Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cena bu kabuklu patatesleri nasıl yapıyorsun. nekadar sürede pişiyor ve kaç derecede ayarlıyorsun fırını.

Cenacım ya kaçtır yazıcam unutuyorum. Köfteye süt katmak da yumuşak ve lezzetli olmasını sağlıyor. 1 kg kıymaya 1 bardak.
köfteye süt katmak. evet mantıklı bencede. ama 1 bardak fazla değilmi ona görede iç katmak lazım yani cıvık olmazmı.

biraz büyüsün bende makarnayı koycam önüne eliyle yesin diye. yeme alışkanlığı gelişiyormuş.

annenin yerini ne tutarki. anne sevilir,özlenir. seni özlüyor bence nazı ondan.

libyanacım bu uykusuzluk hali hepimizde var canım. bir araya gelsek hepimizin bakışları aynı olur inan.

bende isterim bende bendee.

kocam pkk lıların arasında kaldı ben ecoş uyansın maroton başlıcak

hele ki ders çalışmak ölüm ölüm birşey yokmu şimdi
allah eşininde diğer bütün polislerinde yardımcısı olsun. çok zor işleri var.

sağolun kızlar şaka maka benimde 3 ayım kaldı

sorma yaa millet bi acayip
iyiyiz canım sen de yoktun bayadır koşturmaca devam:)
benimki 2 kere döktü halıya ,halı da açık pembe renk ,keşke koyu renk alsaymışım mutfak halısını.insan bugünleri düşünemiyo
oğlum tam emeklemeye ve oturmaya başladı.şimdi de koltuğun kenarlarına tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyo defalarca devrilse de yılmadan devam ediyor ter içinde kalıyor çok azimli maşallah
mapus günleri iyiydi yaa oğlum ve eşim memnun olmuştur bu duruma internete pek girmedim tabi yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum seviyorum ben de seni, cinconumu cenamı karakızımı libyanamı pembe hippopotamımı miracle83ümü nkolik minita borntobemother aryamm dilanaz elifnaz pediastrum fatmaazra asude pinkprinces sekerportakalı zeynepp hapsuu hullus tugce barbarino fame breakday delii dtk eylul.yn ..herkessss.. buluşma planlıyordunuz son durum ne? ben de istanbulda olursam katılacağım sık sık gelip gidiyorum çünkü
kocam pkk lıların arasında kaldı ben ecoş uyansın maroton başlıcak

hele ki ders çalışmak ölüm ölüm birşey yokmu şimdi
nasıl pkk lıların arasında kaldı kızz Allaha emanet olsunlar
dersler başladı mı
evet tatlım gördüm sorduğunu çok sağol yanlış yazmış, o topiğe hiç girmedim ben. valla kız biz de şikayet edelim milleti
oh oh maşallah ona nasıl da yemiş demek ki bıktılar verdiğimiz pürelerden haşlamalardan
senin çok güzel olmuş bekletmemiş bebeğin;ben baya bekledim bebek için. 1 sene doğal yoldan bir sene tedaviyle geçti ,ama sonunda tedaviye ara vermişken gene doğal yoldan hiç beklemediğim bir anda teşrif etti beyefendi:)
Alt dişlerimiz çıktı ama galiba kakasını yapamıyor... :26:
ne yediriyorsun canım ? sebze, zeytinyağı ağırlıklı ver

Son düzenleme:
canımm yaa walla çok güldüm. ama hata ömürün değil canım malesef, senin. bu bebelerin herşeyi oyuncak gözüyle gördüğünü bilmezmisin. ben asla bırakmam kaseyi orda çünki yere atacağı kesin bişey. birde mama sandalyesinin tepsiside yokk. evet bu biraz düşündürücü. aman dikkat et kendini de atmasın.

kırk yılda bir yaparım oda burnumdan gelir. şu bizim sal....lak ergenler gelip alacaklı gibi kapıyı çalmasalardı. zilin üstüne yazı yapıştırdım koca harflerle;''lütfen zile basmayın çocuk uyuyor'' e zile bassa daha az ses çıkardı. deli oluyorum yaa zor uyuyor zaten. bu sebze olayı. evet aslında bende öyle kendime yaptığımdan yedirmek isterimde illaki biraz ufaltmak lazım eti yiyemez, yutamaz gibi geliyor, daha 7.5 aylık bir süre daha böyle gitsinde bende dediğin gibi yaparım. yoğurt çorbasını taneli yiyor aslında ona alıştı. off bende çok döküyorum az yapayım diyorum şu sebzeyi hepsinden biraz katınca çok oluyor. en fazla 2 gün yiyor. Pembecim sen mercimek çorbası veriyormusun.

