cincon olarak arattırdım ne ilginç nick seçmişim bir sürü saçmasapan şey çıktı ben çıkmadımkalsamı ki acaba bunun çaresi nedir bilmiyorumki :44:
kızlar ya kullanıcı adımı son kez değiştireceğim bu çok ikoncan kaldı üzerimde kendimi cadde bostan çocuğu gibi hissettiriyor bana birkaç alternatif buldum karar veremedim oylamaya sunuyorum sizce yeni kullanıcı adım hangisi olsun :44::44:
1-chemist mother - kimyacı anne
2-working mother - çalışan anne
3-chemist - kimyacı
4-broken - kırık (tüm ünv hayatım boyunca lakabım buydu )
5-ChaTLacK KiReMiT (arkadaşlarımın bana taktığı nickname) yada ingilizcesi "cracked tile"
6-intimate
7-the butterfly effect
aklıma gelen alternatifler bunlar sizce hangisi daha iyi malum bu son şansım yada sizin aklınıza gelen bir seçenek varsa itina ile değerlendirilir
ya sen söyleyince bende hemen pediastrum84 yazdım google ye ve bütün yazdığım cevaplar çıkıyor bunu gözükmemesi için ne yapmalıyım
e kimin nick i yazsam yazayım mesajlar çıkıyor üye olmayan bir insan okuyabilir ozaman burda yazılanları
haklısın ingilizce nasılda hayatımıza yerleşmiş bende şimdi farkettim türkçemi olsa acaba :44:
valla çıkmıyor bende cincon2 mi yapsam ne yapsam nerden değiştirebilirim ben nick i
doğdu canım çok şükürfeyza noldu yeğen doğdumu ?
canım ben değiştirirken okuduğum yerdekızlar ya kullanıcı adımı son kez değiştireceğim bu çok ikoncan kaldı üzerimde kendimi cadde bostan çocuğu gibi hissettiriyor bana birkaç alternatif buldum karar veremedim oylamaya sunuyorum sizce yeni kullanıcı adım hangisi olsun :44::44:
1-chemist mother - kimyacı anne
2-working mother - çalışan anne
3-chemist - kimyacı
4-broken - kırık (tüm ünv hayatım boyunca lakabım buydu )
5-ChaTLacK KiReMiT (arkadaşlarımın bana taktığı nickname) yada ingilizcesi "cracked tile"
6-intimate
7-the butterfly effect
aklıma gelen alternatifler bunlar sizce hangisi daha iyi malum bu son şansım yada sizin aklınıza gelen bir seçenek varsa itina ile değerlendirilir
haklısın ingilizce nasılda hayatımıza yerleşmiş bende şimdi farkettim türkçemi olsa acaba :44:
doğdu canım çok şükür
ablamda yeğenimde iyi
canım ben değiştirirken okuduğum yerde
1 kez değiştirme hakkı vardır yazıyodu yanlış hatırlamıyosam:44::44:
bence türkçe olmalı canım
sen bilirsin ama...
doğdu canım çok şükür
ablamda yeğenimde iyi
canım ben değiştirirken okuduğum yerde
1 kez değiştirme hakkı vardır yazıyodu yanlış hatırlamıyosam:44::44:
bence türkçe olmalı canım
sen bilirsin ama...
benim kız kucamdan inip yürümeye kalkıyor ellerimden düşüyoz kalkıyoz ama kanepede gitmekte ustalaştık
maşallah canım ya benim kız yürüteçte çok yavaşta olsa gidiyor ama öyle koltuğa falan tutunup gidemez daha senin kızın temmuz kaç doğumlu bizde bir sorun yoktur demi
Alıntı yapmadan hemen yazayım...
Bu ad değiştirme konusunda bu dresten bilgi alabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
Alıntı yapmadan hemen yazayım...
Bu ad değiştirme konusunda bu dresten bilgi alabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
pinkprinces+ senin kide çıkmıyor benim ki neden çıkıyor anlamadım acaba ayarlardan bişey yapmak mı lazım
biz ayakkabı kullanıyoruz son bi aydır dışarı çıkarken giydiriyorum patikle olmuyor ben bunu aldım çok kullanışlı yumuşakkızlar ayakkabı giydirmeye başladınızmı bebişlere ya ben patik şeklinde ayakkabılar almıştım ama olmuyorlar artık ilk adım ayakkabısı alsak rajatsız edermi acaba dışarı çıkınca ayakları üşür diye tedirgin oluyorum yumuşak taban ilk adım ayakkabısı alsammı kullanan varmı
bu arada 2 gündür unutuyorum hero baby paketimiz geldi
benim kız kucamdan inip yürümeye kalkıyor ellerimden düşüyoz kalkıyoz ama kanepede gitmekte ustalaştık
biz ayakkabı kullanıyoruz son bi aydır dışarı çıkarken giydiriyorum patikle olmuyor ben bunu aldım çok kullanışlı yumuşakEki Görüntüle 645230
maşallah yakında yürüme haberini alırız senin kızın erkenci bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?