Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iyi akşamlar kızlaarr
bende araba sürmeye gitti eşimle sürdük balık yedik oğlumda yedi geldik
ilknur balık istediğini bilsem seni de alırdım yanıma tatlım yaa
biz şimdi çay içicez
dün tatlı yapmıştım onu da yeriz artıkk
bu arada oğlum emeklemeye başladı değişik bi stili var ama ilerliyo

Hayırlı akşamlar Feyzacım..
Afiyet şifa olsun kuzuna ve size...
Ne tatlısı yaptın bacım..

İlknur bana gel bugün canım.. Yemekte nohut vardı bugün... yanına da şehriyeli pilav...

offffffffffffffffffffff afiyet olsunnnnn yanıand asoğan kır (((

ayyy bugun herkes benim sevdiklerimi yiyorr :84::84:

afiyet olsun hayatım

bende eşim 8de gelcek etli garnitür yemeği yanına pilav salata

uyduruyorum hergün birşey garnitürü 1 aydır niyet leniyorm bugun pişcek o garnitürrrrrrr :84: işte okadar

KARAKIZZZ kabuklu patates değilde ne canım söylermisin. ben kabuklu patates olduğundan emindim ama yanılıyormuyum. neyse CENAAAAA nerdesin tatlım,sen söyle. acaba nedir nedirr.

bugün bayaa koşturmuşsun. hayranım enerjine. bu polar battaniye sermende çok mantıklı olmuş.iyi düşünmüşsün walla. benimde ençok korktuğum bi durum acaba nekadar hijyen olurki diye. istediğin kadar süpür sil yinede içim rahat değildi. evde var polar bende sereyim walla.

bukadar işten sonra yorulursun tabi. olsun amann oh mis olmuş heryerin. güle güle kirlet canım. Sen fasulye nohut konservemi kullanıyorsun, pastırma fasulye ye giderde nohutta hiç denemedim. bana pek olurmuş gibi gelmiyor. çemenleri kokar bayaaa ama çemensizde lezzeti olmaz. işin sırrı çemeninde birazda. az fasulyen varsada olduğu kadar yesin bari adamın canı çekmiş.

Bugün yaptığım minik köstebek pastam... (porsiyon şeklinde)
Eki Görüntüle 660067 Eki Görüntüle 660068 Eki Görüntüle 660069
offf yaaaa libyana yaaa çok güzel görünüyor çok canım çekti. ama nasıl yaptın anlatsana hemencik tarif istiyorum. bitanesinin kenarından götürmüşsün bileee.(

walla ben bugün spagetti yapıcam bol domates biber soslu. yoğurtlu çorbamda var zaten.kırmızı biber közlemiştim yazdan bide onu koyarım üzerine sarımsaklı yoğurt,hafiften hakiki z.yağı gezdiririm, nane ve pul biberle süslerim. kolamızda var. yeter bukadar.

fırında sütlaç yapcammmmmmmmm
yaaa kızlar noluyooo yaa. e şimdi benim canım sütlaçta istediiii. libyanaaaa karakızzz offf ikinizin yaptığındanda yapıcam. birini bugün köstebeğin tarifini bilmiyorum onuda libyanadan öğrenince yapıyım bari..tatlısız hayat düşünemiyorum. cenaaa duymasın yaaa o diyette.

Libyanaaa gördüm seni. hemencik versene tatlının tarifini yazayım. müsaitsen ve zahmet olmazsa tabi.

Libyana seni arkadaş olarak eklemiştim ama, benim arkadaş listeme bakıyorum boş diyor seninde beni mi ayrıca eklemen gerekiyor.

Kızlar çok ama çok gerginim...Dün de davetsiz misafirlerden nefret ettiğimi yazmıştım sanki çok seviyorum demişim gibi offf...
Bugün 2 tane çook uzaklarda olan çocukluk arkadaşım istanbula geldi ve buluşmak için niyetlendik sabah herşey çok güzel başladı ark.ımla kahvaltı falan ettik tam çıkıcaz yasir uyudu neyse namazları kılıp çıkalım dedik bir baktım zil TAM 8 AY SONRA YASİRİ GÖRMEYE BEBEK GÖRMEYE GELMİŞLER hem de karşı apartmandan resmen çıldırdım anlatamam bu dediğim ark.larımla yılda en fazla 1 ya da 2 kez görüşebiliyoruz biri bizde diğerine geçecektik kaldık ayazda kadınlar anladı aslında gideceğimizi ama kalkmak bilmediler delirdim resmen ark.ımıza çok geç geçtik ve orda da sıkıntılar oldu yarın da eski okulumdam ark.larım görmeye gelcek yasiri ama şu anda o kdr sinirliyim ki anlatamam bu cuma memlekete gidicem ve bu sefer dönüş biletimin ucunu açık bıraktırıcam çoook uyuz oldummm çooookkkkkk :95::95:

afiyet olsun canım.yarasın. nasıl gidiyor, arabayı kullanıyormusun artık iyice.
ben oğlumu yürüteçten aldım artık bindirmicem. bakıyorum çocuk bir tuhaf yürümeye başladı, parmaklarının ucuna basıyor. önce öyle değildi. birde bugün banyo yaptırırken gördüm beli yanı kızarmış. içim gitti. yürüteçte giderken sağa sola çarpmaya bayılıyor. ses gürültü çıkarınca çok hoşuna gidiyordu. çocuk sağa sola çok atıyor kendini sanırım ondan oldu.

Tatlım tarifi Cahide'den aldım..

Mini Köstebek Pastalar | Cahide Sultan

haber vermeden ve müsait olup olmadığını sormadan çat kapımı geliyorlar. bende öyle çatkapı gelene çok sinir olurum. belki evim müsait değil, belki ben müsait değilim bu nasıl iştir yaaa. bide kalkmayı bilmediler diyorsun. ilginç yani biryere gideceğini bile bile de kalkmamak olmaz yani. arkadaşlarını da memeleket dönüşü kabul edebileceğini söyleseydin keşşke bunca telaşın arasında zor tabi ya..

Bende sinir olurdum senin yerinde olsaydım... Hiç sevmem öyle emrivaki yapan insanları...

işe bak ya sinirlenmeyecek gibi değil
oo memlekete sık gitmeye başladın kızzz
offffffffffffffffffffff afiyet olsunnnnn yanıand asoğan kır (((

uyduruyorum hergün birşey garnitürü 1 aydır niyet leniyorm bugun pişcek o garnitürrrrrrr :84: işte okadar

evet yaa ulaşamadım kimseye
canım keremi cuma doktora götürdüm 1 hafta olmuştu antibiyotiğe başlayalı .tam geçmemiş 10 güne tamamla dedi.bugün 10.gündü yarın tekrar gideceğim ama öksürüğü geçti sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…