yaaa bendemi değiştirsem ne.
cena bu kabuklu patatesleri nasıl yapıyorsun. nekadar sürede pişiyor ve kaç derecede ayarlıyorsun fırını.ı ıııh! söylemem
evet, cumartesi çalışan arkadaşlar var. canderin de pazar gelebilirim demişti.
eşim bepantol almış, sürdüm bakalım inş iyi gelir.
olmazsa desitin almayı düşünüyorum..
gönderirim bacııııım
bugün yedik, valla şimdiye kadar (yediğim demeyeyim de) yaptığım en güzel köfteydi
eşim de beğendi
ceba:86:
salata-gagooooz bi deee
Eki Görüntüle 659181 Eki Görüntüle 659182
Eki Görüntüle 659183 Eki Görüntüle 659184
yok artık.. eşini de gördük yani.. kilolu falan değil..
kendin zayıfsın ya, hepimizi kilolu görüyon zaten
ı ıııh! söylemem
evet, cumartesi çalışan arkadaşlar var. canderin de pazar gelebilirim demişti.
eşim bepantol almış, sürdüm bakalım inş iyi gelir.
olmazsa desitin almayı düşünüyorum..
gönderirim bacııııım
bugün yedik, valla şimdiye kadar (yediğim demeyeyim de) yaptığım en güzel köfteydi
eşim de beğendi
ceba:86:
salata-gagooooz bi deee
Eki Görüntüle 659181 Eki Görüntüle 659182
Eki Görüntüle 659183 Eki Görüntüle 659184
yok artık.. eşini de gördük yani.. kilolu falan değil..
kendin zayıfsın ya, hepimizi kilolu görüyon zaten
köfteye süt katmak. evet mantıklı bencede. ama 1 bardak fazla değilmi ona görede iç katmak lazım yani cıvık olmazmı.Cenacım ya kaçtır yazıcam unutuyorum. Köfteye süt katmak da yumuşak ve lezzetli olmasını sağlıyor. 1 kg kıymaya 1 bardak.
biraz büyüsün bende makarnayı koycam önüne eliyle yesin diye. yeme alışkanlığı gelişiyormuş.Günaydınlaaaaaaaaar :)
Ben artık kaşıkla yedirmiyorum. Yabaniler gibi elimizle yiyoruz :/ çorba içirirken bakıcı teyzesi kaşıkla veriyor, yoğurda yemediği için bi süre ara verdim. Ek gıda olayı beni bitirdi diye boşuna demiyorum ;
annenin yerini ne tutarki. anne sevilir,özlenir. seni özlüyor bence nazı ondan.Neyine koşullanıyosa anlamadım çünkü ilaçlarını hep şırınga ile veriyorum ama uyuz işte başka bişi değil. Bi de artık beni iyice tanıdı naz yapıyor yahu. Babası ike oynuyorlar salonda mesela gayet mutlu derken ben birşey soruyorum içerden seslenerek; anam bir başlıyor mızırtıya ağlamaya. İlkaki git kucağına al, sev. Bi de iki gün önce misafirlerim gelecek ya dedim ben işlere dalmışım mola vermiyim; bakıcı teyze ona süt içirsin. Normalde içen çocuk ne cıngar çıkardı illaki memeden içicem diye. O da yetmedi uykusu var hamağa koyuyorum sallıyorum tam yatacak teyzesi sallamaya başlıyor ki bizimki başlıyor ağlamaya. Oysaki ben okuldayken hep teyzesinde uyuyo. Neyse sonuç olarak ben bu kendi küçük işlevi büyük veletlerden korktum valla. Elimle yedirirken ben batıyorum ama onun ağzı yüzü batmıyo öyle bi artısı var.
Bu arada kocacığım yatmadan önce bugün pazar kahvaltısına pancake istedi. Kendi şuan devirmiş yatıyo. Ben çocuğumu geri uyutup bi de ona hamurunu hazırladım. Kızıyorum ama kıyamıyorum da. Aşk mıdır bedir anlamadım
libyanacım bu uykusuzluk hali hepimizde var canım. bir araya gelsek hepimizin bakışları aynı olur inan.Hayırlı Sabahlar Hatunlar....Bizde bu sabah epey erken kalktık... Gözümü zor açtım... Zaten gece de çok zor uyumuştum..
