Ben az patates havuç bal kabağı irmik zeytinyağ ile yapıyorum. Bal kabağını daha yoğun koyuyorum o kadar
hımmm güzelmşş tarif severek yıormu balkabagnı canm ben ilk defa denicem yarın
Minitacım ben bugün kızıma kahvaltı da kendi yaptığım bebe bisküvisini biraz pekmez, biraz su, biraz da peynir karıştırarak verdim bir güzel yedi..Sende dene istersen.. Hazır bisküviyle de olur..
oğlumun cok sevdiği tarifi sizinle paylasmak istıyorummm
1 tane kabak 1 tane patates 1 tane havuc 1 avuc brokoli 1 ceviz buyuklugunde kıyma hepsını haşlıyorumm blenderden gecirirken 3 tane kızarmış cıcı bebe ekmekleri var onlardan içine katıyorum missss oluyor paşam bayılıyor
hayırlı olsun canım sivasta olmanada üzüldüm gitti börekler
Aryanin annesisivasta hangi ilcededesin. Canim ben sivasliyimda merak ettim
Aryanin annesisivasta hangi ilcededesin. Canim ben sivasliyimda merak ettim
ooh, maşallah hamarat hatun.. bunları becermiş..selam kızlar... ölüyorum yorgunluktann... ben bugün sadece kendi yaptıklarımı resmedebildim. onları ekleyeceğim. diğerlerini de yazayım bari.
ben patatesli peynirli tart , mısır gevrekli kurabiye, milföyle çıtır örgüler, meyveli tart yapabildim:) onları ekliyorum.
kv de pirinç salatasıyla havuç tatlısı yaptı. görümcede milföyle yufkayla yapılan bi börekle meksika fasülyesi salatası yaptı. menünün tamam buydu yani.
Eki Görüntüle 625332 Eki Görüntüle 625331 Eki Görüntüle 625333 Eki Görüntüle 625337
buda kızımla ben bugün:))
merhaba canım, arada bi yaz da nefesini duyalımKızlar günayyydınnn bugünde açılış benden olsun çok yazamasamda takipteyim her daim.
geçmiş olsun canım, bebiklerin hastalıkları da çok kötü oluyor..kızlar bu 6. ay aşısı bizi mahvetti. bugün 2. gün oldu hala kızım 38 derece ateşi var ve fena huysuz. birde üstüne kuru bi öksürük ve hafif burun akıntısı tebelleş oldu( offf yavrum sürekli mıkırdanıyo. inş sizinkilerde böyle yan etkiler olmaz çok zor geçiyor böyle günler.
canım, hep aklımdasın.. iyi olun da..cenacım canım ya hatırlamışsın bizide sağol
valla işler çok yoğun benim bu ara o yüzden size pek katılamıyorum arada okumaya çalışıyorum
ayşeciğin yeni dişleride çıkmış maşallah daha bizde bir tanecik bile yok neyse acelesi yok bekliyoruz
maşallah mahir anne seniiHayırlı Günler hatunlar nasılsınız?
Dün akşam kızıma havuç, patates, kereviz irmik karışımlı çorba verdim.. Maşaallah yedi.. Hiç tiksinmedi..
Gece de ona Kendim bebe bisküvisi yaptım.. epey uğraştım ama deydi..
Eki Görüntüle 625685 Eki Görüntüle 625686 Eki Görüntüle 625687 Eki Görüntüle 625688
Eki Görüntüle 625684 Bu da balkabağı püremiz..
Cena yoğurdumuz tutmuş.. bakalım bizim kız yiyecek mi?
arada bir harf var ama ben alyaya epey alışmıştım..Sonunda kullanıcı adım değişti he he:))
canım yürüteçle hareket etmiyor mu?selam kızlar canım cok sıkkın kızım benı ne tuvalete ne de mutfaga gonderıyor.ılla hep yanında olayım ıstıyor.yurutecıne koyup mutfaga gıdıp bı armut rendelıyım dıyorum yok basıyor yaygarayı.nıye boyle ya.mılletın cocugu kendı kendıne oyalanıyor koyunca yurutece.valla bayılcam artık.doğduğundan beri böyle.zaten iştahsızlığı da tavan yapmış duruma.armut rendeledim kendım yedım.pirinçunu maması ve aptamil dışında hiç bir şeyi ağzına koymuyor artık.delircem
yok canım ,diyarbakırdaGemerekteyim canım. Daha çok kaysriye yakın. Kayseriliyim zaten. Sen sivas merkez mi? Sivasta mı yaşıyorsun?
Gemerekteyim canım. Daha çok kaysriye yakın. Kayseriliyim zaten. Sen sivas merkez mi? Sivasta mı yaşıyorsun?
inşallah dönemseldir ama benimki doğduğundan berı oyle,yalnız kalmayı hiç sevmiyorBenimkide.ole ya gozunden benin ayirmiyo beni mutfak.islerinide yurtece koyup yanima.aliyorum donemsel.diye.dusunuyorum.ins.oledir canim.bide gece cok.uyurken cok.inliyor kiyamiyom ya,
Benimkide.eskiden ayakta sallaynca uyurdu simdi yok.hele baska.bi evdeyse.asla uyumak.istemiyor. bi arkadasima dedim suna.alistirmicam buna.alistirmicam diye bana dediki.merak etme o seni alistiricak.sen degil dedi.dogru istedigi.herseyi.yaptiriyor tembel tqvugum
ooh, maşallah hamarat hatun.. bunları becermiş..
bi de kızıyla süslenip püslenip misafir ağırlamış..
tü tü nazar değmesin..
merhaba canım, arada bi yaz da nefesini duyalım
geçmiş olsun canım, bebiklerin hastalıkları da çok kötü oluyor..
acil şifalar diliyorum.. tüm hasta bebiklere..
canım, hep aklımdasın.. iyi olun da..
diş mevzuuna gelince; geç olsun güç olmasın..
bak topikte bunun bir çok örneği var
maşallah mahir anne senii
arada bir harf var ama ben alyaya epey alışmıştım..
inş kısa sürede benimserim.. hayırlı olsun canım..
canım yürüteçle hareket etmiyor mu?
