Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

maşallah yaramazaaaa

canım hoşgeldin

ohh gezilmiş ne güzel alışverişler yapılmış
hadi bakalım ben atlattım sıra sende inşallah kolayca atlatırsınız canım
canım buğday işii ben hiç yapmadığım için eltimin kızınıın diş buğdayını yapmıştı bundan 2 ay önce ona sordum
valla söyle yaptık buğdayı haşladık nohut haşladık kuru üzüm kuru kayısı fındık falan koyduk
böyle harmanladılar tam orasını inan ben başka şeyle uğraşırken göremedim o arada masanın düzeniyle ilgileniyordum ama
kolay gibi geldi bana canım istersen tam tarifini sorarım ne koydular içine diye yedin mi diye sor bana yemedim

fotoları ekleyeceğim birazdan canım bizim evde 2+1 bizde 27 kişi falandık benim odalarım biraz geniş oluğu için problem olmadı
gelen misafirlerde anlayış gösterir canım

ohhh afiyet olsun ellerine sağlık annesi bak kızın da beğenmiş

sende hoşgeldin canım

hadi hayırlısı olsun canım ya allah gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli inşallah

ayşecik kahvaltıda üstünü başını batırdı yine..
ağzına kaşığı verirken konuşması tatlı oluyor ama, püskürtülen pekmez tahini temizlemek:111:
işte böyle anlarda astronot mont gibi yemek yerken üstüne giyeceği
boydan-muşamba bi kıyafeti olsa ne güzel olur diye düşünüyorum

kalktım ayşeciği yıkadım, kurularken kıpır kıpırdı..
bi an duraksadı..
eneeeeeeem! tahmin ettiğim üzere ayşecik çiş yapıyor
koltuğu zor kurtardık..

bu arada kurabiyeler pişti, buyrun çayaa

Son düzenleme:
hoş geldin bacım tayt giyebiliyosan sen baya fit sin attın doğum kilolarını anladım beeeeeen
incelmeye başlayınca bana da gaz geldi..
ben de evde tayt giyiyorum

hay maşallah ona, yolun yarısı çoktan geride kalmış..
bi kız daha geliyor demek, hayırlı olsun.. Rabbim sağlık ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin..

miracle, taytını güzel günlerde giy
yardım eden birileri de varsa ailenden, diş buğdayını kolaylıkla yaparsın..
şeker portakalı sırasını savdı, sıra sizde.
gelecek misafir konusuna da takılma, inan herkes memnuniyele bi yer bulur gerekirse de sıkışır..

canımm ellerine sağlık süper gözüküyorrr
ama ben tatlıyı kestim güya bugün

busmaiiiicanım sen bana mı fit dedinn ahahahahah
agzından bal damlıyoo :)
163 boy 66 kilo ne fit amaaaa:18: şöyleki bacak ve basen problemim olmadı hiç hayatım boyunca..
çok ince değildir bacaklarım aama tayt giyebilicek incelikte..
basen de norma boyutlarda küçük yaniii
ama gel gör kiii sütten ve sezeryandan kaynaklı olarak üst bölgenin bayaa incelmeye ihityacı varr
göbek var bende göbeeekkk

sağol canımm
aslında var çok şükür,
yengem kısır yapıyo,teyzem kek annem dolma saracak,görümcem de kıymalı ve peynirli börek alcak
bende salata tarzı şeyler,kanepe,diş kurabiyeleri ve cupcakeleri yapıcam arkadaşımla beraber..
bi de pastamız var siparişini verdim
yaklaşık 10-11 çeşit olacak yeteceğini düşünüyorum..
aslında gelecek kimse yabancı değil o yüzden sorun yapmazlar tabii
ama ben daha büyük evm olsun herkes sere serpe otursun isterdimm
aklımda taşınma var yaa ondan belkidee :)))
evimiz hala satılmadııı:2:

