Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

merhaba,

bu devam sütümü biberon mamasımı kaşık mamasımı bende hiçbir devam sütünü sevmemesinden yakınıyorumda acaba bunu beğenirmi?

devam sütü. 1 numara ve 2 numarası var, marketlerde pek bulunmjuyor. e-bebeklerde ve eczanelerde var.

Dilanaz oğlun çookkk tatlı

cincon boza ben hiç görmedim markette ya buzdolabı kısmında mı oluyor, nasıl bir ambalajı var?

canım görüntüsü böyle kremalı tavuk çorbasının şişedeki halini düşün :) çorba kıvamında yarı akışkan sarı bir sıvı genelde içeceklerin olduğu kısımda bulunur üretim tarihi en yakın olanı al çünkü bekleyince ekşiyor genelde pastaneler satar carrefour migros vb büyük marketlerde de oluyor en iyisi vefa bozası daha pahalı ama daha sağlıklı tadı da böyle tuhaftır biraz çok lezzetli olduğu söylenemez bol mayalı bişey içtiğini düşün dara şeker maya buğday dan yapılıyor sonuçta ama denemeni tavsiye ederim süt miktarını arttırdığına bizzat
şahit oldum tavsiye ederim

merhaba,

bu devam sütümü biberon mamasımı kaşık mamasımı bende hiçbir devam sütünü sevmemesinden yakınıyorumda acaba bunu beğenirmi?

Devam sütü olarak sordum canım ben. Benimki de hiç severek içmiyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

al bendende o kadar çocuk kv nin kucağında acıkıp eskaza ağlasa eee çocuk görmüyor tabi bak yadırgadı :) hemen yapıştırır lafı

golden goat süt alerjisi şüphesinden dolayı bizde kullandık bir süre canım. tadı sma ve aptamilden güzel bildiğimiz böyle krema gibi bi tadı var. sonra inek sütü bazlı mama deneme amaçlı bıraktık alerji yapmayınca da bi daha geri dönmedik. benim kızımda çok iştahsızdı bir dönem. vermesem sabahtan akşama kadar istemiyordu her öğünümüzde kavgalı geçiyodu sonra ben fark ettim zar zor yediyorum kıpırdatsam hop çıkarıyordu sonra acaba üşütüyormuyum dedim biraz daha dikkat etmeye başladım. oyun halısına bırakıyordum onu kestim ve düzeldi. şimdi maşallah öyle bir sorunumuz kalmadı. bende kafayı yemek üzereydim. oyun halısı falan kullanıyorsan sende bir dene bence.

Son düzenleme:
bir de bir sorum olacak kızlar. ek gıda konusunu başardık gibi biz. beni emmeyi ne yaptıysam sürdüremedim 2-3 aylıkten beri istememeye başlamıştı uykuda zorla falan derken ancak bu günlere gelebildik sonra bir iki haftadır sadece geceleri birkez emiyordu. birkaç gündür temelli bıraktı çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok ek gıdalarıla güzel beslemeye çalışcam artık. şimdi sabah erken uyandığımızda 150 cc mama içiyor kızım uyanıp kahvaltısını ediyor sonra. uykusu geldiğinde yine 120 veya 150 cc mama. bir sonraki öğünde çorbası yine bir saat sonra falan uykusu geliyor 120 veya 150 cc mamasını içip uyuyor. buraya kadar güzel getiriyoruz uyandığında akşam olmuş oluyor burdan sonra iş karışıyor yoğurt versem meyveye zaman kalmıyor meyve versem yoğurda karışık vermek istemiyorum tadını öğrensin diye. siz nasıl ayarlıyosunuz bu öğünleri??

Çok teşekkür ederim canım..
Allah senin de yardımcın olsun.. Güzel günler İnşaallah çok yakındadır...

