Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Slm kızlar nasılsınız ? Ara ara girip ne var ne yok bakıyorum :) Gece uyanan oğlumu yanıma alıp emzirirken uyuyakalmışız.Uykudan "paattt!" diye bir sesle uyandım.Aman Allah'ım aklım çıktı.Bir baktım ki oğlum yerde hemen kucağıma aldım.Yavrum nasıl ağlıyor, nasıl ağlıyor içim parçalandı. Uyku sersemi yavrum ne olduğunu anlamadı, gözleri hala kapalı.Banyoya götürdüm yüzünü yıkadım.Sonra kucağımda uyuyakaldı.Ben de uyku falan kaçtı gitti.Beşiğine yatırdım ama ara ara kalkıp kontrol ettim Allah muhafaza kötü bir şey falan olursa diye.Neyse ki gayet iyi şimdi.Rabbim yavrularımızı korusun...

Bu arada diş buğdayı yapacaklara fikir olsun ....
Diş Buğdayı için Diş Anahtarlık | Buralar Bahar Havası

ecoşun elbisesini giydirdim sabah çok güzel oldu ama büyük oldu değiştirim küçüğünü alim diye gittim mont aldım geldim elbisesinin küçüğünü de diğer ay alırım artık

kızlar araba sürdüm geldimm
şu emeklilik meselesi doğru kızlar çocuk sayısı arttıkça emeklilik
yaşı erkene gelecekmiş
ama daha meclisten falan geçmedi
çalışma bakanı açıklamıştı
hatta her kamu kuruluşuna kreş zorunluluğu da gelecekmiş

kızlar yaa ben dün akşam süt sağdım pembemsi
gibi geldii banaa eşim yok değil sana öyle gelmiş dedi
bu sabah süt sağaarken baktım ki biberonda
nerdeyse kırmızı süt var
meğer göğsüm yara olmuş yani
zaten çatlak falan vardı ama yara olmuş
kanıyoo yaa ne yapıcam ben şimdiiii:18::18:

cincon benim eşimde aynıı yaa
annesi öz değil 9 yaşında kaybetmiş annesini
ve kadın hiç te iyi davranmamış
yani görüntü de iyi
ama değil işte
eşimde illa iyi davrnır kırılmasın diye uğraşır bende sinir oluyorum yaaa

canımmm daha oncedende yazmıstım aynı seylerı yaşadım tek çözüm kakao yağı.ama emzırmeden once yıkamalısın
hemen ıyı gelıcektır

Oooo ben baya geride kalmılşım. kaldığımyerden devam edicimm ozaman.
EYLÜL.YN - Sanırım bütün bebekler aynı. benim oğlumda oturup oynamaktan ziyade hep yürümeyi tercih eder kolundan tutup yürüttüğümde de koşar adımlarla gider. yürüteci var çokta eğleniyor güzel gidiyor ama uzun süre bindiremiyorum zarar verir diye. Zaten eve de zarar veriyor. kv delere gitmiştik. aynı binada olduğumuz için yürütecini de aldım. biz mutfakta otururken ne ara gittiyse salona girmiş koca yapraklı bir çiçek var onu koparmış ağzına da almış. allahtan yememiş. bir ara yine kaçar yine salona tabi. masa örtüsünü çekmiş. masanın üzerinde ne varsa yerde. yürüteçte böyle yürüyünce düşünemiyorum artık.
Haziran annelerindeki bu saçma sapan diyalogda sanırım kendi aralarında şakaya vurmaya çalışmışlar konular dağılmış şaka olmaktan çıkmış bence. merak edip bende baktım fazlaca abartmışlar tadı kaçmış. gereksizce bir muhabbet zaten.gerçekci olmak lazım.
Ben oğlumu ayağımda sallıyorum. o uyumaya çalışırken bende kafamı koyup dinlenmeye çalışıyorum hatta bazen ben oğlumdan önce uyuyorum bazende ikimiz aynı anda uyuyup kalıyoruz. ayağımda sallamamdaki nede de yeni doğduğu sıralarda bir türlü yatırıp uyutmaya alıştıramadım. hep kucakta olurdu ve çok yorulurdum, yemek yiyemezdim. ayakta sallamaya alışınca tepsiye hazırlayıp yemeğimide yedim bebeğimide uyuttum dinlenmişte oldum. işime geldi açıkcası hatta kahvemi dahi içmiştim.
Eylülcüm bazen burada yazdıklarımızı net olarak açıklamadığımız zaman okuyan tarafından yanlış anlaşılabiliyoruz yada ben kendimce öyle hissederim. senin durumunda yanlış anlaşılacak bişey yok annenlere çok sık ve uzun süreli gitmen gayet normal bişey ve ben hiç farklı bişey düşünmedim. çok alemsin. aslında sanki ben yanlış anlaşldım gibi.mesela pinkprincesin özsüt çalışanlarından rahatsız olma konusunda, ben istiyorsan şikayet edebilirsin demiştim ama buradaki kastım şahısları şikayet etmesi değildi firmayı genel olrak şube yada şahıs belirtmeksizin çalışanlarının müşterilerle mesafeli olması konusunda uyarıda bulunması anlamında demek istemiştim ama yanlış anlaşılmış da olabilirim. ben çevremdeki herkeze son derece pozitif yaklaşırım ve hiç bir insanın zarar görmesini istemem. ben de zarar görmek istemem ama pinkpirincesin yerinde olsam o anda söylerdim rahatsız olduğumu.İş bulmanın ne kadar çokda zor olduğu bir dönemde yaşıyoruz ve bir insanın ekmeğine mani olmanın ne kadar acı bir davranış olduğunu iş yaşantımda arkadaşlarım tarafından bir zamanlar yaşamış biri olarak çok iyi bilirim. Diyeceğim oki yanlış anlaşılmaktan bende çok korkarım.

