Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın kızlar kaç gündür mide bulantılarımdan ne yemek ne bişi yapabiliyorum ölüyorummmmm üşüttüm yada hap yapıyor :44:

ecoşun boy kilo alımı tamamen durmuş durumda çocuğa ne oldu anlamıyorum ne versem yiyor kiloyu geçtim boy ilginç

ecoş uyurken bende aylardır yemediğim ıspanaklı yumurtamı yiyeyim yanındaa ıhlamur

çok meraklıyız çok elimizi kerpeten gibi yapıp oyuncakların etiketlerini felan tutuyoruz :

oyuncakları atıyor sonra ağlıyor veriyorum tekrar atıyor dövcem ama haaa

Son düzenleme:

amannn ucuz atlatmışsın desene bizimki zaten biliyor ailesiyle ilgili düşüncelerimi yani pek sevişmeyiz karşılıklı ama ben ailesiyle ilişkisine karışmam gitsin görüşsün sık olmamakla beraber bende giderim davet ederim ama yakınlaşmam büyük konuşmıyım ama yakın olmak istemem yinede Allah sağlık versin sonuçta eşimizin ailesi yıllarca bir arada yaşadılar ana hakkından bahsedemem benimki öz anne değil ama kv lerede hak vermiyorum değilim sonuçta 8 ay karnında taşı büyük evlendir herkes evladı için en iyisini ister oda en iyi gelin kendisininki olsun istiyordur he kendi oğlu mükemmel değil orası muhakkak ama kargaya yavrusu kartal görünürmüş bizde yaşlanınca kıskançlık yaparmıyız acaba yapmam gibi geliyor ama yaşlılıkta başka birşey çocuklaşıyorlar gitgide belki birçokşeyi istemeden yapıyorlar kırdığını farketmeden ama benim kv bu katagorinin dışında tabiki 11 yaşına kadar kendileri ankarada kalmış eşim adıyamanda halasında babanesinde orda burda büyümüş neymiş o okuyormuş diğer kardeşleri biri 2 diğeri 4 yaş küçük onlar okumuyordu sanki ee öz değil ya öz çocuğunu bırakırmı insan şimdide geçmiş karşıma kv lik yapmazmı yapamaz eskiden yapardı ama artık YA-PA-MAZ herşey kp in hatırı içindi şimdiden sonra onun dışladığı uzak tutak istediği üvey evladının ailesine dışardan uzaktan bakmak düşer ona artık

Çok tatlı maşallah :) demekki bu atma-ağlama-isteme ve verince tekrar atma döngüsü normal hepsinde :)

Eşine çok üzüldüm okurken biliyor musun? anneni kaybet ve babandan da ayrı ol çok kötü ya o yaşlarda. Düşüncelerinde çok haklısın.

tek sorum eşin üvey annesi olduğu halde nasıl davranıyor

:) Allah doğmuş doğmamış çocuklarına sağlıklı uzun ömür versin canım maşallah

çok anaç gördüm canım seni

Zamanında doğmuş bebeğin boyu 48-52 cm’dir. İlk 3 ayda bebeğin boyu 10 cm. uzar, ikinci 3 ayda 7 cm , üçüncü 3 ayda 5 cm. dördüncü 3 ayda 3 cm. uzama gösterir. Bir yaşına gelmiş bir bebek doğum boyunun %50’si oranında bir uzama göstererek 75 cm.’ye ulaşır.