Dolu Pepee Jumbo Araba | hızlıal.com

ilk arabam almak isteyenler bunlar çok uygun
hem uygun hemde çok güzelmiş. bende çok beğendim ama ben eşşek istiyorum kadife eşşek.

Hayır yahu ben böyle alıştım. Olmaz yani :)
sankim çok açık verdim gibi takipteysem kesin anlaşılmıştır. aslında değiştirirsem kv artık ondan da bahsetmem. yani kendimi tutabilirsem. yani sanmıyorumda. aslında bu tür bilgilri yine herkesin görebileceği ama üye olmayanların göremeyeceği bir yer olsaydı diyorum. ziyaretçiler alınmasın sözüm size değil. başka ziyaretçilere. siz anladınız.

bizimki yemeklerini halıya hiç dökmez teyzeleri. genelde kusarak bütün halıları halleder.hayatımda bukadar kusmuklu bebe görmedim. önlük yıkamaktan,halı silmekten gınaa geldi.
ayağa kalkma konusundada çok azimliler. benimki henüz kalkamıyor koundan tutunca koşmaya çaok meraklı olsade ama oturmak için baya çok çabalıyor.

cena bu kabuklu patatesleri nasıl yapıyorsun. nekadar sürede pişiyor ve kaç derecede ayarlıyorsun fırını.

olar bence kabuklu patates değill .

sağolun kızlar şaka maka benimde 3 ayım kaldı
bedne dün hapımı unutmuşum yazmıcaktım yazmıcaktım yazayım son 21.ydi ve nasıl olsa kocamı görmüyorum bir haftadır almasamda olur dedim almadım dedim ertesi gün 22.gün ya alim tek kalmasın dedim .. 23.günde bişiler oldu inşallah hamile olmam :26:

kötüyüm kötüyüz kötüüü bugun nevruz ya kuzum pkklıalr sokakta geziyor apo apo diye meydan polis dolu briide eşim

herkese merhabalarrr

bizde sabah 9.5 ta uyandık kahvaltı yaptık oğlumla oynşırken bir esti kafama oturma odamızın şeklini değiştirdim beşiği oğluşumun odasına aldım portatif park yatağımız var annemlerde boşta onu getiririm bebek odası düzenli dursun hem odamızda yer açıldı ferahladı biraz zaten ev küçük 6 metrekare oda bari azcık nefes alsın oğlumu odasında beşiğine koydum kızlar pek sevdi duvarşarda resimler var çizgi film karakterlerine bakıp konuşuyor kendi kendine anlaışlan pek zorlanmıycaz odasına alıştırmakta

canımmmmmm hoşgeldin ya valla çok özledim kendime nasıl kızdım insan bir telefon falan alırmış diye hemen bana iletişim için bir bilgi ver valla yokluğuna alışmak zor oluyor
kerem nasıl en son hastaydı haberde alamadık kuzudan

amannn Allah kolaylık versin canım ben oturma odama ve mutfağa halının üzerine ince bir polar bannatniyem vardı onları seriyorum her hafta yıkıyorum böylece hem halıyı korumuş oluyorum hemde çocuk halının tozlu kısmıyla muhatap olmuyor misafir gelince kaldırıyorum bir süre böyle olması iyi her hafta halı yıkayamayacağıma göre kendimce önlem aldım

