İyi yapmışsınız canım.. Bizde pendik'e inmiştik eşimle..Defakto ve LCW den kendime gömlek falan bakayım dedim ama bişey beğenemedim...
Buluşma dışarda olursa ben biraz zor gelirim sanırım..
bir kaç gündür eşim evdeydi canım.. Laptop sürekli onda olduğu için giremedim..
Çok güzel gözüküyorlar canım.. Ellerine sağlık...
nasıl yani neden ki cnm ?? nerde olmasını önerıyosun sen :44::44:
günaydın millet, oğluş bugün daha iyi, hava çok güneşli belki dışarı çıkarız kaç gündür eve kapandık
bu arada kendi kendine oturmaya başladı gibi,çok az kaldıben hiç oturtmadım doğal akışına bıraktım
benimki de gece kalkmıyordu ama ben gene hep yorgundumbir de acemilik ,cesaretsizlik var tabi. hasta olur korkusu..
etraftakiler sürekli "hasta olur, hasta olur"
canım sen de çok kutsal bir iş yapıyorsun ona verdiğin sevgi onun tüm hayatını değiştirebilir,düşünsene ne kadar günahsız bir melek
ben de gönderirim oyuncak, sınıf kaç kişi?
devlet abuk subuk işlerle uğraşacağına bu işlere baksa ya Allahım aklımı kaçıracağım
viaport bir harikaa
neden eşin bıdı bıdı etti araba için?
günaydın kızlarrrr
nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz akşamları okudum ama cevap yazamadım oğlumla oynamaktan zaman kalmadı
dün havanın güzelliği bizide gaza getirdi oğluşla yakındaki koruluğa gidelim dedik bizim afacan temiz havayı görünce uyuyakaldı arabasında bende yakındaki çay bahçesine girdim kapalı alanda uyusun dedim o sırada uyandı baktım azıcık terlemiş terimiz soğuyana kadar içerde oturalım dedim camdan oynayan çocuklara bakıp bakıp kahkahalar attı tam dışar çıkmak için mızıldanıyorduki bir yağmur başladı bardaktan boşalırcasına bir anda bütün bebekler çocuklar aileler sırılsıklam oldu neyseki biz içerideydik nasıl şükrettim herkes içeri doluştu bizimki coştu ev sahibi edasıyla gülücükler saçtı herkese içerdeki parkta bebeklerle oynadık kahkahalar saçtı sonra yoğurdumuzu yanımda götütmüştüm güzel yemeğinide yedi çıktık geldik eve döndüğümüzde yorulmuşuz 3 saat aralıksız uyuduk ana oğul :) akşamda arkadaşım geldi borişi görmeye sohbet muhabbet onuda uğurladık koyniş koyniş uyuduk oğlumla
sen bana adres ver telefon bire okulun ben kampanya başlatayım face den radyodan vs daha evvel gerçekleştirmiştik çocuk esirgeme kurumuna çokta başarılı olmuştu istanbuldaysa tel elde toplayıp direk getirebilirizde nerdeydin sen adres bekliyorum canım birde çocuklar kaç yaşlarında kıyafet vs de lazımmı yalnızca oyuncak mı eksik?
