Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hımmm güzelmşş tarif severek yıormu balkabagnı canm ben ilk defa denicem yarın

Sevmişti ama bizimkinin işi pek belli olmuyor. Bugün sevdiğinin yarın yüzüne bakmıyor:) 2 kere yaptım ikisinde de yedi. Değişiklik olur dene bence.

oğlumun cok sevdiği tarifi sizinle paylasmak istıyorummm
1 tane kabak 1 tane patates 1 tane havuc 1 avuc brokoli 1 ceviz buyuklugunde kıyma hepsını haşlıyorumm blenderden gecirirken 3 tane kızarmış cıcı bebe ekmekleri var onlardan içine katıyorum missss oluyor paşam bayılıyor

Minitacım ben bugün kızıma kahvaltı da kendi yaptığım bebe bisküvisini biraz pekmez, biraz su, biraz da peynir karıştırarak verdim bir güzel yedi.. Sende dene istersen.. Hazır bisküviyle de olur..

Eline sağlık cnm:)) işte birgün ekmek birgün bisküvi değişik değişik denemeyi düşünüyorum. Hipp organik bisküvi almıştım ama kendim de denemeyi düşünüyorum

afiyet olsun ömür beye.

ooh, maşallah hamarat hatun.. bunları becermiş..
bi de kızıyla süslenip püslenip misafir ağırlamış..
tü tü nazar değmesin..

Kızlar günayyydınnn bugünde açılış benden olsun çok yazamasamda takipteyim her daim.
merhaba canım, arada bi yaz da nefesini duyalım

geçmiş olsun canım, bebiklerin hastalıkları da çok kötü oluyor..
acil şifalar diliyorum.. tüm hasta bebiklere..

canım, hep aklımdasın.. iyi olun da..
diş mevzuuna gelince; geç olsun güç olmasın..
bak topikte bunun bir çok örneği var

maşallah mahir anne senii

Sonunda kullanıcı adım değişti he he:))
arada bir harf var ama ben alyaya epey alışmıştım..
inş kısa sürede benimserim.. hayırlı olsun canım..

canım yürüteçle hareket etmiyor mu?
öyle oyalanırdı.. :26:
gittiğin yere onu da götüreceksin mecbur
eğer ek gıdalara karşı isteksizse zorlama, bir kaşık yesin, yemese bile önemli değil..
kilosu iyiyse ve hasta değilse, hiiiç takılma, illa meyve yedireyim aman şunu da yesin diye..
benim kız da elma armut en tatlı güzel meyvelere bile burun kıvırıyor, püreye ağzını kilitliyor,
yoğurdu ilk günse biraz yiyor.. haricen yediği tek şey pekmez etimek, o da bazen zorla

Gemerekteyim canım. Daha çok kaysriye yakın. Kayseriliyim zaten. Sen sivas merkez mi? Sivasta mı yaşıyorsun?
yok canım ,diyarbakırda

inşallah dönemseldir ama benimki doğduğundan berı oyle,yalnız kalmayı hiç sevmiyor

yuruteçimiz biraz hantal,şu hophoplu olanlardan .hop hop yapıyo genelde daha keşfedemedi yuruteç oldugunu,şimdi yeni yeni adım atıyor.evin her yerıne de göturmek ıstemıyorum cunku benım halılar hep ortadadır kenarlar kalebodur.betona basınca da ıcım rahat etmıyor.bugun namaz kılarken yanıma aldım yuruteçteydı.geldi yanıma kadar ben otruruken başımdan eşarbı falan çekti kilosu falan ıyı aslında gercı yarın kontrolumuz var.dediğin doğru fazla üstelememem lazım.ama işte anne yuregı hep aç olduguna dair bı kanaatim var

