merhaba,
bu devam sütümü biberon mamasımı kaşık mamasımı bende hiçbir devam sütünü sevmemesinden yakınıyorumda acaba bunu beğenirmi?
Dilanaz oğlun çookkk tatlı
cincon boza ben hiç görmedim markette ya buzdolabı kısmında mı oluyor, nasıl bir ambalajı var?
merhaba,
bu devam sütümü biberon mamasımı kaşık mamasımı bende hiçbir devam sütünü sevmemesinden yakınıyorumda acaba bunu beğenirmi?
Algıda seçiciliğin böylesi ........
Geçen akşam kv aradı, eşim bizim oğlanla konuşturuyor hoparlörden. Oğlumla telde konuşmaya çalışan bilimum teyze, anane, dede, dayı, büyük teyze yenge vs. var, hepsi agucuk mugucuk, napıyon, tatlıııım, ses ver bize, vb diyaloglara giriyorlar lakin kv minki bi ilginç geldi bana. Telde diyo ki : "Oğluuuum, gel babaneye, geeelll, gelll. Gurban olurum gel gel bananeye ...."
Rahat kırk kez gel demiştir. Dedim eşime oğlan daha kendi başına 1000km yol gidemiyo, annen bize mi laf çarptı diye, eşimde dedi ki "gel mi dedi annem, hiç farketmedim"
Sonunda kullanıcı adım değişti he he:))
merak etme iyileşince düzelecek
nasıl şimdi?
Sonunda kullanıcı adım değişti he he:))
golden goat süt alerjisi şüphesinden dolayı bizde kullandık bir süre canım. tadı sma ve aptamilden güzel bildiğimiz böyle krema gibi bi tadı var. sonra inek sütü bazlı mama deneme amaçlı bıraktık alerji yapmayınca da bi daha geri dönmedik. benim kızımda çok iştahsızdı bir dönem. vermesem sabahtan akşama kadar istemiyordu her öğünümüzde kavgalı geçiyodumama kullananlar şu keçi sütü ile olan golden feat mı neyse onu denediniz mi? benimki çok iştahsız ya. kafayı yiyeceğim. yemek saati gelince banada afakanlar basıyor artıkonu iştahlı içer mi acep? sma ile aptamil denedim ama sonuç aynı. pepe izleyerek zorla yediriyorum. yada başka mama tavsiyeniz varsa onu alayım?
topiğin en sıska bebeği benimki6900gr ve 69 cm geçen cuma böyleydi. 6. ay kontrolünde de aynıydı. hiç kilo almamış yani offf offffffffffffffff!!!!!
Çok teşekkür ederim canım..
Allah senin de yardımcın olsun.. Güzel günler İnşaallah çok yakındadır...
Busmaiiiiiiiiii Nasılsın kuşummmm?:13::13:
canım görüntüsü böyle kremalı tavuk çorbasının şişedeki halini düşün :) çorba kıvamında yarı akışkan sarı bir sıvı genelde içeceklerin olduğu kısımda bulunur üretim tarihi en yakın olanı al çünkü bekleyince ekşiyor genelde pastaneler satar carrefour migros vb büyük marketlerde de oluyor en iyisi vefa bozası daha pahalı ama daha sağlıklı tadı da böyle tuhaftır biraz çok lezzetli olduğu söylenemez bol mayalı bişey içtiğini düşün dara şeker maya buğday dan yapılıyor sonuçta ama denemeni tavsiye ederim süt miktarını arttırdığına bizzat
şahit oldum tavsiye ederim
allahımmmmmm tamamen aynı cümleal bendende o kadar çocuk kv nin kucağında acıkıp eskaza ağlasa eee çocuk görmüyor tabi bak yadırgadı :) hemen yapıştırır lafı
aslında daha iyi elhamdülillah ama sürekli bi mızmızlık hali devam ediyor dişten olduğunu ümit etmek istiyorum sen ve bebişin nasılsınız canım..libyanacım inşallah çok saol
bir de bir sorum olacak kızlar. ek gıda konusunu başardık gibi biz. beni emmeyi ne yaptıysam sürdüremedim 2-3 aylıkten beri istememeye başlamıştı uykuda zorla falan derken ancak bu günlere gelebildik sonra bir iki haftadır sadece geceleri birkez emiyordu. birkaç gündür temelli bıraktı çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok ek gıdalarıla güzel beslemeye çalışcam artık. şimdi sabah erken uyandığımızda 150 cc mama içiyor kızım uyanıp kahvaltısını ediyor sonra. uykusu geldiğinde yine 120 veya 150 cc mama. bir sonraki öğünde çorbası yine bir saat sonra falan uykusu geliyor 120 veya 150 cc mamasını içip uyuyor. buraya kadar güzel getiriyoruz uyandığında akşam olmuş oluyor burdan sonra iş karışıyor yoğurt versem meyveye zaman kalmıyor meyve versem yoğurda karışık vermek istemiyorum tadını öğrensin diye. siz nasıl ayarlıyosunuz bu öğünleri??
