Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Doktorlar hakkaten ilginç. Bir de hastanede hangi doktor veya hemşire görse tosuncuk diyo ama bizim kendi doktorumuz değişik :)

Ben dışarı çıkarken giydirmeye patik falan almıştım ama sürekli ayağından düştüğü için gittim kalınca bir yün çorap aldım; kendi çorabının üstüne giydiriyorum. Çok rahat ettim valla.

1 kez değişiyormuş ya offf cinconmu kalacağım ben şimdi olmaz olamaz bir çözüm bulmalı bu işe

Böyle de kalabilir yahu niye taktınki nicke :)?

Kesinlikle!! :) benim çocuuuuum beden sevmiyo ek besinleri ya??

kendim yazdım kendim oynadım beğendinmi ama sözünü kabul ediyorum sen zaten en sadık üyemizsin
hem matrak hem manalı
çok güzel yazmışsın be bacım, ne marifetler var sende..
gel bi öpiiim

bu arada bizde 7. ayımızı doldurdukkkkk
hayırlı olsun, sağlıkla huzurla nice aylara inş

ben açıkçası konusunu pek ilginç bulmadım.
ama kıvanç tatlıtuğ oyunculuk adına epey geliştirdi kendini..
beni cezbeden fragmanı..
çünkü tahmin ediyorum, şimdiye kadar türk filmlerinde hiiiç kullanılmamış bi teknikle çekilmiş olması..
yani fragmanı izlerken, türkçe konuşmaları duymasam; devasa bütçeli bi hollywood yapımı derim..:129:
sinema tekniği hakikaten etkileyici

diğer yandan yılmaz-belçim erdoğan çiftinden hiiç haz etmem..
ayşeciği bırakıp zaten sinemaya gitmek gibi bi düşüncem de yoktu ama
bu yorumu okuyunca olumlu önyargılarım kırıldı ve hevesim azaldı :100:

e kimin nick i yazsam yazayım mesajlar çıkıyor üye olmayan bir insan okuyabilir ozaman burda yazılanları
canım, zaten genele açık bi forum burası..
yani yazdığın çizdiğin herşey, herkes tarafından görülüyor :100:

canım, maşallah diyorum kuzuna..
ayşecik 5 ve 6. aylarda 250şer gr almıştı..
doktor az ama idare eder dedi.
yani zaten geçiş dönemi, diş de çıkarıyorlar, yemiyorlarsa zorla besleyemeyiz kii

Son düzenleme:

ama hakkını yemeyelim nkoliktede menülerin maşallahı var şubat ayında dondurmalı tatlı yapıyor libyanacım çaktırma sen hala benim idolümsün hem zaten o ankaradaymış gitme şansımızda yok hemen sağlam bir u dönüşü yapıyor veeeee seni yine topiğin en hamaratı seçiyorum bize yine yapacaksın dimi o mamalardan barıştıkmı :92::103::103::103::103::103:

hehhe seviyorum kız seni tam benim kafadansın bende haftasonu kv lerdeyim kp in senesi doldu mevlüt okunacak 1 gün kalıp döneceğiz eminim her zamanki gibi herşeyimizi dikkatle inceleyecekler aaaa bak canan havuçlu bilmemneli çorba yediriyor aaaa bak gecede bilmem kaç kez emzirdi süt içirdi aaa bak nasıl giydiriyor ama her zaman taktir topluyorum bu konuda hiç tevazu gsteremeyeceğim kendileriyle yada eltimle kıyasladıkları zaman açıkara öndeyim çok çok daha iyi bir anneyim eşimde farkında çocuğu yedirirken bile gösterdiğin şefkat anlatılamaz diyor oğlumun bana bakışından belli zaten aramızdaki bağ kv hiçbir zaman çocuklarıyla bu kadar yakın olmamış o yüzden hep gözleri üzerimdedir imrenirler oğlumla aramızdaki iletişime buda bana acayip haz verir sanırım eşimin sürekli uzakta olmasının da etkisi büyük oğlumdan çok hiçbirşeye vakit ayırmıyorum hemen her akşam eve gider gitmez uyuyana kadar 1 sn başından ayrılmıyorum keşke bütün gün yanında olabilseydim ama hayat şartları işte olsun hiç değilse bu sayede maddi olarakta her ihtiyacını karşılayabiliyorum kimseyi takma sende valla canın ne istiyorsa al oynat yedir gezdir çok hayallerim var oğlum azcık büyüsün oyuncak atölyesine kayıt ettiricem inşallah herşeyi tüm hayallerimi ona odakladım kimse giremez aramıza yeterki Rabbim sağlık ve huzur versin

