yarasın canım bebeğine.tarifin için teşekkürler.. deneyeceğim cnm
tarifin için teşekkürler.. deneyeceğim cnm
Ankarada hepsinde var ama büyükmarketlere bir bak kesin vardır. 5 lt olan sayılı 3-4 tane geliyor burda. yoğurt satışı düşmesin diye marketler çok almıyor.kızlar aoç nin günlük sütünü aradım bulamadım ben. Hangi marketlerde var?
Günaydın herkeze mutlu bol neşeli bir hafta sonu diliyorum.
kızlar dün cincona cevap yazarken bi baktım eşim arkamda kv gömmekten bahsetmiştimya şaka olduğunu onun sevdiğim yanlarıda olduğunu yazacakken biryerlerimde şimşekler çaktı. anammm iyiki okumadı yoksa ne düşünürdü. kv nekadar bana uymayan yönleri olursa olsun sağlık anlamında kötü olmasını istemem.
Eki Görüntüle 645652
Eki Görüntüle 645653
çok meraklıyız çok elimizi kerpeten gibi yapıp oyuncakların etiketlerini felan tutuyoruz:
oyuncakları atıyor sonra ağlıyor veriyorum tekrar atıyor dövcem ama haaa
amannn ucuz atlatmışsın desene bizimki zaten biliyor ailesiyle ilgili düşüncelerimi yani pek sevişmeyiz karşılıklı ama ben ailesiyle ilişkisine karışmam gitsin görüşsün sık olmamakla beraber bende giderim davet ederim ama yakınlaşmam büyük konuşmıyım ama yakın olmak istemem yinede Allah sağlık versin sonuçta eşimizin ailesi yıllarca bir arada yaşadılar ana hakkından bahsedemem benimki öz anne değil ama kv lerede hak vermiyorum değilim sonuçta 8 ay karnında taşı büyük evlendir herkes evladı için en iyisini ister oda en iyi gelin kendisininki olsun istiyordur he kendi oğlu mükemmel değil orası muhakkak ama kargaya yavrusu kartal görünürmüş bizde yaşlanınca kıskançlık yaparmıyız acaba yapmam gibi geliyor ama yaşlılıkta başka birşey çocuklaşıyorlar gitgide belki birçokşeyi istemeden yapıyorlar kırdığını farketmeden ama benim kv bu katagorinin dışında tabiki 11 yaşına kadar kendileri ankarada kalmış eşim adıyamanda halasında babanesinde orda burda büyümüş neymiş o okuyormuş diğer kardeşleri biri 2 diğeri 4 yaş küçük onlar okumuyordu sanki ee öz değil ya öz çocuğunu bırakırmı insan şimdide geçmiş karşıma kv lik yapmazmı yapamaz eskiden yapardı ama artık YA-PA-MAZ herşey kp in hatırı içindi şimdiden sonra onun dışladığı uzak tutak istediği üvey evladının ailesine dışardan uzaktan bakmak düşer ona artık
amannn ucuz atlatmışsın desene bizimki zaten biliyor ailesiyle ilgili düşüncelerimi yani pek sevişmeyiz karşılıklı ama ben ailesiyle ilişkisine karışmam gitsin görüşsün sık olmamakla beraber bende giderim davet ederim ama yakınlaşmam büyük konuşmıyım ama yakın olmak istemem yinede Allah sağlık versin sonuçta eşimizin ailesi yıllarca bir arada yaşadılar ana hakkından bahsedemem benimki öz anne değil ama kv lerede hak vermiyorum değilim sonuçta 8 ay karnında taşı büyük evlendir herkes evladı için en iyisini ister oda en iyi gelin kendisininki olsun istiyordur he kendi oğlu mükemmel değil orası muhakkak ama kargaya yavrusu kartal görünürmüş bizde yaşlanınca kıskançlık yaparmıyız acaba yapmam gibi geliyor ama yaşlılıkta başka birşey çocuklaşıyorlar gitgide belki birçokşeyi istemeden yapıyorlar kırdığını farketmeden ama benim kv bu katagorinin dışında tabiki 11 yaşına kadar kendileri ankarada kalmış eşim adıyamanda halasında babanesinde orda burda büyümüş neymiş o okuyormuş diğer kardeşleri biri 2 diğeri 4 yaş küçük onlar okumuyordu sanki ee öz değil ya öz çocuğunu bırakırmı insan şimdide geçmiş karşıma kv lik yapmazmı yapamaz eskiden yapardı ama artık YA-PA-MAZ herşey kp in hatırı içindi şimdiden sonra onun dışladığı uzak tutak istediği üvey evladının ailesine dışardan uzaktan bakmak düşer ona artık
Evet çok zor canım yorucu oluyor. Hele bu hafta 8-9 gb uyuyakaldım resmen. Valla canım ben telden giriyorum sürekli. En ufak bi boşlukta burdayım:). Tenefüslerde, öğle oaydosunda, eve geçince.... Senin meslek neydi canım? Alla alla duymadım emeklilikle ilgili bişi. Ama varsa öyle birşey hemen yapayım 5-10 tane çocuk:)) bana da yakışır heee.. Şöyle boy boy... Her uzvumdan bi çocuk tutsun... Yerim ben onlarııı... Doğmamış bebeciklerim benimmm....
