Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

denize uzak canım kötü yanı o arabayla gidip gelmiştik biz biraz sıkıntılı oldu ama dedigin gibi kalabalık olduğumuz için de rahAt ettik

dün ben sütlü kabak çorbası yaptım ilk defa begendim tadını dene istersen
Evde kabak yok ya( gidip almakta mesele...

millet o paraya araba alıyorrrr günah yazık vallahi aşırıya kaçmak :26:

bednede dolma var doldurabilirim geçen eşim 5 tane yedi zaten 7taneydi

sorun ecoş ecoşa napcammmm :44: prasa yemeğimi yapsam:44:
Hımmm....pırasa, patates, havuç, pirinç, irmik, mercimek, tavuk at düdklüye haşla. Pişince yeytinyağ gezdiriyorum. Olduda bitti. Bunu yapabilirsin. İrmiği, pirinci değiştirerek koyuyorum...
eriştenin yanına zaten hamur ya orba değilde şu bimde satılan barbunya plaki varya ondan al koy bence çok hoş oluyor ve pratik
Hafta başı yaptım barbunya. Ben bimdekinden daha güzel yaparım üstelik. Hıh!

Fethiye kiralık villa MÜSTAKIL VILLA
canım aynı evi bulamadım ama biz burdan ayarlamisiz bizim tuttugumuzda buna benzer bi evdi çok rahat ettik

canım sen neden salı pazarına özeniyorsun senin evinin dibinde gül gibi sosyete pazarı var gittinmi hiç çok güzel şeyler var ben bayılıyorum zaman zaman sezon sonu mallar kalıyor pek bişey bulunmayabiliyor ama genelde güzeldir ürünleri salpayı pek aratmaz

yok canım ya eve taşınmıcam ertuğrulkentte devam evi akpınar mah. aldık oraya kentsel dönüşüm gelecek ya yatırım amaçlı aldık kentsel dönüşümden sonra taşınacağız oraya

akşama ne yemek var bende bilmiyorum henüz

neden bu akşam yemeği başkasına mı yaptıracaksın yoksa daha düşünmedin mi

bizde bu akşam karnıbahar kızartması var ben çok severim ama eşim yemediği için yapamıyorum o bu akşam iş arkadaşları ile yemeğe gidecekmiş o yüzden annem karnıbahar kızartması yapacak dünden de kuru fasulye ve bulgur pilavı var

o zaman kkru fas ulye salatsası yapppp

ben irmik kullanmıyorumm düdüklüm kocaman şimdi kimmmm batırcak onu

nerde canım ???

çok sevimliler walla. benimki yürüteçte olduğunda tam açılmamış kapıları, geri geri gidiyor sonra koşar adımla kapıya vurup aynı işlemi kapı tam açılana kadar ypıyor. yemek yaparken mutfak dolabının kapağını açık bıraktığımda çarpa çarpa kapatıyor. elinden birşey aldığımda ortalığı yıkıyor. ben birşy yeyip içerken oda istiyor.uyandığında kendiliğinden kalkıp oturabilme çabası bugün başarıyla sonuçlandı. uzun süre olmasada oturabiliyor ve bundan dolayı da çok mutlu oluyor. bugün çok daraldım sanki lohusa teri gibi bunaltı geldi. baktım dışarıda güneş var biraz rüzgarlı ama dedim hadi çıkalım biraz bi 15 dak hava alalım. banada oğlumada iyi geldi. oğlumm çok mutllu olduu.pek dışarı çıkanlardan değiliz.

sana birşey deyimmi nazar değecek kızına kırk binkere maaşalalh onasıl tatlılıktır o nasıl saç rengidir

bi 5 6 kez baktım koydun günden beri
sevilmicek gibi değil maaşallah. allah nazarlardan korusun. kocaman olmuşda salıncağa binmiş. tatlişkoo.

kızlar ben hala hastalanmadım çok korkuyorum aslında şüphem yok ama yine de allah ın işine karışamam

nerde canım ???

