Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Annelerimizden neler öğrendik?

Sabırlı olmayı;

"Baban eve gelsin, sen görürsün"

Hakkımızı alacağımızı;

"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"

Diyalog kurmayı;

"Sana bir şey sorduğumda cevap ver..!!"
"Ne söyliyeyim anne?"
"Sus!! Bana cavap verme!!!"

Tıp bilgilerini;

"Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvericeksin, göreceksin gününü"

Olgun olmayı;

"Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."

Genetik bilgileri;

"Sen de o lanet olası babana çektin."

Bilgeliği;

"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."

ve…

Adaleti;

"Bir gün senin de çocukların olucak. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar.."
:)

Günaydın herkeseeee

Hanımlar bi arkadaşım kızının yürütecini bize vercek, ama aklıma bi konu takıldı, bu yürüteç halılarda gidebiliyor mu? Halılarımı kaldırmam gerekirse oğlum ayağını yere basar üşütür, siz ayakkabı mı kullanıyorsunuz, naptınız bu konuda?

hayirli olsun yürüteciniz Tatlim tam da su anda oglum yürütecinde valla benim evde öyle heryeri kaplayan halilarim yok halida yürütec nasil oluyor bilmiyorum ama ben bir kilotlu corap giydiriyorum birde üstüne kaydirmayan coraplardan evde kaloriferli sorun olmuyo parkenin üstünde ralli yapiyor

ilahi cincon sabah sabah güldürdün kiz beni ama dogru yani annelerimiz bize bunlari ögretti

gidiyor canım merak etme kırçıllı değil düz halıysa rahat rahat gidiyo

annemin fiks lafı CANAN NERDESİN MAHMUTLAYIM ANNE NOLDU ÇABUK EVE GEL BABAN SENİ SORDU

apar topar eve gelinir yolda binbir türlü bahaneler uydurulur
eve bir girerim babam uyuyo yada tv başında
-baba nasılsın
-iyiyim kızım hoşgeldin sen nasılsın
-iyiyim baba nolsun işte
-hayırdır sen bu saatte neden evdesin havada çok güzel arkadaşlarınla dolaşsaydın alışveriş yapsaydın ya biraz kızım zaten yoğun çalışıyorsun

bu durum üzerine annemde müthiş bomba
sormamıştı ama her an sorabilir diye panik yaptım

hiç unutmam lisedeyim tatilya gezisi var annem çıkarken peşimden bağırıyor bana bak hava kararmadan evdesin
babam ne dese beğenirsiniz saçma sapan konuşma be kadın grupca gidiyor çocuk napıcak ya arkadaşlar hava kararıyor siz servisle dönün ben şurdan 3-5 vasıta yapıp eve gideyim
azıcık mantıklı ol der ve annemi susturur

canım babam iyiki varmış valla anneme kalsa yer bitirirdi beni nişana 1 hafta kala bile hava kararıyor eve varmam lazım paniğindeydim

ah canım benim ellerine sağlık yemiş kadar oldum istanbuldamıydın sen bakarsın birgün oda olur alacağım olsun :)
yok canım ya sivasın bi ilçesindeyim ama tatillerde kayserideyim. uzağız yani

aynen ayneeeeennn ayneeeeeennn!! ömrümü yedi valla. napcaksa benle:)

mama kullananlar şu keçi sütü ile olan golden feat mı neyse onu denediniz mi? benimki çok iştahsız ya. kafayı yiyeceğim. yemek saati gelince banada afakanlar basıyor artıkonu iştahlı içer mi acep? sma ile aptamil denedim ama sonuç aynı. pepe izleyerek zorla yediriyorum. yada başka mama tavsiyeniz varsa onu alayım?

topiğin en sıska bebeği benimki 6900gr ve 69 cm geçen cuma böyleydi. 6. ay kontrolünde de aynıydı. hiç kilo almamış yani offf offffffffffffffff!!!!!

Son düzenleme:

merhaba canım, başka bir konuda yazmak için girdiğimde gördüm mesajını. benim kızım da 10 ağustos doğumlu biz gazdan dolayı yaklaşık 3 aylıkken kullanmaya başladık golden goat keçi sütlü mamayı ve kızım ilk günden beri çok sevdi. bana bile kokusu milupadan daha güzel geldi. deneyebilirsin..