Ne uyuduğumu anladım doğru düzgün ne de uyandığımı... Bu kızın bir derdi var ya ben çözemedim hadi hayırlısı... Beni iyice delirtmeden ortaya çıksa çok iyi olacak... :95::95:
Bugün de hava kapalı sanırım.. Yani yine eve kapandım....
Hoş geldin bebekimmmmmm......Çok özledik seni.. . Sende artık gitme başka topiclere giden ceza alıp geliyor...
Evet yazdıklarını okudum.. o sinirlenen kişinin yazdıklarını da okudumm.. Allah yardımcısı olsun Biraz psikolojisi bozulmuş herhalde..
bende isterim bende bendee.Bilmemki benim doktor öyle söylemişti. Bana moral vermiş de olabilir :) ben herhangi bir ilaç vs kullanmadım hiç tedavi de görmedim. Kendime bir yıl süre biçmiştim ki Allah'ım nasip etti sağolsun. Ki yaş da 33 şuandaAllah'ım isteyen herkese nasip etsin ve aratmasın.
Seni bu topiğin en azılı suçlusu ilan ediyorumşaka bir yana insanlar vallahi çok tuhaf ya benim mantığım almıyor.
Ay ne güzel bir sürü sabahın 5inde uyanan var topiğimizde. Yalnız değiliz :)
Bu arada oğluma pancake verdim çok hoşuna gitti. Zaten içinde az tuz ve az şeker var sanırım zararı olmaz. Yanında az yumurta az labne az tereyağı az da pekmez yedi. Çocuğum değişiklik istiyo anasından da vakit nerde :)?
Bilmemki benim doktor öyle söylemişti. Bana moral vermiş de olabilir :) ben herhangi bir ilaç vs kullanmadım hiç tedavi de görmedim. Kendime bir yıl süre biçmiştim ki Allah'ım nasip etti sağolsun. Ki yaş da 33 şuandaAllah'ım isteyen herkese nasip etsin ve aratmasın.
Seni bu topiğin en azılı suçlusu ilan ediyorumşaka bir yana insanlar vallahi çok tuhaf ya benim mantığım almıyor.
Ay ne güzel bir sürü sabahın 5inde uyanan var topiğimizde. Yalnız değiliz :)
Bu arada oğluma pancake verdim çok hoşuna gitti. Zaten içinde az tuz ve az şeker var sanırım zararı olmaz. Yanında az yumurta az labne az tereyağı az da pekmez yedi. Çocuğum değişiklik istiyo anasından da vakit nerde :)?
allah eşininde diğer bütün polislerinde yardımcısı olsun. çok zor işleri var.kocam pkk lıların arasında kaldıben ecoş uyansın maroton başlıcak
hele ki ders çalışmak ölüm ölümbirşey yokmu şimdi
hayırlı olsun canımm
darısı senin de başına inşallah
hoşgeldin canım bende okumuştum sen gidince
bana göre de sıkıntı yok yazdıklarında ama neyse bitti cezan sonuçtaa
ee anlat bakalım mapus günleri nasıldı neler yaşadın
bizimki de iyiydi canım
benim başım ağrıyodu
oğlumu götürmedim ilk başta sonra herkes bana kızdı getir diye
eşim getirdi yarım saat durdu eve geri gitti ama gece malum kaç kere uyandı
nazar değiyo bence yaa adetim okuyamadım da gece eşime okuttum:26:
ben korkuyorum yaa benim bile nazarım değiyo bazen
ne zaman bi yere gitsek ya da gelseler geceler uykumuz azz
canım yaa Allah yardımcıları olsun
eşinin ve tüm polislerimizin askerlerimizin
sağol canım geçmiş olsunnn aynennnn((((
ayy gözün aydın canım darısı sana bir nefeste inişallah
canım orjinal zeytin yağını nerde bulim marketlerde var geçen aldım yemeklerine katıyordum 2 günde ancak yapıyordu
ağızdan vermek versemmiii
