Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nasıl yani neden ki cnm ?? nerde olmasını önerıyosun sen :44::44:

kızıma badi yaptırmıştım diş buğdayı için onu giydirdim
birde yaptığımız kurabiye ve kavanozları dağıtmak için kutu yapmıştık eşimle ama resimleri çekilmemiş sanırım kız kardeşimde varsa ondan alınca koyarım artıkım

nasıl yani neden ki cnm ?? nerde olmasını önerıyosun sen :44::44:

Canım benim eşim pek böyle şeyleri sevmez.. Zaten burayı sevmiyor.. Birde kk'daki arkadaşlarımla dışarda buluşacağım desem ne tepki verir düşünemiyorum.. İzin vereceğini sanmıyorum.. Ama siz buluşun ben gelebilirsem gelirim..

Gece kalkmayan bebek; rüyalarımda görüyorum anca :))))

Canım bize gelip benim mutfağı da kutu düzenine sokar mısın??? Vallahi gözlerim yaşardı, kendimden utandım

Hayırlı olsun canımmm :) çok tatlı bıdık maşallah. Isırası geliyo insanınnn

Valla ufaklıkla dışarı gezmesi çok eğlenceli değil bizim için de ama üstüne git ne olursa olsun. Yani ben sırf o alışsın diye çıkıyorum. Ev gezmeleri tabi daha rahat. Neyse canım birkaç aya sen istemesen o isteyecek çıkmayı

iyileşti sayılmaz aslında canım sıkılıyor
antibiyotik aldığı için çok üzülüyorum

Canım sonuçta bebek antibiyotiği onlar. Şifa olsun ve bir daha kullanmasın uzak olsun inşallah.

Terbiyeli çocuk çok güzel konuşmuş

Ben de istiyorummmm ((

Badîye bayıldım :)

Çok güzeller canım emeğinize sağlık.

evet canım 3 ay falan kaldı hayırlısıyla.. Amin inşallah

yaaa ben seni çok merak ediyorum amaaaa gerçekten nerde ne şartlarda olursa katılabilirsiniz evde buluşma fikrine de herkes sıcak bakar mı bilmiyorum ki bir de kimin evinde olacak nasıl olacak gerçekten çok üzülürüm zaten topu topu ne kdr durabileceğiz ki çocuklar izin vermez pek ben gerçi sonradan babaya postalarım belki çocugu sizle ne konuştugumdan anlarım ne de bişey :)) yaa gel gelll ağlarımmmm

ŞEKER PORTAKALI herbiri bir harikaa ellerine sağlıkkk

evet yaa libyanacım canım sen olmazsan olmaz ki ama nasıl bir çözüm bulsak ki:44:

teşekkür ederim canım

Bende sizi çok merak ediyorum canum... Bana gelebilirsiniz... Ben sizi seve seve ağırlarım..

hayırlısı bakalım hele günü bir belirleyelim de....
Ağlama sen canım benim.. Gel seni bir öpeyim

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beğeni rekoru kırmışız ehehe tatlı oğluşum benim

ya bir sürü alıntı yapmıştım tam cevap yazıcam patron geldi kapadım sayfayı o yüzden aklıma geldiği kadarını yazıcam cevaplayamadıklarım alınmasın lütfen

öncelikle oğluşuma yağan iltifatlar ve diş tebrikleriniz için çok teşekkür ederiz evet cena ya nasıl sevindim anlatamam bir sarılıdım oğluma çığlıklar atarak oda şaşkın şaşkın gülüyor aha annem tozuttu dedi kesin :)

feyzacım senin yakışıklıyıda gördüm seninki kıvanç tatlıtuğ benimki kenan imirzalıoğlu o derece coollar yani rekabet yok aramızda tatlım hangi kız hangisini seçerse ona göre aramızda anlaşırız

miracle ohh taytlar falan bahar havasına girdik cümleten bende ilknura diyordum ama converselerimi giydim bugün ohh keten gömleğimide giydim bahar modundayım ohh bahar gibisi varmı be

şeker portakalım çok güzel olmuş herşey darısı başımıza olsun artık havalar ısınsında belki mayısa yapıveririm bende eşim gaz verdi akşam artık kolu komşu yardımlaşarak yapıveririz hatta ben dedimki acaba oğlumun diş buğdayında temmuz annelerini davet etsek gelirlermiki acep :)

ya bu arada dışarda buluşmak benide tedirgin etti şimdi
malum çocuklar küçük altını değiştirmek gerekecek emzirmek gerekecek olduki uyuya kaldı yavrular nasıl olacak düşününce stres oldum ev ortamında olması bizim içinde rahatlık olur ama bu seferde ulaşım için ortak nokta bulmak zor yarısı avrupa yarısı anadolu kavacıkta oturan varmı şaka bir yana bende gönüllüyüm hatta oğlumun diş buğdayında sizi davet etsem bu vesileyle buluşmada olmuş olur ne dersiniz evim çekmeköyde ama ulaşım pekte zor sayılmaz cevizlibağdan tek otobüs libyana canım sen viaporttan tek minibüsle yarım saate gelebilirsin cenayla buluşup gelebilirsiniz hatta ? şeker portakalım kozyatağından tek otobüs yani bir çok yerden ulaşım yakın valla oğlumda bende pek seviniriz miracle üsküdardan her dk dolmuş var sokağın başına kadar born canım senin semt neresiydi sanada uygun bir güzergah çizerim bakın ben ulaşım yolunu bile buldum size sadece evet demek kaldı zeynep sanırım uzak kalıyor biraz :44:

ee ne diyorsunuz gelcekmisiniz ona göre bakın şimdiden hazırlıklara başlıyım e malum 2 aya ancak yetişir

Son düzenleme:
canım kıvanç ve kenan diyosan seçim bizim demektir
kızlar bizi değil biz onları seçeriz
kıskandım bende tanışmak istiyodum yaa

canım kıvanç ve kenan diyosan seçim bizim demektir
kızlar bizi değil biz onları seçeriz
kıskandım bende tanışmak istiyodum yaa

ee ama kimse cevap yazmamış hiçkimsemi gelmek istemiyor

kıvanç ve kenan öylesine benzetmelerdi yani ikiside birbirinden yakışıklı bunu vurgulamaya çalışmıştım zaten sen anladın onu keşke sende gelebilsen valla herkes gelse süper olurdu ya böyle bir yanımız eksik kalacak

ne kadar düzgün türkçem var ya yavrum evladım birgün büyüdüğünde bu yazıları okuyacak olursan annenden utanma

hiçkimsemi gelmek istemiyor ne demek ya

hiçkimse gelmek istemiyor mu

valla aranızda edebiyat öğretmeni olan varsa taşa tutacak beni

bu arada kızlar ya benim süt üretimi yine dibe vurdu günde 200 cc zor çıkarmaya başlamıştım bugün 100 de kaldık ne içecek oğlum yarın hazır sütleri istemiyor oğlum ona süt bırakamıycam yeterince

pazartesi günü bankada çalışmaktan nefret ediyorum iki kelime bişey yazamadım ya

ben geliyorum

devm sütü içmiyor mu ben artık sadece yatarken birde sabah kalktığında veriyorum gün içinde zaten kahvaltı meyve çorba yoğurt derken süte vakit kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…