canım mutlaka git derim viaport çok büyük bir yer bir sürü mağaza var bazıları outlet özellikle tiffany çok uygun oluyor ben bayılıyorum ürünlerine rengarenk birde kipa var ki tadından yenmez kipada 1 ytl günleri oluyor dönem dönem o günlerde bir sürü şey 1 tl ben ne bulursam alıyorum büyük boy milföy hamurları 2 tl di hemde pınarın çok güzel deterjan kutuları almıştım renk renk 1 tl ye büyük tekerlekli bir kutu almıştım kapaklı tüm deterjanları vs içinde saklıyorum 5 tl ye almıştım heryerde 20 di bende biraz kutu hastalığı vardırdaevde herşey kutularında ayrı ve düzenli olsun diye takıntılıyım buzdolabımdada küçük kutular vardır birinde kabartma tozu vanilya vs birinde açılmamış baharatlar birinde irmik nişasta vs birinde açılmamış pudingler :)) kutu kutu pense anlayacağın
b-o-r-a-n-ı-n d-i-ş-i- ç-ı-k-t-ı
:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118: :121::121::121::124::124::124::124:
ayyy çok kıvırdım sabah sabah
oğluşumun resminide ekliyim yakışıklı görün
Eki Görüntüle 653969 Eki Görüntüle 653970 Eki Görüntüle 653971
günaydın kızlar nasılsınız geçmişi okudum ama cevap yazamadım ya sizlere imreniyorum allah nazarlardan korusun ne güzel dışarı çıkıp saatlerce gezebiliyorsunuz biz dün biraz dışarı çıkalım dedik öğlen uykusunu arabada uyusun dedik yok giderken uyumadı hadi orda deniz kenarında arabasında uyur dedik bir çığlık bir sinir uyumadı sürekli ağladı daha yarım saat oturmadık geri döndük dönerken arabada uyur dedik yine sürekli ağladı uymadı tam eve geldik bizim mahalley bir gülücükler bir kahkaha eve girdik yine öyle bir saat gülüp oynadı sonra kösüldü ve uyudu ne zaman dışarı çıkmak için plan yapsak böyle oluyor dışarda ne uyuyor ne yiyor deliricem ya dışarı çıkmayı istemiyor çocuk alışır diyorum ama yok bu çocuk alışmıcak ben evde oturmaya alışacağım ama o deşarıda uyumaya gezmeye alışamıcak malesf
iyileşti sayılmaz aslında canım sıkılıyor
antibiyotik aldığı için çok üzülüyorum
kontrol ettim, pişmiş.
buna rağmen 10 dk da yer değiştirerek pişirdim.
üstteki tepsiyi aldım.
alttakinin üstü kızarsın diye hala fırında..
ayşecike de tattırdım.. o küçücük ağzıyla kibar kibar çiğnedi, lop yutuverdi..
ardından ''annecim, ellerine sağlık çok leziz olmuşlar'' dedi :76:
ayşecik kahvaltıda üstünü başını batırdı yine..
ağzına kaşığı verirken konuşması tatlı oluyor ama, püskürtülen pekmez tahini temizlemek:111:
işte böyle anlarda astronot mont gibi yemek yerken üstüne giyeceği
boydan-muşamba bi kıyafeti olsa ne güzel olur diye düşünüyorum
kalktım ayşeciği yıkadım, kurularken kıpır kıpırdı..
bi an duraksadı..
eneeeeeeem! tahmin ettiğim üzere ayşecik çiş yapıyor
koltuğu zor kurtardık..
bu arada kurabiyeler pişti, buyrun çayaa
Eki Görüntüle 654180 Eki Görüntüle 654181
kusura bakmayın kızlar fotolar böyle oldu ama :26:
Eki Görüntüle 654432 Eki Görüntüle 654433
Eki Görüntüle 654434 Eki Görüntüle 654435
ellerine saglik canım her şeyi çok guzel olmuş
incelmeye başlayınca bana da gaz geldi..
ben de evde tayt giyiyorum
hay maşallah ona, yolun yarısı çoktan geride kalmış..
bi kız daha geliyor demek, hayırlı olsun.. Rabbim sağlık ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin..
Canım benim eşim pek böyle şeyleri sevmez.. Zaten burayı sevmiyor.. Birde kk'daki arkadaşlarımla dışarda buluşacağım desem ne tepki verir düşünemiyorum..İzin vereceğini sanmıyorum.. Ama siz buluşun ben gelebilirsem gelirim..