hoşgeldin canımgözümüz yollarda kaldı ben sordum 2012 haziran dediler ama bence karıştırdı mune
bide hani sen önceden ceza almışın ya git gide artıyor ceza bende ilk 3 gün sonra 5 sonra 7 gün almıştım vee ceza puanım 40
kadının biri hava atma konusu açmış bende dedim " uçağa bende biniyorum hedme hafatyada bincem" bu yüzden 1 hafta yedim hatta ilk başta uı dim düşün
neyse bakalı bundan sonra bende gördüğümü şikayet etcem
günaydın canım diştir atakdır havalardandır canı birşeye sıkılmıştır çocuk sonuçta
sorma yaa millet bi acayipcanım hosgeldın bende ona benzer bi olayı facebookta üye oldugum temmuz annelerı grubunda yasadım haksızlıga ugramayı gectım sahış ayy bana sancılar gırıyor kasıldım falan deyınce sankı cocugu benım yuzumden dusecek muhabbetı oldu bende cıktım gruptan bı daha da gırmedım neyyyseeeözlettın kendını bebegım karakız ortadan kaybolunca yıne banlandı yıorum ama senın yokluguna alısmıs degılız bebıs nasıl sen nasılsın
heyoo bebişim burdayımmm .. nasılsın ...alttakı goruntu oğlumun eseriiii yorum sizin
mapus günleri iyiydi yaa oğlum ve eşim memnun olmuştur bu duruma internete pek girmedim tabi yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum seviyorum ben de seni, cinconumu cenamı karakızımı libyanamı pembe hippopotamımı miracle83ümü nkolik minita borntobemother aryamm dilanaz elifnaz pediastrum fatmaazra asude pinkprinces sekerportakalı zeynepp hapsuu hullus tugce barbarino fame breakday delii dtk eylul.yn ..herkessss.. buluşma planlıyordunuz son durum ne? ben de istanbulda olursam katılacağım sık sık gelip gidiyorum çünkühayırlı olsun canımm
darısı senin de başına inşallah
hoşgeldin canım bende okumuştum sen gidince
bana göre de sıkıntı yok yazdıklarında ama neyse bitti cezan sonuçtaa
ee anlat bakalım mapus günleri nasıldı neler yaşadın
nasıl pkk lıların arasında kaldı kızz Allaha emanet olsunlarkocam pkk lıların arasında kaldıben ecoş uyansın maroton başlıcak
hele ki ders çalışmak ölüm ölümbirşey yokmu şimdi
evet tatlım gördüm sorduğunu çok sağolsağol canım geçmiş olsunnn aynennnn((((
canım orjinal zeytin yağını nerde bulim marketlerde var geçen aldım yemeklerine katıyordum 2 günde ancak yapıyordu
ağızdan vermek versemmiii
hoşgeldin canımgözümüz yollarda kaldı ben sordum 2012 haziran dediler ama bence karıştırdı mune
bide hani sen önceden ceza almışın ya git gide artıyor ceza bende ilk 3 gün sonra 5 sonra 7 gün almıştım vee ceza puanım 40
kadının biri hava atma konusu açmış bende dedim " uçağa bende biniyorum hedme hafatyada bincem" bu yüzden 1 hafta yedim hatta ilk başta uı dim düşün
neyse bakalı bundan sonra bende gördüğümü şikayet etcem
günaydın canım diştir atakdır havalardandır canı birşeye sıkılmıştır çocuk sonuçta
oh oh maşallah ona nasıl da yemiş demek ki bıktılar verdiğimiz pürelerden haşlamalardanBilmemki benim doktor öyle söylemişti. Bana moral vermiş de olabilir :) ben herhangi bir ilaç vs kullanmadım hiç tedavi de görmedim. Kendime bir yıl süre biçmiştim ki Allah'ım nasip etti sağolsun. Ki yaş da 33 şuandaAllah'ım isteyen herkese nasip etsin ve aratmasın.
