laaaa tam tokatlamalıkkklarrrkzılar kaynım avr 12 yaşında futbol turnuvaları varmış ilde 1.olmuşlar danone minikler yarşması varmış istanbul daymış büyük ihtimal
hadi bakalım gerisini tahmin edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nefret ediyorum nefrettt bennnn esmer ben kapkara bennn dururken amcası gibi kara diyro lan dicem şerefsiz dicem
olmucak
senmi doğurdun lan senin çocuklarınm doğurdu
tohumu bizde diyen kadından ne beklenir sevyeiz haysiyetizzz
nasılsın canımCanim bende onu kullaniyorm ve cok memnunum yedek uclari da satiliyor cok rahatliyor oglusum
Ve akeykum selamm o ne guzel kelam...
Hemen denicem yarin cok saol bu sampuan nerde satiliyo hic rastlamadim nette fln gordum ama magazalarda asina degilimhic
çok geçmiş olsunMİNİTAAA nerdesiin bacım her sabah girip günaydın derdin bak merak ettik. bende bugün sağlık ocağına gittim kulağımdan antibiyotik verdi boğazımdada varmış iltihaplanmış ordan kulağa geçmiş falan filan allah başka dert vermesin arkadaşlara gidicez şimdi maçın ilk yarısı bitsin diye bekliyoruz
inşallah iyileşmiştirSlm kızlar... Bu haftasonu kv lerdeyiz. Bu ara çok seviyorum kv yi nedense:) kötü örnekleri gördükçe sarılasım geliyor allah var. ( ne zaman böyle desem beni gıcık edecek birşey yapar) bende biraz zor biriyim tabi:).
8. Ayımız bitti 9. Ayın içindeyiz!! Koca dana olduk:) kızımı dr a götüreceğim yarın. Bakalım ne diyecek. Üfürüm vardı aklım onda. İyileşmiştir inşş.
aynen canım bazen bende öyle hissediyorum ve çok üzülüyorum.hiç sormuyo bile yorgunsun uykusuzsun hastaydın hani nasıl oldun yapılcak bişey varmı hiç hiç hiçgeçen gece kızım uyandı emzirdim emzirdim bırakmıyo artık altıma yapıcaktım zorla bıraktırdım ağladı tabi bende yatağa otutturdum ışığıda yaktım oturuyodu sonra tuvalete gittim ciyak ciyak bağırıyo bizimki nasıl çıkıp koştuğumu bilemedim.bir gittim ki asude düşmüş yüzüstü tabi düzelememişte allahtan yatağın önünde sandalye koymuştum yoksa yerdeydi yawrum çünkü sandalyeye kapaklanmış ve çatlıyo çocuk arkasını dönüpte bakmamış bile nie ağlıyo die nasıl bir mantık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım ağlıycaktım nerdeyse.gece gece kavga ettim bide avaz avaz diyoki ben sen yanındasın sanıp bakmadım yahuuu be adam yanındadsa olsam insan yinede bakar bu çocuk bu kadar ağlıyo ne derdi var acaba die gnlerce bunları düşünmekten uyku girmedi gözüme
MİNİTAAA nerdesiin bacım her sabah girip günaydın derdin bak merak ettik. bende bugün sağlık ocağına gittim kulağımdan antibiyotik verdi boğazımdada varmış iltihaplanmış ordan kulağa geçmiş falan filan allah başka dert vermesin arkadaşlara gidicez şimdi maçın ilk yarısı bitsin diye bekliyoruz
Sıcak bi duş gibisi var mı yahuu?:)))
Bütün yorgunluğum gitti desem yeridir.
Yarın güzel bi havaya, mutlu bi güne, bebeğimin iştahının açık olduğu bi güne, kızımla dolu dolu bi güne uyanmak istiyorumm. Hepimiz için aynı şekilde olur inşallah... Evrene bütün olumlu duygular gönderilsin bakim!
Ahhh cnmm bnmkide aynen bazi geceler boyle bazi geceler bakiyorum almis yataktan ayaginda sallaya sallaya uyutmus bi baska gece hic duymuyo bile cocuk bu gece ne guzel uyudu dime diyor bir de erkek turu ayri bir bilim dali olmasi gerekiyo benceaynen canım bazen bende öyle hissediyorum ve çok üzülüyorum.hiç sormuyo bile yorgunsun uykusuzsun hastaydın hani nasıl oldun yapılcak bişey varmı hiç hiç hiçgeçen gece kızım uyandı emzirdim emzirdim bırakmıyo artık altıma yapıcaktım zorla bıraktırdım ağladı tabi bende yatağa otutturdum ışığıda yaktım oturuyodu sonra tuvalete gittim ciyak ciyak bağırıyo bizimki nasıl çıkıp koştuğumu bilemedim.bir gittim ki asude düşmüş yüzüstü tabi düzelememişte allahtan yatağın önünde sandalye koymuştum yoksa yerdeydi yawrum çünkü sandalyeye kapaklanmış ve çatlıyo çocuk arkasını dönüpte bakmamış bile nie ağlıyo die nasıl bir mantık nasıl bir vurdumduymazlık anlamadım ağlıycaktım nerdeyse.gece gece kavga ettim bide avaz avaz diyoki ben sen yanındasın sanıp bakmadım yahuuu be adam yanındadsa olsam insan yinede bakar bu çocuk bu kadar ağlıyo ne derdi var acaba die gnlerce bunları düşünmekten uyku girmedi gözüme
Iyiyim busmaimm sen nasilsinlaaaa tam tokatlamalıkkklarrr
benim de canım çay istedi şimdiii hemen demleyeyim
nasılsın canım
çok geçmiş olsun
inşallah iyileşmiştir
Slm kızlar... Bu haftasonu kv lerdeyiz. Bu ara çok seviyorum kv yi nedense:) kötü örnekleri gördükçe sarılasım geliyor allah var. ( ne zaman böyle desem beni gıcık edecek birşey yapar) bende biraz zor biriyim tabi:).
