Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bize doktor ayakkabı giydirmeyin daha çok erken dedi mes gibi olanlardan giydirebilirsiniz dedi mümkün oldukça ayakkabısız diyor ama yürüteçte ayakkabı giymeyince ayakları kayıyor ne yapacağımı şaşırdım valla

bende chemist mother ı beğendiğmm
aynı şekilde yılmaz erdoğandan ve eşinde hiç haz etmem,kıvanç ı çok sevsem de o filme gitmeyi düşünmüyorummm

hayırdır ya neler oluyor bir yolunumu buldun değiştirmenin

Son düzenleme:
narağacı hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahh...
benm kuzu da koltuklara tutunup kalkıyo ve sıralıyor çok şükürrr minak popoylaa neler yapıoo
ama desteksiz çok kısa süre oturabiliyor meselaa..
her bebeğin gelişimi farklı oluyorr o yüzden takılmamak lazımm..
cinconum ilk adım ayakkabısı basmasını zorlaştırır ve Allah korusun ayak yapısını bozar,
çünkü şuan yamuk yumuk basıyolar..bende mes gibi olan patiklerden almıştım bi kaç tanee..
fotoları bulayım ekliciiiimmm

kullandığımız 18 numara ama önde bi cm boşluk var 19 numara vr bi tane hediye gelmişti o çok büyük oluyor ayağına. çok küçük ayakları var elifin bıdıcık

evet ortopedi doktorları bi yaşından önce ayakkabı önermiyor ama bu resimdeki mes tazında olabilir onun altı hem kalın sıcak tutuyor hem yumuşak doktor onda bi sakınca görmedi

ben şimdilik bunları giydiriorm,zaten ayağı 18-19 numara şuan daha miniğiminpatikler çıngıraklı çok seviyo ayaklarını sallamayı onları giyincee..bi de funny die bi marka var e-bebekte falan patikleri var kızlar için kokoş ayakkabılar var,onlardan da almıştım elbiselerle giydiriorm..ama henüz ilk adım için bişey almadım,pahalı biraz ilk adım ayakkabıları o yüzden zamanı geldiğinde ayağına göre alıcam,elimde kalmasın

şimdi annem aradı sanırım kızımın dişi görünmüş ay çok heyecanlandım eline gelmiyormuş daha ama beyaz beyaz görünmüş çok azcık sizce dişmidir ay hemen eve gitmek istiyorum zaten birazdan çıkıcam iyi akşamlar herkese

hepsi çok güzeller

olleeeyyy edoşun da dişi çıktııııı
canım çay kaşığını tık tık vursun hemen ses geliosa çıkmıştırrr
ben plastik kaşıkla yedirdiğim içi,n anlamamıştım sonradan aklımıza geldi
[/COLOR
]

benimkide patik matik tutmuyor hemen çıkıyor ayağından patik ayakkabılarıda olmuyor ayakları üşüyecek diye korkuyorum bakalım bir çözüm bulacağız
hayırdır ya neler oluyor bir yolunumu buldun değiştirmenin
yok yeni üyelik açacağım
kullandığımız 18 numara ama önde bi cm boşluk var 19 numara vr bi tane hediye gelmişti o çok büyük oluyor ayağına. çok küçük ayakları var elifin bıdıcık
19 numara patik ayakkabı varmı demekki bizim mağaza yanlış biliyor bana yok dedi 18 üstü ayakkabı oluyor patik ayakkabı bulamazsın dedi o halde ben bir bakınayım bebek mağazalarına büyük patik ayakkabı alayım kuzuma

bayıldım çok şekerler şu mağazaya bende bakıcam şimdi inş bulurum birşeyler
hadi bakalım inşallah diştir bekliyoruz haberini

offff bugün nedense bastı işyeri beni öldüm sıkıntıdan iyiki kk var neyse akşam oldu zar zor eve gitme zamanı geldi şükür

herkese sevgiler kızlar ben evime gidiyorum

çok tşk ederim canım sen nerelerdesin bakalım bu saate kadar

Bugün pek yazasım gelmedi canım..
Evdeydim kızla uğraştım...

narağacı allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

libyana neler döktürdün bugün bakalım yemeklerden

Hiç birşey yapmadım canım.. Sadece kendime makarna suyu koydum şimdi... Kocam geç geleceği için yemek falan yapmadım..

yok hayatım yok bizimkide tutunamıyor tutunmayı denemiyor bile henüz o tamamen ecoşun hızından kaynaklanıyor anasına çekmiş aceleci kız

biz de desteksiz oturuyoruz
tutunmak istiyo ama duramıyo ben tutmadan
gezmek desen
gezdirince nasıl gülüyo çook hoşuna gidiyo gezmek...
ama her bebeğinki farklı gerçekten
sağlıklı olsunlarda varsın geç olsun ...

ben bu akşam hamaratlığımdayım
eşim hep arkadaşlaına bişeyletr yapıyosun bana yapmıyosun der
bende ona bugün kadaıf tatlısı yaptım bi de börek çayın yanındaa
sürpriiiizzz
sonrada eşim maça gidecekmişş

sakın 2.nick alma alcaksanda söyle yoksa banlanırsın

maşallah canım ya benim kız yürüteçte çok yavaşta olsa gidiyor ama öyle koltuğa falan tutunup gidemez daha senin kızın temmuz kaç doğumlu bizde bir sorun yoktur demi

sağol canım 28 temmuz doğumlu.

yok hayatım yok bizimkide tutunamıyor tutunmayı denemiyor bile henüz o tamamen ecoşun hızından kaynaklanıyor anasına çekmiş aceleci kız

bak ya kızımla dalga mı geçiyro benle mi bilemedim

tek ben değilmişim hıh şimdi buraya video attırma herkesin çocu yapıyormuş hıh

benden izinsiz maça gidemez ham zaten bi yerini kırar

bence= Boranın Annesi olsun:))ben kızımın ismini kullandım en başından beri sade dila yı kabul etmemişlerdi birde naz ekledim.

vay be k.k da 6.senem

Ben geldimmmmn!!! Ohh sonunda akşam oldu. Ohh ya otele geldik akşam yemeğimizi yedik, kızıma çorbasını içirdim. Hemen bi küvete attım oynadık. Sonrada hooop uyudu zaten:)şimdi sıra bende. Deliksiz uyusada keyfimi bozmasa bari. Ben balık çorbası yapıyorum çokta severek içiyor. Ama yedirdikten sonra ve öncesinde 1-2 saat falan süt yada yoğurt vermiyorum. Nolur neolmaz diye.
Ancak geldim kız. Okul, eve git hazırlan , çık 2 saat yol.. Otele gel yemek, aryanın yemeği uykusuu. Bu saat oldu. Al benden de bi yemen daha)
Marifetli hatun senii... Gözünüz aydın canım bu arada yeni yeğen gelmiş.

Ben kaçarr... Çok çekiştirmeyin haaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…