Evet çok zor canım yorucu oluyor. Hele bu hafta 8-9 gb uyuyakaldım resmen. Valla canım ben telden giriyorum sürekli. En ufak bi boşlukta burdayım:). Tenefüslerde, öğle oaydosunda, eve geçince.... Senin meslek neydi canım? Alla alla duymadım emeklilikle ilgili bişi. Ama varsa öyle birşey hemen yapayım 5-10 tane çocuk:)) bana da yakışır heee.. Şöyle boy boy... Her uzvumdan bi çocuk tutsun... Yerim ben onlarııı... Doğmamış bebeciklerim benimmm....
bebeğin simitle yüzüyor mu ayyy ben de istiyorum şimdi kaplıcaya gitmekkkYok yok demezler:) derlersede söke söke alırsın hakkını.
Canım ben değil eşim atandı. 2 gün boyunca gelememişti kararname. Bugüne ancak geldi ve bugün başladı çok şükür. Bugün iyiyim sanırım atlattım canım sağolsen nasıl oldun?
Açıkçası bu zaten 2. Gelişimiz canım. Kaplıca hep yaslılar için bir yermiş gb gelirdi bana:) biz gecen yaz doğum falan derken tatil yapamadık tabi. Sömestırda da ist yada ankara yapalım dedik ama bizim kıza güven olmuyor bu konularda. Durmaz, bizde kışın ortasında onunla gezemeyiz diye düşündük. Burası geldi aklımıza. Kızımızla rahat edeceğimiz( suyu çok seviyor zaten), sıcak, e eşimde bende banyoyu çok seviyoruz. Nevşehir kozaklıya geliyoruz biz. Bize 2 saat uzaklıkta. Gecen geldiğimizde kızım çıldırmıştı mutluluktan. Atıyorum onu küvete simitle. Ohhh kuduruyor. Üşütme derdi de yok. Zaten havuz ve diğer imkanları da ben kullanamıyorum. Odadan çıkmıyoruz kızımla. Yemekten yemeğe.... Gecen geldiğimiz oteli beğenmiştik aynı yere geldik. Bu sefer bizim yaslarımızda bebekli aileler çok fazla. 40 ını uçurmaya gelen bi çift bile vardı düşün... Ama eşim yemekten rahatsızlandı biraz. Midesi zaten hassastır. Bakalım belki yarın oteli değiştiririz. Böyle yani. Şiddetle tavsiye ederim. Sen hangi sehirdeydin canım? Varmı yakınlarda kaplıca?
Silikon uclu kullanıyorum ben. Memnunum ama eskidi gb biraz. Tupperware den tekrar mama kaşığı, ilk çatal kaşık setim, çorba saklama kabı alacağım ama bi türlü alamadım.
silikon uç kaşık bence berbat ,oraya buraya kıvrılıyorkızlar mama kaşığı slikon uçlu olan mı daha rahat kullanılıyo normal olan mı.. siz hangisini tercih ediyorsunuz? mama çatalı da kullanan var mı...