Merhaba kızlar,

Ben de 2012 Ağustos annesiyim. Gördüğüm kadarıyla hala diş çıkartmayanlarınız var. Bizde de faaliyet sürüyor :)
Diş çıkarınca diş buğdayı yapmayı düşünenler veya 1. doğumgününe şimdiden hazırlananlar varsa kurabiyeler, şekerler ve süslemeler konusunda yardımcı olabilirim. Kurabiye örneklerimiz:
Eki Görüntüle 625666 Eki Görüntüle 625668 Eki Görüntüle 625669 Eki Görüntüle 625667
Diğer çeşitlerimiz için http://kurabiyeagaci.blogspot.com/'a bakabilir, talepleriniz için kurabiyeagaci@gmail.com'a mail gönderebilirsiniz.

Dilanaz oğlun çookkk tatlı
cincon boza ben hiç görmedim markette ya buzdolabı kısmında mı oluyor, nasıl bir ambalajı var?

Dilanaz oğlun çookkk tatlı

cincon boza ben hiç görmedim markette ya buzdolabı kısmında mı oluyor, nasıl bir ambalajı var?

ben geçen bimden aldım, a101de de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, genelde soğuk raflarda oluyo, şeffaf bi pet şişede.

Hayırlı Günler hatunlar nasılsınız?
Dün akşam kızıma havuç, patates, kereviz irmik karışımlı çorba verdim.. Maşaallah yedi.. Hiç tiksinmedi..

Gece de ona Kendim bebe bisküvisi yaptım.. epey uğraştım ama deydi..

Bu da balkabağı püremiz..

Cena yoğurdumuz tutmuş.. bakalım bizim kız yiyecek mi?

hayırlı olsun dişleriniz.. darısı bize İnşaallah..

Maşaallah alyacım.. hepsi çok güzel gözüküyor.. Ellerine sağlık.. Bu arada ismin hatice herhalde..

bu arada ayşecikin iki küçük sürprizi vaaar
üstteki dişler de göründü. biri patlamış, biri patlamak üzere..
bol ısırıklı acılı emişler beni bekler..:18:

Cenacım dişleriniz hayırlı olsun...

Minitacım ben bugün kızıma kahvaltı da kendi yaptığım bebe bisküvisini biraz pekmez, biraz su, biraz da peynir karıştırarak verdim bir güzel yedi.. Sende dene istersen.. Hazır bisküviyle de olur..

Algıda seçiciliğin böylesi ........

Geçen akşam kv aradı, eşim bizim oğlanla konuşturuyor hoparlörden. Oğlumla telde konuşmaya çalışan bilimum teyze, anane, dede, dayı, büyük teyze yenge vs. var, hepsi agucuk mugucuk, napıyon, tatlıııım, ses ver bize, vb diyaloglara giriyorlar lakin kv minki bi ilginç geldi bana. Telde diyo ki : "Oğluuuum, gel babaneye, geeelll, gelll. Gurban olurum gel gel bananeye ...."

Rahat kırk kez gel demiştir. Dedim eşime oğlan daha kendi başına 1000km yol gidemiyo, annen bize mi laf çarptı diye, eşimde dedi ki "gel mi dedi annem, hiç farketmedim"

ben geçen bimden aldım, a101de de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, genelde soğuk raflarda oluyo, şeffaf bi pet şişede.

anladım tamam canım sağol

Libyana ellerine sağlık tatlımmm hepsi nefis görünüyor

Valla bravoo sende baya beceriklisin bacım ya. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık

Son düzenleme:
Evet libyanacım ismim hatice. Alya ismini kızıma düşünüyorduk olmadı arya koyduk son anda. O yüzden kullanıcı ismimi de o yönde değiştirecektim

Enemmmm!! Herşeyimi serdim heeee!!!

tünaydın hatunlar oğlum ek gıdayı reddetmeye başladı hastalıktan önce gayet iyiydi oysaki umarım eski haline geri döner bu arada libyana ve alya ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar gerçekten

merak etme iyileşince düzelecek
nasıl şimdi?

Çok teşekkür ederim canım..
Allah senin de yardımcın olsun.. Güzel günler İnşaallah çok yakındadır...

Busmaiiiiiiiiii Nasılsın kuşummmm?
:13::13:

merhaba,

bu devam sütümü biberon mamasımı kaşık mamasımı bende hiçbir devam sütünü sevmemesinden yakınıyorumda acaba bunu beğenirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…