olsun kız alsın boşver zaten hemencecik büyüyorlar 2-3 kez ancak giyebilir kadının hevesi kalmasın ucuzunuda alsın pahalısınıda gücü neye yeterse sende evde onun yanına götürürken giydirirsin beğenmediklerini böylece üzülme aa bak aldım giydiriyor diye sevinir güzellerinide gezmeye giderken giydirirsin cici cici

canım benimki 6. ayın sonunda hiçm kilo almamıştı ama genel olarak kilosu iyi olduğundan hiç takılmadım zaten doktor bu aydan itibaren ayda 250 gr alması lazım ortalama dedi aksi halde her ay 1 kilo almaya devam ederse yakında yuvarlanacak bebeler yeterki sağlıklı olsun anne sütünüde yeteri kadar almış evde oturan bir çok annenin sütü hiç olmadı bebeler hiç alamadı anne sütü kısmet bu iş bende çalışıyorum sağıp götürüyorum sütümü hemde ne şartlarda sabah 8,5 akşam 6,5 çalışıyrum eve 8 de varıyorum sütümü teermos çantada taşıyorum bozulmasın diye sen bize göre çok çok şanslısın bence kıymetini bil durumunun şükret kilosunada hiç takılma bağışıklığı güçlü olsun sağlıklı olsun gerisi boş ek gıdalarla zaten kilo alır bol vitaminli faydalı şeylerle besle farkı göreceksin aryamında bebişi minyondu bir anda fark attı şekercik darısı başınıza olsun

bencede içimde gzli bir hamarat var ama çok derine gizledim çıkamıyor bir türlü bakalım doğum günümüzde çıkacak ortaya o hamarat ne becerecek ne beceremeyecek görücez ben bile meraktayım

ben başka hiçbiryere bakmıyorum boşver nazar değmesin bize hadi kızlar toplanın bağlılık yemini edeceğiz

bende arı mama veriyordum bende başlıycam kendim yapmaya

tarhanayı nerden aldın baharatsızmı

canım aynısı oğlumdada oldu vücudu normaldi elleri buz gibi doktora götürdük iç ateşi var dedi calpol ver bu gibi durumlarda dedi dişlerinden oluyor bizede birkaç kez oldu elleri buz kesiyor vücudu sıcak ölçüyorsun ateşi yok ama ağzından resmen alev çıkıyor o anda hemen bir calpol veriyorum 1 çay kaşığı düzeliyor sende bir dene istersen calpol ağrı kesici zararı olmaz dişlerindendir bence geçer inşallah bu araçok zorladı bu diş olayı hepsini ya boranda aynı uykuda inliyor bazen yavrum [/QUOTE]CİNCON sütünün çoğalmasına çok sevindim. hep böyle devam eder inşallah. emziren bütün annelerin sütü oluk oluk gelsin inşallah.
Cinconcum içindeki gizli hamaratı bir çıkar bakalım neler varmış. Ancak yardım istersen herzaman yanındayım. Bu arada kızz çok alemsin sen yaa. bağlılık yemini falan nerden de aklına gelir böyle şeyler. neyse hadi bende varım canım tabi sonuna kadar. oğluşlarımız askere gidermiş biz halaa burda ay ne komik olur. okadar konuşurmuyuzki he heeeh ayyy koptum canım yaa. biz anane babanne olmuşuz halaa konuşurmuşuz. ama ozaman kv deleri çoktan gömmüş oluruz dimi kız.

Yaşasınnnnn cuma akşamı.kızlar aklım hep sizde, giremiyorum.Çalışan anne olmak ne zormuş.Feyza, arya siz nasıl fırsat buluyorsunuz.Ben mi çok yavaşım acaba?5 gün uyanmadan uyusam ancak uykumu almış olurum.Haber de seyredemiyorum çocuk sayısına göre erken emeklilik mi gelecekiş diye duydum doğru mu?

Son düzenleme:

Evet çok zor canım yorucu oluyor. Hele bu hafta 8-9 gb uyuyakaldım resmen. Valla canım ben telden giriyorum sürekli. En ufak bi boşlukta burdayım:). Tenefüslerde, öğle oaydosunda, eve geçince.... Senin meslek neydi canım? Alla alla duymadım emeklilikle ilgili bişi. Ama varsa öyle birşey hemen yapayım 5-10 tane çocuk:)) bana da yakışır heee.. Şöyle boy boy... Her uzvumdan bi çocuk tutsun... Yerim ben onlarııı... Doğmamış bebeciklerim benimmm....