çok geçmiş olsunKizlar yataga yapisip kaldigim nerdeyse bayginlik gecirdigim bir saat disinda hic uyunadim ve oglum hala biraktiginuz yerde : ayagimda salla babam salla yoruldum ya tam daliyo birakiyorum ayagimdan yatagina gecirirken basiyo cigligi bi ark yazmis yataginda yatiyo diye bnmki hayatta yatmsz orda oyuncak bile oynamaz ya bu ilk dogdugu zmnki koliginden devam eden simarikligi mi dis sikintisi mi grip mi bilmiyorum ama inanin bayilip kalicambi yerde bnmki kdr surekli hic uyumayan ve gun icinde bu aya gelip de hala onune bisey koyunca ilgilenmyip surekli kucak yurumek usteyen bebek varmidir bilmiyorum doktora goturduk disi geliyo ama grip de olmus dedi ptesiye kdr iyi olmazsa alerjik bronsit tanisini kesin koyucaz dedi bilmiyorum ne olucak hastaligi da sifayi da veren Rabbim dualarinizi eksik etmeyin canlar...telden hic alinti yapamiyorum demistim yazmasi cok zor hatrladgm kdryla teyze olan arki kutluyorum bnde teyzeyim ve cok cook ozel bi duygu asigim resmen cinconcum nick secemedim yahu ztn telden girdgm icin net animsayamiyorum ama en taninmayacak olani olsn chemist anlasilabilir diye dusunuyorum hee bu arada kiymaya 9. Ayda gecicez dedi doktor ben ztn hastaliktan henuz firsat bulup yapamamistim ama yrn baslayacaktim sizlerden var mi baslamayan veya 9. Ayda baslicak olan yorumlariniz?
oo süpermişşş yaaaHaber de seyredemiyorum çocuk sayısına göre erken emeklilik mi gelecekiş diye duydum doğru mu?
nası yediriyosun oğlunu şefkatle ben merak ettim çok konuşkan biri değilimdir karşımdaki konuşmazsa..o yüzden çok konuşamıyorum bebeğimle genelde dokunuyorum vücut dili yani:)ama hakkını yemeyelim nkoliktede menülerin maşallahı var şubat ayında dondurmalı tatlı yapıyor libyanacım çaktırma sen hala benim idolümsün hem zaten o ankaradaymış gitme şansımızda yok hemen sağlam bir u dönüşü yapıyor veeeee seni yine topiğin en hamaratı seçiyorum bize yine yapacaksın dimi o mamalardan barıştıkmı:92::103::103::103::103::103:
hehhe seviyorum kız seni tam benim kafadansın bende haftasonu kv lerdeyim kp in senesi doldu mevlüt okunacak 1 gün kalıp döneceğiz eminim her zamanki gibi herşeyimizi dikkatle inceleyecekler aaaa bak canan havuçlu bilmemneli çorba yediriyor aaaa bak gecede bilmem kaç kez emzirdi süt içirdi aaa bak nasıl giydiriyor ama her zaman taktir topluyorum bu konuda hiç tevazu gsteremeyeceğim kendileriyle yada eltimle kıyasladıkları zaman açıkara öndeyim çok çok daha iyi bir anneyim eşimde farkında çocuğu yedirirken bile gösterdiğin şefkat anlatılamaz diyor oğlumun bana bakışından belli zaten aramızdaki bağ kv hiçbir zaman çocuklarıyla bu kadar yakın olmamış o yüzden hep gözleri üzerimdedir imrenirler oğlumla aramızdaki iletişimebuda bana acayip haz verir sanırım eşimin sürekli uzakta olmasının da etkisi büyük oğlumdan çok hiçbirşeye vakit ayırmıyorum hemen her akşam eve gider gitmez uyuyana kadar 1 sn başından ayrılmıyorum keşke bütün gün yanında olabilseydim ama hayat şartları işte olsun hiç değilse bu sayede maddi olarakta her ihtiyacını karşılayabiliyorum kimseyi takma sende valla canın ne istiyorsa al oynat yedir gezdir çok hayallerim var oğlum azcık büyüsün oyuncak atölyesine kayıt ettiricem inşallah herşeyi tüm hayallerimi ona odakladım kimse giremez aramıza yeterki Rabbim sağlık ve huzur versin
