
-hayırdır sen bu saatte neden evdesin havada çok güzel arkadaşlarınla dolaşsaydın alışveriş yapsaydın ya biraz kızım zaten yoğun çalışıyorsun
bu durum üzerine annemde müthiş bomba
sormamıştı ama her an sorabilir diye panik yaptım
hiç unutmam lisedeyim tatilya gezisi var annem çıkarken peşimden bağırıyor bana bak hava kararmadan evdesin
babam ne dese beğenirsiniz saçma sapan konuşma be kadın grupca gidiyor çocuk napıcak ya arkadaşlar hava kararıyor siz servisle dönün ben şurdan 3-5 vasıta yapıp eve gideyim
azıcık mantıklı ol der ve annemi susturur
canım babam iyiki varmış valla anneme kalsa yer bitirirdi beni nişana 1 hafta kala bile hava kararıyor eve varmam lazım paniğindeydim
mama kullananlar şu keçi sütü ile olan golden feat mı neyse onu denediniz mi? benimki çok iştahsız ya. kafayı yiyeceğim. yemek saati gelince banada afakanlar basıyor artıkonu iştahlı içer mi acep? sma ile aptamil denedim ama sonuç aynı. pepe izleyerek zorla yediriyorum. yada başka mama tavsiyeniz varsa onu alayım?
cincon boza ben hiç görmedim markette ya buzdolabı kısmında mı oluyor, nasıl bir ambalajı var?GÜNAYDINNNNN
alya yaptıklarına bayıldım sabah sabah nasıl canım çekti ellerine sağlık neyse bende simit peynir çay üçlüsüyle yerini doldurmaya çalışacağım şimdi :) bu arada minik kuzuyada kırmızı pek yakışmış öpüyorum çok çok banka ekstrende ayrı bir renk katmış mesaja bende diyorum bu neki reklam falan mı
sütü azalan kızlar toplaşın bakıyım dün marketten boza aldım birilerinden duymuştum işe yarıyor diye vallahi yaradı gece sütüm çok iyiydi emdi emdi durdu kuzum ohh allahıma şükür sizede deneyin derim 1 su bardağı içtim kalanını attım dolaba her akşam yatmadan içeceğim birde sade tahin helvası aldım işyerinde de onu yiyeceğim gündüz bakalım dört koldan asıldım ama olacak gibi İNŞALLAH
ee bebişler nasıl sizler nasılsınız
alyaaaa senin böreklere takıldım bizde istiyoruz
Dilanaz oğlun çookkk tatlı
cincon boza ben hiç görmedim markette ya buzdolabı kısmında mı oluyor, nasıl bir ambalajı var?
bizimde alltan iki
üstten iki dişimiz çıktı.
yalnız üstten biri yan ve bir orta çıktı.ilginç bir görünüm
tarhana çorbası tavuk eti yemeye başladık
birde kavanozlardaki sebze püresinden aldım denemek için tadı ve görüntüsü
bi tuhaftıama bizimki sevdi
selam kızlar... ölüyorum yorgunluktann... ben bugün sadece kendi yaptıklarımı resmedebildim. onları ekleyeceğim. diğerlerini de yazayım bari.
ben patatesli peynirli tart , mısır gevrekli kurabiye, milföyle çıtır örgüler, meyveli tart yapabildim:) onları ekliyorum.
kv de pirinç salatasıyla havuç tatlısı yaptı. görümcede milföyle yufkayla yapılan bi börekle meksika fasülyesi salatası yaptı. menünün tamam buydu yani.
Eki Görüntüle 625332 Eki Görüntüle 625331 Eki Görüntüle 625333 Eki Görüntüle 625337
buda kızımla ben bugün:))
bu arada ayşecikin iki küçük sürprizi vaaar
üstteki dişler de göründü. biri patlamış, biri patlamak üzere..
bol ısırıklı acılı emişler beni bekler..:18:
Aşı bizi mahvetti valla ateşimiz 39lara çıktı ama çok şükür bugün güzel kalktı oğlum:))
Dün kahvaltı vermiştim peynir ekmek milupa 8 tahıllı ballı yedi, ama bugün yemediiiibaşka ne veriyordu uz kahvaltı olarak kızlar deneyelim bizde??
Bu arada bendede süt son sınırlarını zorluyor
Çok sağol cnm bugün veya yarın denemelere bŞlıyorum bende:))
Oooo hayırlı olsun dişinizzz:)) eyvah yandın valla cnm nasıl emzircen bizimki fena ısırıyor ben emzirmiyorum ama arada elimizi yakalayıp ağzına bir götürüyorkiii göğsümü öle ısırdığını düşünemiyorum:18:
dilanaz ve alya bebişlere maşallah
ben geçen bimden aldım, a101de de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, genelde soğuk raflarda oluyo, şeffaf bi pet şişede.
tünaydın hatunlar oğlum ek gıdayı reddetmeye başladı hastalıktan önce gayet iyiydi oysaki umarım eski haline geri döner bu arada libyana ve alya ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar gerçekten
Çok teşekkür ederim canım..tünaydın hatunlar oğlum ek gıdayı reddetmeye başladı hastalıktan önce gayet iyiydi oysaki umarım eski haline geri döner bu arada libyana ve alya ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar gerçekten
merhaba canım, başka bir konuda yazmak için girdiğimde gördüm mesajını. benim kızım da 10 ağustos doğumlu biz gazdan dolayı yaklaşık 3 aylıkken kullanmaya başladık golden goat keçi sütlü mamayı ve kızım ilk günden beri çok sevdi. bana bile kokusu milupadan daha güzel geldi. deneyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?