öyle oyalanırdı.. :26:
gittiğin yere onu da götüreceksin mecbur
eğer ek gıdalara karşı isteksizse zorlama, bir kaşık yesin, yemese bile önemli değil..
kilosu iyiyse ve hasta değilse, hiiiç takılma, illa meyve yedireyim aman şunu da yesin diye..
benim kız da elma armut en tatlı güzel meyvelere bile burun kıvırıyor, püreye ağzını kilitliyor,
yoğurdu ilk günse biraz yiyor.. haricen yediği tek şey pekmez etimek, o da bazen zorla
yok canım ,diyarbakırda
Yazdıktan sonra hatırladım canım ama emin olamadım diyarbakırda olduğundan. Sızıra gittim geçen bahar. Şelalesine pikniğe gitmştik. Eşimde aslen çat lı zaten. Biliyorum az çok oraları. Yeniçubukta çalışıyorum bende. Gördün mü bak az daha konuşsak tanış çıkacağız:))Evet merkezdi ama artik d.bakirdayiz.aslen sizirliyim belki duymusundur.gemerekliyim yani..yenucubukta akrabalarim var.
canım ek gıdada verdiklerine çok dikkat et ,lifli gıdalar vermeye çalış. özellikle beyaz ekmekten kaçın,kepekli tahıllı ekmek karıştır bebeğinin yiyeceklerine.üstteki yazıyı bile okuyamayacak kadar kaymış gözlerim bu arada biz doğduğumuzdan beri hep kaka konusunda sıkıntılıydık ek gıdaya geçtik hala aynı çocuk bir haftadan önce yaptığı çok ama çok nadirdir ondan da sıkıntısı var baya bugün 6. gün oldu hep rutini bu şekilde
Yazdıktan sonra hatırladım canım ama emin olamadım diyarbakırda olduğundan. Sızıra gittim geçen bahar. Şelalesine pikniğe gitmştik. Eşimde aslen çat lı zaten. Biliyorum az çok oraları. Yeniçubukta çalışıyorum bende. Gördün mü bak az daha konuşsak tanış çıkacağız:))
Ölüyorummm!! Belim koptu 2 gündür misafir misafir... Yatağına koyunca uyuyan çocuk bir haftadır yeni adet çıkardı. Kucağımda ayakta ninni emzik sallama ile başını omzuma koyuyor öyle uyuyor. Alışmasın dedim ama zilli nasıl ağlıyorsa dayanamıyorum. İşim çoook zor. Hep kv nin nazarıyemesi iyi dedi zaten zorla yiyordu artık hiç yemiyor! İyi öyle ne güzel uyuyor dedi kucakta uyumaya alıştı. Aman ne uslu diyor çocuk iyice zilli oldu ( duayla nazar çıkar mıki acep? :))
Canım ben kaselerini kavanozlarını makineye atıyorum ama kaşıklarını atmıyorum.. Genelde elimde yıkıyorum..alıntı dahi yapamadım ama destiny idi sanırım yazan benim oğlan da hiçbir yere gitmeme inanın izin vermiyor ilk günlere geri döndük elim kolum kalkmıyor artık o kadar mızmızki...koliği tuttuğu dönemlerde daha doktor demişti bu çocuk sizi elde edecek ağlasın ağlasın almayın kucağınıza ölmez korkmayın falan diye ama biz yine de dayanamadık tecrübesizlik bir de gerçi dayanamadık deyip geçmiyim topikte birkaç kolik annesi vardı galiba ama şahit olmadıysanız eğer bilemiyorum yani öyle birşeyki çocuk hiç durmadan çığırarak ağlıyordu biz de mecburen sancısını almaya çalışıyoduk şimdi de o çığırma mızmızlığa döndü gerçekten o çok taktığım ek gıda bile yuvar topar halde garip bi şekilde ne zaman ne denk gelirse şeklinde Rabbim yardımcımız olsun yine de tek gülüşleri herşeye bedel işte dişimiz de hala yok görüntüde ama sağlığı çok daha iyi elhamdülillah...aa bu arada ne zamandır sorucam çocuklara verdiğimiz silikon kaşıklar yoğurt kavanozları falan gibi çocuk araç gereçlerinin temizliğini nasıl yapıyosunuz bulaşık makinasına atıyomusunuz ben demin çalıştırdım atarak ama yapmasamıydım emin olamadım :44:
üstteki yazıyı bile okuyamayacak kadar kaymış gözlerim bu arada biz doğduğumuzdan beri hep kaka konusunda sıkıntılıydık ek gıdaya geçtik hala aynı çocuk bir haftadan önce yaptığı çok ama çok nadirdir ondan da sıkıntısı var baya bugün 6. gün oldu hep rutini bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?