Busmaiiiiiiiiii Nasılsın kuşummmm?
:13::13:

iyiyim canım sen nasılsın bugün aşıya gittik oğlumla,şimdi döndük

farkında mısınız bebişler büyüdükçe biz de büyüyoruz
önceki aşıya götürmelerimde korkudan tir tir titrerdim,şimdi kendinden emin bir anneyim

hmm anladım canım tamam yakınımda carrefour da var migros da,gelirken yol üstünde bakındım bir iki markette yoktu. oralara bakarım o zaman
ben de şu an bir yandan pompayla süt sağıyorum. çokkk az var. oğlan resmen bi-iki çekip bırakıyor, az sütle uğraşmak istemiyor ay pardon ineğimiz otlamaya gittiiiii

al bendende o kadar çocuk kv nin kucağında acıkıp eskaza ağlasa eee çocuk görmüyor tabi bak yadırgadı :) hemen yapıştırır lafı
allahımmmmmm tamamen aynı cümle
çocuk hayatında ilk kez gördüklerine bile gülüyor valla inadına mı yapıyor.. onlara gülmeyince, "sık görmüyor bizi" diyorlar kabak bize patlıyo. haftada 1-2 kez görüyorlar daha sık nasıl olcaksa yuh yani sonunda "çocuk fotojenik yüzlere gülüyor" diycem

aslında daha iyi elhamdülillah ama sürekli bi mızmızlık hali devam ediyor dişten olduğunu ümit etmek istiyorum sen ve bebişin nasılsınız canım..libyanacım inşallah çok saol

iyiyiz canım benimkinde de aylardır hırıltı var geçmiyor artık önemsemiyorum, doktor önemli değil dedi. ama millet sürekli sözbirliği etmiş gibi "annesi üşüttün mü bu çocuğu, hırıltısı var"

canım bizim doktorumuz yoğurdunu hergün mutlaka ver çorba yerine bir gün meyve püresi bir gün sebze püresi bir gün sebze çorbası birgün tarhana vb değiştirip verebilirsin dedi bazende meyveyi yoğurda katıyorum mesela elmalı yoğurt ya da muzlu yoğurt veriyorum böylece toplamda 4 öğüne sığıyor zaten günlük besin ihtiyacı 2 çay bardağı kadar mış fazla ek gıda vermemeliymişiz çorba yoğurt meyve kahvaltı derken 2 çay bardağını çok çok aşar ona göre tercih yapabilirsin benimki mesela tatlıyı pek sevmiyor o yüzden muhallebi pek vermiyorum haftada 1-2 gün yoğurt yerine arı mama veriyorum öyle işte diğer saatlerde anne sütüyle destekliyoruz günde 300 cc civarı bırakmaya çalışıyorum (inş daha fazla çıkar ) akşam ve gecede emiyo yetmezse devam sütü takviye olacak artık

selam kızlar canım cok sıkkın kızım benı ne tuvalete ne de mutfaga gonderıyor.ılla hep yanında olayım ıstıyor.yurutecıne koyup mutfaga gıdıp bı armut rendelıyım dıyorum yok basıyor yaygarayı.nıye boyle ya.mılletın cocugu kendı kendıne oyalanıyor koyunca yurutece.valla bayılcam artık.doğduğundan beri böyle.zaten iştahsızlığı da tavan yapmış duruma.armut rendeledim kendım yedım.pirinçunu maması ve aptamil dışında hiç bir şeyi ağzına koymuyor artık.delircem

Ölüyorummm!! Belim koptu 2 gündür misafir misafir... Yatağına koyunca uyuyan çocuk bir haftadır yeni adet çıkardı. Kucağımda ayakta ninni emzik sallama ile başını omzuma koyuyor öyle uyuyor. Alışmasın dedim ama zilli nasıl ağlıyorsa dayanamıyorum. İşim çoook zor. Hep kv nin nazarı yemesi iyi dedi zaten zorla yiyordu artık hiç yemiyor! İyi öyle ne güzel uyuyor dedi kucakta uyumaya alıştı. Aman ne uslu diyor çocuk iyice zilli oldu( duayla nazar çıkar mıki acep? :))

evet ..felak ve nas okuyabilirsin

balkabagı çorbasını nasıl yapıyordunuz kızlar

balkabağını biraz irmik ekleyerek suyla pişir ve çırp

Benimkide.ole ya gozunden benin ayirmiyo beni mutfak.islerinide yurtece koyup yanima.aliyorum donemsel.diye.dusunuyorum.ins.oledir canim.bide gece cok.uyurken cok.inliyor kiyamiyom ya,
Benimkide.eskiden ayakta sallaynca uyurdu simdi yok.hele baska.bi evdeyse.asla uyumak.istemiyor. bi arkadasima dedim suna.alistirmicam buna.alistirmicam diye bana dediki.merak etme o seni alistiricak.sen degil dedi.dogru istedigi.herseyi.yaptiriyor tembel tqvugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…