Son düzenleme:
Kizlar yataga yapisip kaldigim nerdeyse bayginlik gecirdigim bir saat disinda hic uyunadim ve oglum hala biraktiginuz yerde : ayagimda salla babam salla yoruldum ya tam daliyo birakiyorum ayagimdan yatagina gecirirken basiyo cigligi bi ark yazmis yataginda yatiyo diye bnmki hayatta yatmsz orda oyuncak bile oynamaz ya bu ilk dogdugu zmnki koliginden devam eden simarikligi mi dis sikintisi mi grip mi bilmiyorum ama inanin bayilip kalicambi yerde bnmki kdr surekli hic uyumayan ve gun icinde bu aya gelip de hala onune bisey koyunca ilgilenmyip surekli kucak yurumek usteyen bebek varmidir bilmiyorum doktora goturduk disi geliyo ama grip de olmus dedi ptesiye kdr iyi olmazsa alerjik bronsit tanisini kesin koyucaz dedi bilmiyorum ne olucak hastaligi da sifayi da veren Rabbim dualarinizi eksik etmeyin canlar...telden hic alinti yapamiyorum demistim yazmasi cok zor hatrladgm kdryla teyze olan arki kutluyorum bnde teyzeyim ve cok cook ozel bi duygu asigim resmen cinconcum nick secemedim yahu ztn telden girdgm icin net animsayamiyorum ama en taninmayacak olani olsn chemist anlasilabilir diye dusunuyorum hee bu arada kiymaya 9. Ayda gecicez dedi doktor ben ztn hastaliktan henuz firsat bulup yapamamistim ama yrn baslayacaktim sizlerden var mi baslamayan veya 9. Ayda baslicak olan yorumlariniz?

hanımlar hepinizden Allah razı olsun yazdıklarınızı okudum bugün daha bir mutluydum düşünmüyorum artık kızımla vakit geçirmeye çalışıyorum sizleri çok sevdim fırsat buldukça gelirim hoşçakalın

Aryaa nasilsin nasil oldun ilisik kestin mi yeni okulda basladn mi bnm kararname gelmemis ama hastaliktan da hic ilgilenemedm ilce mem .i arayamadim ins p.tesi sansinizi kaybettinuz diiiiitttt demezler )))

çok geçmiş olsun canım benim allah en kısa zamanda acil şifalar versin

canım kaplıcaya nereye gdiyorsunuz,daha önce de gittiğinizi hatırlıyorum, hep aynı yerimi tercih ediyorsunuz. Ben de istiyorum öyle bir kaçamak, tavsiye eder misin ?

kızlar mama kaşığı slikon uçlu olan mı daha rahat kullanılıyo normal olan mı.. siz hangisini tercih ediyorsunuz? mama çatalı da kullanan var mı...

Aryaa nasilsin nasil oldun ilisik kestin mi yeni okulda basladn mi bnm kararname gelmemis ama hastaliktan da hic ilgilenemedm ilce mem .i arayamadim ins p.tesi sansinizi kaybettinuz diiiiitttt demezler )))
Yok yok demezler:) derlersede söke söke alırsın hakkını.
Canım ben değil eşim atandı. 2 gün boyunca gelememişti kararname. Bugüne ancak geldi ve bugün başladı çok şükür. Bugün iyiyim sanırım atlattım canım sağol sen nasıl oldun?
canım kaplıcaya nereye gdiyorsunuz,daha önce de gittiğinizi hatırlıyorum, hep aynı yerimi tercih ediyorsunuz. Ben de istiyorum öyle bir kaçamak, tavsiye eder misin ?
Açıkçası bu zaten 2. Gelişimiz canım. Kaplıca hep yaslılar için bir yermiş gb gelirdi bana:) biz gecen yaz doğum falan derken tatil yapamadık tabi. Sömestırda da ist yada ankara yapalım dedik ama bizim kıza güven olmuyor bu konularda. Durmaz, bizde kışın ortasında onunla gezemeyiz diye düşündük. Burası geldi aklımıza. Kızımızla rahat edeceğimiz( suyu çok seviyor zaten), sıcak, e eşimde bende banyoyu çok seviyoruz. Nevşehir kozaklıya geliyoruz biz. Bize 2 saat uzaklıkta. Gecen geldiğimizde kızım çıldırmıştı mutluluktan. Atıyorum onu küvete simitle. Ohhh kuduruyor. Üşütme derdi de yok. Zaten havuz ve diğer imkanları da ben kullanamıyorum. Odadan çıkmıyoruz kızımla. Yemekten yemeğe.... Gecen geldiğimiz oteli beğenmiştik aynı yere geldik. Bu sefer bizim yaslarımızda bebekli aileler çok fazla. 40 ını uçurmaya gelen bi çift bile vardı düşün... Ama eşim yemekten rahatsızlandı biraz. Midesi zaten hassastır. Bakalım belki yarın oteli değiştiririz. Böyle yani. Şiddetle tavsiye ederim. Sen hangi sehirdeydin canım? Varmı yakınlarda kaplıca?
kızlar mama kaşığı slikon uçlu olan mı daha rahat kullanılıyo normal olan mı.. siz hangisini tercih ediyorsunuz? mama çatalı da kullanan var mı...