8. Ayımız bitti 9. Ayın içindeyiz!! Koca dana olduk:) kızımı dr a götüreceğim yarın. Bakalım ne diyecek. Üfürüm vardı aklım onda.
Ins iyilesmistir cnm dua edecegim
kızlar bizim oğlan hasta olduktan sonra iştahı azaldı emme dışında bişi verdimmi agzını kitlio yemek istemıo en fazla 3kaşık bişi yıo oda oynata zıplata zoraki napsamki gecer inşalah...
Hastalik sonrasi benimkide oyle yapiyo cnm cocuklar her hastalikta huy degistiriyor bnmki de oyke bir kilitliyorki anlatamam zorlayincada boncuk boncuk agliyor
şuan nette tantunici telefonu arıyorum
limon bol acı ohh mis turşu bulursam iyi olcak
Evrene niye yolluyorsun canım.. :107::107:Yüce Rabbimiz dururken..Bütün güzellikleri Rabbim yaratmıyor mu?
Rabbim yarını hepimiz için güzel eylesin İnşaallah..:109::109::116: O'nun rahmeti, kudreti sonsuzdur...
Hayırdır İlknur ne oluyor sana böyle turşular falan...
Minita,
Eylül
Şeker potakalı
Barbarino.
...
.....
Ve diğerleri nerelerdesiniz...
Bu ara buna taktım canım) geçen bi tv de görmüştüm falcı kadın bunu anlatıyordu ballandıra ballandıra hoşuma gitti. O günden beri doladım dilime... Kinaye yapıyorum yani...
hay Maşaallah.. Gece gece ne kadar kalabalık burası böyle...
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 4 ziyaretçi)
şimdiiiiiiiiiii çook merak edilen bakıcı meselesini anlatıyorum
şimdi kızlr normalde oğlum sabah 6.5 7.00 uyanır
9.5 10.00 uyur 11.30 12.00 uyanır
dün öğlen geldim 11.30 oğlum uyandı
sonra ben 13.40 da evden çıktım
(bakıcı öğlen evine gidiyo)
eve teli bıraktım ses kayıt açık şekilde
sonra geldim dinledim ben çıktıktan 10 dk. sonra
çocuğu uyutmuş hiç ses de yok ama
oğlumun kendi kendine söylediği ninniden anladım
normalde 11.30 da uyandıydsa benim oğlum 3.de falan uyur yani
ve çocuk hani huysuzluk yapsa uyutsa anlıycam
hani durmuyo falan diye uyutmuş diycem o dayok
ben geldim sütünü içirdim uyutucam uyumuyo
6 da uykusu geldi
e bu çocuk 6 da uyusa 7 de uyanır bi daha 11 12 de uyur
sinir oldum çocuğumun düzeni bozuldu
sonraa bu sabah dedim ki dün uyutmuşsunuz galiba öğleden önce
geldim uyumadı dedim bana dedi kii
YOK UYUTMADIM ÇOCUK KISMI BAZEN ÖYLE YAPAR dedi
anlamadığımsa uyuttuysan uyuttum de neden yalan söyledi anlamıyorum
bugün de öğleden sonra aynı şekilde tel bıraktım uyutma dedim
uyutmamış ama hiiç konuşmuyo oğlumla
arada oğlum oynarken çıkardığı sesleri çıkarıyoo
ben kamera alıcam kesin kararlıyım
yalan söylemese almayı düşünmüyodum
ama neden yalan söyledi ki ?
off yaaa annemi istiyorum ben yaaa
annee yaaaaaaaaaa geeeeeeell ne olur
cincon şikayet etme bak alırım ayağımın altına
mis gibi bakar anneanneler bebişlerimize iyi ki varlar ama
keşke annemde yanımda olsa yaaa
kızlar bizim oğlan hasta olduktan sonra iştahı azaldı emme dışında bişi verdimmi agzını kitlio yemek istemıo en fazla 3kaşık bişi yıo oda oynata zıplata zoraki napsamki gecer inşalah...
şu bakıcı olayını görünce sinir oldum (sinir olmaya yer arıyorum zaten). 1.bebekle hiç konuşmamasına çok sinir oldum. 2.yalan söylüyosa belki başka yalanları da var. 3.o telefonu nasıl yerleştirdin ve nereye? Allah'ım acaba benimki nasıl bakıyo bitaneme? gece gece kötü oldum. off annemle aynı şehirde olmamaktan nefret ediyorum. 4.kamera KESİNLİKLE taktır ve imkanın varsa başka bakıcı baksan tanıdık bildik apartmanda falan denk gelmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?