Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

MİNİTAAA nerdesiin bacım her sabah girip günaydın derdin bak merak ettik. bende bugün sağlık ocağına gittim kulağımdan antibiyotik verdi boğazımdada varmış iltihaplanmış ordan kulağa geçmiş falan filan allah başka dert vermesin arkadaşlara gidicez şimdi maçın ilk yarısı bitsin diye bekliyoruz

Slm kızlar... Bu haftasonu kv lerdeyiz. Bu ara çok seviyorum kv yi nedense:) kötü örnekleri gördükçe sarılasım geliyor allah var. ( ne zaman böyle desem beni gıcık edecek birşey yapar) bende biraz zor biriyim tabi:).

8. Ayımız bitti 9. Ayın içindeyiz!! Koca dana olduk:) kızımı dr a götüreceğim yarın. Bakalım ne diyecek. Üfürüm vardı aklım onda. İyileşmiştir inşş.

laaaa tam tokatlamalıkkklarrr
benim de canım çay istedi şimdiii hemen demleyeyim
nasılsın canım
çok geçmiş olsun
inşallah iyileşmiştir

Canım çok üzüldüm yaşadığın olaya Allah korumuş fıstığı. Erkek milletine ise saymak istemiyorum şuanda.

Geçmiş olsunnnnnnn. Sen anlamıştın zaten dimi?? Olsun doktora gittin içimiz rahat etti :)

kızlar bizim oğlan hasta olduktan sonra iştahı azaldı emme dışında bişi verdimmi agzını kitlio yemek istemıo en fazla 3kaşık bişi yıo oda oynata zıplata zoraki napsamki gecer inşalah...

Sıcak bi duş gibisi var mı yahuu?:)))
Bütün yorgunluğum gitti desem yeridir.

Yarın güzel bi havaya, mutlu bi güne, bebeğimin iştahının açık olduğu bi güne, kızımla dolu dolu bi güne uyanmak istiyorumm. Hepimiz için aynı şekilde olur inşallah... Evrene bütün olumlu duygular gönderilsin bakim!

şuan nette tantunici telefonu arıyorum

limon bol acı ohh mis turşu bulursam iyi olcak

Evrene niye yolluyorsun canım.. :107::107:Yüce Rabbimiz dururken.. Bütün güzellikleri Rabbim yaratmıyor mu?
Rabbim yarını hepimiz için güzel eylesin İnşaallah..
:109::109::116: O'nun rahmeti, kudreti sonsuzdur...

Ahhh cnmm bnmkide aynen bazi geceler boyle bazi geceler bakiyorum almis yataktan ayaginda sallaya sallaya uyutmus bi baska gece hic duymuyo bile cocuk bu gece ne guzel uyudu dime diyor bir de erkek turu ayri bir bilim dali olmasi gerekiyo bence
laaaa tam tokatlamalıkkklarrr
benim de canım çay istedi şimdiii hemen demleyeyim

nasılsın canım

çok geçmiş olsun

inşallah iyileşmiştir
Iyiyim busmaimm sen nasilsin

Evrene niye yolluyorsun canım.. :107::107:Yüce Rabbimiz dururken.. Bütün güzellikleri Rabbim yaratmıyor mu?
Rabbim yarını hepimiz için güzel eylesin İnşaallah..
:109::109::116: O'nun rahmeti, kudreti sonsuzdur...

Bu ara buna taktım canım) geçen bi tv de görmüştüm falcı kadın bunu anlatıyordu ballandıra ballandıra hoşuma gitti. O günden beri doladım dilime... Kinaye yapıyorum yani...

Hayırdır İlknur ne oluyor sana böyle turşular falan...

Minita,
Eylül
Şeker potakalı
Barbarino.
...
.....
Ve diğerleri nerelerdesiniz...

bebeğim ben bekarkende meviminde olmayan meyveler canım çekerdi tuhafım ben takılmayın bana siz

Bu ara buna taktım canım) geçen bi tv de görmüştüm falcı kadın bunu anlatıyordu ballandıra ballandıra hoşuma gitti. O günden beri doladım dilime... Kinaye yapıyorum yani...

benim halam sınıf öğretmeni böle bir kelimeyi diline dolamış tüm öğrencileri dalga gemiş sonradan fark etmiş canım benim yaa bak

halamı özledim

öz mersin tantuni varmışşş

birazdan eşim gitcek bakcak nasıl olsa sokakta geziyor

yanımda hırsız var diyor hırsızı karakola bırakayımda dur diyor

şu bakıcı olayını görünce sinir oldum (sinir olmaya yer arıyorum zaten). 1.bebekle hiç konuşmamasına çok sinir oldum. 2.yalan söylüyosa belki başka yalanları da var. 3.o telefonu nasıl yerleştirdin ve nereye? Allah'ım acaba benimki nasıl bakıyo bitaneme? gece gece kötü oldum. off annemle aynı şehirde olmamaktan nefret ediyorum. 4.kamera KESİNLİKLE taktır ve imkanın varsa başka bakıcı baksan tanıdık bildik apartmanda falan denk gelmez mi?

kızlar bizim oğlan hasta olduktan sonra iştahı azaldı emme dışında bişi verdimmi agzını kitlio yemek istemıo en fazla 3kaşık bişi yıo oda oynata zıplata zoraki napsamki gecer inşalah...

yakında normale dönecektir
benimkinde de öksürük kusma ateş,hastalığa başladık..

niye yer arıyorsun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…