alıntı dahi yapamadım ama destiny idi sanırım yazan benim oğlan da hiçbir yere gitmeme inanın izin vermiyor ilk günlere geri döndük elim kolum kalkmıyor artık o kadar mızmızki...koliği tuttuğu dönemlerde daha doktor demişti bu çocuk sizi elde edecek ağlasın ağlasın almayın kucağınıza ölmez korkmayın falan diye ama biz yine de dayanamadık tecrübesizlik bir de gerçi dayanamadık deyip geçmiyim topikte birkaç kolik annesi vardı galiba ama şahit olmadıysanız eğer bilemiyorum yani öyle birşeyki çocuk hiç durmadan çığırarak ağlıyordu biz de mecburen sancısını almaya çalışıyoduk şimdi de o çığırma mızmızlığa döndü gerçekten o çok taktığım ek gıda bile yuvar topar halde garip bi şekilde ne zaman ne denk gelirse şeklinde Rabbim yardımcımız olsun yine de tek gülüşleri herşeye bedel işte dişimiz de hala yok görüntüde ama sağlığı çok daha iyi elhamdülillah...aa bu arada ne zamandır sorucam çocuklara verdiğimiz silikon kaşıklar yoğurt kavanozları falan gibi çocuk araç gereçlerinin temizliğini nasıl yapıyosunuz bulaşık makinasına atıyomusunuz ben demin çalıştırdım atarak ama yapmasamıydım emin olamadım :44:

üstteki yazıyı bile okuyamayacak kadar kaymış gözlerim bu arada biz doğduğumuzdan beri hep kaka konusunda sıkıntılıydık ek gıdaya geçtik hala aynı çocuk bir haftadan önce yaptığı çok ama çok nadirdir ondan da sıkıntısı var baya bugün 6. gün oldu hep rutini bu şekilde

Evet merkezdi ama artik d.bakirdayiz.aslen sizirliyim belki duymusundur.gemerekliyim yani..yenucubukta akrabalarim var.
Yazdıktan sonra hatırladım canım ama emin olamadım diyarbakırda olduğundan. Sızıra gittim geçen bahar. Şelalesine pikniğe gitmştik. Eşimde aslen çat lı zaten. Biliyorum az çok oraları. Yeniçubukta çalışıyorum bende. Gördün mü bak az daha konuşsak tanış çıkacağız:))

canım ek gıdada verdiklerine çok dikkat et ,lifli gıdalar vermeye çalış. özellikle beyaz ekmekten kaçın,kepekli tahıllı ekmek karıştır bebeğinin yiyeceklerine.
ağlayınca kucağa almak konusunda sen doğru olanı yaptın kendini sakın suçlama. ağlayınca bebeği almamak ,dış dünyaya güvensiz bir insan olmasına sebep oluyormuş. şurda en fazla 1 yıl sonra laftan anlar hale geldiklerinde disiplinini vermeye başlarsın.
gerçi şu an da bence masumiyet çağını geçtiler, çocuk resmen numaradan ağlıyor beni kucağa alın diye sahtekarlığı öğrenmeye başladılar eyvah. yavaştan terbiye lazım

Herkese gunaydin hava bugun cok guzel yine ...artik herkes eskisi kadar yogun yazmiyor yetisemiyrdum.size hava guzel.ya herkes gezmelere gidiyor sanirim bebislerle sebep.o olsun yaramaz olmalari degil

Ay süper yaa.topikten kikseyi goremesemde belki senle tanisiriz otaraflara gelirsem..bende çata gitmiştim piknik yapmaya niye bukadqr sevindim bilmiom dünya kucuk.işte

Hayırlı sabahlar güzel anneler... Sabahın hayrında uyandırdı bu kız yine beni.. kalkmamak için çok direndim ama nerdeeeee

haticecim eğer biliyorsan ayel-el kürsi, fatiha, ihlas, felak ve nas sürelerini 7şer defa bebeğinin herhangi bir eklem yerine mesela ellerini tutarak oku ve her okuduğun sureyi nefesinle üfle.. Allah'ın izniyle birşeyi kalmaz..

Canım ben kaselerini kavanozlarını makineye atıyorum ama kaşıklarını atmıyorum.. Genelde elimde yıkıyorum..
Eğer içine sinmediyde makine bitirince elinde bir durular kurutursun..

Rabbim yardimcin olsun kakasini yapamadigi icinde mizmizdir yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…