Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay süper yaa.topikten kikseyi goremesemde belki senle tanisiriz otaraflara gelirsem..bende çata gitmiştim piknik yapmaya niye bukadqr sevindim bilmiom dünya kucuk.işte
İnsan tuhaf oluyor değil mi? İnşallah gelirsen beklerim canım. Uzun tatillerde kayserideyim genelde onun dışında yeniçubuktayım. Bende sevindim kızzz:))

Bi abdest alıp okuyayım canım doğru söylüyorsun ya yer gök duayla demişler.

günaydın hanımlar,

artık uykusuzluktan ölüyorum ben daha ne kadar sürecek bu çile dün aptamil aldım giderken sabah 5 e doğru sütüm azaldı doymadı devam sütü hazırladım 30 cc içmedi uyudu ardından 1 saat sonra yine sabaha kadar zırt pırt uyanıyor her seferinde sallamadan uyumuyor ne olacak bunun sonu eskiden ne rahattı 3 saatte bir emer uyurdu bu şekilde ben ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı off ölücem yakında

borntobemother canım allah yardımcın olsun yavrucuk bide kabızlıkla boğuşuyor bende çok çektim bir dönem ama ne hikmetse ek gıdayla bitti bizimki inşallah seninkide toparlar bir an evvel

Gunaydin hanimlar dun gece hayret ki kizim 5.5 saat deliksiz uyudu bende hayret ettim hatta bi ara kendi kendime uyandim kiza baktim yataginda enine donmus kivrilmista oyleuyuyor sabah 6 bucuk gibiuyandi emzirdim tekrar uydu sekiz bucukta babasinin alarmi calinca uyandik.

Kahvalti ettik yogurdunu mayaladim simdi reklam seyrediyor baska trlu hayatta kalmiyo yalniz bu arada bende isime bakicam biraz bugun kv de gun var oglen karsiya gecerim ondan once kuafore gidip fon cektiricem.

Atabilirsem aksama fotograf yuklerim

mende geldimmm herkese merhabalar güzel,sabırlı,fedakar 2012 temmuz anneleri.....
gecmişi okumaktan hışım cıktı.ablam yarıyıl tatilini fırsat bilip istanbuldan geldi 1 hafta giremedim.bi eve 2 küçük cocuk cookkkkkk.annemin bize dediği :yazın denk getirmeyin yavrum nolur ayrı ayrı gelin ben böyle kıskançlık görmedim ablamın kızı 3,5 yasında bizimki 7 aylık.benim çakimde ne marifetler varmıs meğer.oyuncaklarını kızın elinden bir alısı vardıki,yalandan ağlama numaraları,öksürmeler,çığlıklar daha neler neler...neyseki yorgun 1 haftadan sonra dinlenmeye gectim.sizi okuyorum.diş hala cıkaramadık oğlum mıy mıy oldu son 3 gündür.bi bizmi cıkarmadık diş?takip edemedim kızlar sizi.bu arada borntobemother 'cım tavsiyem bulaşık makinesinde yıkamaman.gecen esim bende habersiz silikon kasığını koymus mama yediricem bi baktım deterjan içine işlemiş yüksek sıcaklıktada yıkayınca kokusu beni baydı inan.helede parlatıcı durulama suyuna katıldığından bebek malzemelerini bulaşık makinesinde yıkama taraftarı değilim.kaşık nakavt oldu kullanmıcam.hamileliğimden beri makinede parlatıcı zaten kullanmıyorum elma sirkesi daha mantıklı geldi ayrıca deterjanlarda ağır geliyor.oğlumun bütün gereclerini elde yıkayıp kaynatıyorum.

günaydın herkese bugun butun gunumu pc basında gecıresım var banyom alt komsunun kafasına akıyormus saat 4 de usta gelecek yapacak ev sahıbımız getırtıyor oğlum sabah kalkmıs cır cır konusuyor bende saklandım kenara edeeeeeee yaptımmm oyle bi atladı kollarıma kiiii sonrada saclarımı yoldu heheheh anası kurban olsun onaaa hava cok guzel ama evdeyımmm bugun bi mutlu uyandım Allahıma sukurler olsunnn ... eee siz neler yapıosunuz canlarım ???????
afiyet olsun ömür beye.
sa ol teyzesiii yagmurum da yesın can olsun kan olsun lop lop et olsunnn

teyzoşlar günaydınnnn

Eklentiler

• $531888_605554802795331_184313375_n.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 48
canım ben kavanoz kase gibi şeyleri makinede yıkıyorum.
kullanacağım zamansa ılık suyla tekrar duruluyorum, deterjan artığı kalmasın diye..
haricinde kaşığını, alıştırma bardağını falan hep elimde yıkayıp kaynatıyorum..

born, ben de busmaiye katılıyorum..
ağlayan kolikli bebeği almayın demek kolay, gelip onla yaşasınlar bakalım bir gün.. yine aynı düşünecekler mi?