canım sizin site kardelen sitesine yakınmı öyleydi diye hatırlıyorum ulus pazarı kardelen sitesinin tam karşısında kuruluyor hatta migros var kardelen sitesinin yanında güvenliğe sorarsan ulus pazarı ya da sosyete pazarı diye sizin sitenin güvenliği bilir komşularda bilir kime sorsan tarif eder bizim pazarımızda meşhurdur hani hatta havalar ısınıyor bir haftasonu beraber pazar yaparız bende afacanı arabasına koyar gelirim

kızlar ben hala hastalanmadım çok korkuyorum aslında şüphem yok ama yine de allah ın işine karışamam

hiçmi hastalanmadın doğumdan bu yana ama geciktiysede korkma benimde gecikmişti doktora sordum doktorum normaldir ilk 1 yıl günü gününe olmasını bekleme özelliklede sezeryandan sonra vücudun kan dengesi hemen oturmaz zaman alır demişti

pediastrum yine kaldık başbaşa ya ben sana pediastrum demek istemiyorum çok heceli zor oluyor sanırım bu yüzden ben cincon koymuştum söylenmesi kolay olur diye sana daha kısa bir isim bulalım pedi desem olmaz ne o öyle kedi gibi ne olsun senin kısa adın bu arada ismin neydi senin ya bir ara herkes ismini yaşını paylaşmıştı ama ben çok yeniydim kiminki neydi unuttum gitti tekrar yazalımmı nolurrr

mesela ben canan 28 yaşındayım (27 de denebilir hatta denirse sevinirim :)) evliliğimin 4. yılına yaklaşıyorum ilk bebişim doğma büyüme istanbulluyum benden böyle siz daha önce söylemiştiniz ama unuttum hadi sizlerde yaşınızı isminizi yazın hem yeni gelenleride öğrenmiş oluruz

Günaydınlar herkeseeeeee :)

ELİFNAZ cım fethiyede kaldığınız apartın fiyatını hatırlıyor musun canım? Ne kadardı? Özelden msj atacaktım ama arkadaş olmamız gerekiyormuş
tavsiye ile biryer ayarlayıp gitmek daha mantıklı. bazen kötü sürprizler olabiliyor. çok iyi zannettiğin yer hiçde beklediğin gibi olmayabiliyor. Burada bir arkadaş kimdi ismini hatırlamıyorum antalya belek voyaj sorgun tatil köyünden bahsetmişti, eşimle balayını orda geçirmiştik. çooook memnun kaldık kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer asssla pişman olmazsınız. temiz, hijyen, yemekler süperr, animasyon disko, türk hamamı ,buhar odası, sauna hepsi içinde. biraz tuzlu bir otel yalnızz. neyse, ama oraya gidince biraz uyanık olmak gerekiyor, bu turistler bizden uyanık çıkmaya çalışıyorlar varyaa. yedirirmiyim birkeresinde eşimle sabah 6 gibi koşmaya çıkmıştık dedim duş almadan güzel bir yer seçelim havlu atalım kahvaltı yap git bayaa kalabalıklaşıyor en gözde yerler tutulmuş oluyor. bu turistler varryaa sabahın köründe en güzel yerlere havlularını koşa koşa gidip atıyorlar. hımmmm dedim demek öyle, ertesi sabah saat 5 de uyandım aldım havluları çıktım eşim yatıyor. koşar adımlarla yürümeye başladım. bi tane turist önden yürüyor. adımlar hızlandı turisti geçtim baktım o da hızlanmış beni geçti. dururmuyum koştum iskelede en güzel yeri seçtim havluları attım. ohhh rahatladım. baka kaldı. çünki başka yer kalmamıştı. demekki daha erkenden gelip havlu atıyorlar dı. sonraki günler de aynı şeyleri yapmaya devam ettim. bizde para veriyoruz cnm. heryeri güzeldi o otelin ama benim güneşlendiğim yer çook daha güzeldi.

canım doğumdan sonra oldum ben ben hemen ekimde olmaya başladım 7 ocakta oldum 9 şubatta oldum ama bu ay hala olmadım

aaa kızınmı olacak. ayy ne tatlı. ikinci benimde kız olur inşallah. bu şişme havuzlara bayıldım alıyım bende bitane. mantarlı olan gerçekten çok güzelmiş. üstü biraz kapalı olursa güneşten de korunmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…