canım aynısı oğlumdada oldu vücudu normaldi elleri buz gibi doktora götürdük iç ateşi var dedi calpol ver bu gibi durumlarda dedi dişlerinden oluyor bizede birkaç kez oldu elleri buz kesiyor vücudu sıcak ölçüyorsun ateşi yok ama ağzından resmen alev çıkıyor o anda hemen bir calpol veriyorum 1 çay kaşığı düzeliyor sende bir dene istersen calpol ağrı kesici zararı olmaz dişlerindendir bence geçer inşallah bu araçok zorladı bu diş olayı hepsini ya boranda aynı uykuda inliyor bazen yavrum
patik kayıp çıkıyor bizde de cırtlı yumuşak ayakkabılar daha sıkı duruyorbenimkide patik matik tutmuyor hemen çıkıyor ayağından patik ayakkabılarıda olmuyor ayakları üşüyecek diye korkuyorum bakalım bir çözüm bulacağız
yok yeni üyelik açacağım
19 numara patik ayakkabı varmı demekki bizim mağaza yanlış biliyor bana yok dedi 18 üstü ayakkabı oluyor patik ayakkabı bulamazsın dedi o halde ben bir bakınayım bebek mağazalarına büyük patik ayakkabı alayım kuzuma
bayıldım çok şekerler şu mağazaya bende bakıcam şimdi inş bulurum birşeyler
hadi bakalım inşallah diştir bekliyoruz haberini
yaa resimde eşofmanla bile kokoştun kızz:)hepsi ingilizce olmuş malum benimde ingilizce ya chemist ya da intimate bana daha klas geldi bende ilk önce başka bi nick ile üye olmuştum bizim soyadımız anaa google yazınca direk bu site çıkıyordu hemen değiştirdim deşifre olmayayayım diye pinkprinces ne alaka o anda aklıma geldi yazdım bende lisede edebiyat hocası bana süslü pembe derdi arkadaşlarım kokoş derdi ordan esinlendim herhal bilinçaltı
evet sahi o kimler arasındaydı ben katılmamıştımben daha hamileyken topikte çekiliş olmuştu o sizler arasındamıydı kızlar
bağlılık yemini etmişim ben zaten yazdıkların bende var ,mevcutkendim yazdım kendim oynadım beğendinmiama sözünü kabul ediyorum sen zaten en sadık üyemizsin
busmaiiii libyanaaaaaa siz nerelerdesiniz hani bağlılık yeminimiz
oyuncak konusu açılmıştı geçenlerde,biz maalesef çok abattık bu olayıdaha doğmadan çıngırak ve diş kaşıyıcılarını almıştık,dönencesi,puset oyuncakları vs..
doğduktan sonra da ben eşim halamız yine almaya devam ettik..
hepsini aynı anda eline vermiyorum sıkılmasın diye,2-3 günde bir değiştirince sanki yeni almışız gibi seviniyorr..
en sevdiklerinden bi kaçını ekliyorum hem size de fikir olurrEki Görüntüle 645008
geçmiş olsun canım erkeklerde çok kolay oluyo idrar tahlili ama,sizde de sünnet olma derdi yokcanlarımmmm ben geldimmm
hepinize hayırlı cumalarr..
1 haftadır günde 1 kez okuyup yazabildim,geçen haftanın rehavetini ancak atabildik üstümüzden..
diş derdiyle iye ile uğraşırken evimiz pislenmişş,çamaşıır ütü birikmiişşşş
haftasonu da kuzenlerle günümüz var o yüzden bitirmem gerekiodu herşeyi,çok şükür dün bitti bütün işlerim bugün rahatıım oohh:126:
idrar yolu enf için şurubumuz btmek üzere,salı günü tekrar idrar tahlili yapılacak,
ama asıl problem şu: idrar almak için ucu poşetli bi bant yapıştırdılar kızıma 3defada ancak verebildik (beze aktı idrarı,2. de az geldi vs).yani 3defa o bant yapıştırılıp çekildi..
kuzumun tutusu kıpkırmızı olduu sanki pişik gibi,sonrasında nerdeyse açık yaraya dönüşecektiher altını açtığımda ciyak ciyak ağladı yavrum..o da dün tamamen geçti..