ne yediriyorsun canım ? sebze, zeytinyağı ağırlıklı verAlt dişlerimiz çıktı ama galiba kakasını yapamıyor... :26:
canımm yaa walla çok güldüm. ama hata ömürün değil canım malesef, senin. bu bebelerin herşeyi oyuncak gözüyle gördüğünü bilmezmisin. ben asla bırakmam kaseyi orda çünki yere atacağı kesin bişey. birde mama sandalyesinin tepsiside yokk. evet bu biraz düşündürücü. aman dikkat et kendini de atmasın.günaydın diycem şimdi biri bana şurdan ohaa ne günaydını akşam oldu diycek neyse tünaydın
dün gece oğlum beni şoka soktu.. istahsızlıkla cebelleşen Zeyneo oğlunu mama sandalyesıne koyar . arkasını döner wc ye gider geldiğinde mama sandalyesındekı kase ve mama sandalyesının tepsisi yoktuurrrr . bi baktımmmm göruntu şuuu halı yıkamaya gıtti bende kaseyı orda bıraktıgım için kocamlan kocaman bı aferin aldımmmmmmcanım hosgeldın bende ona benzer bi olayı facebookta üye oldugum temmuz annelerı grubunda yasadım haksızlıga ugramayı gectım sahış ayy bana sancılar gırıyor kasıldım falan deyınce sankı cocugu benım yuzumden dusecek muhabbetı oldu bende cıktım gruptan bı daha da gırmedım neyyyseeeözlettın kendını bebegım karakız ortadan kaybolunca yıne banlandı yıorum ama senın yokluguna alısmıs degılız bebıs nasıl sen nasılsın
heyoo bebişim burdayımmm .. nasılsın ...alttakı goruntu oğlumun eseriiii yorum sizin
bu sebze olayı. evet aslında bende öyle kendime yaptığımdan yedirmek isterimde illaki biraz ufaltmak lazım eti yiyemez, yutamaz gibi geliyor, daha 7.5 aylık bir süre daha böyle gitsinde bende dediğin gibi yaparım. yoğurt çorbasını taneli yiyor aslında ona alıştı. off bende çok döküyorum az yapayım diyorum şu sebzeyi hepsinden biraz katınca çok oluyor. en fazla 2 gün yiyor. Pembecim sen mercimek çorbası veriyormusun.Oh keyif ne güzelhakediyosun canım afiyet olsun.
Bence de biraz fazla karışık. Valla ben artık ona özel bişi yapmıyorum. Bizimkilerden yediriyorum. Yap yap dök sıkıldım. Ama bizim yemekler zaten hep yağsıza yakın yağlı ve çooook az tuzludur.
Ne günaydınıı??!eşin sana aferin diyeceğine sen wcye gittiğinde oturup o yedirsin bi zahmet. Resmen atarlandım :) ama eşim hiç yapmıyor böyle şeyler sonra da karışıyo sinr oluyorum.
hem uygun hemde çok güzelmiş. bende çok beğendim ama ben eşşek istiyorum kadife eşşek.
sankim çok açık verdim gibi takipteysem kesin anlaşılmıştır. aslında değiştirirsem kv artık ondan da bahsetmem. yani kendimi tutabilirsem. yani sanmıyorumda. aslında bu tür bilgilri yine herkesin görebileceği ama üye olmayanların göremeyeceği bir yer olsaydı diyorum. ziyaretçiler alınmasın sözüm size değil. başka ziyaretçilere. siz anladınız.Hayır yahu ben böyle alıştım. Olmaz yani :)
bizimki yemeklerini halıya hiç dökmez teyzeleri. genelde kusarak bütün halıları halleder.hayatımda bukadar kusmuklu bebe görmedim. önlük yıkamaktan,halı silmekten gınaa geldi.sorma yaa millet bi acayip
iyiyiz canım sen de yoktun bayadır koşturmaca devam:)
benimki 2 kere döktü halıya ,halı da açık pembe renk ,keşke koyu renk alsaymışım mutfak halısını.insan bugünleri düşünemiyo
oğlum tam emeklemeye ve oturmaya başladı.şimdi de koltuğun kenarlarına tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyo defalarca devrilse de yılmadan devam ediyor ter içinde kalıyor çok azimli maşallah
mapus günleri iyiydi yaa oğlum ve eşim memnun olmuştur bu duruma internete pek girmedim tabi yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum seviyorum ben de seni, cinconumu cenamı karakızımı libyanamı pembe hippopotamımı miracle83ümü nkolik minita borntobemother aryamm dilanaz elifnaz pediastrum fatmaazra asude pinkprinces sekerportakalı zeynepp hapsuu hullus tugce barbarino fame breakday delii dtk eylul.yn ..herkessss.. buluşma planlıyordunuz son durum ne? ben de istanbulda olursam katılacağım sık sık gelip gidiyorum çünkü
nasıl pkk lıların arasında kaldı kızz Allaha emanet olsunlar
dersler başladı mı
evet tatlım gördüm sorduğunu çok sağolyanlış yazmış, o topiğe hiç girmedim ben. valla kız biz de şikayet edelim milleti
oh oh maşallah ona nasıl da yemiş demek ki bıktılar verdiğimiz pürelerden haşlamalardan
senin çok güzel olmuş bekletmemiş bebeğin;ben baya bekledim bebek için. 1 sene doğal yoldan bir sene tedaviyle geçti ,ama sonunda tedaviye ara vermişken gene doğal yoldan hiç beklemediğim bir anda teşrif etti beyefendi:)
ne yediriyorsun canım ? sebze, zeytinyağı ağırlıklı ver
cena bu kabuklu patatesleri nasıl yapıyorsun. nekadar sürede pişiyor ve kaç derecede ayarlıyorsun fırını.
