Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hihihi ay çok güldüm başıma gelecek :)

yaa biri bana bu avatar resmini nerden değiştiriceğimi söyleyebilirmi bulamıyorum unutmuşum o kadar dağınıkki kafam nerdeyse ismimi unutcam

yaa biri bana bu avatar resmini nerden değiştiriceğimi söyleyebilirmi bulamıyorum unutmuşum o kadar dağınıkki kafam nerdeyse ismimi unutcam

değiştirmişsin sanırım ama söyliyim yinede kontrol paneli var ya yukarda orda solda profil ve avatar resimlerni değiştirme seçenekleri var

elifnaz hamilelik nasıl gidiyor canım kaçıncı haftadasın

sağol canım plesenta asagidaymis pzt günü renkli ultrason çekilecek prof. de o daha detaylı söyler sanırım haftasınida su an 22 haftalık falan olması lazım..

korkma Allahın izniyle inşALLAH zamanında doğar hamilelik çok güzel birşey özlüyorum bazen

sağol canım plesenta asagidaymis pzt günü renkli ultrason çekilecek prof. de o daha detaylı söyler sanırım haftasınida su an 22 haftalık falan olması lazım..

canım plasenta benimde aşağıdaydı eger cıkmazsa sezeryan olacaksın ama vakıt var cıkar yukarı merak etme.

kızlar a101 e gittim geçen hafta oyuncaklardan alamadım bu hafta alayım dedim minik neşeli telefonla kırılmaz uçak aldım oğluma akşama görünce mutlu olacak miniğim

için rahat değilse kamera al tabi cnm.. tel bırakıp deneme olayın çok akıllıca... kadın anlamadı mı ses kayıtta olduğunu, nereye koydun telefonu...
canım bi gün kitaplığa koydum
bi gün koltuğun altına bıgün defotoğraf makinesini
kamerasını açık bıraktım tam koyamamışım biraz yamuk olmuş
oadanın yarısı yoktu
geldim izledim normal gibiydi..

canım bana çok olmuştu
o sıra emziriyodum çok korkunç ağrıyodu
ama her emzirmemde biraz daha geçti
geçer seninki de inşallah

canım çok geçmiş olsun,kulak iltihabı gribin sonunda
görülürmüş benim oğlumda grip olmuştu arkasından iltihap oldu

canım doktor bana domates ve mantar çorbası yedirmemem gerektşiğini söylemişti. aklımda olsun....
mantar değilde domates yediriyorum
çook da seviyo oğlum bi sorun olmadı

sağolun kızlar..
sabahki ağrının % 10-15i kaldı diyebilirim, şimdi sadece dokununca ağrıyor.
inş tamamen geçer.

ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
o ellerini yerler onun yaaa cimcime
oyy nasıl da tatlı kimbilir
benim oğlumda masa örtüsünü çekip üzerindeki sürahiyi devirmişti
heryer su olmuştu
ben foto çektim
o şaşkın suratı nasıl tatlıı

ohh maşallah nazar değmesin
canım söylemen için demiyrum ama hediyeyi acayip merak ettim

oy bu kocalar onlarda bebişlerimiz kadar
güzel di mi
kızıyoruz hepimiz ama
olsun seviyoruz maşallah

ay benimkide ıslak mendil yalıyorrrrrrrrr bezleri açmaya çalışıyor

tövbe tövbe fantezilere bak
bizde aynı ıslak mendili yiycek
kirli bez hastası
dün akşam altını değiştimek için bez aldım odadan
sonra baktım yanlış almışım gece premıum care kullanıyorum
gündüz aktif bebek
sonra işte altını değişttirdim bezi attım sanıyorum
kirli bezi de ynlış getirdiğim bez sandım
meğer temizi tvnin yanındaymış
bu kirliyi almış eline yiycek bi de kaka yapmıştı
hemen kaptım ama ödüm koptu yaaa

buda benim minnoşum Eki Görüntüle 650567 ilk defa parka gittik çok sevdi

maşallah yaa çook ttatlı buuu
salıncağa da nasıl yakışmışş

evet kızlaar benim bu haftalık mesai bittiii
4.5 gün oğlumlayım inşallahh
yarın erzuruma gidebiliriz
çok sıkıldım gideriz inşaalah
çok sırtım ağrıyo bugün
okuldan geldik eşim sırtım ağrıdığı için
yemeği hazırladı salata yapmış
yemek vardı ısıtmış
yedil birlikte Allah razı olsun
bu arada gece benim oğlum bi ara uyandı
sürekli alttan gaz çıkarıyo
2 saat falan mızıldansı öyle uyudu
ballışım benim
ve yine benim adet geç kaldı yaaa:26::26:

korkma Allahın izniyle inşALLAH zamanında doğar hamilelik çok güzel birşey özlüyorum bazen
Ay evet yas
Bu arada mesaj kutunu boşalt
buda benim minnoşum Eki Görüntüle 650567 ilk defa parka gittik çok sevdi
Çokkk tatlı
Ohh çok sevindimm

hoşgeldin narağacım ama kimsecikler kalmadı herkes yemek telaşında sanırım bir pediastrum olurdu bu saatte oda yok anahtar bende birazdan kapıyı kapatır giderim diyordum sen geldin nöbeti sana devredeyim madem

evet çok komik oluyorlar yaramazlık yapınca tecrübe etmiş oldum

hediyeyi merak edenlere mesaj atıyorum

bu arada sen 4,5 gün oğlumlayım diyince ben çok üzülüyorum ben çok özlüyorum oğlumu ya bugün konuşuyoruz nasıl heyecanlanıyor ben arayınca annem diyo elini ayağını nereye koyacağını şaşırıyor diyo heyecanla birşeyler anlatıyor sanki yavrum çok özlüyor biliyorum ama napıyım çalışmadanda olmuyor işte off of gene hüzün çöktü içime ben haftada 1,5 gün oğlumlayım ondada ütü çamaşır bulaşık sil süpür sırf onunla fazla zaman geçireyim diye bütün bu işleri gece o uyuduktan sonra yapıyorum bu seferde uykusuz kalıyorum hep haftasonlarım daha yorucu geçiyor hafta içinden neyse az kaldı okullar kapanınca bizimde haftasonlarımız bitiyor yaz boyunca haftasonu çalışmıyoruz bol bol tatil yaparız oğlumla o zaman

ee feyzacım nasılsın bakalım oğlun nasıl

aa çıkış saati gelmiş ben süt sağıp eve doğru yol alayım öpüyorum şekerler iyi geceler

ama ben burdayım uzun zaman bişey yazmayınca sistemde gözükmüyormuyum acaba birazdan çıkıcam çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…