gerçekten anne olmak çok zormuşşş,onun hiçbiyeri acımasn benim acısın
vermiştim ben birşey olmaz canımKızlar size bir şey danışmak istiyorum eda ya balık yedirmek istiyorum çorbalarına mı katsam çorbasını mı yapsam karar veremedim ve balık yedirdiğim gün devam sütü vermemem mi gerekir eğer öyleyse gece uykusunda ne yedireceğim
ben de üzüldüm yıllardır hayatımızda olan bir isimdi ama Allah bilir sonunu.müslüm gürsesin beyin ölümü gerçekleşti diye bi haber var doğru muuu?
harikasağol canımm
ablamın birinci kızdı bu erkek :)
ilk yiğenim değil canım 7. ilk kez 6. sınıfta teyze
oldumm
tarifi yok benim için bu yedinci olacak ama hepsi birbirinden ayrıı
harika bi duygu şimdi bebeğim oldu
ama hala yerleri ayrı canlarımmm benimm
ve canımm oğlumm
güzelmiş tarifinsana katılıyorum canım benimde aklımdan geçmedi değil. valla ben sütü direk kullanıyorum muhallebisine aoç nın günlük sütünü alıyorum bir taşım kaynatıp muhallebisini yapıyorum. eskilerin lafına mı geliyoruz ne onlar sadece muhallebiyle büyütmüşlerya..
Bem muhallebiyi şöyle yaparım: sütle pirinç ununu karıştırırım bir miktar şeker atarım tadı çok belli olmayacak şekilde. içine 1 çay kaşığı irmikde ilave ederim. suyunu çok katı olmayacak şekilde ayarlarım çünki cicibebe etimeğide ilave ediyorum daha doyurucu oluyor. birde biraz muz ezip ilave edrim hepsini blanderdan çekerim. bayılarak yer. yemeyi reddederse de ıhlamur kaynatıp beraber veriyorum güzel yutuyor ozaman.
Eki Görüntüle 645652
Eki Görüntüle 645653
çok meraklıyız çok elimizi kerpeten gibi yapıp oyuncakların etiketlerini felan tutuyoruz:
oyuncakları atıyor sonra ağlıyor veriyorum tekrar atıyor dövcem ama haaa
kızlar mama kaşığı slikon uçlu olan mı daha rahat kullanılıyo normal olan mı.. siz hangisini tercih ediyorsunuz? mama çatalı da kullanan var mı...
çok anaç gördüm canım seni
:) Allah doğmuş doğmamış çocuklarına sağlıklı uzun ömür versin canım maşallah
canım bende eskisi kadar giremiyorum artıkYaşasınnnnn cuma akşamı.kızlar aklım hep sizde, giremiyorum.Çalışan anne olmak ne zormuş.Feyza, arya siz nasıl fırsat buluyorsunuz.Ben mi çok yavaşım acaba? 5 gün uyanmadan uyusam ancak uykumu almış olurum.Haber de seyredemiyorum çocuk sayısına göre erken emeklilik mi gelecekiş diye duydum doğru mu?
Kizlar yataga yapisip kaldigim nerdeyse bayginlik gecirdigim bir saat disinda hic uyunadim ve oglum hala biraktiginuz yerde : ayagimda salla babam salla yoruldum ya tam daliyo birakiyorum ayagimdan yatagina gecirirken basiyo cigligi bi ark yazmis yataginda yatiyo diye bnmki hayatta yatmsz orda oyuncak bile oynamaz ya bu ilk dogdugu zmnki koliginden devam eden simarikligi mi dis sikintisi mi grip mi bilmiyorum ama inanin bayilip kalicambi yerde bnmki kdr surekli hic uyumayan ve gun icinde bu aya gelip de hala onune bisey koyunca ilgilenmyip surekli kucak yurumek usteyen bebek varmidir bilmiyorum doktora goturduk disi geliyo ama grip de olmus dedi ptesiye kdr iyi olmazsa alerjik bronsit tanisini kesin koyucaz dedi bilmiyorum ne olucak hastaligi da sifayi da veren Rabbim dualarinizi eksik etmeyin canlar...telden hic alinti yapamiyorum demistim yazmasi cok zor hatrladgm kdryla teyze olan arki kutluyorum bnde teyzeyim ve cok cook ozel bi duygu asigim resmen cinconcum nick secemedim yahu ztn telden girdgm icin net animsayamiyorum ama en taninmayacak olani olsn chemist anlasilabilir diye dusunuyorum hee bu arada kiymaya 9. Ayda gecicez dedi doktor ben ztn hastaliktan henuz firsat bulup yapamamistim ama yrn baslayacaktim sizlerden var mi baslamayan veya 9. Ayda baslicak olan yorumlariniz?
