Bizimki uyanıklen hiç içmiyordu uyuyunca da ne içirebilirsem işte.gerçi bu ara bütün kuramları altüst etti. Tanıdığım bebe gitti yenisi bi alem...Canım benimde annem bakıyor başta bende çok pimpirikleniyordum aynı senin gibi düşünüyordum bakıcı baksa en azından dediğime alınmaz darılmaz dediğimi yapar çünkü anneme bişey desem alınıyor ben evde kapanıyorum çocuğa bakıyorum herşeyi yapıyorum senin dediğine bak diyor oda bunalıyor haklı olarak kışa denk geldi yazın herkes rahata kavuşsa
Süt konusunda bizde sıkıntılıyız ya gün içinde anca kahvaltısı meyvesi çorbası yoğurdu ve tekrar çorbası derken zaman kalmıyor günler çok kısa çünkü gece de en fazla 360 cc içiyor çok nadir 420 cc oluyor artık bende çok kasmıyorum 1 yaşından sonra bol bol içer inşallah kendisi diye ümit ediyorum
Kötüyüm ama kendimi düşünecek halim kalmadı kinasıl oldun canım iyileştin mi biraz
günaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
canım ben yaptırcam.. bitecek mi kampanya.. tüm bankalarda var diye biliyorum ama hangi banka
Kötüyüm ama kendimi düşünecek halim kalmadı kibenim kız uyumuyor, huzursuz... Diştir diye yoruyorum ama emin değilim. Buradaki çocuk dr un da tayini çıktı dr yok. Üzülüyorum haline. Yazık yaaa birde sabah evden çıkarken çok ağladı içim parçalandı. Offf offf! Bana çok düştü bu ara. Tecrübeli dişçilerrr yardımm!! Diş mi ki acep? İştahsızlık, uyuyamama, uyusa hemen uyanıyor, sürekli bişiler ısırıyor..
bende bu kız nerelerdeki diye düşündüm
hepsi çok güzel şeyler güle güle kullansın inşallah ayşecik
lila olanı çokkk şekerr
sağolun kızlarr :116:Hayırlı olsun yeni ciciler... Büyüdülerde süsleniyorlar:) eminim çok yakışacaktır.
canım kampanya bitmez ama bizim bugün geri sayım var 3 hedefim var tamamlamama lazım benim ki garanti
günaydın canlarıııım
dün annemdeydik, o yüzden giremedim. neler yaptınız bakıcam şimdi
5 senedir giydiğim botlarım pörtleyince, avm ye gittik kardeşimle..
çok güzel botlar vardı, ama kimisinin numarası yoktu kimi ayağımı vurdu alamadım..
ama ama amaaa; ayşecike yeni ciciler aldım..
(bir kendi için alışverişe gidip de yine kendini çocuk mağazasında bulan anne daha)
Eki Görüntüle 644132 Eki Görüntüle 644133
küçük mor bu seneki montu..
koyu olan da önümüzdeki kışın
şimdiden aldım, malum indirim zamanı.. eşim de çok beğendi..
başka başkaaa:
Fisher Price Müzikli Araba Dişlik Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Stack & Roll Cups 6-36M - Jaipur - For Babies - Infants
acayip mutlu, nasıl oyunuyor çıldırmış gibi, hepsini birbirine vuruyor, ısırıyor, sesler çıkarıyor..
Bizimki uyanıklen hiç içmiyordu uyuyunca da ne içirebilirsem işte.gerçi bu ara bütün kuramları altüst etti. Tanıdığım bebe gitti yenisi bi alem...
Kötüyüm ama kendimi düşünecek halim kalmadı kibenim kız uyumuyor, huzursuz... Diştir diye yoruyorum ama emin değilim. Buradaki çocuk dr un da tayini çıktı dr yok. Üzülüyorum haline. Yazık yaaa birde sabah evden çıkarken çok ağladı içim parçalandı. Offf offf! Bana çok düştü bu ara. Tecrübeli dişçilerrr yardımm!! Diş mi ki acep? İştahsızlık, uyuyamama, uyusa hemen uyanıyor, sürekli bişiler ısırıyor...
Hayırlı olsun yeni ciciler... Büyüdülerde süsleniyorlar:) eminim çok yakışacaktır.
o boşluklar neki ben sana benim yediğim kutuyu hiç gostermeyeyim :)
7. ayımız dolmuş:82::109:
en küçük bizmiyiz nee
biz şimdi sorduklarında ne dicezzzz 7 mi buçukmu :26:
anladım cnm.. Peki bebeğim adına yapabiliyor muyum?
7. ayımız dolmuş:82::109:
en küçük bizmiyiz nee
biz şimdi sorduklarında ne dicezzzz 7 mi buçukmu :26:
biz de 2 yaş montu aldık.. epey de büyük kalıbı.LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - Pink
bende şunu alcam 24 dü bi ara 44 olmuş nasıl
tahmin ediyorum, çok güzel olmuştur..bu arada greçen 1 yaşında kız çocu mini etek ayağında bot üstünde 122096 Bushra Yelek 5-6-7-8 Yas - Ürün Kategorileri saçlarınııı bağlamış annesi bayıldım byıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?