İnsan tuhaf oluyor değil mi? İnşallah gelirsen beklerim canım. Uzun tatillerde kayserideyim genelde onun dışında yeniçubuktayım. Bende sevindim kızzz:))Ay süper yaa.topikten kikseyi goremesemde belki senle tanisiriz otaraflara gelirsem..bende çata gitmiştim piknik yapmaya niye bukadqr sevindim bilmiom dünya kucuk.işte
haticecim eğer biliyorsan ayel-el kürsi, fatiha, ihlas, felak ve nas sürelerini 7şer defa bebeğinin herhangi bir eklem yerine mesela ellerini tutarak oku ve her okuduğun sureyi nefesinle üfle.. Allah'ın izniyle birşeyi kalmaz..
küçük kamyoncuyla pc başındayız..
mübarek yukarıdan gak guk, aşağıdan zart zaaart
siz nerdesiniz bakim?
feyza..
özlemcr..
born..
denze,,
dtk..
psii..
deli..
karakız.
fatmaazra..
tubaal..
kuvars..
miracle..
breakday..
fame..
nur..
dilanaaaaaz..
şeker portakalımm,
alya..
ateş..
morefla..
destiny
kader,
gulumser..
busmai,
barbarino,
kozmatik,
hatoza..
gsbaran,
eylül,,
yusuf defne..
ve daha anımsayamadıklarım..
siz gelmezseniz biz gidiyoz kızımla, hava çok güzel valla
sa ol teyzesiii yagmurum da yesın can olsun kan olsun lop lop et olsunnnafiyet olsun ömür beye.
canım ben kavanoz kase gibi şeyleri makinede yıkıyorum..aa bu arada ne zamandır sorucam çocuklara verdiğimiz silikon kaşıklar yoğurt kavanozları falan gibi çocuk araç gereçlerinin temizliğini nasıl yapıyosunuz bulaşık makinasına atıyomusunuz ben demin çalıştırdım atarak ama yapmasamıydım emin olamadım :44:
born, ben de busmaiye katılıyorum..ağlayınca kucağa almak konusunda sen doğru olanı yaptın kendini sakın suçlama. ağlayınca bebeği almamak ,dış dünyaya güvensiz bir insan olmasına sebep oluyormuş. şurda en fazla 1 yıl sonra laftan anlar hale geldiklerinde disiplinini vermeye başlarsın.
gerçi şu an da bence masumiyet çağını geçtiler, çocuk resmen numaradan ağlıyor beni kucağa alın diyesahtekarlığı öğrenmeye başladılar eyvah. yavaştan terbiye lazım
valla bugün de yavaştan güneş yüzünü göstermeye başladı..Herkese gunaydin hava bugun cok guzel yine ...artik herkes eskisi kadar yogun yazmiyor yetisemiyrdum.size hava guzel.ya herkes gezmelere gidiyor sanirim bebislerle sebep.o olsun yaramaz olmalari degil
hoşgeldin canım, Allah kolaylık versin.mende geldimmmherkese merhabalar güzel,sabırlı,fedakar 2012 temmuz anneleri.....
gecmişi okumaktan hışım cıktı.ablam yarıyıl tatilini fırsat bilip istanbuldan geldi 1 hafta giremedim.bi eve 2 küçük cocuk cookkkkkk.annemin bize dediği :yazın denk getirmeyin yavrum nolur ayrı ayrı gelinben böyle kıskançlık görmedim ablamın kızı 3,5 yasında bizimki 7 aylık.benim çakimde ne marifetler varmıs meğer.oyuncaklarını kızın elinden bir alısı vardıki,yalandan ağlama numaraları,öksürmeler,çığlıklar daha neler neler...neyseki yorgun 1 haftadan sonra dinlenmeye gectim.sizi okuyorum.diş hala cıkaramadık oğlum mıy mıy oldu son 3 gündür.bi bizmi cıkarmadık diş?takip edemedim kızlar sizi..
üzerime alınayım mı,enemmm kim gelmiş topiğimizin gizemli cimcimesi ve anası
teyzoşlar günaydınnnn
günaydın canım.. uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar neşeli ve moralli görüyorum seni..günaydın herkese bugun butun gunumu pc basında gecıresım var banyom alt komsunun kafasına akıyormus saat 4 de usta gelecek yapacak ev sahıbımız getırtıyor oğlum sabah kalkmıs cır cır konusuyor bende saklandım kenara edeeeeeee yaptımmm oyle bi atladı kollarıma kiiii sonrada saclarımı yoldu heheheh anası kurban olsun onaaa hava cok guzel ama evdeyımmm bugun bi mutlu uyandım Allahıma sukurler olsunnn ... eee siz neler yapıosunuz canlarım ???????
sa ol teyzesiii yagmurum da yesın can olsun kan olsun lop lop et olsunnn
adı güzel zeynepcim hoşgeldinnn.kızım olsaydı adı kesinlikle zeynepti bilesin.neyse kısmet olurda bi 6-7 yıl sonra ikinci bebem olurda kız olursa adı ZEYNEP.
valla zaynepcim iyi olmana sevindim senin basına pişmiş tavuğun basına gelmez.eski evindede neler yasamıstın.neyse sağlık olsun sana göre bişey yok bu kez asağı akıyor
şaka makada 7 ay gecti gitti.aynen oğlumda karsılık veriyor her hareketime annelik ne güzel.hem hep böyle kalsın istiyorum hiç büyümesin,hemde bian önce konussun sesini duyum okula gitsin ,büyüsün kız arkadasını anlatsın bana....
teyzesi ömüre foto makınasını yada cep tel. yaklastır oğlum gülümse cekıyorum de gülüyorgünaydın canım.. uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar neşeli ve moralli görüyorum seni..
inş hep böyle ol.. olalım
(bugün benim angarya günüm, epilasyon)
ömür de kocaman gülmüş maşallah.. sabah sabah günümüzü gönlümüzü aydınlattı
inş. Rabbim sana 1 kız cocugu nasip ederde zeynep koyarsınnnn :)
1 nisanda falan da dogmadım başıma gelenler saka gibiiivalla 3 gun sonra 7 doluyorr . kahvaltı ettirirken demin tüüüüüü etti suratyıma baktımmm sac baş hersey muhallebiii . kızamadım valla baktı bön bön bende güldüm tutamadım kendimi
benım aileme göre ben k.v ye gore küçük ahmettaynen canım aslında bende senden farklı değilim basıma neler geldi neler buraya yazamadığıma bakma ama bunada sükür sağlık olsun yeter.bu arada maşallah subhanallah tosuncuğuna. resimlerden hatırladığım kadarıyla aynı senn
tabiki üzerine alın canımm.sizin havanız yeter ana kız.onun o sırtı dönük resmi yokmucimcimede ayrı gizem anasında ayrı gizem iyiki varsınız
ben de sana benzetiyorum. ama eşini de görmedim tabi..benım aileme göre ben k.v ye gore küçük ahmett
ne arar ahmette bu guzellikkkkkkhehehhe
sende koy bebişinin resmını de gozumuz gonlumuz acılsınn annesiii
benım aileme göre ben k.v ye gore küçük ahmett
ne arar ahmette bu guzellikkkkkkhehehhe
sende koy bebişinin resmını de gozumuz gonlumuz acılsınn annesiii
babadan yasak olduğu için ancak bunu koyabildim kusura bakmazsın artık:) benim çakim de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?