bedne dün hapımı unutmuşum yazmıcaktım yazmıcaktım yazayım son 21.ydi ve nasıl olsa kocamı görmüyorum bir haftadır almasamda olur dedim almadım dedim ertesi gün 22.gün ya alim tek kalmasın dedim .. 23.günde bişiler oldu inşallah hamile olmam :26:sağolun kızlar şaka maka benimde 3 ayım kaldı
mapus günleri iyiydi yaa oğlum ve eşim memnun olmuştur bu duruma internete pek girmedim tabi yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum seviyorum ben de seni, cinconumu cenamı karakızımı libyanamı pembe hippopotamımı miracle83ümü nkolik minita borntobemother aryamm dilanaz elifnaz pediastrum fatmaazra asude pinkprinces sekerportakalı zeynepp hapsuu hullus tugce barbarino fame breakday delii dtk eylul.yn ..herkessss.. buluşma planlıyordunuz son durum ne? ben de istanbulda olursam katılacağım sık sık gelip gidiyorum çünkü
nasıl pkk lıların arasında kaldı kızz Allaha emanet olsunlar
dersler başladı mı
evet tatlım gördüm sorduğunu çok sağolyanlış yazmış, o topiğe hiç girmedim ben. valla kız biz de şikayet edelim milleti
canımmmmmm hoşgeldin ya valla çok özledim kendime nasıl kızdım insan bir telefon falan alırmış diye hemen bana iletişim için bir bilgi ver valla yokluğuna alışmak zor oluyorselam kızlar ben geldim..
cevap yazamasam da takipteydim sizi..çok tatlısınız ya hep kulaklarımı çınlattınız
aslında bu konuda çok sinirliyim,konuşmak istemiyorum tamamen haksızlığa uğradım ama yine de merak edenlere kısaca olayı özet geçmek istiyorum;
buraya ilk üye olduğumdan beri polikistikoverliler topiğinde yazıyordum..ta ki bebeğime kavuşana kadar..
sonrasında da gene ara sıra uğruyordum topiğe. diğer bebek hasreti çekenlere moral verebilmek adına.
işte orda bi tartışma oldu,yeni hamile kalan bir arkadaş ,henüz hamile kalamamış bir arkadaşın üzerine fazlaca gitti.çok basit bir konudan.
ben de yaptığının yanlış olduğunu falan söyledim.
kız kendini kaybetti, strese girdim kahverengi leke geliyo, bilmem ne.. nerdeyse bebeğini düşürttürecekmişim kıza yazdıklarımla(!). şikayet etti beni. polemiğe giren herkes 1 gün ceza aldı, ben 5 gün. yazdıklarımı zaten okumuşsunuzdur ne hakaret vardı ne de türevi birşey. benim için önemli olan henüz bebek hasreti çeken arkadaşımın yanında olmaktı. oldum.