allah yardımcısı olsun valla tüm polis ve askerlerin hakları ödenmez

offf çok yoruldum yahu

dünden çamaşırları yıkadım astım evi topla çocuğu yıka derken akşam oldu zaten 3 te eve gelmiştim bugünde çamaşırları topla ütüle yerleştir çocuğun çantasını hazırla odanın şeklini değiştir eşyaları yerleştir sil süpür balkon yıka hepsini yaparken oğlunada şarkılar söyle kuklalarla oynat sonunda onla beraber uyuya kalmışım neyseki karnını yeni doyurmuştum 1.5 saat uyumuşuz ohh kendime geldim işlerde bitti sadece toz alınacak

kızlar eşim akşama pastırmalı kuru fasülye istemişti ama kuru fasülyem az kalmış çıkıp alamam şimdi pazar günleri serviste yok bende nohut yapayım dedim pastırmalı nohut olurmu off pastırmada evi kokutmazmı şimdi ya hiç sevmem eşim GAP turundayken kayseriden yerinden almış bir hevesle pişir diyince kıramadım şimdi günlerce kokusu gitmez insanın teri bile pastırma kokuyo ya acaba pişincede koku yaparmı bilginiz varmı

ya aklıma geldi biz böyle konuşuyoruz herşeyi ama hamile biri okusa mesela eifnaz hadi pastırma canı çekmezde pastalardan falan resim koyuyoruz kızın canı çekse valla günaha gireriz ya elifnaz canım canının çektiği birşey olursa söyle gönderelim

oğlum şu starda fırıldak ailesi varya ne anlıyosa bayılıyo bende o ayede yazıyorum size gidelim yemek yiyelim öptüm kızlar nohut pastırmalı olurmu bilgi bekliyorum

karartır diye biliyorum ama netten baktim tarifi avr bence yappp ayyy elifden önce ben bayılırım

bak olmadı şimdi

maaşallah ellerine sağlıkkkkkkkk. pastırmanın kokusu iyice terliyeceksin yada sabah akşam duş yapcaksın öyle gidiyro

ilginçdirki eşim 40 ton eyse onda kokmuyor tene bağlı

çemenlerini bıçakla sıyır

canım nohutu karartan kuru fasülyeyide karartır napalım kara kara yeriz daha evvel yemeğe katmıyordum etsiz nohutu pişirip tabağa 1 dili bastırma koyup üzerine yemeği servis ediyordum ama eşim sevmedi bu yöntemi yemeğe katılsın istiyor bakalım netten alayım tarifini deneyen varmı diye sorayım dedim ama kimsede yok topikte ah canım yakın olaydın gönderirdim sanada ama gel bir haftasonu yapayım sanada ecoşla boran büyüsün rahat gider geliriz benim z.burnunda amcamlar falan var gelirsem arıycam seni bu arada bende z.burnunda büyüdüm liseyi orda bitirdim tüm arkadaşlarım orda anılarım depreşti bak şimdi neyse gidiyim yapayım yemeğimi öptüm canım sağol ecoşuda çok öp

kız dün sana özendim pilavın yanına pilaki yaptım yiyimedim yahu pilavı yedim tıkandım pilakimizde kaldı bugün daha güzelleşmiştir onuda yeriz nohutun yanına gitmez ama napalım artık

ben evlendim evleneli eveee nohut almadım eşim yemiyorrr nasıl severim soğanlı annem nasıl güzel yapar bol salçalı lokum gibi etli

gelirsen direk bana gelll yada olivyuma gidelim bedne hava almış olarım
ohh afiyet olsun bende topik gezim akşama ne yemek yapsam diye canım balık çekiyor

ayy canım sağol düşündüğün için ama ilk aylarda okadar pastırma yedim ki :) erikten başka bir şey çekmiyor canım onunda 2 haftası var çıkmasına beklemedeyim.. pastırmanın cemeni varsa ayikla o zaman daha hafif oluyor ben cemensiz pastırma alıyordum yine de terin kokuyor ama kaçışı yok yikanirsin geçer :)

zannetmem canım kalbini ferah tut.. esinede ve tüm polislere Allah kolaylık versin işleri çok zor

elif bende kızımda çok pastırma sucuk yedim erik çıkmışta 150 tll valla bende senin kadar aşeriyorum

İlknur bana gel bugün canım.. Yemekte nohut vardı bugün... yanına da şehriyeli pilav...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…