DİLANAZ - pişik için ıhlamuru nasıl hazırlıyosunbanada tarif edermisin oğlum biraz pişik de.

cincon çok aktifsin çoook. seviyorum yorumlarını.
pinkpirinces 7. ayınız dolmuş diğer aylarınızda mutlu, huzurlu ve sağlıklı olarak dolsun canım.

Ayy bu parfüm olayı beni de delirtiyor. yeğenler ve diğerleri bir parfüm sıkar bütün evi sarar kokusu. bide çocuğu kucaklarına almak yada sevmek isterler.

benim eşimde çok geveze. ben biraz sakinimdir onun kadar değil. tamalıyoruz birbirimizi.

cincon olarak arattırdım ne ilginç nick seçmişim bir sürü saçmasapan şey çıktı ben çıkmadım kalsamı ki acaba bunun çaresi nedir bilmiyorumki :44:
değiştirme bence biz seni böyle tanıdık. sen değilde yeni üye biriyle konuşuyormuşum gibi hissederim.

Maşallah nazar değmesin, güle güle kullansın :)

Ben bi kere kanlı süt sağmıştım da o görüntü bile insanın aklında kalıyor bir süre :/ ben ara ara lansinoh sürüp o göğsümden hiç emzirmedim yaklaşık 12 saat sonra da sağdım ve 24 saate tamamladım. O şekilde geçmişti. Geçmiş olsun :/

Kızlar birşey sormak istiyorum. Oğlum ek gıdayı pek sevmiyo. Bugün elma rendeledim ve kaşıkla yemeyince elimle verdim çocuk hepsini yemesin mî?? Çocuğum kaşıkla mı yemek istrmiyor? Silikon kaşık dışında birşey kullanınca dişlerine değiyor ve ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yani çorbayı ne yapacağız?? Hiç böyle birşey yaşayan yada duyan var mı?

Böyle birşey yaşamadım canım ama elle verdiğim şeyleri daha güzel yiyor.

cincon olarak arattırdım ne ilginç nick seçmişim bir sürü saçmasapan şey çıktı ben çıkmadım kalsamı ki acaba bunun çaresi nedir bilmiyorumki :44:

Yenidoğan ayakkabısı var. evde de patik ayakkabı giyiyor.

onların işi dağıtmak bizim işimiz toplamak.

bizimkide bilir bazı şeyleri ama herşeyide söyleyemem ben annesi sonuçta ne kadar kızabilirsinki. alttan alıyorum çoğu zaman sadece kendi kendimi yiyorum. yorum yazarken görmesi hoş olmazdı sadece. ben sizinle dertleşiyorum.

benimki 7 cm 7,5 kilo 6. ay kontrolü. yarın 7. ayımız bitiyorr.

hımm tamam o zaman :)üzüldüm eşinin durumuna
benim kv tarafları çok dillidir çok konuşurlar ,eşim de onlar da benim fazla konuşmadığımı falan söylüyorlar ne yapayım ben de böyleyim agucuk gugucuk yapamıyorum normal konuşmayı seviyorum "seni çok seviyorum oğlummm" falan derim abartılı konuşmalar yapamam :)o yüzden çocuklar beni çok sever aslında..onları büyük insan gibi görürüm ciddiye alırım,el işi oyuncaklar ve resimler yaparız beraber ,inşallah oğlum biraz bana cevap vermeye başlayınca çoook şeyler yapıcaz onunla

çokkkk geçmiş olsun ben de yatakta emzireceksem yanına mutlaka yastık koyuyorum çünkü hemen uyuyakalırım
hay allam koptum valla bende bazen çok yorulduğumda katya katyaaa diye bağırıyorum eşim soruyor o kim hayalimdeki hizmetçim diyorum
katya sonunda tokadı yedi ama
canım bende eskisi kadar giremiyorum artık
çook yoruluyorum ama benim 4 günümde boş

haftasınu gezginler ne yapıyosunuzz[/B][/FONT]

ben havuza gittimmmm
çenem durmadı eşim mecbur kaldı oğlumuz da arabada uyumuş 1 saate çıktım zaten o kadar iyi geldi kiiiiiiiiiiii su çok güzeldi
eve geldim oğluma banyo yaptırdım
yarın da benim ve eşimin ailesini akşam yemeğine çağırdım şimdi evi toparlıyorum

o da iyiymiş
elbise de güzeldi bence
ama montta güzel olmuş
iyi günlerde giyinin inşallahh

sağol hayatım daha iyisi size olsun inşallahj

bende önüne parçalayıp veriyorum kendi eliyle yiyor

bence kaşığı dğiştir sen yerken onada ver sein kaşığından ilgisini çekebilir

sağol hayatım daha iyisi size olsun inşallahj

bende önüne parçalayıp veriyorum kendi eliyle yiyor

bence kaşığı dğiştir sen yerken onada ver sein kaşığından ilgisini çekebilir

Dişleri çıkıyor ya canı acıyor, ağlıyor o yüzden metal kaşıkla veremiyorum

Böyle birşey yaşamadım canım ama elle verdiğim şeyleri daha güzel yiyor.

Aslında hippin hazır meyva kavanozunu kaşıkla yemişti ama ev yapımı hiçbir şeyi kaşıkla güzel yemiyor. Bi de kaşık silikon olunca eğilip bükülüyor ve o da ağzını kapatınca hiç hoş olmuyor. Hiç sevmiyorum ona birşeyler yedirmeyi. Her öğün saati ayrı bir savaş. Doktorumuz da zorlamayın kaşık yerse okadar yesin diyo. Ozaman maksimum 5 kaşık yesin tamam mı yani? Biran önce büyüse de unutsam bugünleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…