Silikon uclu kullanıyorum ben. Memnunum ama eskidi gb biraz. Tupperware den tekrar mama kaşığı, ilk çatal kaşık setim, çorba saklama kabı alacağım ama bi türlü alamadım.

Çooook geçmişler olsun. Allah'ım en kısa zamanda şifa versin. Anne olunca hasta olmak bile bir lüks oluyor :/ benim oğluşum da hiç kendi kendine oyalanamıyor. Ayrıca bak bu saatte yine ayağımda sallanıyor. Herkes alıştırmasaydınız diyor ama keyfimizden değil yani. İlk 4 ay çok fena gazı olduğu için kucakta pışpışlanmaya alıştı. Sonrasında da hep kucakta veya omuzda sallanmak istedi gezerek ki kilosu arttıkça bu çooook zor oldu. Ben de ayakta veya hamakta sallamaya alıştırdım. Nasıl olsa iki yaş civarı bırakır bu olayı e iki yaşa da ne kaldı

Biz sert uölu kullanıyoduk çünkü ağzıbı kilitlediğinde daha rahat sçtırıyodu :) ama dişler gelince can acısından ağlamaya başladı ve silikona geçtik. Ben nuk kullanıyorum ama tupperınki tabi daha iyidir. Bi de kabı var ne güzel ama alamamıştım bi türlü. Öyle işte :)

Günaydınlarrr... Yinede görevimi ihmal etmeyim dedim... Günaydınımı söyleyimmm

günaydın hanımlarr napıosunuz baklm herkez uyuyor anlaşılan herkeze iyi haftasonları diliorm herzamn yazamıorm ama içim gidio bu aralar popom yeryüzü görmüo misafirlerim olucak bgn hazırlıgım var erkenden kalktım zati bnm sıpa uyutmuyo gene beni hiççç vallahii bezdim uykusuzluktan.. neyse kızlar hepiciğinizi ve bebişlerinizi çokkkk öptm

güneşli bir cumartesi günü ne güzel hava güzel olunca bütün uyuşukluğum gidiyor bi an önce bahar gelsin istiyorum. herkese günaydınn gününüz güzel olsun
bu çok güzelmiş kendi sayfasında baktım bulamadım nereden aldınız siz bunu

zafer plaza chicco dan aldım canım. bi ay kadar olmuştur.

ohhh ellerine sağlık afiyet olsun
sakın 2.nick alma alcaksanda söyle yoksa banlanırsın

bak ya kızımla dalga mı geçiyro benle mi bilemedim

kız aşk olsun ne dalga geçmesi ne zaman dalga geçtiğimi gördün kırıldım valla ecoşun hızına maşallah dedim kötü birşeymi dedim bizim bebekler karda miskin miskin yatarken ecoş şehirlerarası gezmelerdeydi hızlı çıktı senin afacan anası gibi dememdeki sebepte anasının erken yaşta evlenip evlenir evlenmezde çocuk yapması hem bir kere ecoş benim gelin adayım ben ona laf söylememde söyletmemde yüz şekli siması aynı boran ama benimki tembel çıktı anacım koca götlü emekleyemedi bir türlü kızlar daha becerikli bunu anlamış bulunuyoruz

bence= Boranın Annesi olsun:))ben kızımın ismini kullandım en başından beri sade dila yı kabul etmemişlerdi birde naz ekledim.