Herkese gunaydin hava bugun cok guzel yine ...artik herkes eskisi kadar yogun yazmiyor yetisemiyrdum.size hava guzel.ya herkes gezmelere gidiyor sanirim bebislerle sebep.o olsun yaramaz olmalari degil
valla bugün de yavaştan güneş yüzünü göstermeye başladı..
öğleden sonra 1-2 arası çıkmayı planlıyorum..

hoşgeldin canım, Allah kolaylık versin.
demek senin 'çaki' oyuncaklarını vermiyor
Kurban olurum onu Verene..
bizimki de yalandan ağlıyor bazen, dediğin gibi bi de öksürüyor..

busmainin dediği gibi artık sosyalleşiyorlar..
bir davranışın sonucunun neye bağlandığını anlıyorlar..
bu bakımdan az az terbiyeye giriş yapmak gerek, ama nasıl?

enemmm kim gelmiş topiğimizin gizemli cimcimesi ve anası
üzerime alınayım mı, yoksa sazanlık yapıp kendimi rezil mi emiş olurum

adı güzel zeynepcim hoşgeldinnn.kızım olsaydı adı kesinlikle zeynepti bilesin.neyse kısmet olurda bi 6-7 yıl sonra ikinci bebem olurda kız olursa adı ZEYNEP.
valla zaynepcim iyi olmana sevindim senin basına pişmiş tavuğun basına gelmez.eski evindede neler yasamıstın.neyse sağlık olsun sana göre bişey yok bu kez asağı akıyor
şaka makada 7 ay gecti gitti.aynen oğlumda karsılık veriyor her hareketime annelik ne güzel.hem hep böyle kalsın istiyorum hiç büyümesin,hemde bian önce konussun sesini duyum okula gitsin ,büyüsün kız arkadasını anlatsın bana....

teyzoşlar günaydınnnn

günaydın canım.. uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar neşeli ve moralli görüyorum seni..
inş hep böyle ol.. olalım

(bugün benim angarya günüm, epilasyon )

ömür de kocaman gülmüş maşallah.. sabah sabah günümüzü gönlümüzü aydınlattı

Son düzenleme:
tabiki üzerine alın canımm.sizin havanız yeter ana kız.onun o sırtı dönük resmi yokmucimcimede ayrı gizem anasında ayrı gizemiyiki varsınız

inş. Rabbim sana 1 kız cocugu nasip ederde zeynep koyarsınnnn :)
1 nisanda falan da dogmadım başıma gelenler saka gibiiivalla 3 gun sonra 7 doluyorr . kahvaltı ettirirken demin tüüüüüü etti suratyıma baktımmm sac baş hersey muhallebiii . kızamadım valla baktı bön bön bende güldüm tutamadım kendimi

teyzesi ömüre foto makınasını yada cep tel. yaklastır oğlum gülümse cekıyorum de gülüyor kocaman oldukk valla kumandayı kapmışşş kemiriyor sabah sabahhhh

aynen canım aslında bende senden farklı değilim basıma neler geldi neler buraya yazamadığıma bakma ama bunada sükür sağlık olsun yeter.bu arada maşallah subhanallah tosuncuğuna. resimlerden hatırladığım kadarıyla aynı senn

benım aileme göre ben k.v ye gore küçük ahmett
ne arar ahmette bu guzellikkkkkk hehehhe
sende koy bebişinin resmını de gozumuz gonlumuz acılsınn annesiii

ben de sana benzetiyorum. ama eşini de görmedim tabi..

aynı şeyi biz de yaşıyoruz, bizimkilere göre daha çok bana benziyormuş..
kv ye göre tamamen oğluna

eşime geçen dedimki
''şu ayşecike iyi bi bak.. böyle bi güzel sizin ailenizde var mı?
hayır yok!!
(Allahın izni ve lütfuyla) neslinizi güzelleştirdim''

adam hem bunu teyid eder cihette baktı kafasını salladı,
hem de hormonlu özgüvenime sırıttı

Son düzenleme:

babadan yasak olduğu için ancak bunu koyabildim kusura bakmazsın artık:) benim çakim de bu

annemden, kendimden ve ayşecikten biliyorum, kesinlikle doğru..

babadan yasak olduğu için ancak bunu koyabildim kusura bakmazsın artık:) benim çakim de bu

eneeeem, nanaklara ve gıdıya bakin!! tam ısırmalık
kulaklar da ayşecikin kepçemsi kulaklarına benziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…