şaşkınım,kızgınım. önemli değil.. haksızlığa uğrayana desteğim, her zaman.
hadi kaldığımız yerden devam
amannn Allah kolaylık versin canım ben oturma odama ve mutfağa halının üzerine ince bir polar bannatniyem vardı onları seriyorum her hafta yıkıyorum böylece hem halıyı korumuş oluyorum hemde çocuk halının tozlu kısmıyla muhatap olmuyor misafir gelince kaldırıyorum bir süre böyle olması iyi her hafta halı yıkayamayacağıma göre kendimce önlem aldımgünaydın diycem şimdi biri bana şurdan ohaa ne günaydını akşam oldu diycek neyse tünaydın
dün gece oğlum beni şoka soktu.. istahsızlıkla cebelleşen Zeyneo oğlunu mama sandalyesıne koyar . arkasını döner wc ye gider geldiğinde mama sandalyesındekı kase ve mama sandalyesının tepsisi yoktuurrrr . bi baktımmmm göruntu şuuu halı yıkamaya gıtti bende kaseyı orda bıraktıgım için kocamlan kocaman bı aferin aldımmmmmmcanım hosgeldın bende ona benzer bi olayı facebookta üye oldugum temmuz annelerı grubunda yasadım haksızlıga ugramayı gectım sahış ayy bana sancılar gırıyor kasıldım falan deyınce sankı cocugu benım yuzumden dusecek muhabbetı oldu bende cıktım gruptan bı daha da gırmedım neyyyseeeözlettın kendını bebegım karakız ortadan kaybolunca yıne banlandı yıorum ama senın yokluguna alısmıs degılız bebıs nasıl sen nasılsın
olar bence kabuklu patates değill .
bedne dün hapımı unutmuşum yazmıcaktım yazmıcaktım yazayım son 21.ydi ve nasıl olsa kocamı görmüyorum bir haftadır almasamda olur dedim almadım dedim ertesi gün 22.gün ya alim tek kalmasın dedim .. 23.günde bişiler oldu inşallah hamile olmam :26:
kötüyüm kötüyüz kötüüübugun nevruz ya kuzum pkklıalr sokakta geziyor apo apo diye meydan polis dolu briide eşim
offf çok yoruldum yahu
dünden çamaşırları yıkadım astım evi topla çocuğu yıka derken akşam oldu zaten 3 te eve gelmiştim bugünde çamaşırları topla ütüle yerleştir çocuğun çantasını hazırla odanın şeklini değiştir eşyaları yerleştir sil süpür balkon yıka hepsini yaparken oğlunada şarkılar söyle kuklalarla oynat sonunda onla beraber uyuya kalmışım neyseki karnını yeni doyurmuştum 1.5 saat uyumuşuz ohh kendime geldim işlerde bitti sadece toz alınacak
kızlar eşim akşama pastırmalı kuru fasülye istemişti ama kuru fasülyem az kalmış çıkıp alamam şimdi pazar günleri serviste yok bende nohut yapayım dedim pastırmalı nohut olurmu off pastırmada evi kokutmazmı şimdi ya hiç sevmem eşim GAP turundayken kayseriden yerinden almış bir hevesle pişir diyince kıramadım şimdi günlerce kokusu gitmez insanın teri bile pastırma kokuyo ya acaba pişincede koku yaparmı bilginiz varmı
ya aklıma geldi biz böyle konuşuyoruz herşeyi ama hamile biri okusa mesela eifnaz hadi pastırma canı çekmezde pastalardan falan resim koyuyoruz kızın canı çekse valla günaha gireriz ya elifnaz canım canının çektiği birşey olursa söyle gönderelim
oğlum şu starda fırıldak ailesi varya ne anlıyosa bayılıyo bende o ayede yazıyorum size gidelim yemek yiyelim öptüm kızlar nohut pastırmalı olurmu bilgi bekliyorum
karartır diye biliyorum ama netten baktim tarifi avr bence yappp ayyy elifden önce ben bayılırım
bak olmadı şimdi
maaşallah ellerine sağlıkkkkkkkk. pastırmanın kokusu iyice terliyeceksin yada sabah akşam duş yapcaksın öyle gidiyro
ilginçdirki eşim 40 ton eyse onda kokmuyor tene bağlı
çemenlerini bıçakla sıyır