Sebze Çorbası:
4-6. aylardan itibaren öğlen öğününde 1-2 tatlı kaşığı ile başlanır, gittikçe artırılır ve günlük olarak hazırlanmalıdır.
Malzemeler:
1 su bardağı su
1 orta boy havuç
1 küçük patates
1 tatlı kaşığı pirinç
Hazırlanışı:
Tüm malzemeler tencerede ağzı kapalı olarak pişirilir. Tel süzgeçten geçirilir, 1 çay kaşığı zeytinyağ ilave edilir. Bebek buna alıştıktan sonra azar azar diğer mevsim sebzelerinden de ilave etmeye başlayabilirsiniz.[/s saol canim denicem bunu
Ölüyorummm!! Belim koptu 2 gündür misafir misafir... Yatağına koyunca uyuyan çocuk bir haftadır yeni adet çıkardı. Kucağımda ayakta ninni emzik sallama ile başını omzuma koyuyor öyle uyuyor. Alışmasın dedim ama zilli nasıl ağlıyorsa dayanamıyorum. İşim çoook zor. Hep kv nin nazarıyemesi iyi dedi zaten zorla yiyordu artık hiç yemiyor! İyi öyle ne güzel uyuyor dedi kucakta uyumaya alıştı. Aman ne uslu diyor çocuk iyice zilli oldu ( duayla nazar çıkar mıki acep? :))
balkabagı çorbasını nasıl yapıyordunuz kızlar
evet ..felak ve nas okuyabilirsin
balkabağını biraz irmik ekleyerek suyla pişir ve çırp
Benimkide.ole ya gozunden benin ayirmiyo beni mutfak.islerinide yurtece koyup yanima.aliyorum donemsel.diye.dusunuyorum.ins.oledir canim.bide gece cok.uyurken cok.inliyor kiyamiyom ya,selam kızlar canım cok sıkkın kızım benı ne tuvalete ne de mutfaga gonderıyor.ılla hep yanında olayım ıstıyor.yurutecıne koyup mutfaga gıdıp bı armut rendelıyım dıyorum yok basıyor yaygarayı.nıye boyle ya.mılletın cocugu kendı kendıne oyalanıyor koyunca yurutece.valla bayılcam artık.doğduğundan beri böyle.zaten iştahsızlığı da tavan yapmış duruma.armut rendeledim kendım yedım.pirinçunu maması ve aptamil dışında hiç bir şeyi ağzına koymuyor artık.delircem
Benimkide.eskiden ayakta sallaynca uyurdu simdi yok.hele baska.bi evdeyse.asla uyumak.istemiyor. bi arkadasima dedim suna.alistirmicam buna.alistirmicam diye bana dediki.merak etme o seni alistiricak.sen degil dedi.dogru istedigi.herseyi.yaptiriyor tembel tqvugumÖlüyorummm!! Belim koptu 2 gündür misafir misafir... Yatağına koyunca uyuyan çocuk bir haftadır yeni adet çıkardı. Kucağımda ayakta ninni emzik sallama ile başını omzuma koyuyor öyle uyuyor. Alışmasın dedim ama zilli nasıl ağlıyorsa dayanamıyorum. İşim çoook zor. Hep kv nin nazarıyemesi iyi dedi zaten zorla yiyordu artık hiç yemiyor! İyi öyle ne güzel uyuyor dedi kucakta uyumaya alıştı. Aman ne uslu diyor çocuk iyice zilli oldu ( duayla nazar çıkar mıki acep? :))
balkabagı çorbasını nasıl yapıyordunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?