yaaa ben seni çok merak ediyorum amaaaa gerçekten nerde ne şartlarda olursa katılabilirsiniz evde buluşma fikrine de herkes sıcak bakar mı bilmiyorum ki bir de kimin evinde olacak nasıl olacak gerçekten çok üzülürüm zaten topu topu ne kdr durabileceğiz ki çocuklar izin vermez pek ben gerçi sonradan babaya postalarım belki çocugu sizle ne konuştugumdan anlarım ne de bişey :)) yaa gel gelll ağlarımmmm
ŞEKER PORTAKALI herbiri bir harikaa ellerine sağlıkkk
yaaa ben seni çok merak ediyorum amaaaa gerçekten nerde ne şartlarda olursa katılabilirsiniz evde buluşma fikrine de herkes sıcak bakar mı bilmiyorum ki bir de kimin evinde olacak nasıl olacak gerçekten çok üzülürüm zaten topu topu ne kdr durabileceğiz ki çocuklar izin vermez pek ben gerçi sonradan babaya postalarım belki çocugu sizle ne konuştugumdan anlarım ne de bişey :)) yaa gel gelll ağlarımmmm
ŞEKER PORTAKALI herbiri bir harikaa ellerine sağlıkkk
evet yaa libyanacım canım sen olmazsan olmaz ki ama nasıl bir çözüm bulsak ki:44:
teşekkür ederim canım
canım kıvanç ve kenan diyosan seçim bizim demektirkızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beğeni rekoru kırmışız ehehe tatlı oğluşum benim
ya bir sürü alıntı yapmıştım tam cevap yazıcam patron geldi kapadım sayfayıo yüzden aklıma geldiği kadarını yazıcam cevaplayamadıklarım alınmasın lütfen
öncelikle oğluşuma yağan iltifatlar ve diş tebrikleriniz için çok teşekkür ederizevet cena ya nasıl sevindim anlatamam bir sarılıdım oğluma çığlıklar atarak oda şaşkın şaşkın gülüyor aha annem tozuttu dedi kesin :)
feyzacım senin yakışıklıyıda gördüm seninki kıvanç tatlıtuğ benimki kenan imirzalıoğlu o derece coollar yani rekabet yok aramızda tatlım hangi kız hangisini seçerse ona göre aramızda anlaşırız
miracle ohh taytlar falan bahar havasına girdik cümleten bende ilknura diyordum ama converselerimi giydim bugün ohh keten gömleğimide giydim bahar modundayım ohh bahar gibisi varmı be
şeker portakalım çok güzel olmuş herşey darısı başımıza olsun artık havalar ısınsında belki mayısa yapıveririm bende eşim gaz verdi akşam artık kolu komşu yardımlaşarak yapıveririz hatta ben dedimki acaba oğlumun diş buğdayında temmuz annelerini davet etsek gelirlermiki acep :)
canım kıvanç ve kenan diyosan seçim bizim demektir
kızlar bizi değil biz onları seçeriz
kıskandım bende tanışmak istiyodum yaa
ya bu arada dışarda buluşmak benide tedirgin etti şimdi
malum çocuklar küçük altını değiştirmek gerekecek emzirmek gerekecek olduki uyuya kaldı yavrular nasıl olacak düşününce stres oldum ev ortamında olması bizim içinde rahatlık olur ama bu seferde ulaşım için ortak nokta bulmak zor yarısı avrupa yarısı anadolu kavacıkta oturan varmışaka bir yana bende gönüllüyüm hatta oğlumun diş buğdayında sizi davet etsem bu vesileyle buluşmada olmuş olur ne dersiniz evim çekmeköyde ama ulaşım pekte zor sayılmaz cevizlibağdan tek otobüs libyana canım sen viaporttan tek minibüsle yarım saate gelebilirsin cenayla buluşup gelebilirsiniz hatta ? şeker portakalım kozyatağından tek otobüs yani bir çok yerden ulaşım yakın valla oğlumda bende pek seviniriz miracle üsküdardan her dk dolmuş var sokağın başına kadar born canım senin semt neresiydi sanada uygun bir güzergah çizerim bakın ben ulaşım yolunu bile buldum size sadece evet demek kaldı zeynep sanırım uzak kalıyor biraz :44:
ee ne diyorsunuz gelcekmisiniz ona göre bakın şimdiden hazırlıklara başlıyım e malum 2 aya ancak yetişir
ne kadar düzgün türkçem var ya yavrum evladım birgün büyüdüğünde bu yazıları okuyacak olursan annenden utanma
hiçkimsemi gelmek istemiyor ne demek ya
hiçkimse gelmek istemiyor mu
valla aranızda edebiyat öğretmeni olan varsa taşa tutacak beni
bu arada kızlar ya benim süt üretimi yine dibe vurdu günde 200 cc zor çıkarmaya başlamıştım bugün 100 de kaldıkne içecek oğlum yarın hazır sütleri istemiyor oğlum ona süt bırakamıycam yeterince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?