Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım plasenta benimde aşağıdaydı eger cıkmazsa sezeryan olacaksın ama vakıt var cıkar yukarı merak etme.

insallah canım .. benim kesin sezaryen zaten dr da 2 haftaya cikar büyük ihtimal dedi inşallah oyle olur .. ne olur ne olmaz normal radyolog yerine prof baksın dedi

İyi akşamlar kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim telde açık kalmış sayfa haberim yok :/. Oğluşumun ateşi düştü gibi çok şükür. Arada öksürüyo. O iyi olunca bakıcı teyzeye onu bırakıp arkadaşa taziyeye gittik. Yeğeni intihar etmiş Allah korusun hayatta herşey boş. Allah'ım insanı böyle şeylerle sınava tabi tutmasın çok zor. Tam giderken alt komşunun baktığı çocuk beni gördü. Annesine benzetmiş sanırım ben arabaya binince bir ağlamaya başladı içim gitti. Bi de bu gece burda yatacakmış çünkü annesi hemşire ve nöbetçiymiş. Ne kadar zor ya...? Allah'ım hiçbir anneyi bebişinden ayırmasın ne sebeple olursa olsun.

ayyy canım geçmiş olsunnn başınız sağolsun (( evlatlarımızı bize bağpışlasınnn

akşama fırında patatesüstüne kıyma domates var

yanına mercimek çorbası pilav salata siz ne yapcaksınız kızlar
Bizde fırında köfte patates, haşlanmış karnıbahar ve spagetti vardı. Ama artık çok geç sanırım:)
buda benim minnoşum Eki Görüntüle 650567 ilk defa parka gittik çok sevdi
Pek tatlııııı... Maşallah... Asude sen değil miydin kızım zayıf diyen? Ben karıştırdım mı?

inş öyledir..
benim de aklıma başka bi şey gelmedi,, ya bu ya başka kötü bi ihtimal.
daha önce de hiç olmamıştı o yüzden soruyorum..
kötü ihtimaller düşünme lütfen. önemli bişey olduğunu sanmıyorum. ancak kadınların 6 ayda bir, mutlaka yılda 1 defa mamografi çekilmesi gerekiyor.

inş öyledir..
benim de aklıma başka bi şey gelmedi,, ya bu ya başka kötü bi ihtimal.
daha önce de hiç olmamıştı o yüzden soruyorum..

sağolun kızlar..
sabahki ağrının % 10-15i kaldı diyebilirim, şimdi sadece dokununca ağrıyor.
inş tamamen geçer.

ayşecik sabah turunda..
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
yarabbim bu ne tatlılık. arkadan aynı benim oğluma benziyor. maaşallah canım yaa. çirkin bebek yokki hepsi birbirinden tatlı maaşallah.

geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın.

üşüttün heralde canım geçmiş olsun. dün bende çok rahatsızdım.

bu saç bandı ayşeciğe çok yakışacak. bu aralar bizimkide blanderın sesinden, meyva sıkacağının sesinden çok korkuyor. kendiliğinden giden küçük bir treni var ondan da korkuyor eline almıyor sadece seyrediyor.

Mutfak tasarımcısıyım canım. bunu dışında başka tasarım alanlarında da çalıştım. mimar değilim inşaat teknisyeniyim fakat kendimi bu alanda geliştirdim.

bende yaptırdım doğumdan sonra yaptırmak gerekiyormuş smear testi ama mamografiden korkuyom acır diye igeçmiş olsun bir doktora görün süt birikintisi kalmış demekki
saol canım.dr gitcemde nezaman gitcem allah bilir. mamografi çekimi zormu gerçekten bilmiyordumm. canım da çok kıymetlidir yaa, o yüzden normal doğum yapacakken ters bir u dönüşü yapıp sezaryan oluverdim.

bende yaptırdım doğumdan sonra yaptırmak gerekiyormuş smear testi ama mamografiden korkuyom acır diye igeçmiş olsun bir doktora görün süt birikintisi kalmış demekki

al işte benim kafadansın. bende bardak manyağıyımdır. bir de çorap manyağıyım. bardaklardan çok çabuk sıkılırım özellikle çaybardağım çok önemlidir. öyle kupada falan içmeyi sevmem. çok nadirdir kupa kullanmam. bü yüzden çarşıya her çıktığımda dikkatimi çeken bir bardak görsem hemen alırım.

Daha neler görüp duyacağız bakalım bu bebişlerden..

akşama fırında patatesüstüne kıyma domates var

yanına mercimek çorbası pilav salata siz ne yapcaksınız kızlar

Bende tel şehriye çorbasıyla, Kıymalı patatesli kol böreği yaptım....

buda benim minnoşum Eki Görüntüle 650567 ilk defa parka gittik çok sevdi

Ya Rabbim...!
Ne kadar da güzel yaratılmışsın sen öyle.. Rabbim nazarlardan muhafaza eylesin seni...

Bende bardak almayı çok severim... Hele birde o kadar çok model çıktı ki hepsi al beni diyor... Ben kupaları da çok severim...

anasına bak oğlunu al. çok komikti gerçekten. benim oğlumda bu günlerde mutfağa girince ağzını şaplatıyor.

bayaa romantikmişsiniz. benim eşimin süprizleri çok farklı olur. eee gece erken bitmiş. bukadar romantizm ardından. neyse mutlu olmana çok sevindim. böyle eş herkezin başına.

evet o bendim ama zayıf dememiştim yemiyo demiştim.yemediği halde kilosu çok iyi doktorda şaşırıyo yemiyosa emmiyosa nasıl bu kiloda oluyo die :26:

iyiyim canım çok saol. aşırı yorgunluk vardı ama başka sebebide varmı bilmiyorum. sabaha kadar uyumuşum, nasıl olduysa paşam da uyumuş. kıyamadı annesine galiba. kalktığımda kendimi iyi hissediyordum. CENA, PEMBEHİPOPOTAM sizde çok saolun çok iyiyim.

eşimin abisinin oğluda klozetin içindeki suyla yüzünü yıkamış. dolayısıyla ağzınada giriyor su. şimdi 2 yaşında. annesi çok titizdir çocuğun emziğini kırklar resmen bide kaynatır. ama çocuk ne yapar halıya sürer sürer ağzına alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…