vay be k.k da 6.senem

vayy be en kıdemlimiz sensin desene vazgeçtim 2. üyelik açmaktan bunu kaoatacaktım ama kapatmıycam kalsın amannn cincon mincon napalım siz beni tanıdıktan sonra isimin ne önemi var değilmi hem bir fırsat çıkar değişme şansım olur birgün bellimi olur şimdi yeniden üye ol mesaj atmak için 40 fırın ekmek ye uzun iş kim uğraşacak

nicke taktım öyle esti birden ama geçti esintim kalsın artık yapacak bişey yok düşünmeden almıştım ben 2. şansım var sanıyordum yokmuş değiştiremiyormuşum bu çok ikoncan geldi birden cincon ne ya nerden aklıma gelirse böyle şeyler bazen alıklaşıyorum galiba

patik konusuna gelince yün çorapta denedim hayatım en fazla 10 dk sonra nasıl beceriyorsa elleriyle tutup çıkarıyor dün giderken birkaç bebek mağazasına baktım büyük numara bir ayakkabı aldım ayakkabı dediğim patik tarzı altı yumuşak kalın bezden artık yaza kadar idare eder herhalde gerçi sevmedi afacan çok rahatına düşkün bu çocuk ya hemen başladı çıkarmaya neyseki beceremiyor cırtcırtlı açamadı cırtlarını pantalonda giydiremiyorum pantalon giydimmi ayyyyy diye bir çığlık atıyor sanki çelik korse giymiş çıkarıyorum pantalonu gülüyor çok fena çokkk aynı babası çok rahatına düşkün işim var bununla valla

hem matrak hem manalı
çok güzel yazmışsın be bacım, ne marifetler var sende..
gel bi öpiiim

sevgi pıtırcığı olduk sen birde beni görsen ohooo çok eğlenicez çok :118:

acelesi yok güzelim çıkar bir ara arasıra eser banada tiramisular börekler çörekler musakkalar külbastılar kaburga dolması bile yapmışlığım var mantı bilirim bilmediğim yok ama yapacak zamanda yok hem iş hem ev yetmezmiş gibi birde börek çöreklemi uğraşıcam ama oğlum büyüsün ona her zaman poaça kurabiye kek vs yapıcam inşallah dışardan hazır bisküvilere çikolatalara özenmesin anası elleriyle hazırlıycak herşeyini İNŞALLAH

kız bayılıyorum içindeki bu çocuk sevgisine ne cesur hatunsun valla doğmamış bebeği bile seviyor

born çok geçmiş olsun canım ya ne yapmalı bilmemki alerjik bronşit olma ihtimalimi varmış ama üzülme bende küçükken geçirmişim alerjik bronşit 2. yaşıma kadar ilaç kullanmışım ama hiçbirşey kalmamış yinede inşallah yoktur senden grip bulaştı bence dişte çıkarıyor bitkin düştü bağışıklık sistemi iyice ah yavrum ama annenlerin orda iyiydi hava değişikliğimi çarptı acaba olabilir mi yada orda kalabalığa alıştı evde sıkılıyor ondan huysuzluk ediyorda olabilir off Allah yardımcın olsun zor valla

canım bizim silikon kullnıyorduk ama artık fena kaşığı tutup bir büküyor yada tam ağzına değecekken ağzını bir kapatıyor hoppp kaşıktakiler yere baktım olmuyor nubby 2 li mama kaşığını aldım hemde sıcakta renk değiştiriyor o çok iyi oldu ısısına bakma derdimde sona erdi çokta kullanışlı tavsiye ederim biz memnun kaldık yedirmeside çok kolay hiç dökülmüyor artık

Nuby Sedefli Isya Duyarl Kak - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada

Kolay gelsin :) bana da okuldaki arkadaşlar toplaşıp gelecekler bi 25 kişi kadar :/ neyseki tarih belirlemediler. Uykusuzluğun üstüne bi de misafir ağırlamak ölüm ya

Herkese günaydınnnnnnnn. Dışarda süper bir güneş var. "Dışarı geeeeeel" diye çağırıyor. Belki öğleden sonra kuzumu parka götürürüm cesaret edersem :)

Günaydın herkeze mutlu bol neşeli bir hafta sonu diliyorum.
kızlar dün cincona cevap yazarken bi baktım eşim arkamda kv gömmekten bahsetmiştimya şaka olduğunu onun sevdiğim yanlarıda olduğunu yazacakken biryerlerimde şimşekler çaktı. anammm iyiki okumadı yoksa ne düşünürdü. kv nekadar bana uymayan yönleri olursa olsun sağlık anlamında kötü olmasını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…