canım yaa resimleri ekleyeceğim ama diş buğdayında ben değilde başkaları çekince resmi istediklerimin resmi çekilmemiş atlamışlar
hep melisayı çekmişler sağolsunlar neyse melisayıda koyamadığımıza göre (bizde babamızdan veto yiyoruz)
sağdan soldan birşeyler koyayım şimdi

ne güzel yaa bende de bacak ve basen var

ohhh yeterde artar bile canım yaa çok çeşit yapma kalıyor yaa kimse yemiyor valal bizde açık büfe yaptık ama gene çoğu şey kaldı p kadar yorma kendini yani

ayşecik, diş çıkarma döneminde kundağı-emziği bırakıp emerek uyumaya alışmıştı.
bu yüzden başkasına uzun süreli bırakamıyorum.
e bir yaş civarı odasını da ayırmayı düşündüğümden uyku eğitimine tekrar başladım, bugün 2. gün..
zaten bir süredir gündüzleri de kendi yatağında yatırıyordum. artık hep kendi yatağında yatıyor.

emzirirken gözleri kapanıyor, özellikle konuşuyorum, uyarıyorum.
karnı doyunca, gazını çıkarıp yatağına koyuyorum.
önce yuvarlanıyor, yatağın kenarlarıya oynuyor, nevresimi ısırıyor.. sonra mızıldamaya başlıyor.
ben de hemen yanında, yatağımda yatıyorum. mızıldayınca kendimi gösteriyorum, sakinleştiriyorum.
yarım saat 40 dk sonra uyuyor..
inş kalıcı olarak bunu benimseyebilir, o zaman ikimiz de rahatlayacağız..

oyyy kuzu yaa ne güzel alışsın inşallah dediğin gibi hem sen hem o rahat edersiniz

ben de 1,62 boy ve şuan 66 kiloyum, evdeki tartıya göre..
hafta içi b-fitte ölçüm yapılacak, incelme farkediyorum ama tartıda pek fark yok.
sağlık olsun, benim de bacaklarda birikmişti kilolar, şimdi biraz inceldi.
göbek hepimizin derdi..

olur canım o da olur inş..
senin evin birçok evden daha gözalıcı şimdi..
gençsiniz, mutlusunuz,cici, ayıpsız kusursuz sağlıklı bi kızınız var, e bi de dişi çıkmış, daha ne olsun
maşallah, yardımcıların da varmış, herkes bi çeşit yapsa oooo harika bi mönü olur.. :130:

Son düzenleme:

canım bence göbek basenden daha çirkin duruyor yaa
kalırsa akşama erkek tayfasından gelen olur zaten onlar yer canımm,çok kişi olunca insan ya aç kalırlarsa diye korkuyorr
foto bekliyoruuuzzzzzz

hemen hemen aynıyız canım ama emi,nim sen görüntü olarak daha derli toplusundur bfit sağolsun
bende baharı bekledim iyice,havanın geç kararmasını flan,Allah kısmet ederse bugdaydan sonra kayıt olcam artık yaza kadar biraz toparlansın vücut

canımm benimm inan öyle güzel yazmışsın ki gözlerim doldu,böyle dünyevi şeylerin derdine dşünce,sağlığımızın mutluluğumuzun hep kalıcı olduğunu sanıp şükretmeyi unutuyorz..
Allahıma binlerce şükür sağlıklı akıl küpü bi kızım,sadık beni herşeyin üstünde tutan bi eşim var..
ailem sağlıklı ve hayatta (babam hariç)..
gerisi boş aslındaa....
Rabbim hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın

sen gerçekten psikolojik danışman falan olmalıymışssın

İyi yapmışsınız canım.. Bizde pendik'e inmiştik eşimle.. Defakto ve LCW den kendime gömlek falan bakayım dedim ama bişey beğenemedim...

Buluşma dışarda olursa ben biraz zor gelirim sanırım..

özledik özlemez miyiz nerelerdeydin bakalım sen

bir kaç gündür eşim evdeydi canım.. Laptop sürekli onda olduğu için giremedim..

Çok güzel gözüküyorlar canım.. Ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…