canım nohutu karartan kuru fasülyeyide karartır napalım kara kara yeriz daha evvel yemeğe katmıyordum etsiz nohutu pişirip tabağa 1 dili bastırma koyup üzerine yemeği servis ediyordum ama eşim sevmedi bu yöntemi yemeğe katılsın istiyor bakalım netten alayım tarifini deneyen varmı diye sorayım dedim ama kimsede yok topikte ah canım yakın olaydın gönderirdim sanada ama gel bir haftasonu yapayım sanada ecoşla boran büyüsün rahat gider geliriz benim z.burnunda amcamlar falan var gelirsem arıycam seni bu arada bende z.burnunda büyüdüm liseyi orda bitirdim tüm arkadaşlarım orda anılarım depreşti bak şimdi neyse gidiyim yapayım yemeğimi öptüm canım sağol ecoşuda çok öp
kız dün sana özendim pilavın yanına pilaki yaptım yiyimedim yahu pilavı yedim tıkandım pilakimizde kaldı bugün daha güzelleşmiştir onuda yeriz nohutun yanına gitmez ama napalım artık
offf çok yoruldum yahu
dünden çamaşırları yıkadım astım evi topla çocuğu yıka derken akşam oldu zaten 3 te eve gelmiştim bugünde çamaşırları topla ütüle yerleştir çocuğun çantasını hazırla odanın şeklini değiştir eşyaları yerleştir sil süpür balkon yıka hepsini yaparken oğlunada şarkılar söyle kuklalarla oynat sonunda onla beraber uyuya kalmışım neyseki karnını yeni doyurmuştum 1.5 saat uyumuşuz ohh kendime geldim işlerde bitti sadece toz alınacak
kızlar eşim akşama pastırmalı kuru fasülye istemişti ama kuru fasülyem az kalmış çıkıp alamam şimdi pazar günleri serviste yok bende nohut yapayım dedim pastırmalı nohut olurmu off pastırmada evi kokutmazmı şimdi ya hiç sevmem eşim GAP turundayken kayseriden yerinden almış bir hevesle pişir diyince kıramadım şimdi günlerce kokusu gitmez insanın teri bile pastırma kokuyo ya acaba pişincede koku yaparmı bilginiz varmı
ya aklıma geldi biz böyle konuşuyoruz herşeyi ama hamile biri okusa mesela eifnaz hadi pastırma canı çekmezde pastalardan falan resim koyuyoruz kızın canı çekse valla günaha gireriz ya elifnaz canım canının çektiği birşey olursa söyle gönderelim
oğlum şu starda fırıldak ailesi varya ne anlıyosa bayılıyo bende o ayede yazıyorum size gidelim yemek yiyelim öptüm kızlar nohut pastırmalı olurmu bilgi bekliyorum
olar bence kabuklu patates değill .
bedne dün hapımı unutmuşum yazmıcaktım yazmıcaktım yazayım son 21.ydi ve nasıl olsa kocamı görmüyorum bir haftadır almasamda olur dedim almadım dedim ertesi gün 22.gün ya alim tek kalmasın dedim .. 23.günde bişiler oldu inşallah hamile olmam :26:
kötüyüm kötüyüz kötüüübugun nevruz ya kuzum pkklıalr sokakta geziyor apo apo diye meydan polis dolu briide eşim
elif bende kızımda çok pastırma sucuk yedim erik çıkmışta 150 tll valla bende senin kadar aşeriyorumayy canım sağol düşündüğün için ama ilk aylarda okadar pastırma yedim ki :) erikten başka bir şey çekmiyor canım onunda 2 haftası var çıkmasına beklemedeyim.. pastırmanın cemeni varsa ayikla o zaman daha hafif oluyor ben cemensiz pastırma alıyordum yine de terin kokuyor ama kaçışı yok yikanirsin geçer :)
İlknur bana gel bugün canım.. Yemekte nohut vardı bugün...ben evlendim evleneli eveee nohut almadım eşim yemiyorrr nasıl severim soğanlı annem nasıl güzel yapar bol salçalı lokum gibi etli
gelirsen direk bana gelll yada olivyuma gidelim bedne hava almış olarım
ohh afiyet olsun bende topik gezim akşama ne yemek yapsam diye canım balık çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?