canım biz kestil ilişiği geldi eşimmAryaa nasilsin nasil oldun ilisik kestin mi yeni okulda basladn mi bnm kararname gelmemis ama hastaliktan da hic ilgilenemedm ilce mem .i arayamadim ins p.tesi sansinizi kaybettinuz diiiiitttt demezler)))
yaa sizde mi üvey kv hiç bilmiyodumamannn ucuz atlatmışsın desene bizimki zaten biliyor ailesiyle ilgili düşüncelerimi yani pek sevişmeyiz karşılıklı ama ben ailesiyle ilişkisine karışmam gitsin görüşsün sık olmamakla beraber bende giderim davet ederim ama yakınlaşmam büyük konuşmıyım ama yakın olmak istemem yinede Allah sağlık versin sonuçta eşimizin ailesi yıllarca bir arada yaşadılar ana hakkından bahsedemem benimki öz anne değil ama kv lerede hak vermiyorum değilim sonuçta 8 ay karnında taşı büyük evlendir herkes evladı için en iyisini ister oda en iyi gelin kendisininki olsun istiyordur he kendi oğlu mükemmel değil orası muhakkak ama kargaya yavrusu kartal görünürmüş bizde yaşlanınca kıskançlık yaparmıyız acaba yapmam gibi geliyor ama yaşlılıkta başka birşey çocuklaşıyorlar gitgide belki birçokşeyi istemeden yapıyorlar kırdığını farketmeden ama benim kv bu katagorinin dışında tabiki 11 yaşına kadar kendileri ankarada kalmış eşim adıyamanda halasında babanesinde orda burda büyümüş neymiş o okuyormuş diğer kardeşleri biri 2 diğeri 4 yaş küçük onlar okumuyordu sanki ee öz değil ya öz çocuğunu bırakırmı insan şimdide geçmiş karşıma kv lik yapmazmı yapamaz eskiden yapardı ama artık YA-PA-MAZ herşey kp in hatırı içindi şimdiden sonra onun dışladığı uzak tutak istediği üvey evladının ailesine dışardan uzaktan bakmak düşer ona artık
hay allam koptum valla bende bazen çok yorulduğumda katya katyaaa diye bağırıyorum eşim soruyor o kim hayalimdeki hizmetçim diyorumYok beee laftaaa... İş ciddi ciddi çocuk yapmaya gelince cesaret edemiyorum hala... Yoksaaa tayinimizde çıktı, yapardım bi tane dahabir sürü bebiciklerim olsun doğru; nasıl büyüyecekleri konusunda bi fikrim yok:) haziran annelerinin dediği gb, birine rus dadı, birine alman dadı birleşik milletler gb gezeriz artık:)))
bende üzülüyorum ama hala o kadına anne diyor kayıtsız şartsız itaat ediyor o yüzdende bazen kızıyorumÇok tatlı maşallah :) demekki bu atma-ağlama-isteme ve verince tekrar atma döngüsü normal hepsinde :)
Eşine çok üzüldüm okurken biliyor musun?anneni kaybet ve babandan da ayrı ol çok kötü ya o yaşlarda. Düşüncelerinde çok haklısın.
İlknur Hayatım geçen ay boranda kilo almamıştı ama genel olarak ikisininde durumları çok iyio yüzden üzülmedim ben arada hasta olup iyileşiyorlar ister istemez kilo veriyorlar demekki e birde hareketlendiler artık yakıyorlar yediklerini biz bu yaşta her ay kilomu alıyoruz onlarda yavaşlamaya başladı haliyle üzülme bu ay ek gıdaya daha ağırlık verdik muhakkak farketmiştir kiloları etmesede ecoş çok iyi durumda zayıf bir bebek değil boşver böyle kalsın biz alırız evde kalmaz üzülme talibiz kızına dünya tatlısıdır o MAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?