Kızlar oku oku geberdim Allah iyiliğinizi versin pişman ediyonuz adamı bir gün topiğe girmeyince
dün cenaze evine dolma yapıp götürdüm ordan bi arkadaşa oturmaya gittim akşama da annemlere geçtim çok yoğundum akşam da parise gidecekken anons duyuldu "ıngaaaa" paris uçağı iptal oldu hava koşulları uygun değilmişş

bebeğin simitle yüzüyor mu ayyy ben de istiyorum şimdi kaplıcaya gitmekkk
bebeğim 4 aylıkken gitmiştik ama onu suya sokmamıştım
kızlar mama kaşığı slikon uçlu olan mı daha rahat kullanılıyo normal olan mı.. siz hangisini tercih ediyorsunuz? mama çatalı da kullanan var mı...
silikon uç kaşık bence berbat ,oraya buraya kıvrılıyor
çok geçmiş olsun
ben başladım kıymaya
aynı kafadayız senle haa
Haber de seyredemiyorum çocuk sayısına göre erken emeklilik mi gelecekiş diye duydum doğru mu?
oo süpermişşş yaaa
3 çocuk deyip duruyorlar bi güzellik yapsınlar madem
nası yediriyosun oğlunu şefkatle ben merak ettim çok konuşkan biri değilimdir karşımdaki konuşmazsa..o yüzden çok konuşamıyorum bebeğimle genelde dokunuyorum vücut dili yani:)
patik kayıp çıkıyor bizde de cırtlı yumuşak ayakkabılar daha sıkı duruyor
yaa resimde eşofmanla bile kokoştun kızz:)
ben daha hamileyken topikte çekiliş olmuştu o sizler arasındamıydı kızlar
evet sahi o kimler arasındaydı ben katılmamıştım
kendim yazdım kendim oynadım beğendinmi ama sözünü kabul ediyorum sen zaten en sadık üyemizsin

busmaiiii libyanaaaaaa siz nerelerdesiniz hani bağlılık yeminimiz
bağlılık yemini etmişim ben zaten yazdıkların bende var ,mevcut

herkeste varmış bu
geçmiş olsun canım erkeklerde çok kolay oluyo idrar tahlili ama,sizde de sünnet olma derdi yok
vermiştim ben birşey olmaz canım
müslüm gürsesin beyin ölümü gerçekleşti diye bi haber var doğru muuu?
ben de üzüldüm yıllardır hayatımızda olan bir isimdi ama Allah bilir sonunu.
harikatebrikler
maalesef hiç teyze olamıycam oğlumun teyzesi de yok, tek kızım
eşim de tek erkek amcası da olamayacak oğlumun
sadece dayıları ve halaları var
güzelmiş tarifin
ben dün içirdim inek sütü,2 katı kadar da su karıştırdım
güzel içti misss
ara ara vereceğim sonra tamamen geçerim

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ızın gununun keyfını cıkarıyorum oğluşumla.sızler nasılsınız bakalım
bende dun iş bankasındaydım
bebekler ıcın kumbara hesabı actırılabılyomus bıde metal kumbara verdıler anahtarı onlarda
kılıtlı ıcınde bırıken paraları alamıyoruz
bankaya dolu kumbarayı goturuyosun onlar acıyolar paraları alıp bebısın hesabına yatırıyolar
bebegımız 18 yasında parayı cekebılıyo
anne babada 3 yıl sona cekebılıyo tavsıye ederım

kızlar mama kaşığı slikon uçlu olan mı daha rahat kullanılıyo normal olan mı.. siz hangisini tercih ediyorsunuz? mama çatalı da kullanan var mı...

ben wee,ni,n slikon uçlu kaşığını kullanıyorum.çok rahat oluyor...

çok anaç gördüm canım seni

:) Allah doğmuş doğmamış çocuklarına sağlıklı uzun ömür versin canım maşallah

Yok beee laftaaa... İş ciddi ciddi çocuk yapmaya gelince cesaret edemiyorum hala... Yoksaaa tayinimizde çıktı, yapardım bi tane daha bir sürü bebiciklerim olsun doğru; nasıl büyüyecekleri konusunda bi fikrim yok:) haziran annelerinin dediği gb, birine rus dadı, birine alman dadı birleşik milletler gb gezeriz artık:)))

canım bende eskisi kadar giremiyorum artık
çook yoruluyorum ama benim 4 günümde boş

Aryaa nasilsin nasil oldun ilisik kestin mi yeni okulda basladn mi bnm kararname gelmemis ama hastaliktan da hic ilgilenemedm ilce mem .i arayamadim ins p.tesi sansinizi kaybettinuz diiiiitttt demezler )))
canım biz kestil ilişiği geldi eşimm
yaa sizde mi üvey kv hiç bilmiyodum
bizde öyleyizz
ve konuşmasak daha iyi sankii

kızlar biz de çıkıyoruz şimdi
araba kullanmaya gidiyorum pratik yapmaya

haftasınu gezginler ne yapıyosunuzz

hay allam koptum valla bende bazen çok yorulduğumda katya katyaaa diye bağırıyorum eşim soruyor o kim hayalimdeki hizmetçim diyorum
bende üzülüyorum ama hala o kadına anne diyor kayıtsız şartsız itaat ediyor o yüzdende bazen kızıyorum

ELİFNAZ canım öz annesi gibi davranıyor çünkü kimse benim bildiğimi bilmiyor işin kötüsü zamanında bin kez uyarmama rağmen eşim anneme anlattı durumu dertleşme baamında şimdi annem her fırsatta o kadın senin kv değil o kadının torunu değil bu o kadın öyle o kadın böyle diyip duruyor eşimede hala o kadının tarafında diye kin güdüyor korkum oğlumda bilmemesi gereken bir durumu annemin patavatsızlığı yüzünden öğrenecek o zaman eşim çok zor durumda kalacak çünkü kv yıllardır kendi çocuğuymuş gibi bebekliğini anlatır nasıl kaç ayına kadar emzirdiğini falan söyler bilmesem ben bile inanıcam kendi çocuğu olduğuna eşim bilmesinler dediği içinde sesimi çıkarmıyorum çok zor bir durum eşimde öz gibi davranıyor tabiki yani diğer çocukları kadar yakın değil ama üvey anne gibi davranmıyor birde malum babasının emaneti şuan onun gözünde bununda etkisi büyük

İlknur Hayatım geçen ay boranda kilo almamıştı ama genel olarak ikisininde durumları çok iyi o yüzden üzülmedim ben arada hasta olup iyileşiyorlar ister istemez kilo veriyorlar demekki e birde hareketlendiler artık yakıyorlar yediklerini biz bu yaşta her ay kilomu alıyoruz onlarda yavaşlamaya başladı haliyle üzülme bu ay ek gıdaya daha ağırlık verdik muhakkak farketmiştir kiloları etmesede ecoş çok iyi durumda zayıf bir bebek değil boşver böyle kalsın biz alırız evde kalmaz üzülme talibiz kızına dünya tatlısıdır o MAŞALLAH

Son düzenleme:

biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz alırız diyoruzda verecekmisiiz bakalım değilmi işin birde o tarafı var başlık falan istiyonmu kız şimdiden kumbara fonu falan açalım

busmai şefkatle nasıl yedirdiğimi sormuşsun kafanda ne hayal ettin o an merak ediyorum kafasını okşayarak masallar anlatarak yedirmiyorum o zaten yemek yerken kaşığı kavrama çabasında olduğundan bunlar pek mümkün olmuyor şefkatle yedirmekten kastım eşim malum üvey anneyle büyüdüğü için çok ilgi alakaya alışkın değil o yüzden benim oğlumla diyaloğumdaki en ufak nokta bile onun gözünde devleşiyor ben şarkılar söylesem oğlum hınınını diye bana eşlik ediyor o anda eşimin gözünde mükemmel anne oluyorum oysaki bu hepimizin yaptığı şeyler ben şarkıyla diyalog kurarım sen dokunursun öteki sadece öperek sever vs vs ama eşim bunlara alışkın olmadığı için gördüğü en uç örnek ben oluyorum bu yüzden gözlerinde fazla büyütüyorlar beni yoksa sizden farklı birşey yapmıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…